Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60426 Re: Premijer liga BiH
Podržavaju li ljudi iz FKŽ projekte FKS?
-
zipoo
#60427 Re: Premijer liga BiH
ne znam i nadam se da ne podrzavajuTomahawk11 wrote:Podržavaju li ljudi iz FKŽ projekte FKS?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#60428 Re: Premijer liga BiH
Pa na stranu sva podjebavanja ali koji budalas moze osporiti dobrobit vaseg kampa u ButmiruTomahawk11 wrote:Podržavaju li ljudi iz FKŽ projekte FKS?
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#60429 Re: Premijer liga BiH
I ka`e, "Hvala ti bože sto ne navijam za Saraj`vo"!

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60430 Re: Premijer liga BiH
A nama prigovarate što nije podržana gradnja istoka?zipoo wrote: ne znam i nadam se da ne podrzavaju
Ma ne, eto krenula priča o nekom dušmanluku, ko mi jedini nismo podržali gradnju istoka, ispade vaši na mobi svaki dan, ne silaze sa mješalice u Butmiru.hrasno38 wrote:Pa na stranu sva podjebavanja ali koji budalas moze osporiti dobrobit vaseg kampa u Butmiru Sto se mene tice dabogda napravili najbolji u Evropi ali sa navijacke strane dabogda vasi omladinci bili iza nasih.....sto ove godine nije slucaj
- Logovan
#60431 Re: Premijer liga BiH
Ako se nadaš, čemu onda plakanje zašto FKS nije uplatio za tribinu ili zašto nije čestitao?zipoo wrote:ne znam i nadam se da ne podrzavajuTomahawk11 wrote:Podržavaju li ljudi iz FKŽ projekte FKS?
Vi bi da budete podržani, a da ne podržite. Ne ide to tako.
-
zipoo
#60432 Re: Premijer liga BiH
ja prigovara o onoj slici gdje je dosao ispred srusenog krova na zapadu i opalio kez od uha do uhaTomahawk11 wrote:A nama prigovarate što nije podržana gradnja istoka?zipoo wrote: ne znam i nadam se da ne podrzavaju
Ma ne, eto krenula priča o nekom dušmanluku, ko mi jedini nismo podržali gradnju istoka, ispade vaši na mobi svaki dan, ne silaze sa mješalice u Butmiru.hrasno38 wrote:Pa na stranu sva podjebavanja ali koji budalas moze osporiti dobrobit vaseg kampa u Butmiru Sto se mene tice dabogda napravili najbolji u Evropi ali sa navijacke strane dabogda vasi omladinci bili iza nasih.....sto ove godine nije slucaj
a sto se tice ostalih gradnji ja ne ocekuje podrsku od nikog, nase je
a sto se vasih gradnji tice one me i ne zanimaju
- hrasno38
#60433 Re: Premijer liga BiH
Naravno da nisu....neka svako svoje gradi i nek svako u svoje ulaze i mirna Bosna.....medjutim onaj snimak Dine jest pomalo iritirajuci ali jebaji ga sta da se radi nije on dzaba popio nogu i iz SarajevaTomahawk11 wrote:A nama prigovarate što nije podržana gradnja istoka?zipoo wrote: ne znam i nadam se da ne podrzavaju
-
vryzas
#60434 Re: Premijer liga BiH
Tomahawk11 wrote:Podržavaju li ljudi iz FKŽ projekte FKS?
Vjerujem da bi stigla zvanicna podrska od strane FKŽ ako pokrenete istu ili slicnu akciju.
- leškarenje
#60435 Re: Premijer liga BiH
Priča je krenula kako vam nismo pomogli u izgradnji,ne spinujte bezze....znači,jeste li vi učestvovali ikako u izgradnji Kampa?
Koliko znam delegacije FKS su nekoliko puta pomagale konama,što u opremi,što u renoviranju stadiona za sta imaju i dokazi.Sta treba još da ga izgrade do kraja,kakvi nezahavlnici dan te jebo
Koliko znam delegacije FKS su nekoliko puta pomagale konama,što u opremi,što u renoviranju stadiona za sta imaju i dokazi.Sta treba još da ga izgrade do kraja,kakvi nezahavlnici dan te jebo
- leškarenje
#60436 Re: Premijer liga BiH
A sto samo široki,pa i kone su za kantonalne lige zajedno sa njima sto se tice regularnosti.Tomahawk11 wrote:Pa Široki godinama prolazi nekažnjen, s normalnim savezom bi davno bili u nekoj regionalnoj ligi.BlueBlood wrote:dokaz da nemamo nikog u savezu da vrsi pritisak da ih se kazni po pravilniku za ovu vrstu prekrsaja. Neki bi to jedva docekali s merakom
Titulu kao i do sad ganjati samo na terenu posteno pa sta bude.
Sad očekivati da Zrinjski drastično kazne u jeku sezone i borbe za titulu, nema šanse.
- decko_sa_kovaca
#60437 Re: Premijer liga BiH
Ja bi prvi bio za neku pomoc ako bi se otvorila neka slicna akcija. Nisu tu u pitanju neke goleme cifre vec samo simbolika
-
kory_galaktikos
#60438 Re: Premijer liga BiH
debili, napisu ili prepisu pravilnik pa onda javno kazu necemo ga postovatTomahawk11 wrote:Slagao se ili ne, ali ako ima elemenata, što im ne bi uzeli bodove? Pravilnik je tu, sve je jasno, ali ne vjerujem da će biti nešto više od ovih simboličnih kazni.
normalno da nisam ni ocekivao tako nesto od njih, neka je tako ali koji su debili u tom savezu to nije humano
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#60439 Re: Premijer liga BiH
Normalno (za BiH), zakoni i propisi su tu da se krše!

