normalno je da ce imati prilike,moraju zabit 2 gola da prodju,moraju napadati,krenuli su all in bili pa im udje do grlaDr. Kuca wrote:Jeboli vas ona ubleha Jarni da vas jebo, bravo Dzeno majstore![]()
![]()
![]()
. Zrelo Sarajevo, jesu da su ovi imali prilike, al sasvim zasluzeno. Bravo dzeno, bravo, bravo, bravo.
![]()
![]()
![]()
![]()
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nebitan lik
#6051 Re: Utakmice.
- Logovan
#6053 Re: Utakmice.
KUP KUP KUP JE NAŠ!!!
Stojčev, Dejo, Tatko, Cimirot, Krste i ostali da sad ne nabrajam... Svaka vam čast. Ovako se igra za sveti dres. Ovako se bori u svetom dresu. Ovako hoćemo da igrate. Samo ovako nastavite.
Finaleeeee ooooooo finaleeeeeee oooooooo finale oooooooooo finaleeee ooooooooooo
Stojčev, Dejo, Tatko, Cimirot, Krste i ostali da sad ne nabrajam... Svaka vam čast. Ovako se igra za sveti dres. Ovako se bori u svetom dresu. Ovako hoćemo da igrate. Samo ovako nastavite.
Finaleeeee ooooooo finaleeeeeee oooooooo finale oooooooooo finaleeee ooooooooooo
- Koshpa
#6054 Re: Utakmice.
Odlicna utakmica nasih momaka,svaka cast ovako se brane boje dresa
Idemo sad ubit Likce u obje utakmice za onaj poraz u Nicaze
Idemo sad ubit Likce u obje utakmice za onaj poraz u Nicaze
-
iceman2010
#6056 Re: Utakmice.
Meni se cini da je Puric malo podbacio. Svi ostali cista 10-tka. Bravo momci!
- hodža
#6057 Re: Utakmice.
Ko je domacin u prvoj tekmi finala ?
- Impavidus
#6058 Re: Utakmice.
Čeka se izvlačenje.hodža wrote:Ko je domacin u prvoj tekmi finala ?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6059 Re: Utakmice.
Ko je na ovom snimku iz svlacionice poveo ovu pjesmu, bice plata, bice premija.

-
il dottore
#6060 Re: Utakmice.
Dzenoomega369 wrote:Igra solidna ali za mene nije uopste ohrabrujuca. ali dobro, vjerovatno je bio jedan grc, pogotovo nakon svega sto nam se dogodilo ovih dana. Hvala i igracima zvijezde sto su odigrali bez nekih tenzija, grubih startova i udaranja. Da je toga jos bilo pitanje je u kojem smjeru bi isla utakmica. Drago mi je zbog Bilbije i Krste.
Dzeno na klupi? Ne znam. Da ga treba skolovati, treba ali mislim da je njegov najveci domet ipak da bude samo pomocnik i da on tesko moze 'jednog dana' doci u situaciju da preuzme klupu sarajeva. Vidjecemo, vrijeme ce pokazati.
U srijedu je kup, nasa najbitnije utakmica ove sezone. finale moramo izboriti kako-tako![]()
![]()
p.s. temperatura - 1stepen, odavno nije bilo onako hladno![]()
sudeci prema smijesku Kuste na kraju vecerasnje emisije na ftv Dzeno je zasad siguran na klupi
jbg morace "strucnjaci" iz okolnih zemalja malo sacekati
mojne se sjebavati
-
il dottore
#6061 Re: Utakmice.
jbt da je Ljupko ovo veceras uradio umjesto Dzenke sad bi se o njemu ode pisaleJOSEF K wrote:Dženo Di Mateo!
-
PIMP-Meister-2000
#6062 Re: Utakmice.
A ti znaš da bi to tako bilo jer....il dottore wrote:jbt da je Ljupko ovo veceras uradio umjesto Dzenke sad bi se o njemu ode pisaleJOSEF K wrote:Dženo Di Mateo!
-
il dottore
#6063 Re: Utakmice.
znam da je tuzno ali tako jePIMP-Meister-2000 wrote:A ti znaš da bi to tako bilo jer....il dottore wrote:jbt da je Ljupko ovo veceras uradio umjesto Dzenke sad bi se o njemu ode pisaleJOSEF K wrote:Dženo Di Mateo!
- jeza u ledja
#6064 Re: Utakmice.
al onaj gol stojceva stvarno majstorija
- lijek-za-sve
#6065 Re: Utakmice.
ma meni je svaki gol drag i majstorija koji dolaze od nasih igraca...
momoci svaka cast....
idemo dalje....
momoci svaka cast....
idemo dalje....
-
dunkemm3
#6066 Re: Utakmice.
Evo snimak na BHT, kasne 5 sati lopovi. 
- ole69
#6067 Re: Utakmice.
Eh sad u miru pogledati... 
- BegA_
#6068 Re: Utakmice.
Vidi Karacica sto dimi na klupi.
Kako mi je ovo promaklo...
-
north
#6069 Re: Utakmice.
