od gunernatora!
Milorad Dodik ALL ABOUT
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#60276 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Čast mi je obavijestiti te @kiseli,da si dobitnik jedne ruske knjige kao odan Guardianov fan!!!Knjiga će ti biti uručena čim se Guardian vrati
od gunernatora!
od gunernatora!
- vatrogasac
#60277 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:

- Acid25
#60278 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Čast mi je obavijestiti te @kiseli,da si dobitnik jedne ruske knjige kao odan Guardianov fan!!!Knjiga će ti biti uručena čim se Guardian vrati
od gunernatora!

Hvala, hvala!
Nadam se da će mi Guardian ostaviti autogram i poruku tipa: Guardian to the bone, ili Guardian forever.
- horkesh
#60279 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
OD BEOGRADA SE TRAŽI DA PRODA BRAĆU PREKO DRINE: Kreće odlučujuća bitka za odbranu RS!
Milorad Dodik je trenutno najveća brana koja sprečava da RS nestane i da se utopi u unitarnu BiH.
- jao_situacije
- Matzan
#60282 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
vatrogasac wrote:prljavi Hare wrote:
- bosan
#60283 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ta ce preCedniku knjige kad se od tog papira ne mogu motati cigareprljavi Hare wrote:Evo Guardiana sa gubernatorom!!!![]()
Rezultat posjete Dodika Rusiji
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Sankt Peterburgu sa gubernatorom Sankt Peterburga Georgijem Poltavčenkom.
Ovi Rusi su obamrli od votke!Kakva Bosna i Hercegovina?![]()
![]()
![]()
![]()
Nakon sastanka potpisan je sporazum o saradnji između Narodne i univerzitetske biblioteke Republike Srpske i peterburške državne biblioteke "B.N.Jeljcin"., saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.![]()
![]()
Rusi šalju.......knjige!Na ruskom!![]()
![]()
- prljavi Hare
#60284 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Acid25 wrote:
A dobra je i ova mala što je svrbi kad je Guardiana ugledala.Svako žensko koje Guardiana vidi dobije svrab na nervnoj bazi.
Samo na određenim mjestima na tijelu...
- horkesh
#60285 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ZnačiAcid25 wrote:
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#60286 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:
![]()
![]()
Nisi u pravu Hare. Oni od Gardiana traze knjige-one sto ih je on napisao.
Srpski jezik svi rusi vec od rodjenja znaju, jer kako bi ih dugacije "celi svet razumeo".
P.S. Postavi ovdje koju sliku najcitanijih knjiga svih vremena od naseg Gardiana, meni to ne ide.
- mayab
#60287 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

O MAJ GUARDIAN !!!
- bh.tornjak
#60288 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Acid25 wrote:
ne vidim Sabana na slici.....
- prljavi Hare
#60289 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma knjige o Guardianu i shumshkoj su odavno obavezno štivo za male Ruse u školama,nešto kao obavezna lektira a neka djela su tema naIma Bosne_Bice Bosne wrote:prljavi Hare wrote:
![]()
![]()
Nisi u pravu Hare. Oni od Gardiana traze knjige-one sto ih je on napisao.![]()
Srpski jezik svi rusi vec od rodjenja znaju, jer kako bi ih dugacije "celi svet razumeo".![]()
P.S. Postavi ovdje koju sliku najcitanijih knjiga svih vremena od naseg Gardiana, meni to ne ide.
pismenim radovima.

Očekuje se i izdavanje knjige čiji sadržaj će činiti Guardianove avanture i zgode,od raskrinkavanja izdajnika,pa do premlaćivanja
nesretnih američkih ambasadora iz odlazeće administracije.
- vatrogasac
#60290 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I ako može ikako zbirku pjesama. Voli on pjevati pa neće biti teško.prljavi Hare wrote: Očekuje se i izdavanje knjige čiji sadržaj će činiti Guardianove avanture i zgode,od raskrinkavanja izdajnika,pa do premlaćivanja
nesretnih američkih ambasadora iz odlazeće administracije.
- zemomak
#60291 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sta ovo precedniku pise iznad glave na displeju ? ruska zavjeraprljavi Hare wrote:Evo Guardiana sa gubernatorom!!!![]()
Rezultat posjete Dodika Rusiji
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Sankt Peterburgu sa gubernatorom Sankt Peterburga Georgijem Poltavčenkom.
Ovi Rusi su obamrli od votke!Kakva Bosna i Hercegovina?![]()
![]()
![]()
![]()
Nakon sastanka potpisan je sporazum o saradnji između Narodne i univerzitetske biblioteke Republike Srpske i peterburške državne biblioteke "B.N.Jeljcin"., saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.![]()
![]()
![]()
- prljavi Hare
#60292 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma Rusi ko Rusi,votka im je pamet uzela...Trebalo je da piše BiH dok mora,šumska forever ali pijani zaboravili promijeniti tekst.
vojnika,jasno je da tu nisu uračunati mladi Bakirovi fanatici koji su u Airsoft klubovima upravo zavšili obuku a barata se brojkom od
50 000 neiskusnih vojnika,ali pravih fanatika.
Na ovu cifru dodajmo i 500 000 Arapa i Turaka iz najnižih slojeva i dobićemo
snage ekvivalentne jednoj grupi armija koje rade na satiranju šumske i čiji cilj je prvenstveno udar na nejač.
Obzirom da Bakir redovno finansira ove strukture i jasno je da pripadnici istih imaju para,logično je onda nazvati ih parastrukturama.
P.S.I ovakav oteknute glave,Guardian je u stanju raskrinkati Bakirove strukture.

