Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nebitan lik

#6051 Re: Utakmice.

Post by nebitan lik »

Dr. Kuca wrote:Jeboli vas ona ubleha Jarni da vas jebo, bravo Dzeno majstore :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: . Zrelo Sarajevo, jesu da su ovi imali prilike, al sasvim zasluzeno. Bravo dzeno, bravo, bravo, bravo. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
normalno je da ce imati prilike,moraju zabit 2 gola da prodju,moraju napadati,krenuli su all in bili pa im udje do grla
dunkemm3

#6052 Re: Utakmice.

Post by dunkemm3 »

Zaboravi treći gol. :mrgreen:
Logovan

#6053 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

KUP KUP KUP JE NAŠ!!!

Stojčev, Dejo, Tatko, Cimirot, Krste i ostali da sad ne nabrajam... Svaka vam čast. Ovako se igra za sveti dres. Ovako se bori u svetom dresu. Ovako hoćemo da igrate. Samo ovako nastavite. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Finaleeeee ooooooo finaleeeeeee oooooooo finale oooooooooo finaleeee ooooooooooo :D
Koshpa

#6054 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Odlicna utakmica nasih momaka,svaka cast ovako se brane boje dresa :thumbup:

Idemo sad ubit Likce u obje utakmice za onaj poraz u Nicaze
JOSEF K

#6055 Re: Utakmice.

Post by JOSEF K »

Dženo Di Mateo!
iceman2010

#6056 Re: Utakmice.

Post by iceman2010 »

Meni se cini da je Puric malo podbacio. Svi ostali cista 10-tka. Bravo momci!
hodža

#6057 Re: Utakmice.

Post by hodža »

Ko je domacin u prvoj tekmi finala ?
Impavidus

#6058 Re: Utakmice.

Post by Impavidus »

hodža wrote:Ko je domacin u prvoj tekmi finala ?
Čeka se izvlačenje.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6059 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Ko je na ovom snimku iz svlacionice poveo ovu pjesmu, bice plata, bice premija. :lol: :D :izet:
il dottore

#6060 Re: Utakmice.

Post by il dottore »

omega369 wrote:Igra solidna ali za mene nije uopste ohrabrujuca. ali dobro, vjerovatno je bio jedan grc, pogotovo nakon svega sto nam se dogodilo ovih dana. Hvala i igracima zvijezde sto su odigrali bez nekih tenzija, grubih startova i udaranja. Da je toga jos bilo pitanje je u kojem smjeru bi isla utakmica. Drago mi je zbog Bilbije i Krste.
Dzeno na klupi? Ne znam. Da ga treba skolovati, treba ali mislim da je njegov najveci domet ipak da bude samo pomocnik i da on tesko moze 'jednog dana' doci u situaciju da preuzme klupu sarajeva. Vidjecemo, vrijeme ce pokazati.

U srijedu je kup, nasa najbitnije utakmica ove sezone. finale moramo izboriti kako-tako :!: :!:

p.s. temperatura - 1stepen, odavno nije bilo onako hladno :shock: :shock:
Dzeno :izet: ne vadi,
sudeci prema smijesku Kuste na kraju vecerasnje emisije na ftv Dzeno je zasad siguran na klupi

jbg morace "strucnjaci" iz okolnih zemalja malo sacekati
mojne se sjebavati
il dottore

#6061 Re: Utakmice.

Post by il dottore »

JOSEF K wrote:Dženo Di Mateo!
jbt da je Ljupko ovo veceras uradio umjesto Dzenke sad bi se o njemu ode pisale
PIMP-Meister-2000

#6062 Re: Utakmice.

Post by PIMP-Meister-2000 »

il dottore wrote:
A ti znaš da bi to tako bilo jer.... :roll:
il dottore

#6063 Re: Utakmice.

Post by il dottore »

PIMP-Meister-2000 wrote:
il dottore wrote:
A ti znaš da bi to tako bilo jer.... :roll:
znam da je tuzno ali tako je
jeza u ledja

#6064 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

al onaj gol stojceva stvarno majstorija
lijek-za-sve

#6065 Re: Utakmice.

Post by lijek-za-sve »

ma meni je svaki gol drag i majstorija koji dolaze od nasih igraca...
momoci svaka cast....
idemo dalje....
dunkemm3

#6066 Re: Utakmice.

Post by dunkemm3 »

Evo snimak na BHT, kasne 5 sati lopovi. :lol:
ole69

#6067 Re: Utakmice.

Post by ole69 »

Eh sad u miru pogledati... :)
BegA_

#6068 Re: Utakmice.

Post by BegA_ »

Vidi Karacica sto dimi na klupi. :lol: Kako mi je ovo promaklo...
north

#6069 Re: Utakmice.

