BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Dr_Help
BHTelecom podrška

#60451 Re: BHTelecom All About

Post by Dr_Help »

ala7 wrote:Izgleda da dodatni paket 1 i opcija 1 ne mogu istovremeno aktiviranje biti u sistemu njihovom. Mene interesovao ovaj upload od 8 mbit i htio uključiti i opcija 1 (30+/8) i ne može tako da mi je danas predložio momak iz prodajnog centra da deaktiviram paket 1 (da mi ne uđe u novi mjesec) pa da sutra dođem i aktiviram novi paket (da li novi mojatv paket ili da iskombinujem sa dodatnim tv paketima tipa HD Pink i Internet). Sa novim paketima nisu ništa riješili tipa cijene, samo su zakomplikovali oko odabira paketa i dodataka. ev jedne računice ako nekog zanima:

mojatv full 1 49.00
HD 4,68
pink 3,5
opcija 1 5,00
62,18

mojatv full 4 54,00
HD 4,68
pink 3,50
62,18

čisto komplikovanje sa paketima i ništa olakšano nije a da ne pričam da su cijene smanjene. ne blatim nego mi komplikuju stvar sa aktivacijama deaktivacijama i slično. ako ima neko rješenje kombinacije paketa nek kaže :D
Slažem se , ja sam prosli mjesec aktivirao dodatno 5 km da dobijem brzinu 50 mega ove nove pakete nisam ni ja savladao :) ustvari sve je isto samo dodatne usluge. xd ali npr ovih 5 km sto sam ja doplatio dodatno za 50 mega brzinu meni se isplati :D
Samso

#60452 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

ala7 wrote:Izgleda da dodatni paket 1 i opcija 1 ne mogu istovremeno aktiviranje biti u sistemu njihovom. Mene interesovao ovaj upload od 8 mbit i htio uključiti i opcija 1 (30+/8) i ne može tako da mi je danas predložio momak iz prodajnog centra da deaktiviram paket 1 (da mi ne uđe u novi mjesec) pa da sutra dođem i aktiviram novi paket (da li novi mojatv paket ili da iskombinujem sa dodatnim tv paketima tipa HD Pink i Internet). Sa novim paketima nisu ništa riješili tipa cijene, samo su zakomplikovali oko odabira paketa i dodataka. ev jedne računice ako nekog zanima:

mojatv full 1 49.00
HD 4,68
pink 3,5
opcija 1 5,00
62,18

mojatv full 4 54,00
HD 4,68
pink 3,50
62,18

čisto komplikovanje sa paketima i ništa olakšano nije a da ne pričam da su cijene smanjene. ne blatim nego mi komplikuju stvar sa aktivacijama deaktivacijama i slično. ako ima neko rješenje kombinacije paketa nek kaže :D
Uzmi taj paket sto ima 30+/8 pa pojedinacno ukljuci pink i hd kanale.
http://www.mojatv.ba/dodatni-tv-paketi.html
ala7

#60453 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

Dr_Help wrote:

mojatv full 1 49.00
HD 4,68
pink 3,5
opcija 1 5,00
62,18

mojatv full 4 54,00
HD 4,68
pink 3,50
62,18

Slažem se , ja sam prosli mjesec aktivirao dodatno 5 km da dobijem brzinu 50 mega ove nove pakete nisam ni ja savladao :) ustvari sve je isto samo dodatne usluge. xd ali npr ovih 5 km sto sam ja doplatio dodatno za 50 mega brzinu meni se isplati :D
:D :D :D imaćeš posla hahah
iceman ze

#60454 Re: BHTelecom All About

Post by iceman ze »

Od ponoca sam bht pretplatnik u paketu NolimitM za 28 km uz prenos broja....nazdravlje :bih:
PajaELdin

#60455 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

Jesu li ovo pustili neke HD kanale u osnovni paket???
Kakav je ovo novi kanal B1, jel' neko lokalno smece? Vidim na logu im stoji oznaka HD, zna li neko kakvog je sadrzaja kanal? Upratio sam da idu spotovi.
Samso

#60456 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

IamPajaELdin wrote:Jesu li ovo pustili neke HD kanale u osnovni paket???
Kakav je ovo novi kanal B1, jel' neko lokalno smece? Vidim na logu im stoji oznaka HD, zna li neko kakvog je sadrzaja kanal? Upratio sam da idu spotovi.
Provjeri imas li ostale HD kanale ili je samo taj.
Cossack

