Ukratko i kad se crta podvuce, najbolje sumirano sve skupa vezano za reprezentaciju.luckylaka wrote:BEGOVIC<SPAHIC<RAHIMIC<PJANIC<LULIC<PAPAC<MEDUNJANIN<RAHIMIC<MISIMOVIC<JAHIC<DZEKO<SPAHIC<PANDZA<DARKO<IBRA<KENO<STILA<ZEKO<AVDUKA<.......vi ste meni uljepsali ovu godinu(jebo seratore uvijek ce ih biti)U septembru ABD u nove pobjede sa selektorom Safetom Susicem-PAPE-tom.P/S/ Seratori,kenjci,papci odjebite od foruma i reprezentacije![]()
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
SundanceKid
#6026 Re: Edin Džeko...
- luckylaka
#6027 Re: Edin Džeko...
Znas kako,,KID,,ne moze meni reprezentaciju ,,ogaditi,,neko ko dodje ovdje registruje se samo da bi srao po selektoru i reprezentaciji.Reprezentacija se jednostavno voli bez obzira na rezultat.I ja sam danas u toku utakmice spominjao familiju i Dzeki i Misketu i svima njima to je ono od cega ti ne mozes pobjeci ako navijas.Kad sve prodje shvatis da su ljudi bolji kvalitetnijibez obzira sto je meni Pjanic Messi Dzeko Ronaldo al ne ide jebi ga.Bice Bolje ABD samo da ostane ova garnitura ali vec vidim po portalima kako se sere po Lulicu.PAPE-tu,Dzeki hasumi jedva docekali.Neka procice i ovo.Hajd sto imamo hasume u FIFI i Uefi nego oni koji odu na racun NS na utakmicu seru li seru.Ma ne mogu nista novo reci.CESTITKE LJILJANIMA I PAPE-tu

-
LSD
#6028 Re: Edin Džeko...
Pa vidio si...uš je odmah potrcala da postavi pitanje Džeki u stilu "šta misliš o Lulićevom crvenom kartonu" kako je odvratno sugestivan taj novinarski ološChmoljo wrote:čuj ti piskarala: kako si se osjećo kada si vidio crveni?
sve u nadi da čuje kako Edin njake po Senadujebalo mater svoju... dabogda oni iz Bukovice prolazili kroz njega
Ali ni to nije pokolebalo gadove kvazinovinarske da odmah potrce i da na svojim portalima svojim vjernim citaocima objave najnoviju "ekskluzivu" pod naslovom "Džeko: Luliću „zahvaliti“ što smo primili šest komada!"
Novinarstvo u BiH je protitucija.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6029 Re: Edin Džeko...
nije malo sutra pljunuo po luliću, učinio je on to sam prije nego su mu postavili pitanje
- luckylaka
#6030 Re: Edin Džeko...
Jednom sam pisao da su BiH novinarisamo takav olos(naravno ne svi)ali tipovo poput Sinanovica,Borovine,Zalizanog...koji bi guze dali za intervju i pri tom useru do kraja treba odjebati od reprezentacija.Juce onaj Sinanovic bio gost na TvSa sa Glavasom zvao sam sahat da ga priupitam jel dao guze Ciri al nisam uspio dobiti studio.E takvi je danas puno oko reprezentacije i to treba,,mrshhhh,,LSD wrote:Pa vidio si...uš je odmah potrcala da postavi pitanje Džeki u stilu "šta misliš o Lulićevom crvenom kartonu" kako je odvratno sugestivan taj novinarski ološChmoljo wrote:čuj ti piskarala: kako si se osjećo kada si vidio crveni?
sve u nadi da čuje kako Edin njake po Senadujebalo mater svoju... dabogda oni iz Bukovice prolazili kroz njega
klasicni centaršut i sad treba Džeko da u maniru rasnog centarfora odmah glavom poleti...srecom Džeko nije papak, vec je kulturno eskivirao pitanje, pri tom ne pljujuci direktno po Luliću.
Ali ni to nije pokolebalo gadove kvazinovinarske da odmah potrce i da na svojim portalima svojim vjernim citaocima objave najnoviju "ekskluzivu" pod naslovom "Džeko: Luliću „zahvaliti“ što smo primili šest komada!"
Novinarstvo u BiH je protitucija.
-
Goblin
#6031 Re: Edin Džeko...
Ne daj se Dzekson,mlad si ti i perspektivan. Imas ti jos puno utakmica pred sobom. Hrabro i muski si se borio sa portuglaskim strvinama u odbrani. Okreni se prema sutra. Vrijedno radi,treniraj,zivi sportski. Gradi svoj rejting,svoj imidz,svoju karijeru ,digni se sto mozes vise a kroz to dizes i nas.todd_smith wrote:
momak se isplakao, a i normalno da ce![]()
bit` ce bolje![]()
![]()
Hvala na svemu dosad a bice prilika,golova i slavlja u buducnosti.
