Čović ovo priča zadnjih 8 godina. Od riječi do riječi, sve isto.

Sjedio na dvije stolice uvijek, ova jedna izgleda se polomila poslije ove uspjesne akcije njegovih drugara na Kosovu. Sila Boga ne moli, da je proslo ovo na Kosovu drugu bi pricu pricao vlasnik logora.palermo wrote: ↑04/10/2023 23:50Pa nije nista rekao sto nije i prije govorio. Samo je izostavio najvazniji dio. Bih u NATU,u EU, nedjeljiva....i..pod hrvatskom kolonijalnom upravom.drug_profi wrote: ↑04/10/2023 23:15 Ne znam jeste li pročitali ovaj Čovićev intervju na klixu.
Naravno da mu mnogi ne žele vjerovati.
Ali meni se cini da mu je nesto objasnjeno.
ja ne lazemPoint. wrote: ↑04/10/2023 17:28Dobro je, znači složili smo se da si pisao laži i neistine gore?sumirprimus wrote: ↑04/10/2023 13:25
švrljopis u mom selu, doktorski kaj ti velim kuzis stari ne?![]()
zk je najveca desnicarka cakpi i prodana dusa,
orban za sirotinju., nema oprosta i tu zavrsavam pricu sa njim. irfan cengic moze sa becirevicemo zajedno s njim pod ruku. ista mraka interesdzijska. fuj kakvi zbljohari.
Jeste, valja Nerko što ne može 35 glasova uzeti.
fino su vas obucili u toj botovskoj sdfa skoli za naprdjivanje, sta sam tacno slagao ako nije problem? drugi par opanaka sto vas istina boli. i sto ste sredsvo zk za instalaciju jos koju godinu u nehljebarsku pozicju clana predsjednistva drzavne zajednce bih iz reda hrvatskg naroda bosnjackim glasovima, aferim kako se broite za prava bosnjaka u bih, na isti nacin kak su se srbi borili za srpsko pitane u ex yu.
naravno dc i hdz nemaju nikakvu ulogu na moj zivot na tk, podjelom u dejtonu moj kanton je maltene druga drzava u odnosu na hnk, a cujem d su dole hdz u koaliciji sa sda i to 30 godina. valjda i njima tako godi u toj podjeli dzravne zajednice bih na entitete i zupanije.
To meni baš zapali za oko. Još mi kaže blago tebi sinko ako ti je problem u životu Čović i Dodik.
Sanjarko wrote: ↑05/10/2023 13:24To meni baš zapali za oko. Još mi kaže blago tebi sinko ako ti je problem u životu Čović i Dodik.
Naravno da nisu mi jedini problem u životu njih dvojica i ostatak bande, imam većih problema od njih prioritetno ali mi i ova dvojica bandita u ovom Gangsta paradisu rade o glavi, meni, mojima, sunarodnjacima itd.
A državni i entitetskih nivo, ništa ko ih je?sumirprimus wrote: ↑05/10/2023 13:21naravno dc i hdz nemaju nikakvu ulogu na moj zivot na tk, podjelom u dejtonu moj kanton je maltene druga drzava u odnosu na hnk, a cujem d su dole hdz u koaliciji sa sda i to 30 godina. valjda i njima tako godi u toj podjeli dzravne zajednice bih na entitete i zupanije.
Nema ti onda ni Željko.sumirprimus wrote: ↑05/10/2023 13:21naravno dc i hdz nemaju nikakvu ulogu na moj zivot na tk, podjelom u dejtonu moj kanton je maltene druga drzava u odnosu na hnk, a cujem d su dole hdz u koaliciji sa sda i to 30 godina. valjda i njima tako godi u toj podjeli dzravne zajednice bih na entitete i zupanije.
ali imaju zeljkini nehljebari kji obnsaju funkcje na vlasti u mom kantonu, i dijelu vlasti koji me se tice.Point. wrote: ↑05/10/2023 13:27Nema ti onda ni Željko.sumirprimus wrote: ↑05/10/2023 13:21
naravno dc i hdz nemaju nikakvu ulogu na moj zivot na tk, podjelom u dejtonu moj kanton je maltene druga drzava u odnosu na hnk, a cujem d su dole hdz u koaliciji sa sda i to 30 godina. valjda i njima tako godi u toj podjeli dzravne zajednice bih na entitete i zupanije.
