SDP

Post Reply
popajic

#6026 Re: SDP

Post by popajic »

quasar wrote:
popajic wrote: Ovaj SDP je nazalost, najbolje sto imamo, a to ni blizu nije dovoljno da ispravi sto su kvazipatrioti uradili ranije. To ne znaci da trebamo glasati za njih. To znaci da smo u qurcu.

A ako je Zlaya i ostala raya jedini problem da sve krene na bolje, pa hebemu kako to da smo dosli do ovde kad ih niko do prije godinu dana nista nije pitao?
Potpuno si u pravu. Glasalo se za SDP upravo iz zelje za promjenama ( pozitivnim)
Ni ja ih ne vidim , a bar ih je na nizim nivoima vlasti moralo i moglo biti.

S druge strane hvaliti prvog predsjednika predsjednistva i svu njegovu bulumentu da su sacuvali drzavu je politicka nepismenost i zluradost. Da hvalim one koji su od gotovine ( Republika BIH ) prihvatili veresiju u obliku ludjacke kosulje , koji su opljackali ama bas sve sto se moglo opljackati ,koji su sjebali skolstvo , zdravstvo , industriju , ekonomiju sveli na rang africke drzave na izdisaju...- TO da hvalim mogu samo ako padnem na glavu sa Avazovog tornja :oops:
Danas je ko biber po pilavu citav svijet u recesiji. Sta se ocekivalo , da ce nas zaobici :-)
Da SDP ima carobni stapic da u godini stabilizuje ono sto su prethodnici destabilizovali , jos i recesiju da zaobidje u
sirokom luku ?
Ono cime su mene " otrovali" je koalicija sa onim protiv kojih su se u vlastitoj avliji najvise morali boriti.
Uvijek je politika bila kurva , ali ova nasa je sve presisala :oops:
popajic

#6027 Re: SDP

Post by popajic »

[
quote="Konsenzus"]Pojedini su ovdje i previse optereceni SDPom. Po njima je SDP kriv za sve, za kisu, snijeg, recesiju itd.
spremni da traze manu i tamo gdje je nema.

Ljudi hronicno nezadovoljni, svime i svacim.[/quote]
Pa, kako i ne bi bili !
Kad nekog 20 god. udaras po glavi on na kraju pada na zemlju i od najslabijeg samara.
Ali , kad vidim sa "kolikom se snagom nas narod okuplja , buni" ...skontam da mu jos nije do grla...
popajic

#6028 Re: SDP

Post by popajic »

Corto Maltese wrote:
popajic wrote: Joj sto kvarite temu sa pricom o Aliji . :D
Alijina mantra mnogo toga objašnjava. Koliko vidim SDP ju je u cijelosti preuzeo. Samo što se u njegovo doba zvala: "Do podne ovako, popodne onako!", a sad se zove: "Suzdržan!"
Mislis ?
Da su se preuzele sve Alijine mantre vec bi u prvoj godini imali i zakonom priznate tri feudalne jedinice , govorilo bi se : neka Dodika , lako cemo mi s njim ( kao sto ga Tihi hvali ) ,HDZ- ovi ne bi bili marginalizirani nego bi s njima zastave vezali ...ah , da i - djeca ne bi uzivala uz tadasnju personu non grata , Deda Mraza , kao sto ovih dana uzivaju :D
ReD aka Socijalista

#6029 Re: SDP

Post by ReD aka Socijalista »

Nesto sam zaapazio danas na svecanom prijemu 150 novih clanova SDP-a :D

Image
Konsenzus

#6030 Re: SDP

Post by Konsenzus »

KatarinaKosaca wrote:
Konsenzus wrote:Pojedini su ovdje i previse optereceni SDPom. Po njima je SDP kriv za sve, za kisu, snijeg, recesiju itd.
spremni da traze manu i tamo gdje je nema..
Ma, koji su sram hin bilo da se usude tražiti manu stranki bez mane, koja nam daje plate, dnevnice, satnice... 8-)
Nisam rekao da nema manu, nego da je neki traze i tamo gdje je nema
ali od kriticara SDPa bio u poziciji ili opoziciji se ne moze ni ocekivati nista konstruktivnije.
Ipak mi je drago da postoje osobe kojima je SDP jedini politicki problem u ovoj drzavi.
Corto Maltese

