English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Tromblon
#60401 Re: English Premier League
Najgora tekma ove sezone. Jebo ga sastav sa Nkunkom i Felixom. Odbrana dno dna.
- drug_profi
#60402 Re: English Premier League
Everton i United da ispadnu...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#60403 Re: English Premier League
neka vala, daj im Ratcliffea, domaćeg izrabljivača i breksitaša, on zna sve o fudbalu i vođenju firme 
- drug_profi
#60404 Re: English Premier League
Amorim je sve rekao u svojoj zagonetnoj izjavi nakon prve tekme.
Trulo je sve kao i stadion.
Trulo je sve kao i stadion.
- Herr Flick
#60405 Re: English Premier League
Svaka caat za ove agente/menadzere igraca kako su uzeli lopatom ove levate iz Utd-a.
Koje ludilo Mount 250k i Antony 200k

Koje ludilo Mount 250k i Antony 200k

- BHF_Manijak
#60406 Re: English Premier League
Casemiro k´o Salah, Bruno i Mount vise od Virgila i Trenta, skoro 3 puta vise od Gakpa, Szoboszlaia, Mount vise od kompletnog veznog reda Liverpoola, Rashfrod 6 puta vise od Diaza...E halal vam vjera!

- MarlboroGold
#60407 Re: English Premier League
Rice i Odegaard zarađuju manje od Mounta. Saliba i Gabriel koliko i Maguire, a 5 puta bolji štoperi od njega.
Ovo je fakat strašno. Kod nas je Havertz najplaćeniji mislim oko 300k, ali jbg vraća na terenu i jedan je od boljih unazad godinu dana.
Ovo je fakat strašno. Kod nas je Havertz najplaćeniji mislim oko 300k, ali jbg vraća na terenu i jedan je od boljih unazad godinu dana.
- MarlboroGold
#60408 Re: English Premier League
Šta mislite je li Salah prešišao Henry-a kao GOAT lige?
Bome kuca na vrata žestoko, a mogao bi ih i probiti ili je već probio... mada nije sve u statistici. Mene vazda nostalgija pogodi kad su ovakve priče
Bome kuca na vrata žestoko, a mogao bi ih i probiti ili je već probio... mada nije sve u statistici. Mene vazda nostalgija pogodi kad su ovakve priče
- BHF_Manijak
#60409 Re: English Premier League
Ma tesko je to reci.
Henry, Ronaldo, Salah... Ako jos ostane koju sezonu, mogao bi opasno zaganjati Kanea.
U top 3 u historiji lige je sigurno.
Henry, Ronaldo, Salah... Ako jos ostane koju sezonu, mogao bi opasno zaganjati Kanea.
U top 3 u historiji lige je sigurno.
- drug_profi
#60410 Re: English Premier League
Ovo sto Salah radi u zadnje vrijeme su vicevi koji ce se vrtiti na dzinglovima dugo dugo.
- Logovan
#60411 Re: English Premier League
Malo mi je nezahvalno pričati oko toga. Par igrača je u par deka, svi su dali mnogo. Pored Salaha, Ronalda i Henryja, dodao bih recimo Aguera.MarlboroGold wrote: ↑31/12/2024 22:03 Šta mislite je li Salah prešišao Henry-a kao GOAT lige?
Bome kuca na vrata žestoko, a mogao bi ih i probiti ili je već probio... mada nije sve u statistici. Mene vazda nostalgija pogodi kad su ovakve priče![]()
- drug_profi
#60412 Re: English Premier League
Najvaznije je da smo ih gledali i da sad možemo da ih upoređujemo.
- MarlboroGold
#60413 Re: English Premier League
Na oko onako po stilu igre, ono ljepota za oko Henry i CR7. Ja bih čak i Suareza ubacio tu. Onih par sezona za Liverpool je terorizirao odbrane poput ove prve dvojice sa onim nevjerovatnim potezima i golovima. Da je ostao duže mislim da bi Suarez bio GOAT bez ikakve sumnje ispred svih drugih.
Salah je s druge strane mnogo korisniji za cijeli tim u kojem igra u odnosu na sve ove gore, a tu je i statistika koja je prejaka. Ali nema neke poteze kao ovi gore kad su ljudi ostajali bez daha i u šoku šta uradiše protivnicima.
Baš je teško nekog posebno izdvojiti. Ono logično bi bilo da kažem Henry jer navijam za Arsenal, ali objektivno svi su oni tu negdje.
Salah je s druge strane mnogo korisniji za cijeli tim u kojem igra u odnosu na sve ove gore, a tu je i statistika koja je prejaka. Ali nema neke poteze kao ovi gore kad su ljudi ostajali bez daha i u šoku šta uradiše protivnicima.
Baš je teško nekog posebno izdvojiti. Ono logično bi bilo da kažem Henry jer navijam za Arsenal, ali objektivno svi su oni tu negdje.
- Edin H.
#60414 Re: English Premier League
SuarezMarlboroGold wrote: ↑01/01/2025 00:15 Na oko onako po stilu igre, ono ljepota za oko Henry i CR7. Ja bih čak i Suareza ubacio tu. Onih par sezona za Liverpool je terorizirao odbrane poput ove prve dvojice sa onim nevjerovatnim potezima i golovima. Da je ostao duže mislim da bi Suarez bio GOAT bez ikakve sumnje ispred svih drugih.