Al nastavi i dalje furati hns šuplju priču.
Kao sto sam vec napisao, ovaj lazovcina i lazni ljevicar nesto kmeci.sumirprimus wrote: ↑05/10/2023 13:20fino su vas obucili u toj botovskoj sdfa skoli za naprdjivanje, sta sam tacno slagao ako nije problem? drugi par opanaka sto vas istina boli. i sto ste sredsvo zk za instalaciju jos koju godinu u nehljebarsku pozicju clana predsjednistva drzavne zajednce bih iz reda hrvatskg naroda bosnjackim glasovima, aferim kako se broite za prava bosnjaka u bih, na isti nacin kak su se srbi borili za srpsko pitane u ex yu.
Haj saberi se malo i ne srkleti, pa fino napiši, teško je ufatiti ovaj nesklad riječi i misli.sumirprimus wrote: ↑05/10/2023 13:28ali imaju zeljkini nehljebari kji obnsaju funkcje na vlasti u mom kantonu, i dijelu vlasti koji me se tice.
tj u ovom bosnjackom dijelu drzavne zajednice.
zk je tu samo kao istureni eksponent te tzv djl politike šankanja. glavni glumac takorec.
ZK DJL DF JE DIO VLASTI U TK, I DIREKTNO ME SE TICE. I U BOSNJACKOM DIJELU FEDERACIJE. BANALAN PRIMJER PRICA O ONOKOLOSKIM PACIJENTIMA U UKC.TUZLA! GODINAMA MINISTRICA BILA IZ DJL STRANKE.Point. wrote: ↑05/10/2023 13:31Haj saberi se malo i ne srkleti, pa fino napiši, teško je ufatiti ovaj nesklad riječi i misli.sumirprimus wrote: ↑05/10/2023 13:28
ali imaju zeljkini nehljebari kji obnsaju funkcje na vlasti u mom kantonu, i dijelu vlasti koji me se tice.
tj u ovom bosnjackom dijelu drzavne zajednice.
zk je tu samo kao istureni eksponent te tzv djl politike šankanja. glavni glumac takorec.
Uglavnom sam shvatio da Željko nema nikakvog utjecaja na tvoj svakodnevni život.
I Željka vidiš samo na vijestima.sumirprimus wrote: ↑05/10/2023 13:32ZK DJL DF JE DIO VLASTI U TK, I DIREKTNO ME SE TICE. I U BOSNJACKOM DIJELU FEDERACIJE. BANALAN PRIMJER PRICA O ONOKOLOSKIM PACIJENTIMA U UKC.TUZLA! GODINAMA MINISTRICA BILA IZ DJL STRANKE.
HDZ NE VIDIM OSIM NA VIJESTIMA.
STA NIJE JASNO? ZABORAVI BOSANSKI? PRICAS SAMO BOSNJACKU VARIJANTU, TRAVNIK JUNIVERZITI PA TI OVO SRKLET???
evo js jednog normalnog iz svecke oklen vec, helou naravno da nismo, moras bit u psihodeliji da bi bio u korak sa ostatkom drustva, znas ti kakvih budala oko nas sve ima izmedju ostalog i zahvaljujuci neradu nespsobne vlasti idrzavnog aparata svih boja i stranaka.
Cuj too.. ma nije moguce... ma izmisljassumirprimus wrote: ↑05/10/2023 13:38evo js jednog normalnog iz svecke oklen vec, helou naravno da nismo, moras bit u psihodeliji da bi bio u korak sa ostatkom drustva, znas ti kakvih budala oko nas sve ima izmedju ostalog i zahvaljujuci neradu nespsobne vlasti idrzavnog aparata svih boja i stranaka.