#6031 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

popajic wrote:
Corto Maltese wrote:
popajic wrote: Joj sto kvarite temu sa pricom o Aliji . :D
Alijina mantra mnogo toga objašnjava. Koliko vidim SDP ju je u cijelosti preuzeo. Samo što se u njegovo doba zvala: "Do podne ovako, popodne onako!", a sad se zove: "Suzdržan!"
Mislis ?
Da su se preuzele sve Alijine mantre vec bi u prvoj godini imali i zakonom priznate tri feudalne jedinice , govorilo bi se : neka Dodika , lako cemo mi s njim ( kao sto ga Tihi hvali ) ,HDZ- ovi ne bi bili marginalizirani nego bi s njima zastave vezali ...ah , da i - djeca ne bi uzivala uz tadasnju personu non grata , Deda Mraza , kao sto ovih dana uzivaju :D
Postoji razlika između: "Koliko vidim SDP ju (navedenu mantru) je u cijelosti preuzeo", i: "SDP je preuzeo sve Alijine mantre". Kad nađeš nekoga ko je napisao ovo drugo, slobodno polemiši sa njim, o tim drugim mantrama. Sa mnom možeš polemisati o onome što sam ja napisao:

Bosnolog

#6032 Re: SDP

Post by Bosnolog »

Od svih politickih stranaka u BiH SDP je zasigurno najmanje zlo,imaju masu fula ali ipak najbolje plivaju u zabokracini politicke karambe etnotorasko-sektomafijaskih koalicionih podvala i zavrzlama,.....

SDP je jos uvijek jedina stranka koja ima buducnost u BiH.Neke od principa su oskrnavili praveci truhle kompromise sa HDZ-om,ne sto oni to zele vec sto ih MZ prisiljava,....Nadam se da imaju crvenu liniju ispod koje nece pristati bez obzira ko ih ucjenjivao i uslovljavao.

Destrukcijama protiv saveznickih SNSD-HDZ osovine zla opstrukcija,.... ;-)
Banksy

#6033 Re: SDP

Post by Banksy »

Bosnolog wrote:

U SDP BiH rekli su da čekaju da predsjednik HDZ BiH Dragan Čović pošalje prijedlog o raspodjeli pozicija u Vijeću ministara BiH zajedno s pozicijama u svim državnim agencijama.

"Nema mogućnosti postizanja konačnog dogovora ako u okviru dogovora o eventualnom sastavu Vijeća ministara ne bude precizirana raspodjela u agencijama", rekao je Damir Hadžić, potpredsjednik SDP BiH.

Dodao je da je SDP na stajalištu onoga što je bilo na sastanku u Brčkom, a to je da HDZ BiH i HDZ 1990 dobiju sva hrvatska mjesta, i to predsjedavajućeg Vijeća ministara i dva ministarstva, stranke iz RS tri, a stranke platforme četiri ministarstva.

"Ako ne bude dogovora o svim agencijama, onda tražimo pet ministarstava i predsjedavajućeg Vijeća ministara", poručio je Hadžić.

Konsenzus

#6034 Re: SDP

Post by Konsenzus »

Bosnolog wrote:Od svih politickih stranaka u BiH SDP je zasigurno najmanje zlo,imaju masu fula ali ipak najbolje plivaju u zabokracini politicke karambe etnotorasko-sektomafijaskih koalicionih podvala i zavrzlama,.....

SDP je jos uvijek jedina stranka koja ima buducnost u BiH.Neke od principa su oskrnavili praveci truhle kompromise sa HDZ-om,ne sto oni to zele vec sto ih MZ prisiljava,....Nadam se da imaju crvenu liniju ispod koje nece pristati bez obzira ko ih ucjenjivao i uslovljavao.

Ne treba SDP ocjenjivati po njihovom odnosu prema SNSDu i HDZ nego prema onome sto konkretno rade ili ne rade.
Siguran sam da su ljudi za SDP glasali ocekujuci neke pozitivne promjene kojih ima isuvise malo.
U sukobu SNSD-HDZ protiv SDP sam na strani SDP jer mislim da vode ispravnu politiku ali to ne moze i nesmije biti jedino mjerilo da li SDP radi dobro ili lose svoj mandat.