Guardian je raskrinkao Bakirove parastrukture od kojih su "Zelene beretke" samo jedna od postojećih.Kako se radi o 100 000 iskusnihПодршка "Зелених беретки" Изетбеговићу дио приче о параструктурама у ФБиХ![]()
Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је подршка коју је удружење "Зелене беретке" упутило бошњачком члану Предсједништав БиХ Бакиру Изетбеговићу дио приче да у Федерацији БиХ постоје параструктуре.
vojnika,jasno je da tu nisu uračunati mladi Bakirovi fanatici koji su u Airsoft klubovima upravo zavšili obuku a barata se brojkom od
50 000 neiskusnih vojnika,ali pravih fanatika.
snage ekvivalentne jednoj grupi armija koje rade na satiranju šumske i čiji cilj je prvenstveno udar na nejač.
Obzirom da Bakir redovno finansira ove strukture i jasno je da pripadnici istih imaju para,logično je onda nazvati ih parastrukturama.
P.S.I ovakav oteknute glave,Guardian je u stanju raskrinkati Bakirove strukture.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60293 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije šljiva rodila, a loša ona patoka što je ostala.
Zato nam je PreCjednik ovako oteko.
- bh.tornjak
#60294 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da mu dusmani nisu doturili Praljkovace....Tomahawk11 wrote:Nije šljiva rodila, a loša ona patoka što je ostala.
Gluho ne bilo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60295 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Morebit. Al đe će PreCjednika, vidiš samo da je oteko.bh.tornjak wrote:Da mu dusmani nisu doturili Praljkovace....Tomahawk11 wrote:Nije šljiva rodila, a loša ona patoka što je ostala.
Gluho ne bilo
Krpu na čelo i dva krompira ispod i ko rukom odneseno.
- prljavi Hare
#60296 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mene već brine ovo oteknuće glave,predugo to traje da bi se na rakiju sve svalilo...Tomahawk11 wrote:Nije šljiva rodila, a loša ona patoka što je ostala.
da mi svaki dan krojačkim metrom mjere obim glave,čisto da se vidi kuda sve to vodi..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60297 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Moj Hare, misli o domaćim, misli o stranim izdajnicima, šta će i kako će AV s ovom bandom iz tzv. BiH, kud će autoput, dokle i kako je Bake, hoćel udariti ili još redove slaže, šta je sa nerotkinjama...i još 1001 pitanje.prljavi Hare wrote:Mene već brine ovo oteknuće glave,predugo to traje da bi se na rakiju sve svalilo...Tomahawk11 wrote:Nije šljiva rodila, a loša ona patoka što je ostala.
Zato nam je PreCjednik ovako oteko.![]()
Ja da sam na Guardianovom mjestu,naredio bih
da mi svaki dan krojačkim metrom mjere obim glave,čisto da se vidi kuda sve to vodi..![]()
![]()
Nije lahko biti PreCjednik
- P.Starck
#60298 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mjere njemu obim glave svaki dan, ujutro i navece, ipak je on lokomotiva nataliteta u sumskojprljavi Hare wrote:Mene već brine ovo oteknuće glave,predugo to traje da bi se na rakiju sve svalilo...Tomahawk11 wrote:Nije šljiva rodila, a loša ona patoka što je ostala.
Zato nam je PreCjednik ovako oteko.![]()
Ja da sam na Guardianovom mjestu,naredio bih
da mi svaki dan krojačkim metrom mjere obim glave,čisto da se vidi kuda sve to vodi..![]()
![]()
- mO k3
#60299 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
testira praljkovacu ....Tomahawk11 wrote:Morebit. Al đe će PreCjednika, vidiš samo da je oteko.bh.tornjak wrote:Da mu dusmani nisu doturili Praljkovace....Tomahawk11 wrote:Nije šljiva rodila, a loša ona patoka što je ostala.
Gluho ne bilo
Krpu na čelo i dva krompira ispod i ko rukom odneseno.
- prljavi Hare
#60300 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dupljak DMS-a kod Guardiana....Primjerak Dejtonskog sporazuma nađen na Palama nije original
POTVRDIO MUP RS-A
Sad će opet doći do nepoštovanja slova DMS-a,a probudiće se