Sena35 wrote:Gdje da gledamo sad arsenal-man![]()
To je tekma za malu djecu, za prave igrace uskoro ide uzivo BH Premijer liga
Biti ce ovdje velikih najava za utakmice ne brini
Moderator: Benq
Sena35 wrote:Gdje da gledamo sad arsenal-man![]()
Za arsenal Manchester ima linkova koliko hoćeš. A što se tiče naše lige ja volim gledati Sarajevo nego Barselonu ma koliko loša liga i utakmica bila, ili još bolje otići na utakmicu mlađih kategorija Sarajeva, iii Želje pa gledati uživo , to je pravo uživanje. Jedva čekam nastavak naše ligePlusSA wrote:Sena35 wrote:Gdje da gledamo sad arsenal-man![]()
To je tekma za malu djecu, za prave igrace uskoro ide uzivo BH Premijer liga![]()
Biti ce ovdje velikih najava za utakmice ne brini
Da gledaš? Ili da gledamo?Sena35 wrote:Gdje da gledamo sad arsenal-man![]()
Ma oni na 1444 nista ne znaju. Isto su padobranci. Najbolje u poslovnicu otici ili se mailom obratiti.ala7 wrote:zdravo društvo,
imam slijedeće od usluga:
mojatv full 49 KM
dodatni paket 1 10 KM (brzina 30+/2 Mbps + Moja TV HD i Pink +.)
to prelazi na novi paket pod nazivom mojatv full 2 od 1.feb kao jedno sve.
zvao podršku da vidim mogu li na sve to aktivirati i "opcija 1" (5KM dodatno mjesečno) kako bi imao veći upload, kažu ne može a uredno piše da stranici da je dodatna tarifa to?
zna li neko od insajdera zašto to ne može?
A u poslovnici sve ekspert do eksperta,dva saltera jedan do drugog i dvije razlicite price i dva razlicita pravila.Samso wrote:Ma oni na 1444 nista ne znaju. Isto su padobranci. Najbolje u poslovnicu otici ili se mailom obratiti.ala7 wrote:zdravo društvo,
mojatv full 49 KM
zvao podršku da vidim mogu li na sve to aktivirati i "opcija 1" (5KM dodatno mjesečno) kako bi imao veći upload, kažu ne može a uredno piše da stranici da je dodatna tarifa to?
Mislim da ne idu Opcije i Paketi zajednoala7 wrote:....
Ti sada imas Full 2 paket, a hoces da imas FUll 4 paket i dodatno HD paket i pink+ paket.ala7 wrote:zdravo društvo,
mojatv full 49 KM
Koga je na forumu briga štaš ti odjaviti ili prijaviti. Štap gledati šta nećeš. Biraj gledaj i uživaj.Samso wrote:Ne bude li u martu pozitivnih promjena xdsl paketa odjavljujem njihov internet nakon 11 godina koristenja i redovnog placanja.
Od njihovih priljucaka ostavljam samo bhmobile postpaid.
Moja tv me ne interesuje sad zasad vec iskljucivo xdsl.
Slično razmišljam..Samso wrote:Ne bude li u martu pozitivnih promjena xdsl paketa odjavljujem njihov internet nakon 11 godina koristenja i redovnog placanja.
Ako tebe ne zanima jednostavno preskoci post i mirna Bosna.jarobot wrote:Koga je na forumu briga štaš ti odjaviti ili prijaviti. Štap gledati šta nećeš. Biraj gledaj i uživaj.Samso wrote:Ne bude li u martu pozitivnih promjena xdsl paketa odjavljujem njihov internet nakon 11 godina koristenja i redovnog placanja.
kako če vršit kada imaju skoro duplo manje baznih stanica od mtela https://forum.klix.ba/bhtelekom-vs-eron ... #p15318462Samso wrote:
Jbt 6 godina nisu vrsili znacajnije izmjene brzina samostalnih internet paketa.
Upravo sam procitao taj post...moralista78 wrote:kako če vršit kada imaju skoro duplo manje baznih stanica od mtela https://forum.klix.ba/bhtelekom-vs-eron ... #p15318462Samso wrote:
a puna im usta hvale, lažne naravno
Misliš da će povećati brzinu xdsl sa sadašnjih 5/0,5Samso wrote:Ne bude li u martu pozitivnih promjena xdsl paketa odjavljujem njihov internet nakon 11 godina koristenja i redovnog placanja.
Kakva bazna stanica bolan. Čovjek priča o xdsl. De se malo edukuj ka repliciraš.moralista78 wrote:kako če vršit kada imaju skoro duplo manje baznih stanica od mtela https://forum.klix.ba/bhtelekom-vs-eron ... #p15318462Samso wrote:
a puna im usta hvale, lažne naravno