Ako se krenulo sa revizijom boracke populacije(koju podrzavam), treba poceti i sa revizijom privatizacije itd.
GRAS stagnira ali ima tendenciju propadanja, Zeljeznice takodje, Krivaja i Granit su ni na nebi ni na zemlji
dakle 90% energije trose na Dodika i HDZ a 10% na najbitnije stvari za obicnog covjeka
to je moj nekakav utisak
Konsenzus

#6035 Re: SDP

Post by Konsenzus »

Hocu reci, nemam nista protiv koalicije sa HDZom i SNSDom ako ce se poceti baviti najbitnijim zivotnim problemamima
obicnog covjeka.
vee-jay

#6036 Re: SDP

Post by vee-jay »

Konsenzus wrote: Nisam rekao da nema manu, nego da je neki traze i tamo gdje je nema
ali od kriticara SDPa bio u poziciji ili opoziciji se ne moze ni ocekivati nista konstruktivnije.
Ipak mi je drago da postoje osobe kojima je SDP jedini politicki problem u ovoj drzavi.
zasto?
Last edited by vee-jay on 22/12/2011 18:33, edited 1 time in total.
nihoniho

#6037 Re: SDP

Post by nihoniho »

KatarinaKosaca wrote:I Dedo i Lepi su sačuvali državu. Sad kad je labavija nego ikad, kad ekonomija ne ide, kad ništa od najavljenih 1000000 novih radnih mjesta, a ni Zapadne Njemačke. E,. sad je Sjeverokorejski vožd poručio svojoj forum jungen da je ustvari Dedo izgubio državu, ali da mi samo toga nismo svjesni. E to je liječenje kompleksa i frustracija. Školski primjer :D
O tempora o mores
pa dobro, ko je bio na vlasti posljednjih 20 godina, s izuzetkom alijanse? ko je kriv za nepostojanje 100 000 radnih mijesta ? ko je kriv za 30 km autoputa poslije 20 godina? ko je kriv za pronevjerene i opljackane milijarde?
je li sdp ili dedin politicki koncept ciji je proizvod i lepi?
ps. neko rece da su dedo i lepi sacuvali granice , a ne drzavu, a i pitanje je da li su sacuvane granice plod insistiranja onih sto su mu suflirali ujutro ili predvece ili njegove volje.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6038 Re: SDP

Post by -LIBERO- »

KatarinaKosaca wrote:I Dedo i Lepi su sačuvali državu.
Sacuvali mozda jedino granice,okvire..ali bih prije rekao da je to bila tada trenutna volja americke administracije i velika borba BH patriota na terenu.

Ono sto su kasnije uradili od ove drzave il preciznije teritorije koje su drzali pod totalnom vlascu je nesto sto bi se moglo nazvati pljacka,unistavanje,preprodaja i uzdizanje stranacko-familijarno-feudalnog drustva.

Nadam se da im istorija i nasa pokoljenja to nikada nece halaliti,ja necu sigurno.

A sto se tice SDP-a o njima imam svasta reci,veliko su razocarenja (ljudi u vrhu te stranke,ne svi ali velika vecina) ,ali im se nikako ne moze zalijepiti i 20 najtezih godina ove drzave i naroda na cijem je celu bio Dedo i Lepi. To je cinjenica,to je fakat. O drugim nedostatcima i zamjerkama na racun SDP-a mozemo razgovarati ;-)
Last edited by -LIBERO- on 22/12/2011 18:57, edited 1 time in total.
Bosnolog

#6039 Re: SDP

Post by Bosnolog »

Konsenzus wrote:
Bosnolog wrote:Od svih politickih stranaka u BiH SDP je zasigurno najmanje zlo,imaju masu fula ali ipak najbolje plivaju u zabokracini politicke karambe etnotorasko-sektomafijaskih koalicionih podvala i zavrzlama,.....

Ne treba SDP ocjenjivati po njihovom odnosu prema SNSDu i HDZ nego prema onome sto konkretno rade ili ne rade.
Siguran sam da su ljudi za SDP glasali ocekujuci neke pozitivne promjene kojih ima isuvise malo.
U sukobu SNSD-HDZ protiv SDP sam na strani SDP jer mislim da vode ispravnu politiku ali to ne moze i nesmije biti jedino mjerilo da li SDP radi dobro ili lose svoj mandat.