decko_sa_kovaca wrote:Ja bi prvi bio za neku pomoc ako bi se otvorila neka slicna akcija. Nisu tu u pitanju neke goleme cifre vec samo simbolika
Last edited by Pitar sa Kariba on 22/03/2018 11:51, edited 1 time in total.
- hrasno38
#60440 Re: Premijer liga BiH
Tomahawk11 wrote:Pa Široki godinama prolazi nekažnjen, s normalnim savezom bi davno bili u nekoj regionalnoj ligi.
Sad očekivati da Zrinjski drastično kazne u jeku sezone i borbe za titulu, nema šanse.
I nek onda bude da mi zapocinjemo sa ovakom pricom!!!leškarenje wrote:A sto samo široki,pa i kone su za kantonalne lige zajedno sa njima sto se tice regularnosti.
-
zipoo
#60441 Re: Premijer liga BiH
onda se citira onaj koji je pokrenuo tu pricu, a ne meneleškarenje wrote:Priča je krenula kako vam nismo pomogli u izgradnji,ne spinujte bezze....znači,jeste li vi učestvovali ikako u izgradnji Kampa?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60442 Re: Premijer liga BiH
Moguće, nego komentarišem trenutnu situaciju.vryzas wrote:Tomahawk11 wrote:Podržavaju li ljudi iz FKŽ projekte FKS?
Vjerujem da bi stigla zvanicna podrska od strane FKŽ ako pokrenete istu ili slicnu akciju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60443 Re: Premijer liga BiH
Evo da odgovorim obojici: komentarisao sam oglušivanje o pravilnik, dakle Blaž je ponovio prekršaj, neće ga se kazniti, ŠB godinama provodi nacionalističku harangu na tribinama, pa ništa.hrasno38 wrote:Tomahawk11 wrote:Pa Široki godinama prolazi nekažnjen, s normalnim savezom bi davno bili u nekoj regionalnoj ligi.
Sad očekivati da Zrinjski drastično kazne u jeku sezone i borbe za titulu, nema šanse.I nek onda bude da mi zapocinjemo sa ovakom pricom!!!leškarenje wrote:A sto samo široki,pa i kone su za kantonalne lige zajedno sa njima sto se tice regularnosti.
- BlueBlood
#60444 Re: Premijer liga BiH
leškarenje wrote:Priča je krenula kako vam nismo pomogli u izgradnji,ne spinujte bezze....znači,jeste li vi učestvovali ikako u izgradnji Kampa?
Evo ja sam prvi to spomenuo pa cu ti ja i odgovoriti i da zavrsimo s tim da se ne ide vise u off. Samo sam se nadovezao o post koji govori o komsijskoj avliji i tarabama ko kome visi. Znaci vasa uprava je ranom zorom prva poletila da se slika i nasladjuje pored srusenog krova zapadne tribine. Nisam vidio nikog od nasih zvanicnh predstavnika da je nekad neku vasu nesrecu ismijavao. Kraj price!
- decko_sa_kovaca
#60445 Re: Premijer liga BiH
A sto zvanicna instagram stranica kluba ismijava farbanje lopti pa nakon toga oni farbaju to nista jel
-
vryzas
#60446 Re: Premijer liga BiH
Bitno je ko se nalazi na celu kluba u datom trenutku. Na kraju krajeva, ovo sto spominje @decko_sa_kovaca je sustina price, to i ove neke pozitivne stvari koje su se desile u proslosti sto je @lesko spomenuo.Tomahawk11 wrote:Moguće, nego komentarišem trenutnu situaciju.vryzas wrote:Tomahawk11 wrote:Podržavaju li ljudi iz FKŽ projekte FKS?
- hrasno38
- kakotakonikako
#60448 Re: Premijer liga BiH
Tomahawk11 wrote:Pa Široki godinama prolazi nekažnjen, s normalnim savezom bi davno bili u nekoj regionalnoj ligi.
Punac !!!!leškarenje wrote:A sto samo široki,pa i kone su za kantonalne lige zajedno sa njima sto se tice regularnosti.
- ultima_palabra
#60449 Re: Premijer liga BiH
Vidimo se za mjesec danaSliver wrote:Kad se kone cude sto ih nazivaju mitomanima.
Punac je mitolosko bice, prisutno u nesvijesti zitelja sjevero-istocne Bosne. Vjerovanje u imaginarno bice, koje novac dijeli poslusnim podanicima, je zabiljezeno i medju populacijom na obroncima planine Trebevic. Nauka jos uvijek nije uspjela odgonetnuti sta je uzrok tim vjerovanjima, ali postoje neke sociolosko-psiholoske procjene, da se radi o prebacivanju svojih nedjela na druge osobe, u cilju nijekanja, u svojoj podnesvijesti, zlocina koje su svjesno pocinili. Slicna "vjerovanja" su zabiljezena i u susjednim drzavama, mada s razlikom sto oni ne vjeruju u punca, vec svoja nedjela pripisuju masovnim samoubistvima i samogranatiranjima.
-
zipoo
#60450 Re: Premijer liga BiH
nja nja nja kone mitomani nja nja nja kriminal nja nja penal, sudije nja nja Osimi nja nja
retardiranih likova jbt forum, daj nesto novo
retardiranih likova jbt forum, daj nesto novo