Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Casual's
#6026 Re: Zeničani
gdje je to ? dosta se moje raje tu slika, ali nikad se nakanit da pitam koja je to birtija
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#6027 Re: Zeničani
Zove se "ZS", raja je uglavnom zove "kod Samira", nalazi se u Čeličnom soliteru preko puta stacionara.Casual's wrote:gdje je to ? dosta se moje raje tu slika, ali nikad se nakanit da pitam koja je to birtija
Cijene su hit, velike klipače 1.5 km. Za 10 maraka izlaziš četveronoške iz kafane, a vazda puno i to dole od rokera do mrtvih narodnjaka
-
Eborg
#6028 Re: Zeničani
A i hrana je dobra i jeftina.
Joj koji šabanluk na ovim koncertima, a sve lafo "gradska raja". Ima tu i Nemile i Babina ali za Lunar jedva napuniše ono malo hodnika. A i na Lunaru je bilo jedno 40% istih.
Joj koji šabanluk na ovim koncertima, a sve lafo "gradska raja". Ima tu i Nemile i Babina ali za Lunar jedva napuniše ono malo hodnika. A i na Lunaru je bilo jedno 40% istih.
-
kakavdanakneiskustvu
#6029 Re: Zeničani
Casual's wrote:Da hoće svaki vikend ovakvo nešto biti ( samo ne opet u areni ) pa da grad prodiše od gospode sumnjivog muzičkog ukusa. Nije bila ljepša noć za šetnje ne pamtim
-
kakavdanakneiskustvu
#6030 Re: Zeničani
i čola i joksimović su napunili arenu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6031 Re: Zeničani
I Samardzic i Parni Valjak, a vala i Dino Merlin.kakavdanakneiskustvu wrote:i čola i joksimović su napunili arenu
Elem Samir je dokazao da je bog ugostiteljstva.
- Amagon
#6032 Re: Zeničani
hahah vidi Šapketa kod Samketa
ma ZS je
ma ZS je
- Amagon
#6033 Re: Zeničani
fakat, što neko reče, moguće da se većina nas poznaje 
- Kemal Malovčić
#6034 Re: Zeničani
Ja i žena sinoć goli hodali kembridžom, niđe žive duše.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6035 Re: Zeničani
Velika je sansa da su neki od nas poznanici u realnom zivotuAmagon wrote:fakat, što neko reče, moguće da se većina nas poznaje
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#6036 Re: Zeničani
S obzirom da smo svi česti gosti kod Samira ne bi se čudio da smo i ture zvali jedni drugima
btw ja mislim da znam jednog forumaša odavde, ima nick kao i prezime što mu je na fb, a dijeli slična interesovanja kao taj pa sad
još jednom reče kako sa posla često čita klix 
btw ja mislim da znam jednog forumaša odavde, ima nick kao i prezime što mu je na fb, a dijeli slična interesovanja kao taj pa sad
-
kakavdanakneiskustvu
#6037 Re: Zeničani
ja na poslu cesto narucim hranu iz ZS, 
- Norm
#6038 Re: Zeničani
Od sinoc ima nova brojalica...
tašun, tašun, tanana, poljubiš mi 'Šabana'...
tašun, tašun, tanana, poljubiš mi 'Šabana'...
-
lokalni_razdjevicar
#6039 Re: Zeničani
meni je tačno žao ovih jadnika kojim je vrhunac života što su se uslikali sa šabanom.
a žao mi je i sebe što živim u ovom primitivnom društvu.
a žao mi je i sebe što živim u ovom primitivnom društvu.
- Norm
#6040 Re: Zeničani
...je suis shaban...Mustang1 wrote:
Mislim, jasno mi je da ima svoju publiku i sve to ali WTF...
-
kakavdanakneiskustvu
-
Mustang1
#6042 Re: Zeničani
Ne mozes ni reci da su sAsli svi sa sela jer ih na selima nema ovolikoNorm wrote:...je suis shaban...Mustang1 wrote:
![]()
Mislim, jasno mi je da ima svoju publiku i sve to ali WTF...
-
dert
#6043 Re: Zeničani
kakavdanakneiskustvu wrote:http://hr.wikipedia.org/wiki/Adnan_Palangi%C4%87
je li ovaj covjek iz zenice?
jeste
- Norm
#6044 Re: Zeničani
...ma ne cudi ni mene sto on ima svoju publiku, ipak je godinama/decenijama na sceni ali me cudi ovoliki broj 'fanova' a jos me vise cudi broj ljudi na humanitarnim koncertima a o rock svirkama da ne govorim...Sta je to s nama???Mustang1 wrote:Ne mozes ni reci da su sAsli svi sa sela jer ih na selima nema ovolikoNorm wrote:...je suis shaban...Mustang1 wrote:
![]()
Mislim, jasno mi je da ima svoju publiku i sve to ali WTF...Ja znam da sve ima svoju publiku i mogu sve slusati pa i Sabana i gore od njega ali majku mu Arena nije za to .. Sto je najgore ne bi me cudilo da kroz par mjeseci napuni jos veci saban
I ne nema govora o tome da je sve ovo 'sa strane' ...
