Fudo387 wrote:Ako se pazljivije osmotre ove dvije fotografije, uocice se jedna na izgled banalna stvar, al' puno toga govori.vatrogasac wrote:Kod Baketa malo svratili, ali kod Čovketa je bilo 'pravo sijelo'.Acid25 wrote:Pazi raje, pazi zastave...![]()
![]()
Onaj Hojt Brus Li sjedi kod Bakira, aktovka stoji na stolu, niko ne obraca paznju na nju.
Ista aktovka na drugoj fotografiji, Covic je gleda, Hojt je zdrpio rukama i ne pusCa.
Cak i Kormakova poklopila Ipod i fasciklu.
Zanimljivo, pa kol'ki lopov moras biti da i Bakir izgleda posten u poredjenju s tobom?
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#60326 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#60327 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Fudo387 wrote: Zanimljivo, pa kol'ki lopov moras biti da i Bakir izgleda posten u poredjenju s tobom?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- jao_situacije
#60328 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nije ni ovaj haarp precizan kao što je bio, čuj međedi ukrali auto

- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#60329 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja sam mislio da će se ovaj Lee skrasiti u USA ambasadi u Skoplju,pojesti malo ajvara,stati na loptu i shvatiti da ne može proganjati legalnoNe postoji opcija secesije u BiH![]()
Ne postoji opcija secesije niti za jedan entitet u BiH, poručio je Hojt Brajan Ji, zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD-a za Evropu i Aziju, koji je gostovao u emisiji N1 na 1.
Vijesti Bosna i Hercegovina Petak, 08.12.2017. | 23:37
Govoreći o američkim interesima u regionu, Ji je naveo da SAD želi pomoći zemljama regiona da se približe svome cilju - prosperitetnoj, demokratskoj, stabilnoj i sigurnijoj budućnosti...
"Interes je da zemlje regiona imaju što bolju tržišnu ekonomiju, sa šansama za sve građana regije, posebno za mlade", poručio je Hojt JI.
Na pitanje koja je crvena linija koju lideri u BiH ne bi smjeli da pređu, odgovorio je :
-"Volio bih da razmišljamo o reformama i promjenama, teškim odlukama pred kojima se nalaze bh. političari kako bi se što više približili ciljevima za koje su se opredijelili. Što se tiče ograničenja za lidere - ta ograničenja postavlja Ustav zemlje i međunarodne norme", ocijenio je.
Na pitanje kako komentariše izjave entitetskog predsjednika Milorada Dodika u vezi sa "mirnim otcjepljenjem RS-a", kao i izjave člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića da će "patriote braniti BiH od svakog pokušaj secesije", Hojt Brajan Ji je ponovi stav SAD-a da ne postoji opcija secesije niti za jedan entitet.
"Naše čvrsto uvjerenje je da lideri BiH imaju obavezu poštivati Ustav BiH, kao i da poštuju međunarodne zakone i prava, te da donose odluke koje će unaprijediti interese ove zemlje, naročito u vezi integracija sa ostatkom Evrope.
Ne postoji opcija secesije niti za jedan entitet. Ne postoji, vjerujem, interes niti jednog lidera, niti jedne stranke, za nekakvim oblikom nasilja. Tako da je naša poruka liderima - SAD i evropske zemlje žele pomoći ovoj zemlji na putu ka EU integracijama, a sve druge incijative koje mogu odvući BiH od tih integracija - treba ih obeshrabriti", zaključio je zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD-a za Evropu i Aziju.
On je odbacio navode pojedinih medija da će biti novi američki ambasador u Makedoniji, te je dodao da je
zadovoljan sadašnjim poslom koji obavlja.![]()
![]()
"Jako sam ponosan što sam zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD-a i zadovoljan sam ovim što radim. Drago mi je reći da ću još biti tu", istakao je Ji.
(N1)
izabrane predstavnike slobodarskih naroda.Ma jok,njemu je san da proganja i maltretira Guardiana i dragog nam Acu.
- prljavi Hare
#60330 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Ovo stanje Guardianove glave ne izgleda dobro,sve je gore i gore,i mi fanovi smo već ozbiljno zabrinuti.
antibiotike da spadne otok glave jer pitanje je dokle se glava može širiti...
Guardianove spavaće odaje i na glavu mu u snu stavljaju vlaže trulekse i glava samo bubli li bubli.
Ima li gdje kakav umanjivač glave da se nabavi?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60331 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako ne postoji opcija, evo ljudi već sve podijelili....Velika Srbija, Velika Albanijaprljavi Hare wrote:Ja sam mislio da će se ovaj Lee skrasiti u USA ambasadi u Skoplju,pojesti malo ajvara,stati na loptu i shvatiti da ne može proganjati legalnoNe postoji opcija secesije u BiH![]()
Ne postoji opcija secesije niti za jedan entitet u BiH, poručio je Hojt Brajan Ji, zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD-a za Evropu i Aziju, koji je gostovao u emisiji N1 na 1.
