nakon nekih 65 minuta, malo krenut ofanzivnije..

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ja sinoć nisam zadugo mogao zaspati razmišljajući da li bolje početi sa jednim ili 2 špica?East_side wrote:đes' MAZZABaltazar_khan wrote:e jest im prpa guzi od "male" bosne. oglašava im se psiholog, i puštaju promotivne video klipove gdje pozivaju navijače da ih bodre.
Mene samo brine stanje Papca
Ne bih mogao ponovo gledati Lulića na poziciji lijevog beka, bez obzira što je imao jedan jako bitan start u Zenici... svaka njemu čast što se ofanzive tičeali...
Dilema je i to isplati li se početi sa jednim ili dva špica![]()
Ako se ravnati po tome da se "uspješna strategija ne mijenja" - čitaj igra iz Pariza, onda je bolje početi sa jednim.
A s obzirom da smo, s druge strane, u takvoj poziciji da nam je (vjerovatno) pametnije da im malo više zaprijetimo, stisnemo njihovu zadnju liniju, ulijemo im malo više straha pa ih tako donekle smirimo u nastojanju da navale na nas "k'o sivonje", onda je bolje početi sa dva![]()
Bilo kako bilo, SRETNO BIH
i pive u plastičnoj bocipici wrote:moram sutra svu keramiku i staklo maket s stola ...tanjir me je košto a umalo i razrezana ruka kad je Vedo ono Fulo ...plastika Majka![]()
IDEEMOO IHHH RUUUŠIITT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ProbuseniDolar wrote:Zasto u medijima (mislim na portale, Tv ... novine ne citam pa ne znam) se ne oglasavaju bivsi fudbaleri reprezentacije povodom baraza ... Barbarez, Bolic, Kodro, Salihamidzic ... ne pamtim kad sam nekoga od nabrojanih vidio u medijima. Zasto se njih ne pita za misljenje o barazu ... jesu li krivi novinari ili?
oho vidi ko nam je došo`East_side wrote:
đes' MAZZA
Mene samo brine stanje Papca![]()
Upravo sam ja ovo pricao pred ZenicuIma Bosne_Bice Bosne wrote:Citam da golman portugalskog tima i nije neki kvalitet sto znaju i nasi reprezantivci. Cudi me da taj nedostatak port.
tima nasi igraci ne koriste vise prizemnim udarcima iz daljine od 25-40 m, a moglo bi se sta usicariti i od odbijenih
lopti.
Dobari suteri bi trebali da koriste nesigurnost golmana na taj nacin.
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Citam da golman portugalskog tima i nije neki kvalitet sto znaju i nasi reprezantivci. Cudi me da taj nedostatak port.
tima nasi igraci ne koriste vise prizemnim udarcima iz daljine od 25-40 m, a moglo bi se sta usicariti i od odbijenih
lopti.
Bubalo1 wrote:Pa vidis da pise sa iPoda .. Pise tiEdin H. wrote:Zar ti nisi u LisabonuiPod wrote:Slazem se, mislim da moze igrati pod injekcijama 90 minuta bez problema, a Papac će sigurno igrati, 100% sam ubjeđen da neće propustiti ovako važnu utakmicu.![]()
Ja'l pises sa telefona?![]()
![]()
![]()
![]()
E, jbga onda ako je smijesno sutirati sa 40m.vryzas wrote:Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Citam da golman portugalskog tima i nije neki kvalitet sto znaju i nasi reprezantivci. Cudi me da taj nedostatak port.
lopti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar, dobar...oplakah
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:E, jbga onda ako je smijesno sutirati sa 40m.vryzas wrote:Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Citam da golman portugalskog tima i nije neki kvalitet sto znaju i nasi reprezantivci. Cudi me da taj nedostatak port.
lopti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar, dobar...oplakah
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:E, jbga onda ako je smijesno sutirati sa 40m.vryzas wrote:Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Citam da golman portugalskog tima i nije neki kvalitet sto znaju i nasi reprezantivci. Cudi me da taj nedostatak port.
lopti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar, dobar...oplakah
Ti vjerovatno mislis na Nikolu Bilica...e on je dosadio i Bogu i naroduBubalo1 wrote:Ako je ovo onaj na kojeg mislim onda ocekujem da izjavi ako pobjedimo da ce se oprostiti .. Jer je dosadio i Bogu i narodu![]()
http://www.reprezentacija.ba/top-vijest ... acije.html
Steta sto je Salihovic pozutio , i on zna iz daljine sutnutiA1fa wrote: Mi imamo mozda samo jednog koji moze opaliti iole jako i precizno sa udaljenosti preko 25m (osim Dzeke), to je Medunjanin. Vecina njegovih golova za klubove u kojima je igrao je postignuta van 16m, dosta njih sa 25-30m. Ako bude sutra padala kisa, jedna od dobrih mogucnosti su i ti sutevi van 16m, cim se ukaze prilika, pogotovo ko zna ,,zabicu'' opaliti
Ma ne mislim da trebaju sutirati svaku loptu sa te daljine, ali u dobrim prilikama zasto ne.vryzas wrote::Ima Bosne_Bice Bosne wrote: E, jbga onda ako je smijesno sutirati sa 40m.
Ma nije smjesno ali je...zamisli nase trce u napad i ha prodju onaj krug na centru pljus po golu pa ko dobaci
![]()
![]()
![]()
Tacno, nazalost u ovakvoj formaciji i taktickoj postavi oni za to imaju malo mogucnosti. Da bi oni sutali mi moramo imati loptu u svom posjedu u napadu barem duze od 15-20 sekundi, a mi tako ne igramo, pogotovo ne protiv Portugalacaja71 wrote:Steta sto je Salihovic pozutio , i on zna iz daljine sutnutiA1fa wrote: Mi imamo mozda samo jednog koji moze opaliti iole jako i precizno sa udaljenosti preko 25m (osim Dzeke), to je Medunjanin. Vecina njegovih golova za klubove u kojima je igrao je postignuta van 16m, dosta njih sa 25-30m. Ako bude sutra padala kisa, jedna od dobrih mogucnosti su i ti sutevi van 16m, cim se ukaze prilika, pogotovo ko zna ,,zabicu'' opaliti
ja bi u tom slucaju umro dva putEkvatorijal wrote:Portugal 2 – 3 Denmark
Nani 42'
Deco 86' (pen.) Bendtner 84'
C. Poulsen 90'
Jensen 90+2'
Neka bude scenarij kao ovaj
Ekvatorijal wrote:Portugal 2 – 3 Denmark
Nani 42'
Deco 86' (pen.) Bendtner 84'
C. Poulsen 90'
Jensen 90+2'
Neka bude scenarij kao ovaj
budi pesimista s razlogomcyprus wrote:Ja se nadam da su se naši igrači konačno naučili nositi sa pritiskom... To je glavni preduslov da pokušamo tamo iznenaditi... inače mrka kapa![]()
PS Nadam da na ovoj temi ipak ima mjesta za predstavnika pesimista