Last edited by Norm on 13/04/2015 00:15, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6045 Re: Zeničani
Hahahah mozda smo stvarno zavrtali jedni drugima ture 
Elem kaze mi jedna komsinica da je koncert bio los stravicno, da je jedva sat vremena pjevao.
P.S. Meni je puno gore bilo kad je Sinan pjevao, jer lik je bas junetina zesca, Šaco je ipak institucija narodne muzike. Ali mi je i on za kafane, a ne za dvorane. Od narodnih pjevaca, samo mi Miroslav Ilic dolazi u obzir za koncert u dvorani
Elem kaze mi jedna komsinica da je koncert bio los stravicno, da je jedva sat vremena pjevao.
P.S. Meni je puno gore bilo kad je Sinan pjevao, jer lik je bas junetina zesca, Šaco je ipak institucija narodne muzike. Ali mi je i on za kafane, a ne za dvorane. Od narodnih pjevaca, samo mi Miroslav Ilic dolazi u obzir za koncert u dvorani
-
Mustang1
#6046 Re: Zeničani
Sinan kad je bio ja mislim da je bilo prazno skoro .. Miroslav kada bi bio me bi bilo ni blizu onog sinoc jer je on gospodski pjevac i ova balavurdija se ne lozi na to.. Ima li slika gdje ukrupno da se vidi ko je bio .. Te face vrijedi vidjeti 
Ja vjerujem da je bilo i normalne raje ali na stolicama ili u vipu koja je dosla da cuje jer voli pogotovo stariji sto postujem ali bojim se da su oni manjina a sabani vecina
Kad se okupe forumasi slusat ce se Kemal Malovcic i Asim Bajric
Ja vjerujem da je bilo i normalne raje ali na stolicama ili u vipu koja je dosla da cuje jer voli pogotovo stariji sto postujem ali bojim se da su oni manjina a sabani vecina
-
kakavdanakneiskustvu
#6047 Re: Zeničani
dert wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:http://hr.wikipedia.org/wiki/Adnan_Palangi%C4%87
je li ovaj covjek iz zenice?
hvala
jeste
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6048 Re: Zeničani
Ne znam druze, moguce, ali Zetra je npr. bila krcata kad je pjevao Miroslav Ilic.Mustang1 wrote:Sinan kad je bio ja mislim da je bilo prazno skoro .. Miroslav kada bi bio me bi bilo ni blizu onog sinoc jer je on gospodski pjevac i ova balavurdija se ne lozi na to.. Ima li slika gdje ukrupno da se vidi ko je bio .. Te face vrijedi vidjeti
Kad je pjevao kod nas u Trubaduru, takodjer. Bilo je raje svih generacija. Sad je li to pokazatelj da bi napunio Arenu, ne znam, mozda nije dobro porediti restoran i dvoranu
Mislim da bi, ali nisam objektivan, jer gotivim Miću
Ne kontam sto se manji dogadjaji ne organizuju na Bilimistu? Ili ljeti na Papirnoj ili iza Gimnazije?
Evo ovaj Lunar, garantovano bi bilo bolje da je na Bilimistu. A ljetne svirke na Papirnoj ili na igralistu iza Gimnazije, pa to bi bilo stravicno
- Amagon
#6049 Re: Zeničani
Zenica ima solidnih prostora za svirke I veće koncerte, ali je nezgodna politika, od gradske vlasti do vlasnika ugostiteljskih objekata. Prije sam se malo bavio organiziranjem manjih svirki (Jazz club, Rock, Biznis, Motorijade) i nagledao se svega i svašta. Bio je u planu i Zenički Beer Fest na Kamberoviću, ali nije naišlo na razumijevanje Smajlovića. Od prostora, dobri su Papirna, igralište kod Gimnazije, Staro pozorište (bivša Sokolana), bašta iza Mutvaka, Bato (Badminton Club), ali opet, sve je to do gazde.
I ja mislim da bi Ilić napunio Arenu, i realno više pristaje tu nego Šaban, Sinan, Dragana ili ko je već nastupao. Ipak se objekat zove Gradska Arena
I ja mislim da bi Ilić napunio Arenu, i realno više pristaje tu nego Šaban, Sinan, Dragana ili ko je već nastupao. Ipak se objekat zove Gradska Arena
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6050 Re: Zeničani
A ni gradski bazeni nisu losi za te namjeneAmagon wrote:Zenica ima solidnih prostora za svirke I veće koncerte, ali je nezgodna politika, od gradske vlasti do vlasnika ugostiteljskih objekata. Prije sam se malo bavio organiziranjem manjih svirki (Jazz club, Rock, Biznis, Motorijade) i nagledao se svega i svašta. Bio je u planu i Zenički Beer Fest na Kamberoviću, ali nije naišlo na razumijevanje Smajlovića. Od prostora, dobri su Papirna, igralište kod Gimnazije, Staro pozorište (bivša Sokolana), bašta iza Mutvaka, Bato (Badminton Club), ali opet, sve je to do gazde.