Imamo jako neobičnu situaciju, ako osvojimo kup, po meni će biti spašena sezona ma šta bilo u prvenstvu do kraja, jer nakon toliko godina blamaže i suše, pa i razoračenja u ovoj sezoni što na jesen što sada na proljeće, jedan trofej pa makar to bio i kup je pomak, kad na to dodaš fine stvari koje se nam se desile u ovoj sezoni organizaciono i finansijski onda je to i više nego dobro...ALI, ne daj bože pu pu
, ako Čelik uzme kup, a oni kukavci iako ga osvoje neće u Evropu
, a mi sezonu završimo gdje smo sada što bogami jeste realno, onda imamo sranje neviđenih razmjera jer nema Evrope
...znam, ne treba sad baksuzirati i pesimizam širiti poslije večerašnje tekme, ali samo da se spusti loptica, i ta euforija usrana prolongira i stane....nevjerovatno fakat, imaš finale čak i prvenstvo četiri kola matematički nije skroz izgubljeno, a opet nisi siguran za Evropu
..
Zato samo lakapo
Zato samo lakapo
- emigrazione
#6070 Re: Utakmice.
Gojko jos jedna fenomenalna utakmica, neka nam bog pozivi ovog dragulja i da ga jos dugo gledamo u bordo dresu...svaka cast momcino

-
todd_smith
#6071 Re: Utakmice.
i mene brine to sto slave kao da su uzeli Kupnorth wrote:Imamo jako neobičnu situaciju, ako osvojimo kup, po meni će biti spašena sezona ma šta bilo u prvenstvu do kraja, jer nakon toliko godina blamaže i suše, pa i razoračenja u ovoj sezoni što na jesen što sada na proljeće, jedan trofej pa makar to bio i kup je pomak, kad na to dodaš fine stvari koje se nam se desile u ovoj sezoni organizaciono i finansijski onda je to i više nego dobro...ALI, ne daj bože pu pu, ako Čelik uzme kup, a oni kukavci iako ga osvoje neće u Evropu
, a mi sezonu završimo gdje smo sada što bogami jeste realno, onda imamo sranje neviđenih razmjera jer nema Evrope
...znam, ne treba sad baksuzirati i pesimizam širiti poslije večerašnje tekme, ali samo da se spusti loptica, i ta euforija usrana prolongira i stane....nevjerovatno fakat, imaš finale čak i prvenstvo četiri kola matematički nije skroz izgubljeno, a opet nisi siguran za Evropu
![]()
..
Zato samo lakapo
Mislim ok, slaviti prolaz, super sve, ali samo da ne udje u glavu kao eto odradili smo svoje sve
-
Max Bunker
#6072 Re: Utakmice.
Pa cekaj. Ako (pu, pu, pu) Celik osvoji kup a ne dobije licencu, nama to opet ide u korist jer ce ili drugi finalista kupa ili cetvrtoplasirani ici u Europu.todd_smith wrote:i mene brine to sto slave kao da su uzeli Kupnorth wrote:Imamo jako neobičnu situaciju, ako osvojimo kup, po meni će biti spašena sezona ma šta bilo u prvenstvu do kraja, jer nakon toliko godina blamaže i suše, pa i razoračenja u ovoj sezoni što na jesen što sada na proljeće, jedan trofej pa makar to bio i kup je pomak, kad na to dodaš fine stvari koje se nam se desile u ovoj sezoni organizaciono i finansijski onda je to i više nego dobro...ALI, ne daj bože pu pu, ako Čelik uzme kup, a oni kukavci iako ga osvoje neće u Evropu
![]()
..
Zato samo lakapo![]()
Mislim ok, slaviti prolaz, super sve, ali samo da ne udje u glavu kao eto odradili smo svoje sve
- STARBUZZ
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, od Breke do Mejtaša, including Jezero
#6073 Re: Utakmice.
Samo polahko, ova ekipa dobija sad samo ono sto joj je falilo da bude nenadjebiva, a to je taj psiholoski momenat. Evo i Nemanja je proradio. Ne znam sta im je Dzeno proucio, ali sta god da jeste svaka mu cast.
Jeste malo kasno ali bolje ikad nego nikad.
Igraci sada znaju sta ih ocekuje u Zenici. Udaranje i najprljavija igra. Nek se pripreme na to psihicki. Kvalitetom ih mozemo izdominirati... Nadam se samo da smo sada konacno skinuli tog malera kada je u pitanju fulanje zicera, precke stative i ostalo.
Dejo brat kako je branio.
Jeste malo kasno ali bolje ikad nego nikad.
Igraci sada znaju sta ih ocekuje u Zenici. Udaranje i najprljavija igra. Nek se pripreme na to psihicki. Kvalitetom ih mozemo izdominirati... Nadam se samo da smo sada konacno skinuli tog malera kada je u pitanju fulanje zicera, precke stative i ostalo.
Dejo brat kako je branio.
- Logovan
#6074 Re: Utakmice.
Zamisli kako tek dimi poslije ispadanja.BegA_ wrote:Vidi Karacica sto dimi na klupi.Kako mi je ovo promaklo...
Ovo volim da vidim.
-
todd_smith
#6075 Re: Utakmice.
Neko sa Nemanjom treba na treningu raditi da glavom vodi u cosak a ne direkt u golmana
Koliko je puta ove sezone zicer glavom u golmana samo