- luckylaka
#6032 Re: Edin Džeko...
sve i da jeste novinari su to trebali malo upakovati jer igraci su pod stresom puni emocija ali jok hoce konj-novinar da Dzeko ratuje sa Lulicem.Dzubrad novinarska.odesveuhonduras wrote:nije malo sutra pljunuo po luliću, učinio je on to sam prije nego su mu postavili pitanje
-
LSD
#6033 Re: Edin Džeko...
Nije ga popljuvao, to je jasno iz onog klipa...nije uopšte ni pomenuo ni imenovao Lulića ,niti pricao o njemu...eskivirao je kulturno ovaj novinarski "centaršut".odesveuhonduras wrote:nije malo sutra pljunuo po luliću, učinio je on to sam prije nego su mu postavili pitanje
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6034 Re: Edin Džeko...
pregledaj ti opet video junačeLSD wrote:Nije ga popljuvao, to je jasno iz onog klipa...nije uopšte ni pomenuo ni imenovao Lulića ,niti pricao o njemu...eskivirao je kulturno ovaj novinarski "centaršut".odesveuhonduras wrote:nije malo sutra pljunuo po luliću, učinio je on to sam prije nego su mu postavili pitanje
tamam prije tog pitanja je sam rekao "možemo se luliću zahvaliti što smo primili 6 komada"
- luckylaka
#6035 Re: Edin Džeko...
Goblin wrote:Ne daj se Dzekson,mlad si ti i perspektivan. Imas ti jos puno utakmica pred sobom. Hrabro i muski si se borio sa portuglaskim strvinama u odbrani. Okreni se prema sutra. Vrijedno radi,treniraj,zivi sportski. Gradi svoj rejting,svoj imidz,svoju karijeru ,digni se sto mozes vise a kroz to dizes i nas.todd_smith wrote:
momak se isplakao, a i normalno da ce![]()
bit` ce bolje![]()
![]()
Hvala na svemu dosad a bice prilika,golova i slavlja u buducnosti.![]()
- luckylaka
#6036 Re: Edin Džeko...
,,odesve u p.m.,,sta si bolan navalio procitaj postove iznad i vidi sta ti se pise,i da je rekao pa sta.Idemo ponovo.Ako ti ne pasde Dzeko,lulic,Pjanic odjebi bolan od reprezentacije.Ne dizi mi vise tlak
-
LSD
#6037 Re: Edin Džeko...
U pravu si, zaista...na 0:30 klipa je to rekao....nisam to odmah cuo....do meneodesveuhonduras wrote:pregledaj ti opet video junačeLSD wrote:Nije ga popljuvao, to je jasno iz onog klipa...nije uopšte ni pomenuo ni imenovao Lulića ,niti pricao o njemu...eskivirao je kulturno ovaj novinarski "centaršut".odesveuhonduras wrote:nije malo sutra pljunuo po luliću, učinio je on to sam prije nego su mu postavili pitanje![]()
tamam prije tog pitanja je sam rekao "možemo se luliću zahvaliti što smo primili 6 komada"
Ali eto, realno....nije morao šupak novinarski da odmah potrci da to objavi...pa jbm majku mora li se odmah takva vijest postaviti na portale
Ovako samo može doci do sukoba između Lulića i Džeke
- guy fawkes
#6038 Re: Edin Džeko...
ti brate kao da ne znas sta je novinarstvo, sta njih briga za dzeku i lulica, hoce ljudi publicitet veciU pravu si, zaista...na 0:30 klipa je to rekao....nisam to odmah cuo....do mene
Ali eto, realno....nije morao šupak novinarski da odmah potrci da to objavi...pa jbm majku mora li se odmah takva vijest postaviti na portale![]()
moglo se prešutiti i preci preko toga radi mira u svlacionici, među igracima...moglo se prepostaviti da je Džeko uznemiren i "vruce glave" nakon ovakvog poraza...a ne odmah prljavi veš izbacivati u javnost.
uostalom ako je to rekao zasto da se nesto tako gura pod tepih?
- odesveuhonduras
#6039 Re: Edin Džeko...
ako tebi ne paše šta ja pišem, nemoj brate čitatluckylaka wrote:,,odesve u p.m.,,sta si bolan navalio procitaj postove iznad i vidi sta ti se pise,i da je rekao pa sta.Idemo ponovo.Ako ti ne pasde Dzeko,lulic,Pjanic odjebi bolan od reprezentacije.Ne dizi mi vise tlak
zaboli me potkoljenica što se tebi diže tlak
- jeza u ledja
#6040 Re: Edin Džeko...