Ako se krenulo sa revizijom boracke populacije(koju podrzavam), treba poceti i sa revizijom privatizacije itd.
GRAS stagnira ali ima tendenciju propadanja, Zeljeznice takodje, Krivaja i Granit su ni na nebi ni na zemlji
dakle 90% energije trose na Dodika i HDZ a 10% na najbitnije stvari za obicnog covjeka
to je moj nekakav utisak
SDP je limitiran zbog politicko ideoloskih odnosa i teskog nasleda proslosti i BiH regionu,..Dodatna nesreca je globalna recesija i ekonomska dubioza Evrope i Svijeta.SDP nema mogucnot da bira na drzavnom nivou s kim ce uci u vlast,...Ima opcija da se drzi dosadasnjih principa i vremanskog faktora uz intervenciju OHR-MZ na istrajavanju onog na cemu insistira dosadasnjim odbijanjem da ne pristane na ustaljenu praksu etnosektaske podjele drzavnog kolaca sto je radila SDA i zasigurno uspjesno svela Bosnjake kao najbrojniji narod na najmanji procenat zastupljenosti u drzavnim i drustvenim institucijama za radi mira u kuci,a ovi naviknuti na bezobrazluk podizu svoju granicu bezobrazluka svaki put visocije prijeteci praznom puskom ili da ide u opoziciju sto je bolje nego da pristaje na ultimatume dvojca zla koji je poslije rata uspjesno vukao za nos SDA i kloniste Zagra BiH jer se SDA i Zagra BiH klonovi bavili sobom i talovima unutar svojih agluka i begluka,sto je kupljenje mrvica u odnosu na ono za sto su se trebali udruzeno boriti,.....

SDA je lijeni i uhljebljeni konj u koalicionoj zaprezi sa SDP-om kojeg SDP treba da vuce jer nema mnogo izbora,Radoncic je ocito okruzen mafijasima zeljnih da se osvete SDA,nekadasnjim stranackim kolegama sa kojima su prethodno bili u istim timu,....SDP je na vjetrometini prozivki,pljuvanja i pod teretom tovara koje mu tovare svi od njihovih koalicionih SDA secijasa do opozicionih lesinara,....

Slazem se da treba raditi tamo gdje se moze i da moraju imati najbolje kadrove do kojih mogu doci,ako ne iz stranke onda uzeti i druge koji nisu iz SDP-a,za.Meni je ogavno da se iskljucivo stranacki podobni stavljaju na vazne drzavne i drustvene pozicije umjesto sposobnih i uspjesnih,....

Stranacko uhljebljavanje je samo zamjena sisavaca na narodnoj sisi.SDP mora prekinuti sa praksom podobnih i poslusnih naspram sposobnih,uspjesnih i postenih,kakva je bila dosadasnja dvodecenijska praksa,.....

I pored svih kritika ipk mislim i sigurna sam da je SDP najmanje zlo za BiH i iskrene gradane i glasace kojima je stalo do BiH,...
nihoniho

#6040 Re: SDP

Post by nihoniho »

-LIBERO- wrote:
KatarinaKosaca wrote:I Dedo i Lepi su sačuvali državu.
Sacuvali mozda jedino granice,okvire..ali bih prije rekao da je to bila tada trenutna volja americke administracije i velika borba BH patriota na terenu.

Ono sto su kasnije uradili od ove drzave il preciznije teritorije koje su drzali pod totalnom vlascu je nesto sto bi se moglo nazvati pljacka,unistavanje,preprodaja i uzdizanje stranacko.familijarno.feudalnog drustva.

Nadam se da im istorija i nasa pokoljenja to nikada nece halaliti,ja necu sigurno.
potpuno tacno, sda retorika i ono zsto su radili u praksi, su dijametralno suprotni. takodje su u suprotnosti volja i duh bosnjackog naroda s ideoloskim teznjama sda . definitivno, 20 godina funkcionisu u paralelnoj swtvarnosti u odnosu na svoj narod , sto je izuzetno licemjerno.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6041 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

nihoniho wrote:pa dobro, ko je bio na vlasti posljednjih 20 godina, s izuzetkom alijanse? ko je kriv za nepostojanje 100 000 radnih mijesta ? ko je kriv za 30 km autoputa poslije 20 godina? ko je kriv za pronevjerene i opljackane milijarde?
je li sdp ili dedin politicki koncept ciji je proizvod i lepi?
ps. neko rece da su dedo i lepi sacuvali granice , a ne drzavu, a i pitanje je da li su sacuvane granice plod insistiranja onih sto su mu suflirali ujutro ili predvece ili njegove volje.
Nije se radilo o analizi predhodnih godina, jer to nije ni tema, nego o jalovim obećanjima i infantilnim radovanjima da će to sve SDP samo dok dođe na vlast, ali , eto , nikako da dođe, jer je narod kao jako glup. Pa mahanje knjižicama, pa sva energija u poklapanje resursa i nepotističko postavljanje kadrova, e sad kad se vidi da rezultata od obećanog nema, sad je kriv mrtvi Alija za to.. :-)

