Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
MTV

#60301 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Zaboravio si

Loov i Riboloov

:mrgreen:
NediM17

#60302 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

Telemach wrote:
NediM17 wrote:@Telemach,

izgleda da vas boli neka stvar za korisnike sve dok vas isti ne prozovu ovdje na forumu. Onda bude rijeseno sve brzo i odmah, jer ovo svako moze da cita, a kada se zove call centar ostaje izmedju dva covjeka.

Prvo saljete pogresne racune, i nije to prvi put da se desi, doduse rijeseno je svaki put, ali sto meni treba da ja analiziram svaki vas racun koji dodje i racunam jeste li, i koliko ste ga uvecali?

Druga stvar, molim vas od petka da mi aktivirate CinestarPremiere i Arene Sport SD. U petak popodne je receno bice za sat, ne bi. Prodje vikend, ne bi. U ponedjeljak zovem, proslijedjeno je kolegama, kao urgentna stvar, nadamo se da ce biti veceras do 22h. Ne bi.

To su dva klika misa, i to je ljenost i nemar, da ne kazem koju goru rijec.

I nemojte mi govoriti "izvinjavamo se". To sam cuo u razgovorima sa call centrom u 2-3 navrata najmanje, a ja od vaseg "izvini" nemam nista. Najbolje ce izvinjenje biti ako te kanale aktivirate u roku od odmah.
Kanali aktivirani u roku od "odmah" :) .Oko faktura smo već iskomunicirali ranije i riješili sve što je bilo potrebno.
Ipak ćemo se izvinuti zbog nastalog propusta - nadamo se da ćete nam uvažiti isto :thumbup:
Izvinjenje uvazeno. Samo se trudite da se generalno ubuduce korisnici ne zamaraju ovakvim stvarima. :thumbup:
hipija

#60303 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

MTV wrote:Zaboravio si

Loov i Riboloov

:D
CooK

#60304 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

MTV wrote:Zaboravio si

Loov i Riboloov

Znaci sljedece u ponudi Poop TV. :D
Telemach

#60305 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

drklosar2 wrote:Ja isto od subote cekam i molim na sve moguce dostupne adrese Telemacha da mi puste uslogu Unifon niko se od nadleznih nije udostojio da mi odgovori ili pomogne ili kaze u cemu je problem
Sramota
Zdravo drklosar,
Pisali smo Vam i obavještavali Vas o svim ishodima i prepiskama s nadležnim sektorom.
Molimo Vas za strpljenje, kolege rade na provjeri Vašeg Unifon naloga.
MTV

#60306 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

CooK wrote: Znaci sljedece u ponudi Poop TV. :D
Nikad se ne zna :mrgreen:
sencobih

#60307 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Do sada me telemah "iznenađivao" samo smanjenjem kanala i povećanjem cijene , tako da ne ocekujem nista drugačije ni ovaj put
kloniran

#60308 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kloniran »

sencobih wrote:Do sada me telemah "iznenađivao" samo smanjenjem kanala i povećanjem cijene , tako da ne ocekujem nista drugačije ni ovaj put
:thumbup: Sad posto imaju monopol u kablovskom sektoru nema sta da te iznenadi, sve ide svojim tokom
avaks

#60309 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Nadati se samo da ukinu analogiju te povećaju broj HD kanala i naravno da uvedu mobilnu :thumbup:
Maharadza

#60310 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

kloniran wrote:
sencobih wrote:Do sada me telemah "iznenađivao" samo smanjenjem kanala i povećanjem cijene , tako da ne ocekujem nista drugačije ni ovaj put
:thumbup: Sad posto imaju monopol u kablovskom sektoru nema sta da te iznenadi, sve ide svojim tokom
Stipu troll-a, ne smeta mu što su uhljebi GODINAMA iskorištavali monopol i davali mizerne limite uz bezobrazno visoku doplatu za pređeni limit (1GB = 10KM) + lagali na onome mjeraču tako da si gotovo svaki mjesec prelazio tih famoznih 3, 5 ili 9GB (iako ti program na računaru izbaci da si ostao daleko ispod limita) a sada lafo borac za ljudska prava! :lol:
kloniran

#60311 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kloniran »

Maharadza wrote:
kloniran wrote:
Stipu troll-a, ne smeta mu što su uhljebi GODINAMA iskorištavali monopol i davali mizerne limite uz bezobrazno visoku doplatu za pređeni limit (1GB = 10KM) a sada lafo borac za ljudska prava! :lol:
Ma to me ne zanima, meni smeta sto sad nema konkurencije nikako pa mogu da rade sta hoce
Imam opciju il telemach il bht optiku, trece nema, nema zdrave konkurencije.
c_g

#60312 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

U Zenici ako im ovaj TXTV uvede optički internet, morat će Telemach da zasuka rukave opasno. :mrgreen:
kloniran