Salah gigant, ali vrije je da gaxse otarase, stari, i uzmu Cunhu-u
- BHF_Manijak
#60415 Re: English Premier League
Imao je i Salah par bolesnih golova. Nema neke skillove kao Ronaldo, Suarez ili Henry, ali recimo onaj gol Cityu na Anfieldu prije godinu-dvije, onda gol Watfrodu kad je pola odbrane promijesao... Ima ima i on tih vratolomija, medjutim puno manje nego pomenuti.MarlboroGold wrote: ↑01/01/2025 00:15 Na oko onako po stilu igre, ono ljepota za oko Henry i CR7. Ja bih čak i Suareza ubacio tu. Onih par sezona za Liverpool je terorizirao odbrane poput ove prve dvojice sa onim nevjerovatnim potezima i golovima. Da je ostao duže mislim da bi Suarez bio GOAT bez ikakve sumnje ispred svih drugih.
-
Dzontra_Volta
#60416 Re: English Premier League
Ako su htjeli da ga se "otarase" onda su to trebali uraditi ljetos i uzeti finu lovu za njega.Edin H. wrote: ↑01/01/2025 05:06SuarezMarlboroGold wrote: ↑01/01/2025 00:15 Na oko onako po stilu igre, ono ljepota za oko Henry i CR7. Ja bih čak i Suareza ubacio tu. Onih par sezona za Liverpool je terorizirao odbrane poput ove prve dvojice sa onim nevjerovatnim potezima i golovima. Da je ostao duže mislim da bi Suarez bio GOAT bez ikakve sumnje ispred svih drugih.
Baš je teško nekog posebno izdvojiti. Ono logično bi bilo da kažem Henry jer navijam za Arsenal, ali objektivno svi su oni tu negdje.![]()
Salah gigant, ali vrije je da gaxse otarase, stari, i uzmu Cunhu-u![]()
Ovako ode džaba.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- Edin H.
#60418 Re: English Premier League
Joj ne znam je li se uspio naspavati
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
-
LSD
#60420 Re: English Premier League
Pa Suarez vala i nije. On je vise legenda La Lige.Edin H. wrote: ↑01/01/2025 05:06SuarezMarlboroGold wrote: ↑01/01/2025 00:15 Na oko onako po stilu igre, ono ljepota za oko Henry i CR7. Ja bih čak i Suareza ubacio tu. Onih par sezona za Liverpool je terorizirao odbrane poput ove prve dvojice sa onim nevjerovatnim potezima i golovima. Da je ostao duže mislim da bi Suarez bio GOAT bez ikakve sumnje ispred svih drugih.
Baš je teško nekog posebno izdvojiti. Ono logično bi bilo da kažem Henry jer navijam za Arsenal, ali objektivno svi su oni tu negdje.![]()
Salah gigant, ali vrije je da gaxse otarase, stari, i uzmu Cunhu-u![]()
Npr. David Silva ili Aguero su daleko vece legende EPL od njega. Salah je nivo iznad svih ostalih.
-
Osmi Socrates
#60421 Re: English Premier League
Cantona je najbolji igrač Premier Lige dosad.
Prije njegovog dolaska, United je bio manje-više truba, i te sezone a pogotovo u sezonama prije toga. Čim je on došao, te sezone su izgubili samo još dvije utakmice. Četiri titule u pet sezona u Unitedu. Igrač koji je potpuno preporodio klub, i igrače, i trenere i upravu i navijače. A samim tim i izdiktirao ton Premier Lige u prvih 20 godina njenog postojanja. On je bio more influential za United kad je bio suspendiran osam mjeseci nego ijedan igrač koji redovno igra za svoj klub. Ferguson je postao preporođen trener dovođenjem Cantone. Dvije decenije or so kasnije, 13 titula za United.
Od ovih gore nabrojanih, Suarez je najbolji fudbaler, ali nije bio game changer za Liverpool.
Prije njegovog dolaska, United je bio manje-više truba, i te sezone a pogotovo u sezonama prije toga. Čim je on došao, te sezone su izgubili samo još dvije utakmice. Četiri titule u pet sezona u Unitedu. Igrač koji je potpuno preporodio klub, i igrače, i trenere i upravu i navijače. A samim tim i izdiktirao ton Premier Lige u prvih 20 godina njenog postojanja. On je bio more influential za United kad je bio suspendiran osam mjeseci nego ijedan igrač koji redovno igra za svoj klub. Ferguson je postao preporođen trener dovođenjem Cantone. Dvije decenije or so kasnije, 13 titula za United.
Od ovih gore nabrojanih, Suarez je najbolji fudbaler, ali nije bio game changer za Liverpool.
- BHF_Manijak
#60422 Re: English Premier League
Kako nije Bog te vidio covjek sam haman na ledjima nosio ekipu ka titulu, bolesnu sezonu on i Sturridge imali.
-
Osmi Socrates
#60423 Re: English Premier League
Nisu osvojili titulu, jbg. Kao što nisu ni prije njega. Što znači da nije bio game changer. 
-
mond
#60424 Re: English Premier League
Jedinstvo bez poraza u 2025
-
Tromblon
#60425 Re: English Premier League
Eric Cantona, Denis Bergamp,Tierry Henry, Wayne Rooney. Tu je i Drogba, Salah, Aguero, Terry.