FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PIMP-Meister-2000

#6026 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by PIMP-Meister-2000 »

Sanjam ovaj scenario: Dobijemo hull, prođemo ih (nekim čudom) i Tan u bijesu proda cardiff i sve uloži u FKS! :D
limeni

#6027 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by limeni »

DAJTE NAM LIVERPOOL
Cossack

#6028 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Cossack »

limeni wrote:DAJTE NAM LIVERPOOL
da se igramooooo! :mrgreen:
todd_smith

#6029 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

PIMP-Meister-2000 wrote:Sanjam ovaj scenario: Dobijemo hull, prođemo ih (nekim čudom) i Tan u bijesu proda cardiff i sve uloži u FKS! :D
:lol:

Hajduk ili Rijeka bi nam legli ko budali samar
omega369

#6030 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by omega369 »

BordoSarajevo wrote:U slučaju da prođeno 2. pretkolo Sarajevo bi moglo igrati protiv: Lyon-a, PSV, Viktoria Plzen, Spartac, Hapoel, Cluj, Real Sociedad, Mainz, Hull City, Partizan, Torino, Slovan, Lech Poznan, Rijeka, CSKA, Luzern, Omonia, Hajduk ...
Nema laganih protivnika u 3. pretkolu :D Mislim da bi protiv skoro svih KOŠEVO bilo puno ...

sa ovog spiska, realno, mogli bi igrati i nadati se prolazu protiv:

hajduka, cluja, slovana, luzerna, omonie i mozda partizana (mada su oni u banani vec neko vrijeme). ostalo tesko, bas tesko

mi moramo ubrzati igru i dok to ne uradimo tesko mozemo napraviti bilo sta u evropi
Kemal Malovčić

#6031 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

DAJTE NAM KUKSI I ZETU I TE LEVATE
R2D2_SA

#6032 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by R2D2_SA »

Kemal Malovčić wrote:DAJTE NAM KUKSI I ZETU I TE LEVATE
Tako je Kemo :thumbup:

Polako raja, digli smo se opasno opet. Sjetite se prosle godine. Jesmo sada kvalitetniji ali...da ne bi opet bilo :twisted: :twisted:
El_comadante

#6033 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by El_comadante »

ja jedino nebih bolio ove madjare u drugom pretkolu. a 3 eh treče ima dosta do toga... ja bih volio, pošto se izvlači prije završetka drugog pretkola, da izvučemo recimo nekoga ko igra u drugom i ispadne i mi protiv toga slabijeg po koeficijentu igramo. mada nebi recimo bilo loše protiv Molde ili Elsfborg pošto mi protiv tih sjvernjaka, posbno svedjana, dobro igramo iza rata. neznam jesmo li ikada ispali od švedskog prestavnik a igrali smo 2-3 puta. možda još Omonia (CYP), i recimo kakav je ovaj Krasnodar (RUS) mogu li se proći?
frngla

#6034 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

Krasnodar bi nas pojeo, čuj kakav je Krasnodar :lol:
Ljudi peti u ruskoj premijer ligi, 55 miliona im vrijedi sastav :lol:
El_comadante

#6035 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by El_comadante »

frngla wrote:Krasnodar bi nas pojeo, čuj kakav je Krasnodar :lol:
pratio sam malo rusku ligu ali neupratih da su se oni plasirali u europu. npr. Spartak je izvisio a bili su cijelo vrijeme na pozicijama koje vode u europu jedno vrijeme i za titulu su se ganjali. pa imaš još tu Rubin koji je jaći ali imali su lošu sezonu i tako.
Logovan

#6036 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

BordoSarajevo wrote:U slučaju da prođeno 2. pretkolo Sarajevo bi moglo igrati protiv: Lyon-a, PSV, Viktoria Plzen, Spartac, Hapoel, Cluj, Real Sociedad, Mainz, Hull City, Partizan, Torino, Slovan, Lech Poznan, Rijeka, CSKA, Luzern, Omonia, Hajduk ...
Nema laganih protivnika u 3. pretkolu :D Mislim da bi protiv skoro svih KOŠEVO bilo puno ...
Hoćemo Lavove sa Žerlana.
senci-071

#6037 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by senci-071 »

frngla wrote:Krasnodar bi nas pojeo, čuj kakav je Krasnodar :lol:

Fakat kako su ljudi ovde lose informisani.Krasnodar ima veci budjet, nego sva nasa Premijer liga zajedno. :?
Pa mi jos nemamo ekipu da sa sigurnoscu mozes reci da cemo dobiti listicu u gostima,ili zrinjski u Mostaru,a kamoli da izbacimo neku Rusku ekipu. :idea:
frngla

#6038 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

Molim te lijepo, ekipu u kojoj igraju igrači npr. Joaozinho, Roman Shirokov, Andreas Granqvist, Mamaev itd. :D
north

#6039 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Nevjerovatno..neupućenost, prevelika euforija, nerealna očekivanja, šta li već...da je 2 pretkolo proći, puna šaka brade, a ovde bi se ruski klubovi među top 5 lige koja je svemir za našu izbacivali....nema ekipe koju mi realno možemo proći...jedino gdje bi se dalo pobiti i nadati se objektivno da u dvije utakmice možemo do zadnje minuti biti u igrii i "nazor" proći su Hajduk, Omonia ili eventualno Slovan..ostalo lagano ispadanje, negdje možda častan oproštaj, a negdje bi i trpanje mogli fasovati...
Dakle, daj da mi 2 pretkolo prođemo i zaradimo koji bod, to je najvažnije, a u 3 šta bog da...ja bih radije najatraktivniju ekipu pa da se stadion dobro popuni, tipa engleze, talijane ili francuze...
Cafe Camargue