#60313 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kloniran »

ja imam optiku od telekoma pred vratima, al kakve koristi :roll:
sencobih

#60314 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Maharadza wrote:
kloniran wrote:
Stipu troll-a, ne smeta mu što su uhljebi GODINAMA iskorištavali monopol i davali mizerne limite uz bezobrazno visoku doplatu za pređeni limit (1GB = 10KM) + lagali na onome mjeraču tako da si gotovo svaki mjesec prelazio tih famoznih 3, 5 ili 9GB (iako ti program na računaru izbaci da si ostao daleko ispod limita) a sada lafo borac za ljudska prava! :lol:
Nek si i ti jedan post napisao a da nisi pomenuo bakira i zlatne kašike, čestitam
crnivrag

#60315 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Mislim da je konačno došlo vrijeme da se i ova tema očisti od komentara od strane korisnike BH Telecom-a, kao što je to učinjeno na BH Telecom temi, gdje se banuju svi korisnici koji spomeni Telemach.

Dakle i ovdje bi se trebala uvesti ista praksa, i svako ko počne spominjati BH Telecom u bilo kom kontekstu, treba biti banovan.
Mehemed
Vozim: automobil

#60316 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Bilo je lijepo dok je trajalo, Fox u HDu na EON-u :D
Neko vrijeme mi bilo sve otključano na EONu, ali su to skontali i sad je otključano samo ono što i treba da bude. Šteta mi zbog Fox-a HD, valja mi se sad patit na SD rezoluciji.
fusion_ba

#60317 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

imam jedan EON preko Telemach a drugi preko Total TV, ovaj preko Total TV ima sve FOX HD kanale u sklopu osnovnog paketa, tako je i na risiveru. U Total TV su svi HD kanali u osnovnom paketu, dakle FOX, NG, SK, Discovery, Animal itd... Ne znam šta Telemach tu čeka, ista su firma, a Total je prije skoro 2 godine ukinuo HD paket i sve prebacio u osnovni.
avaks

#60318 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

crnivrag wrote:Mislim da je konačno došlo vrijeme da se i ova tema očisti od komentara od strane korisnike BH Telecom-a, kao što je to učinjeno na BH Telecom temi, gdje se banuju svi korisnici koji spomeni Telemach.

Dakle i ovdje bi se trebala uvesti ista praksa, i svako ko počne spominjati BH Telecom u bilo kom kontekstu, treba biti banovan.
Podržavam!
Mada su mi svi ti hejteri na ignore ali vidim da su se pravo aktivirali :mrgreen:
A kao što to u praksi biva, Telemach sigurno uvodi neke novosti dok su padobranci u napadu :bih:
avaks

#60319 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

fusion_ba wrote:imam jedan EON preko Telemach a drugi preko Total TV, ovaj preko Total TV ima sve FOX HD kanale u sklopu osnovnog paketa, tako je i na risiveru. U Total TV su svi HD kanali u osnovnom paketu, dakle FOX, NG, SK, Discovery, Animal itd... Ne znam šta Telemach tu čeka, ista su firma, a Total je prije skoro 2 godine ukinuo HD paket i sve prebacio u osnovni.
Samo da se analogije riješe, biće više mjesta za HD kanale i frekvencije do neba :thumbup:
A ovo se slažem, treba ukinuti taj HD paket i sve u osnovni brate...
Adrian1946

#60320 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Adrian1946 »

Telemach jel samo RTRS PLUS U OVOM MJESECU IZNENADENJE
Sami ste rekli da nas puno iznenadenja ocekuju u Januaru.
Telemach

#60321 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Adrian1946 wrote:Telemach jel samo RTRS PLUS U OVOM MJESECU IZNENADENJE
Sami ste rekli da nas puno iznenadenja ocekuju u Januaru.
Jutro Adriane,
O svim novitetima, kao i do sada bićete blagovremeno obaviješteni.
kakotakonikako

#60322 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakotakonikako »

crnivrag wrote:Mislim da je konačno došlo vrijeme da se i ova tema očisti od komentara od strane korisnike BH Telecom-a, kao što je to učinjeno na BH Telecom temi, gdje se banuju svi korisnici koji spomeni Telemach.

Nisam za to, jer JEDNOUMLJE nigdje ne vodi. Mozda u Sjevernoj Koreji.
afannedim

#60323 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Kad budeš imao privatni forum onda predlaži te gluposti i banuj koga hoćeš
kakavdanakneiskustvu

#60324 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

afannedim wrote:

Kad budeš imao privatni forum onda predlaži te gluposti i banuj koga
hoćeš
tačno
Rugafet

#60325 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

kloniran wrote: :thumbup: Sad posto imaju monopol u kablovskom sektoru nema sta da te iznenadi, sve ide svojim tokom
Pa zasto imaju monopol, sta ti mislis? Zasto se i drugi ne utrkuju ponudom je li im to zabranjeno?
Izbaci brate ponudu kako dolikuje, primami korisnike i nema monopola.
Locked