-LIBERO- wrote:Nadam se da im istorija i nasa pokoljenja to nikada nece halaliti,ja necu sigurno.
Em baš bih voljela vidjeti u postojećoj konstalaciji odnosa kako bi to netko drugi uradio.. Sistemom Zapadne Njemačke vjerovatno :roll: Da ti 3 vojnu silu u Europi da te muči 4 godine, zauzme ti 70% teritorije, poubija, i diplomatski uspiješ nešto učiniti i spasiti zemlju, a onda se potpiše Dejton, i to bi Zlatko the pametni uspio sačuvati zemlju kao prije.. :-) Vidim kako bi... Ili forumski experti.. Kako je lako tuđim...
nihoniho

#6042 Re: SDP

Post by nihoniho »

KatarinaKosaca wrote:
Nije se radilo o analizi predhodnih godina, jer to nije ni tema, nego o jalovim obećanjima i infantilnim radovanjima da će to sve SDP samo dok dođe na vlast, ali , eto , nikako da dođe, jer je narod kao jako glup. Pa mahanje knjižicama, pa sva energija u poklapanje resursa i nepotističko postavljanje kadrova, e sad kad se vidi da rezultata od obećanog nema, sad je kriv mrtvi Alija za to.. :-)
pa sda i lepi snose ogromnu krivicu za nefunkcionalnost danasnje drzave, sto, naravno, ne amnestira sdp od negativnih pojava u njihovim redovima. ali reci, -alija je spasio drzavu, a sta su oni uradili - poslje godine vlasti (s dodikom), je cisti cinizam , objektivno.
nemam_ideje

#6043 Re: SDP

Post by nemam_ideje »

saibaba wrote:
Adriatic wrote:Pitanje od milion dolara: Da li je Alija bio za cijelu državu ili samo za dio nje?
Odgovor je jednostavan, samo ga je nekima teško priznati.
zasto alija nije htio cijelu drzavu ? ne razumijem !?
Možda zbog sazivanja Svebošnjačkog sabora 93 godine, tekbiranja u Armiji, dovođenje hodža u istu. Više je nemuslimana pobjeglo 93 i 94 nego 92 godine iz Armije. To je shvatljivo donekle. Bore se ljudi za multi-kulti a vamo tekbiranje, hodže i selami. Baš neki multi-kulti plan ;-) Činjenica i ništa više.
KatarinaKosaca

#6044 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

nihoniho wrote:pa sda i lepi snose ogromnu krivicu za nefunkcionalnost danasnje drzave, sto, naravno, ne amnestira sdp od negativnih pojava u njihovim redovima. ali reci, -alija je spasio drzavu, a sta su oni uradili - poslje godine vlasti (s dodikom), je cisti cinizam , objektivno.
Odlično su znali gdje dolaze i na šta. SDP nije bio zaboravljena opozicija u budžaku, nego stranka koja je držala velike općine. Ali, nebitno to..
U odnosu na ovo šta vidim ovu godinu Alija je za njih extra mega giga političar. Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da su vladali 1992. Vjerojatno kapitulacija potpisana u kasarni na Bistriku.
Danas smo to pominjali. Tad je Dedo valjao i hodalo se sa njim i za njim, zarad sitnog osobnog interesa, kasnije mu se oduzeo diplomatski pasoš i dao Kačavendi. O takvim moralnim i ljudskim veličinama govorimo :-) :-)
Tako da nimalo to nije licemjerno govoriti u kategoriji komparacije sa spomenutim...
nemam_ideje

#6045 Re: SDP

Post by nemam_ideje »

Extra mega giga političar :lol: "Za rat je potrebno dvoje", "neka nama naše Armije", "mirno spavajte rata neće biti" pa nas onda poklaše.
nihoniho

#6046 Re: SDP

Post by nihoniho »

