Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
crnivrag

#60376 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Radar71 wrote:Image
A gdje je dozvola za korištenje autorizovanih slika sa mog profila :P
smartXL

#60377 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by smartXL »

sencobih wrote:
Kanale ste otkljucali nekim korisnicima u novogodišnjoj akciji, kanale ste uveli u neke pakete....itd...
Senco ba, sjasi malo. Drzi se ti telekoma i live kamera...Nije ovo za tebe
Radar71

#60378 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

crnivrag wrote:
Radar71 wrote:Image
A gdje je dozvola za korištenje autorizovanih slika sa mog profila :P
:run: :oops1:
crnivrag

#60379 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Post za brisanje.
Last edited by crnivrag on 24/01/2018 18:37, edited 1 time in total.
Maharadza

#60380 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Telemach wrote:
zanimljiv wrote:Kad će Telemach uvesti optiku koju je reklamirao prije 2 godine... :run:
Nisu ni brzine povećane godinama, jedino se RTRS Plus desio i ona promocija HBO jedan mjesec. :zzzz:
Vjerovatno nas ne pratite redovno pa niste dovoljno upoznati o svim novostima :)
U posljedne vrijeme smo uvrstili mnoštvo kanala (Epic drama HD, TOP, Pikaboo,Prva world,Prva Kick .Arena sport kanale .... ).Brzine interneta paketa smo također povećali tokom 2017 u svim Duo/Trio Grande paketima.
Otključali smo besplatno sve kanale našim korisnicima u novogodišnjoj akciji .........itd .... https://telemach.ba/podrska/vijesti-i-informacije
Naravno,uvijek vrijedno radimo i dalje nastavljamo sa iznenađenjima :izet:
Ma ništa to dok ne ubacite stotinjak raskrsnica kao CCTV konkurencija. :lol:
crnivrag

#60381 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Izvod iz cjenovnika koji stupa na snagu za tačno mjesec dana: https://telemach.ba/Binary/10577/Izvod- ... 1.2018.pdf

Radi se o promjeni cijena poziva putem Telemach fiksnog telefona.
sencobih

#60382 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

smartXL wrote:
sencobih wrote:
Kanale ste otkljucali nekim korisnicima u novogodišnjoj akciji, kanale ste uveli u neke pakete....itd...
Senco ba, sjasi malo. Drzi se ti telekoma i live kamera...Nije ovo za tebe
Smarte bojim se da tebe nisam pitao za mišljenje, sa @telemahom sam razgovarao, jedino ako si ti @telemah onda ok
smartXL

#60383 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by smartXL »

sencobih wrote:
Smarte bojim se da tebe nisam pitao za mišljenje, sa @telemahom sam razgovarao, jedino ako si ti @telemah onda ok
Samo ti odabij od teme jer su ti namjere da spamas. Ne napadas telekom zbog lose programske seme nego ga lizes tamo a ovamo prosipas suplju.

Drui se mahalskog telekoma, mahalski je jer mozete gledat sta prolaznici rade.

Nezz kako moderacija ovo dozvoljava
Telemach

#60384 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Zdravo sencobih,
Tu smo, kako Vam možemo pomoći?
sencobih

#60385 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Telemach wrote:Zdravo sencobih,
Mozete tako sto ćete za 18 maraka koje vam dajemo, malo i analognu pripaziti, ubaciti koji kanal a ne samo izbacivati. U svakom slucaju osoblju @telemah hvala. Jako ste ljubazni :thumbup:
sencobih

#60386 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

smartXL wrote:
sencobih wrote:
Samo ti odabij od teme jer su ti namjere da spamas. Ne napadas telekom zbog lose programske seme nego ga lizes tamo a ovamo prosipas suplju.

Drui se mahalskog telekoma, mahalski je jer mozete gledat sta prolaznici rade.

Nezz kako moderacija ovo dozvoljava
Smanji malo doživljaj, ako ti ne pašu moji postovi preskoči ih.
hipija

#60387 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

@Telemach
Kad bi se moglo očekivati ona zamjena sd kanala za hd kanale, koja se već slučajno dogodila i skoro potrajala jedan dan?
Ima li kakve šanse da se to odradi do proljeća?
EPG na RTRS plus se takođe odužio kao gladna godina.
zateznistub

#60388 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

crnivrag wrote:Izvod iz cjenovnika koji stupa na snagu za tačno mjesec dana: https://telemach.ba/Binary/10577/Izvod- ... 1.2018.pdf

Jesam li ja ovo dobro skontao da se obračunava po minuti razgovora za fiksnu a ne kao do sada samo uspostava poziva?
Telemach

#60389 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

sencobih wrote:
Mozete tako sto ćete za 18 maraka koje vam dajemo, malo i analognu pripaziti, ubaciti koji kanal a ne samo izbacivati. U svakom slucaju osoblju @telemah hvala. Jako ste ljubazni :thumbup:
Hvala sencobih ;) trudimo se.
Dostavite nam broj Ugovora u pp a mi ćemo se pobrinuti da budete zadovoljan korisnik :)
crnivrag