#60457 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Obavijest za nove i postojeće korisnike Toptim usluge BH Telecoma

Image

https://bhtelecom.ba/vijest+M54a74a6c155.html
tipler

#60458 Re: BHTelecom All About

Post by tipler »

Zamjenili mi albisov stb uredaj za ovaj novi zte,koji je katastrofa,kod prebacivanja kanala slika je zamrznuta 2-3 sekunde i tek onda ide program.Imam dodatni prastari stb iz mislim 2012-2013 koji mi nisu zamjenili i na kojem slika ide bez zastajanja.Sad da ih zovem da mi vrate stari stb reće mi da sam poludio :? A daljinski je posebna priča.dvije tipke prestale raditi treći dan,.
jarobot

#60459 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Samso wrote:
IamPajaELdin wrote:Jesu li ovo pustili neke HD kanale u osnovni paket???
Provjeri imas li ostale HD kanale ili je samo taj.
B1 nije HD to levat sa te televizije sravili HD
Ima sve HD lokakne otključane. Arena HD oni Kineski Turski i Hayat dodatni zaključani.
Ima činimimi se 12 ilib13 otključani.
Last edited by jarobot on 01/02/2019 10:22, edited 1 time in total.
jarobot

#60460 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

tipler wrote:Zamjenili mi albisov stb uredaj za ovaj novi zte,koji je katastrofa,kod prebacivanja kanala slika je zamrznuta 2-3 sekunde i tek onda ide program.Imam dodatni prastari stb iz mislim 2012-2013 koji mi nisu zamjenili i na kojem slika ide bez zastajanja.Sad da ih zovem da mi vrate stari stb reće mi da sam poludio :? A daljinski je posebna priča.dvije tipke prestale raditi treći dan,.
Kod mene obratno imam albis svaki drugi dan blokira a dobio prije 7 dana ovaj novi ZTE i radi dobro, čak je i bolji za programiranje ima odvojenu opciju TV i STB.
Meni rekoše da prijavim da mi Albis blokira pa da mi dođu zamjeniti
Samso

#60461 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

Novo: HD kanali u osnovnom Moja TV paketu

Mogli su fino napisati koji su to novi HD kanali da ne prebiremo pdf sa listom svih kanala.

https://www.bhtelecom.ba/vijest+M58cbadc88b9.html

http://www.mojatv.ba/fileadmin/template ... t-Full.pdf
REDDEVILS

#60462 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

Samso wrote:Novo: HD kanali u osnovnom Moja TV paketu

Mogli su fino napisati koji su to novi HD kanali da ne prebiremo pdf sa listom svih kanala.

A sta je onda ovo :?
Također, od 1. februara omogućena je aktivacija dodatnog TV HD paketa odmah pri podnošenju zahtjeva za Moja TV uslugu.
Podsjećamo vas da dodatni Moja TV HD paket možete koristiti BESPLATNO 30 dana.

Edit
Sad vidim da u stvari nisu nista promjenili samo su nam malo zamazali oci :lol:
Mogli su u ovaj paket koji se placa uvesti i HBO HD kanale

HD Paket (4,68 KM /
mjesečno)
Arena Sport BiH HD
Arena Sport 2 HD
Arena Sport 3 HD
Arena Sport 4 HD
Hayat Folk HD
Hayat Music HD
Hayat Plus HD
Hayatovci HD
TRT World HD
Arirang TV HD
CGTN
CGTN Documentary
CCTV-4
Last edited by REDDEVILS on 01/02/2019 11:25, edited 1 time in total.
crnivrag

#60463 Re: BHTelecom All About

Post by crnivrag »

REDDEVILS wrote:

Također, od 1. februara omogućena je aktivacija dodatnog TV HD paketa odmah pri podnošenju zahtjeva za Moja TV uslugu.
U PDF dokumentu se može vidjeti da su ovi HD kanali u osnovnom paketu:

BHT HD
Hayat HD
Elta TV HD
FACE HD
MTV Igman HD
City TV HD
Kanal 6 HD
TV 7 HD
TVSA HD
Televizija 5 HD
Al Jazeera Balkans HD
RTV USK HD
Nova BH HD
Glas Drine HD

Dok i dalje postoji HD paket koji se plaća 4.68 KM mjesečno, i on obuhvata ove HD kanale:

Arena Sport BiH HD
Arena Sport 2 HD
Arena Sport 3 HD
Arena Sport 4 HD
Hayat Folk HD
Hayat Music HD
Hayat Plus HD
Hayatovci HD
TRT World HD
Arirang TV HD
CGTNC HD
GTN Documentary HD
CCTV-4 HD
studiorum_tuzlaensis

#60464 Re: BHTelecom All About

Post by studiorum_tuzlaensis »

REDDEVILS wrote: A sta je onda ovo :?