KatarinaKosaca wrote:
nihoniho wrote:pa sda i lepi snose ogromnu krivicu za nefunkcionalnost danasnje drzave, sto, naravno, ne amnestira sdp od negativnih pojava u njihovim redovima. ali reci, -alija je spasio drzavu, a sta su oni uradili - poslje godine vlasti (s dodikom), je cisti cinizam , objektivno.
Odlično su znali gdje dolaze i na šta. SDP nije bio zaboravljena opozicija u budžaku, nego stranka koja je držala velike općine. Ali, nebitno to..
U odnosu na ovo šta vidim ovu godinu Alija je za njih extra mega giga političar. Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da su vladali 1992. Vjerojatno kapitulacija potpisana u kasarni na Bistriku.
Danas smo to pominjali. Tad je Dedo valjao i hodalo se sa njim i za njim, zarad sitnog osobnog interesa, kasnije mu se oduzeo diplomatski pasoš i dao Kačavendi. O takvim moralnim i ljudskim veličinama govorimo :-) :-)
Tako da nimalo to nije licemjerno govoriti u kategoriji komparacije sa spomenutim...
pa daj im jos godinu,prije fatalistickih poredjenja s "najtezim godinama", to je , naprosto nekorektno", a u dalju diskusiju o sda i ali ne treba na ovoj temi.
KatarinaKosaca

#6047 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Ne, jednu , imaju tri... Iduće lokalne gube... šta ćeš glupi narod, onda će biti kriva lokalna vlast, naravno
I vraćam se na moj post od prije dvije ili tri godine kad sam napisala kako će doći na vlast i došli, kako ništa neće uraditi i nisu, a kako će onda biti svatko kriv pa čak i engleska kraljica, samo ne oni. Upravo sve se tako dešava, ne što sam ja vidovnjak, nego što je trebalo biti beskrajno infantilan, naivan i plitak pa misliti ikako drugačije.
vee-jay

#6048 Re: SDP

Post by vee-jay »

KatarinaKosaca wrote:Ne, jednu , imaju tri... Iduće lokalne gube... šta ćeš glupi narod, onda će biti kriva lokalna vlast, naravno
I vraćam se na moj post od prije dvije ili tri godine kad sam napisala kako će doći na vlast i došli, kako ništa neće uraditi i nisu, a kako će onda biti svatko kriv pa čak i engleska kraljica, samo ne oni. Upravo sve se tako dešava, ne što sam ja vidovnjak, nego što je trebalo biti beskrajno infantilan, naivan i plitak pa misliti ikako drugačije.
Ja mislim drugacije a nisam nista od navedenog. A onako kako si ti predvidjala kolaps nakon dolaska SDPa tako si i najavljivala svoj hitni odlazak iz BiH, zato sto ce ti SDP nakon dolaska na vlast istjerati muza iz BiH. Eto cak ni za to nisu bili sposobni. Znaci ima neceg dobrog u svemu losem nakon dolaska SDPa na vlast. :D
KatarinaKosaca

#6049 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

vee-jay wrote:Ja mislim drugacije a nisam nista od navedenog. A onako kako si ti predvidjala kolaps nakon dolaska SDPa tako si i najavljivala svoj hitni odlazak iz BiH, zato sto ce ti SDP nakon dolaska na vlast istjerati muza iz BiH. Eto cak ni za to nisu bili sposobni. Znaci ima neceg dobrog u svemu losem nakon dolaska SDPa na vlast. :D
ČIni mi se da nikad nigdje nisam spomenula tvoju obitelj, njene članove, to gdje živiš itd. Da ti kažem što nisam otišla, morala bih iznositi moju intimu, a to baš SDP pozlatku nemam namjeru
Tako, ako imaš šta o temi kaži, o meni, mojoj obitelji, nemoj, jer ću se žaliti u suprotnom ;-)
svjezi_ustipak

#6050 Re: SDP

Post by svjezi_ustipak »

nemam_ideje wrote:Extra mega giga političar :lol: "Za rat je potrebno dvoje", "neka nama naše Armije", "mirno spavajte rata neće biti" pa nas onda poklaše.
u isto vrijeme je formirana Patriotska liga, naoruzavalo se na sve strane, vrbovani su ofici da izadju iz JNA ;-) i to sve sa znanjem tog istog kojem se smijes.

Helem nejse, tema je o SDP i necu da idem ot.

Ima li ikakvih naznaka moguceg formiranja Vijeca ministara i promjene stava SDP? Pitam SDP insajdere, mogu li podijeliti informaciju sa nama.
Post Reply