Vijesti Bosna i Hercegovina Petak, 08.12.2017. | 23:37
Govoreći o američkim interesima u regionu, Ji je naveo da SAD želi pomoći zemljama regiona da se približe svome cilju - prosperitetnoj, demokratskoj, stabilnoj i sigurnijoj budućnosti...
"Interes je da zemlje regiona imaju što bolju tržišnu ekonomiju, sa šansama za sve građana regije, posebno za mlade", poručio je Hojt JI.
Na pitanje koja je crvena linija koju lideri u BiH ne bi smjeli da pređu, odgovorio je :
-"Volio bih da razmišljamo o reformama i promjenama, teškim odlukama pred kojima se nalaze bh. političari kako bi se što više približili ciljevima za koje su se opredijelili. Što se tiče ograničenja za lidere - ta ograničenja postavlja Ustav zemlje i međunarodne norme", ocijenio je.
Na pitanje kako komentariše izjave entitetskog predsjednika Milorada Dodika u vezi sa "mirnim otcjepljenjem RS-a", kao i izjave člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića da će "patriote braniti BiH od svakog pokušaj secesije", Hojt Brajan Ji je ponovi stav SAD-a da ne postoji opcija secesije niti za jedan entitet.
"Naše čvrsto uvjerenje je da lideri BiH imaju obavezu poštivati Ustav BiH, kao i da poštuju međunarodne zakone i prava, te da donose odluke koje će unaprijediti interese ove zemlje, naročito u vezi integracija sa ostatkom Evrope.
Ne postoji opcija secesije niti za jedan entitet. Ne postoji, vjerujem, interes niti jednog lidera, niti jedne stranke, za nekakvim oblikom nasilja. Tako da je naša poruka liderima - SAD i evropske zemlje žele pomoći ovoj zemlji na putu ka EU integracijama, a sve druge incijative koje mogu odvući BiH od tih integracija - treba ih obeshrabriti", zaključio je zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD-a za Evropu i Aziju.
On je odbacio navode pojedinih medija da će biti novi američki ambasador u Makedoniji, te je dodao da je
zadovoljan sadašnjim poslom koji obavlja.![]()
![]()
"Jako sam ponosan što sam zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD-a i zadovoljan sam ovim što radim. Drago mi je reći da ću još biti tu", istakao je Ji.
(N1)
izabrane predstavnike slobodarskih naroda.Ma jok,njemu je san da proganja i maltretira Guardiana i dragog nam Acu.
http://informer.rs/vesti/balkan/359934/ ... vojne-baze
Baketova slika
- vatrogasac
#60332 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Onda ni ova tema neće još dugo. Ovaj nije bilo ko, a uz to i hiperaktivan sa akcentom da voli ovo što radi i neće otići skoro.
- SmokingMan
#60333 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Treba napraviti kakav "timeline" obima glave i podbratka,da se vidi koliko je do sada Guardian dobio na težini.Glava raste,stomak raste,a noge....prljavi Hare wrote:
Ovo stanje Guardianove glave ne izgleda dobro,sve je gore i gore,i mi fanovi smo već ozbiljno zabrinuti.Guardian treba na najjače
antibiotike da spadne otok glave jer pitanje je dokle se glava može širiti...Već sumnjam da se Osmicini ljudi infiltriraju po noći u
Guardianove spavaće odaje i na glavu mu u snu stavljaju vlaže trulekse i glava samo bubli li bubli.![]()
![]()
![]()
- bingov buraz
#60334 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidi se odmah da je bard pisane rijeciMatzan wrote:Za one koji su (možda) malo manje upućeni u "Informer", ovo je vlasnik i glavni i odgovorni urednik,
Dragan J. Vučićević
U normalnim državama za ovakve postoji posebna odjeća i posebne ustanove za smještaj.
- jao_situacije
#60335 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ja razmišljam da otvorim temu o informeru.
jednostavno nema smisla da se takvi biseri vuku po raznim temama a da nemamo na jednom mjestu hronološki poredane naslovnice tekstove intervjue analize.
molim kolege da ispoštuju temu i da zajedno radimo na promociji te novine na ovom đihatlijskom forumu.

jednostavno nema smisla da se takvi biseri vuku po raznim temama a da nemamo na jednom mjestu hronološki poredane naslovnice tekstove intervjue analize.
molim kolege da ispoštuju temu i da zajedno radimo na promociji te novine na ovom đihatlijskom forumu.
-
archi_a
#60336 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemojte ljudi ko Boga vas molim!jao_situacije wrote:ja razmišljam da otvorim temu o informeru.