Post by north »

Imamo jako neobičnu situaciju, ako osvojimo kup, po meni će biti spašena sezona ma šta bilo u prvenstvu do kraja, jer nakon toliko godina blamaže i suše, pa i razoračenja u ovoj sezoni što na jesen što sada na proljeće, jedan trofej pa makar to bio i kup je pomak, kad na to dodaš fine stvari koje se nam se desile u ovoj sezoni organizaciono i finansijski onda je to i više nego dobro...ALI, ne daj bože pu pu :oops: , ako Čelik uzme kup, a oni kukavci iako ga osvoje neće u Evropu :roll: , a mi sezonu završimo gdje smo sada što bogami jeste realno, onda imamo sranje neviđenih razmjera jer nema Evrope :roll: ...znam, ne treba sad baksuzirati i pesimizam širiti poslije večerašnje tekme, ali samo da se spusti loptica, i ta euforija usrana prolongira i stane....nevjerovatno fakat, imaš finale čak i prvenstvo četiri kola matematički nije skroz izgubljeno, a opet nisi siguran za Evropu :? :D ..

Zato samo lakapo 8)
emigrazione

#6070 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

Gojko jos jedna fenomenalna utakmica, neka nam bog pozivi ovog dragulja i da ga jos dugo gledamo u bordo dresu...svaka cast momcino :thumbup: :thumbup: :thumbup:
todd_smith

#6071 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

north wrote:Imamo jako neobičnu situaciju, ako osvojimo kup, po meni će biti spašena sezona ma šta bilo u prvenstvu do kraja, jer nakon toliko godina blamaže i suše, pa i razoračenja u ovoj sezoni što na jesen što sada na proljeće, jedan trofej pa makar to bio i kup je pomak, kad na to dodaš fine stvari koje se nam se desile u ovoj sezoni organizaciono i finansijski onda je to i više nego dobro...ALI, ne daj bože pu pu :oops: , ako Čelik uzme kup, a oni kukavci iako ga osvoje neće u Evropu :roll: , a mi sezonu završimo gdje smo sada što bogami jeste realno, onda imamo sranje neviđenih razmjera jer nema Evrope :roll: ...znam, ne treba sad baksuzirati i pesimizam širiti poslije večerašnje tekme, ali samo da se spusti loptica, i ta euforija usrana prolongira i stane....nevjerovatno fakat, imaš finale čak i prvenstvo četiri kola matematički nije skroz izgubljeno, a opet nisi siguran za Evropu :? :D ..

Zato samo lakapo 8)
i mene brine to sto slave kao da su uzeli Kup :-?

Mislim ok, slaviti prolaz, super sve, ali samo da ne udje u glavu kao eto odradili smo svoje sve
Max Bunker

#6072 Re: Utakmice.

Post by Max Bunker »

todd_smith wrote:
north wrote:Imamo jako neobičnu situaciju, ako osvojimo kup, po meni će biti spašena sezona ma šta bilo u prvenstvu do kraja, jer nakon toliko godina blamaže i suše, pa i razoračenja u ovoj sezoni što na jesen što sada na proljeće, jedan trofej pa makar to bio i kup je pomak, kad na to dodaš fine stvari koje se nam se desile u ovoj sezoni organizaciono i finansijski onda je to i više nego dobro...ALI, ne daj bože pu pu :oops: , ako Čelik uzme kup, a oni kukavci iako ga osvoje neće u Evropu :roll: , a mi sezonu završimo gdje smo sada što bogami jeste realno, onda imamo sranje neviđenih razmjera jer nema Evrope :roll: ...znam, ne treba sad baksuzirati i pesimizam širiti poslije večerašnje tekme, ali samo da se spusti loptica, i ta euforija usrana prolongira i stane....nevjerovatno fakat, imaš finale čak i prvenstvo četiri kola matematički nije skroz izgubljeno, a opet nisi siguran za Evropu :? :D ..

Zato samo lakapo 8)
i mene brine to sto slave kao da su uzeli Kup :-?

Mislim ok, slaviti prolaz, super sve, ali samo da ne udje u glavu kao eto odradili smo svoje sve
Pa cekaj. Ako (pu, pu, pu) Celik osvoji kup a ne dobije licencu, nama to opet ide u korist jer ce ili drugi finalista kupa ili cetvrtoplasirani ici u Europu. :?
STARBUZZ
Location: Od Ciglana do Podhrastova, od Breke do Mejtaša, including Jezero

#6073 Re: Utakmice.

Post by STARBUZZ »

Samo polahko, ova ekipa dobija sad samo ono sto joj je falilo da bude nenadjebiva, a to je taj psiholoski momenat. Evo i Nemanja je proradio. Ne znam sta im je Dzeno proucio, ali sta god da jeste svaka mu cast.
Jeste malo kasno ali bolje ikad nego nikad.

Igraci sada znaju sta ih ocekuje u Zenici. Udaranje i najprljavija igra. Nek se pripreme na to psihicki. Kvalitetom ih mozemo izdominirati... Nadam se samo da smo sada konacno skinuli tog malera kada je u pitanju fulanje zicera, precke stative i ostalo.

Dejo brat kako je branio.
Logovan

#6074 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

BegA_ wrote:Vidi Karacica sto dimi na klupi. :lol: Kako mi je ovo promaklo...
Zamisli kako tek dimi poslije ispadanja. :D Sigurno je ispušio šteku cigareta. :lol:
Ovo volim da vidim. :-D :thumbup:
todd_smith

#6075 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Neko sa Nemanjom treba na treningu raditi da glavom vodi u cosak a ne direkt u golmana :-) Koliko je puta ove sezone zicer glavom u golmana samo :lol:
Post Reply