#6040 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Cafe Camargue »

bježi jebo vas ta razmišljanja... hajmo sad izračunat kolko čiji sastav vrijedi,
pa da odma podjelimo mjesta u ligi prvaka i evropa ligi...

niđe veze... hoćemo neki napredak, a ruski krasnodar nam
predstavlja svemir... šta hoćete u evropi uopšte, zadovoljni da zetu prođemo?

prije par godina, kad smo bili sigurno lošiji, prolazili smo protiv višestruko skupljih
levskog, genta, a i ispadali od daleko gorih... u ovakvoj euforiji i pozitivi i
sa vrlo solidnim sastavom i igrom, jedino bih volio izbjeć ekipe iz regiona i liga petice
sve ostalo... daj, tamam da vidimo gdje smo
omega369

#6041 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by omega369 »

ne slazem se sa nekim postovima ovdje!

Da sutra dobijemo Hajduk u 3. pretkolu (primjetili ste da drugo ne spominjem uopce, ono se valjda podrazumjeva :wink: ) smatrao bih totalni neuspijeh eventualno ispadanje. totalni i to nema nikakve veze sa 'dizanjima', pricom o budzetima.... hajduk je truba i to nekoliko godina unazad. totalna truba i ako ne mozemo izbaciti u 2. utakmice jednu takvu vec godinama raspalu (i nezadovoljnu) ekipu onda je najbolje da nista i ne pricamo....dok se 'ne pojacamo' :roll: :roll:
north

#6042 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

pa dobro, vidjećemo...sa ovim sastavom vidjećemo kako ćemo sa ekipama iz 3 šešira proći, mada ja samo razmišljam o 2 pretkolu...ok, pesimizam ne valja...najjači smo, samo liga petica je zajebana, sve drugo deremo..poznata furačka priča, ima l ko jači....deja vu....Hajduj jeste raspala ekipa za ozbiljnost u Evropi, ali su još uvijek po menogim parametrima ispred nas.....zato bolje nam je da se ne kurčimo previše dok baš ne stvorimo tonbe ekipu za Evrope...ovo još uvijek nije ta ekipa..ako se stvori, sva čast..svi sretni...
todd_smith

#6043 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Ma meni je pun k price daj da nam dodje gigant kakav da se napuni stadion.

Jeste zaradis od posjete i onda pola ode na baklje, na propust i plus zavrsis sa peticom u mrezi, jebes to
north

#6044 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Pa je l došo ikad veliki klub na Koševo kad igra Sarajevo? U 20 godina najveći klubovi koji su nam gostovali su Dinamo Kyev i Genk :-) ...dok puno manji klubovi igraju sa daleko većim...i naravno da mi je želja da vidim ako ne može još neko iz prvog safa od onih najvećih, a ono barem drugi ili treći rang Evrope da vidi Koševo....Rabotnički odakle je došao Krste igrao sa Laziom :-) ...e čuj baklje i moguće kazne razlog da je bolje da ne dolazi, šta ti je ba todde, kakva to je to priča :? ..pa i to se da fino riješiti...sjetimo se primjera Levskog, kada je sjever bio odličan po tom pitanju...
todd_smith

#6045 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Pa radije bih igrao sa slabijim klubovima nego gigantima jer imas vece sanse da ih dobijes, male u vecem pogledu jesu ali koga smo imali vece sanse da dobijemo? Dynamo ili Tottenhem/Everton ili sta ja znam koga jos i lige 5? Razumijem ja tebe, ali eto priziva se velika ekipa samo da nam je zanimljivo dok nas guze :lol: :mrgreen:
north

#6046 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Pa treba probiti led...neka prvi put i bude petarda u našoj mreži, ali ćeš napraviti spektakl na stadionu, zaraditi velike pare od tv prava, ulaznica.... poradi na kontinuitetu, pa kroz koju godinu će ta razlika biti puno manja...mora se početi, a ne da nam vječito najveći domet budu klubovi iz rumunske ili bugarske lige...kad se sjetim da je i Kamen Ingrad iz Hrvatke igrao sa Shalkeom i izgubio 1-0 :-)
Cossack

#6047 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Cossack »

Velike ekipe guze i Dinamo Zagreb pa im opet bude dobro! :izet: :mrgreen:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#6048 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by F&N »

Guze u grupama a ne u pretkolu...

Da je kako, nekom sadakom uci u grupe, pa nek nas onda tambura Minhengladbah, Inter, Sevilja...
Dino777

#6049 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Dino777 »

Momak je fino napisao moze li se proci Krasnodar fino mu i odgovorite...realno mislim da ne moze ali nada umire zadnja valjda...i nece na baklje sve se spiskati sta ti je ba,na evropskim se i ne pale jr je takav dogovor,diretkno Uefa steti tako i to su ogromne kazne...Zvezda je dobila 100K eura jednu utakmicu zbog Delija ako se ne varam..
A drugo pretkolo bi trebali proci ali u trecem ima zajebanih pravo..mozda i najvise sto je ikad bilo..ali nisu nepobjedivi tipa Hajduk i ostali
rajv0sa

#6050 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by rajv0sa »

todd_smith wrote:Ma meni je pun k price daj da nam dodje gigant kakav da se napuni stadion.

Jeste zaradis od posjete i onda pola ode na baklje, na propust i plus zavrsis sa peticom u mrezi, jebes to
ImageImageImage
Post Reply