#60390 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

zateznistub wrote: Jesam li ja ovo dobro skontao da se obračunava po minuti razgovora za fiksnu a ne kao do sada samo uspostava poziva?
Ovo važi za korisnike koji koriste usluge telefonije, a nemaju uključen Flat BH paket, jer evo izvod iz aktuelnog cjenovnika pokazuje istu cijenu poziva prema fiksnim brojevima u BiH po minuti: https://telemach.ba/Binary/10574/CJENOV ... 2.2017.pdf
Dzontra_Volta

#60391 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dzontra_Volta »

crnivrag wrote:Izvod iz cjenovnika koji stupa na snagu za tačno mjesec dana: https://telemach.ba/Binary/10577/Izvod- ... 1.2018.pdf

Znači nema više džabe prema fiksnim mrežama drugih operatera. Ukida se uspostava poziva, ali se naplaćuje po minuti.
Telemach

#60392 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

hipija wrote:@Telemach
Kad bi se moglo očekivati ona zamjena sd kanala za hd kanale, koja se već slučajno dogodila i skoro potrajala jedan dan?
Zdravo hipija,
O svim novitetima ćemo Vas blagovremeno informisati.
zateznistub

#60393 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Dzontra_Volta wrote:

Znači nema više džabe prema fiksnim mrežama drugih operatera. Ukida se uspostava poziva, ali se naplaćuje po minuti.
Ja tako skontah. Do sada je bilo uspostava poziva a sad se naplaćuje po minuti! Bezobrazno je to Alene!
crnivrag

#60394 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

zateznistub wrote:
Dzontra_Volta wrote:
Ja tako skontah. Do sada je bilo uspostava poziva a sad se naplaćuje po minuti! Bezobrazno je to Alene!
Niste dobro shvatili, ove cijene se odnose na korisnike koji su uzeli samostalnu uslugu telefonije bez pretplate na Flat BH paket koji dolazi kao dio Duo Tel i Trio paketa.

Dakle ko koristi Duo Tel i Trio pakete, i dalje će mu se naplaćivati samo uspostava poziva prema fiksnim mrežama u BiH, a ko koristi uslugu samostalne telefonije bez Flat BH paketa će imati naplatu poziva po ovim cijenama navedenim u izvodu iz cjenovnika.
kakaljin

#60395 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

sencobih wrote:
Bolji prijedlog je da za 18 KM daju digitalni start paket i da ukinu skroz analogne kanale. Da sve korisnike digitalizuju, a vamo oslobode frekvencije za nove HD kanale.
fusion_ba

#60396 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

hipija wrote:@Telemach
Ni Total TV nema EPG na RTRS+ iako ga ima u ponudi od samog početka. Drugi operateri imaju EPG
probook

#60397 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by probook »

kloniran wrote:
sencobih wrote:Do sada me telemah "iznenađivao" samo smanjenjem kanala i povećanjem cijene , tako da ne ocekujem nista drugačije ni ovaj put
:thumbup: Sad posto imaju monopol u kablovskom sektoru nema sta da te iznenadi, sve ide svojim tokom
Moze li definicija tog famoznog monopola? Ako sam ja u Mostaru na raspolaganju nekada imao Velnet i BHT, a sada TM i BHT kako to da Velnet nije imao monopol, a TM sada ima?
diablobih

#60398 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

kakaljin wrote:
sencobih wrote:
Bolji prijedlog je da za 18 KM daju digitalni start paket i da ukinu skroz analogne kanale. Da sve korisnike digitalizuju, a vamo oslobode frekvencije za nove HD kanale.
Pa daju to koliko ja znam, mislim 5 pfeninga skuplje za digitalizovanje.
crnivrag

#60399 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

diablobih wrote:
kakaljin wrote:
sencobih wrote:
Pa daju to koliko ja znam, mislim 5 pfeninga skuplje za digitalizovanje.
Da, postoji akcija besplatne digitalizacije, gdje se narednih 12 mjeseci plaća samo 0.05 kf na cijenu pretplate za KKS, odnosno 18.05 KM prvu godinu dana korištenja usluge.
CooK

#60400 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

Odlucih i ja pogledati jednu rukometnu utakmicu(Hrv-Fra) i totalno razocarenje slikom na RTRS Plus kanalu. :( Pa je li moguce da neko ubaci kanal sa ovako losom slikom i ocekuje da neko ovo gleda? Kad ce Telemach shvatiti da nemaju svi njegovi pretplatnici 32 incni TV i da je ovakva slika na RTRS Plus kanalu negledljiva na bilo kojem televizoru prosjecne velicine? Odgledah prvo poluvrijeme i samo se dzaba iznervirah slikom i sad pored 200 dosupnih kanala ja moram traziti neki stream da rahat odgledam drugo poluvrijeme. :-x :-x
Last edited by CooK on 24/01/2018 21:15, edited 1 time in total.
Locked