ima ima..ono kad je bilo sa rumunijom cini mi se, ili mozda prije, sa albanijom...pa nasi "dobronamjerni novinari ala avdo avdic" poceli isto ovako kao sad, unistavati sve sto je stvoreno, i otvarati oci javnosti i sl., izmedju ostalih, i spahic je bio, kriminalac, taldzija...sta sve ne.isto kao i sad..pa su uspjeli citavu naciju (tj iste ovako kao po forumu, sto jedva docekaju da pljuju po svemu sto je dobro i uspjesno u ovoj drzavi) protiv spahica, i zvizdali su mu na nekoj utakmici tada.. tad je spahi puko film i odjebo stoku od sebe..BHF_Manijak wrote:Ne znam kako neko ocekuje "drugu stranu" u slucaju onog priloga, kad Spahic gotovo dvije godine ne daje izjave za nase medije. Jedva se i na pressici pojavi, svake rpetupne godine. Za neke je upravu, za neke ne, ali kao kapiten tima i onaj koji izjavama treba dizati moral, nemas prava na to.
Bezobrazno je onda ocekivati izjavu "druge strane".
Ne znam ni sam kako je Faceu pristao na intervju, al' vjerovatno da pokusa ublaziti, sto se trenutno ublaziti da.
Inace, nema opravdanja za takav gest (nedavanje izjava), jer se ne sjecam da ga je u blizoj proslosti iko od novinara nesto nagazio, lose pisao i slicno...
nedavno je radio intervju i za onu emisiju na pinku- ovi sto imaju sve informacije, jel i njima platio da rade intervju? kao sto tvrdite da je sada platio senadu hadzifejzovicu..
edit: evo
http://www.klix.ba/forum/emir-spahic-al ... 89231.html