- bh.tornjak
#60337 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:
Ovo stanje Guardianove glave ne izgleda dobro,sve je gore i gore,i mi fanovi smo već ozbiljno zabrinuti.Guardian treba na najjače
antibiotike da spadne otok glave jer pitanje je dokle se glava može širiti...Već sumnjam da se Osmicini ljudi infiltriraju po noći u
Guardianove spavaće odaje i na glavu mu u snu stavljaju vlaže trulekse i glava samo bubli li bubli.![]()
![]()
![]()
najnovija istrazivanja su pokazala da glava precednika moze da raste do ivice suncevog sistema....
mada postoji grupa istrazivaca koji to demantuju i tvrde da glava moze max. rasti do Saturna...
sto se tice Osmice i njegovih ljudi...oni nocu upadaju i usnulom Gvardijanu uce na uho Ajetul Kursiju i Ammenerresulu po 1000x svake noci.....
- vatrogasac
#60338 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
SMS sve kaže ko je novi Tito. Prepozna to narod najbolje ko je cvijeće.

- Acid25
#60339 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Džihadista Abu Bake proždire Srpsku nejač... cca. 1993.

- prljavi Hare
#60340 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
vatrogasac wrote:SMS sve kaže ko je novi Tito. Prepozna to narod najbolje ko je cvijeće.![]()
To je moj SMS.....
-
zrakomlat
#60341 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
archi_a wrote:Nemojte ljudi ko Boga vas molim!jao_situacije wrote:ja razmišljam da otvorim temu o informeru.
dnevna-doza-informera-t148640.html
- Skijaš
#60342 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo je s onog fotosešina kad je pozirao gledajući prenos čitanja presude Ratku. Sjeo u fotelju na kant pa mu zato glava izgleda k'o tabure, ali zaista nije do njega.bh.tornjak wrote:prljavi Hare wrote:
![]()
![]()
najnovija istrazivanja su pokazala da glava precednika moze da raste do ivice suncevog sistema....
mada postoji grupa istrazivaca koji to demantuju i tvrde da glava moze max. rasti do Saturna...
sto se tice Osmice i njegovih ljudi...oni nocu upadaju i usnulom Gvardijanu uce na uho Ajetul Kursiju i Ammenerresulu po 1000x svake noci.....
-
asker
#60343 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gdje nam je zombi Dedo ovih dana kada se nemiri sire bratskim Izraelom?
Bila bi steta da kakva rulja polupa prozore na tek otvorenom predstavnistvu PC-a
Jos nedaj Boze da se Dedi sta dogodi sad, u najboljim godinama pu pu pu gluho bilo
Bila bi steta da kakva rulja polupa prozore na tek otvorenom predstavnistvu PC-a
Jos nedaj Boze da se Dedi sta dogodi sad, u najboljim godinama pu pu pu gluho bilo
- prljavi Hare
#60344 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sve je u redu sa Zombi Dedom!asker wrote:Gdje nam je zombi Dedo ovih dana kada se nemiri sire bratskim Izraelom?
Bila bi steta da kakva rulja polupa prozore na tek otvorenom predstavnistvu PC-a![]()
-
zrakomlat
#60345 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Sve je u redu sa Zombi Dedom!asker wrote:Gdje nam je zombi Dedo ovih dana kada se nemiri sire bratskim Izraelom?
Bila bi steta da kakva rulja polupa prozore na tek otvorenom predstavnistvu PC-a![]()
Jos nedaj Boze da se Dedi sta dogodi sad, u najboljim godinama pu pu pu gluho biloRiječ je o porodičnim obavezama,otac mu se ženi!
beli ga je pradedo natjerao, nebi on još
-
archi_a
#60346 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne pada mi napamet. Ni da provirim. Taj fetish mi ne treba.zrakomlat wrote:archi_a wrote:Nemojte ljudi ko Boga vas molim!jao_situacije wrote:ja razmišljam da otvorim temu o informeru.
![]()
dnevna-doza-informera-t148640.html
- GandalfSivi
#60347 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Idiotprljavi Hare wrote:Sve je u redu sa Zombi Dedom!asker wrote:Gdje nam je zombi Dedo ovih dana kada se nemiri sire bratskim Izraelom?
Jos nedaj Boze da se Dedi sta dogodi sad, u najboljim godinama pu pu pu gluho biloRiječ je o porodičnim obavezama,otac mu se ženi!
- dembele
#60348 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znači, Pantelija se ženi 
-
asker
#60349 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Sve je u redu sa Zombi Dedom!asker wrote:Gdje nam je zombi Dedo ovih dana kada se nemiri sire bratskim Izraelom?
A ja se danima pitam gdje je taj nestasni vragolan
- Acid25
#60350 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma nemoj...Ne postoji opcija secesije niti za jedan entitet u BiH, poručio je Hojt Brajan Ji, zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD-a za Evropu i Aziju, koji je gostovao u emisiji N1 na 1.