Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prodali ga u trku.trebaju im pare hitno i udaraju se nogama u guzicu.malo je to nezgodno navijačima objasniti, pa iz rome sve svaljuju na mireta.
da su ga htjeli zadržati, mogli su vrlo lako.da su mu milion dva povećali platu sigurno bi ostao.
realno glup klub - ono sto nisam vidio da iko potencira je ta gol razlika - Roma je imala najvise golova i kamaru primljenih - dakle napad je sjajno radio al je odbrana bila karna... jebote led, jebeni Sasuolo je primio manje golova....
sto se mene tice - kakav je smisao jednog napadaca i njegovog rada ako imas rupu u odbrani koja prima sve zivo....
and wrote:da su ga htjeli zadržati, mogli su vrlo lako.da su mu milion dva povećali platu sigurno bi ostao.
Ma ne znam baš, sigurno ima i on nekakve ambicije u karijeri, želju za promjenom i novim izazovima. Malo kojem igraču je ćeif ostati deset godina u istom klubu, pogotovo u klubu koji ništa ne osvaja.
Ocigledno i on vidi da Roma nema nikakvih ambicija da gradi tim u cilju da osvoje nesto. Svake godine blamaza u CL, a totalna letargija u ligi. Bolje mu je da ide.
A navijaci najvise trebaju da krive upravu sa onim kvazi-italijanskim amerikancem na celu, al' eto...haman je lakse zacepljavat' WC solje sa Miretovim dresovima.
and wrote:da su ga htjeli zadržati, mogli su vrlo lako.da su mu milion dva povećali platu sigurno bi ostao.
Ma ne znam baš, sigurno ima i on nekakve ambicije u karijeri, želju za promjenom i novim izazovima. Malo kojem igraču je ćeif ostati deset godina u istom klubu, pogotovo u klubu koji ništa ne osvaja.
njemu je bilo dobro u rimu i da su mu povećali platu ne bi bilo nemoguće da ostane.romi su hitno trebale pare i zato su ga tako lako prodali.
promjena je njemu skoro dupla plata u torinu, a sto se tiče izazova, jest izazov , al i ranije je imao izazovnih ponuda sa sličnom platom kao u rimu pa nije otišao.
Muhamed Đakmić wrote:Nisu imali apsolutno nikakve šanse da ga zadrže. Da su imali šanse, ne bi se transfer dogovarao već u junu, nego tek tamo nekad krajem augusta.
Muhamed Đakmić wrote:Pa ti kažeš da su mogli vrlo lako zadržati da su htjeli. Ja kažem da nisu imali šanse, jer mu nisu mogli ponuditi takvu platu o kojoj ti govoriš.
Ja koliko sam vidio Romi su trebale pare da zadovolje onaj financial fair play. Morali su nekog prodat. Sjebalo ih sto se Rudiger povrijedio, pa su morali nekog drugog. Realno, da nisu morali prodavat mogli su ga zadrzat.
Muhamed Đakmić wrote:Pa ti kažeš da su mogli vrlo lako zadržati da su htjeli. Ja kažem da nisu imali šanse, jer mu nisu mogli ponuditi takvu platu o kojoj ti govoriš.
Ja koliko sam vidio Romi su trebale pare da zadovolje onaj financial fair play. Morali su nekog prodat. Sjebalo ih sto se Rudiger povrijedio, pa su morali nekog drugog. Realno, da nisu morali prodavat mogli su ga zadrzat.
Evo Mireta mahalaju i u Americi....lijepo kad procitas za naseg Mireta " soccer superstar " prelazak u Juve je odjeknuo i u Americci ... ako to ameri kazu onda je to tako ...Sretno Mire.......A sad pocnite tracanje o Izgledu Gospode Pjanic.... lijep par ...SRETNO MIRE