Dosad si uvijek morao čekati početak novog mjeseca da ti uključe HD kanali, sad ih dobiješ odmah pri aktivaciji usluge.
REDDEVILS

#60465 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

crnivrag wrote:
REDDEVILS wrote:

U PDF dokumentu se može vidjeti da su ovi HD kanali u osnovnom paketu:

BHT HD
Hayat HD
Elta TV HD
FACE HD
MTV Igman HD
City TV HD
Kanal 6 HD
TV 7 HD
TVSA HD
Televizija 5 HD
Al Jazeera Balkans HD
RTV USK HD
Nova BH HD
Glas Drine HD

Dok i dalje postoji HD paket koji se plaća 4.68 KM mjesečno, i on obuhvata ove HD kanale:

Arena Sport BiH HD
Arena Sport 2 HD
Arena Sport 3 HD
Arena Sport 4 HD
Hayat Folk HD
Hayat Music HD
Hayat Plus HD
Hayatovci HD
TRT World HD
Arirang TV HD
CGTNC HD
GTN Documentary HD
CCTV-4 HD
Nek ukinu ove HD kanale
TRT World HD
Arirang TV HD
CGTNC HD
GTN Documentary HD
CCTV-4 HD
A u zamjenu nek ubace
HBO HD
HBO 2 HD
HBO 3 HD
PajaELdin

#60466 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

Dobro smo ista dobili u osnovnoj ponudi, trebaju oni jos rada i rada na ponudi kanala kako HD, tako i ostalih tipa CineStar, Viastovi kanali i regionalni... 2019 godina, a mi tek dobili par lokalnih i regionalnih kanala u osnovnu ponudu.
brazzo19

#60467 Re: BHTelecom All About

Post by brazzo19 »

Jel nisam u toku ja il je to ta cijena ... jutros posaljem sms poruku na broj mreza bh telecom i skine mi 0.10kf ... zar nije poruka bila 0.5kf ? Isto tako sam primjetio da mi za uspostavu poziva i nekih 15 sekundi price "uzme" gotov 20kf kredita? jel to normalna tarifa od prije ili su to oni nesto poskupljivali? :D
The BEN10

#60468 Re: BHTelecom All About

Post by The BEN10 »

Ček, nijedan EUROSPORT i dalje nije u osnovnoj ponudi? Ne vidim da su i HD dokumentarce ubacivali. Šta je uopšte novo?
kakaljin

#60469 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

The BEN10 wrote:Ček, nijedan EUROSPORT i dalje nije u osnovnoj ponudi? Ne vidim da su i HD dokumentarce ubacivali. Šta je uopšte novo?
Od kako je moja tv krenula eurosport kanali su u osnovnoj ponudi
Samso

#60470 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

kakaljin wrote:
The BEN10 wrote:Ček, nijedan EUROSPORT i dalje nije u osnovnoj ponudi? Ne vidim da su i HD dokumentarce ubacivali. Šta je uopšte novo?
Vjerovatno misli na Eurosport HD kanale.
The BEN10

#60472 Re: BHTelecom All About

Post by The BEN10 »

Samso wrote:
kakaljin wrote:
Vjerovatno misli na Eurosport HD kanale.
Da, mislim na Eurosport HD kanale. Dvije godine sam koristio MojaTV i nadao se da će ES biti u HD-u. Na velikom ekranu SD rezolucija je baš odron. Naročito ako pratiš tenis npr, a 3 GS-a prenosi Eurosport...
Cule10

#60474 Re: BHTelecom All About

Post by Cule10 »

Sad sam zvao 1444 da aktiviram HD kanale i aktivirao je,ali i dalje mi zaključani
PlusSA

#60475 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

Ocekivano da ne daju dzaba Arene sport u HD :thumbup:

Šta bi za ono ne mogu svi imati HD kanal, jer nema tehnicke mogucnosti :lol:

Sve može al placajte parola BHT-a, samo deri korisnike :thumbup:
Locked