Ma nek dodje. Nekad ni to nije lose.LSD wrote: Ovako samo može doci do sukoba između Lulića i Džeke
- odesveuhonduras
#6041 Re: Edin Džeko...
e ovo stoji, novinari su papci što su to objavili definitivno. Moglo se to prikriti.odesveuhonduras wrote:U pravu si, zaista...na 0:30 klipa je to rekao....nisam to odmah cuo....do meneLSD wrote:odesveuhonduras wrote:nije malo sutra pljunuo po luliću, učinio je on to sam prije nego su mu postavili pitanje
pregledaj ti opet video junače![]()
tamam prije tog pitanja je sam rekao "možemo se luliću zahvaliti što smo primili 6 komada"![]()
Ali eto, realno....nije morao šupak novinarski da odmah potrci da to objavi...pa jbm majku mora li se odmah takva vijest postaviti na portale![]()
moglo se prešutiti i preci preko toga radi mira u svlacionici, među igracima...moglo se prepostaviti da je Džeko uznemiren i "vruce glave" nakon ovakvog poraza, a tad je jezik brži od pameti...a ne odmah prljavi veš izbacivati u javnost.
Ali i Džekson
Last edited by odesveuhonduras on 16/11/2011 04:49, edited 1 time in total.
-
LSD
#6042 Re: Edin Džeko...
A vidio si da je Džeko bio pod afektom nakon ovog debakla....mislim, ne opravdavam njegovu tu izjavu, niti mi je to cilj...rekao je šta je rekao i gotovo je sad...nije balavac da ne zna šta prica, ali sam siguran da je bio utiskom utakmice i pod afektom...jednostavno popizdio i izletilo iz njega.guy fawkes wrote:ti brate kao da ne znas sta je novinarstvo, sta njih briga za dzeku i lulica, hoce ljudi publicitet veciU pravu si, zaista...na 0:30 klipa je to rekao....nisam to odmah cuo....do mene
moglo se prešutiti i preci preko toga radi mira u svlacionici, među igracima...moglo se prepostaviti da je Džeko uznemiren i "vruce glave" nakon ovakvog poraza...a ne odmah prljavi veš izbacivati u javnost.
uostalom ako je to rekao zasto da se nesto tako gura pod tepih?
Mene više nerviraju ove novinarske kuje koje jedva cekaju takve "ekskluzive"
Pa treba im kamion fekalija istovariti u redakciju, kad vole tu hranu
Što bezveze popizdih oko ovog
- luckylaka
#6043 Re: Edin Džeko...
Ok bolan al sta si navalio Dzeko rekao ,pa jeste covjek u afektu svasta rekao sad mu treba jebati sve.Znas li koji je znacaj iove utakmice i onda odjednom nista ni ide kako treba.Normalno je da ce negdje puknuti,ali ovi supci od novinara ne mogu docekati takvo nesto .Ma ko ih jebe idemo ispocetka.Poz.P.S.Svi smo ,,neurozni,,treba stati na loptuodesveuhonduras wrote:ako tebi ne paše šta ja pišem, nemoj brate čitatluckylaka wrote:,,odesve u p.m.,,sta si bolan navalio procitaj postove iznad i vidi sta ti se pise,i da je rekao pa sta.Idemo ponovo.Ako ti ne pasde Dzeko,lulic,Pjanic odjebi bolan od reprezentacije.Ne dizi mi vise tlak![]()
zaboli me potkoljenica što se tebi diže tlak
- odesveuhonduras
#6044 Re: Edin Džeko...
ma smirio sam se ja nakon 3:1 i isključenja... pišat fudbal, ima i važnijih stvari u životu... u poluvremenu sam već počeo osjećati peckanje u prsima nekakvo, batali ti to, neće mi ni Džeko, ni Lulić djecu hranit ako ja talabrknem 
-
semso_bonaparte
#6045 Re: Edin Džeko...
Pa sta ako je Dzeko, ili bilo ko drugi hebao Lulicu mamu, pa i to su ljudi sa emocijama nisu roboti.
Eto vi se nikada na poslu niste posvadjali, a ne vjerujem da je iko ikome ista jebavao, mozda su sudiju spominjali.
Sto neko rece hebavao sam ja svima sve u toku utakmice, ali ti ne znaci da ne volim reprezentaciju. Hebi ga svi znamo da smo sa Albanijom kiksali a ne sinoc, dobro ako cemo cjepidlacit sinoc je taktika zakazala a tu znamo koga kriviti.
Eto vi se nikada na poslu niste posvadjali, a ne vjerujem da je iko ikome ista jebavao, mozda su sudiju spominjali.
Sto neko rece hebavao sam ja svima sve u toku utakmice, ali ti ne znaci da ne volim reprezentaciju. Hebi ga svi znamo da smo sa Albanijom kiksali a ne sinoc, dobro ako cemo cjepidlacit sinoc je taktika zakazala a tu znamo koga kriviti.
-
KENJAC
#6046 Re: Edin Džeko...
Ima onaj snimak gdje gospodin Dzeko psuje klinca sto mu je dres trazio, ima ovaj gdje svaljuje sve na svog suigraca... Dovoljno da se za pomenutog gospodina kaze da je velika seljacina i kao takav moze bit uzor samo samo njemu slicnim. Steta mogao je i drugi put izabrat i postat idol nacije. Al sta se moze. Udarile pare u glavu i osilo se momak. Al' za shvatit ga je. Odjednom se naso u necem u cem nije nikad bio, a da se to ne odrazi na covjeka mora bit cvrst i izgradjen karakter. Gospodin Dzeko to nije. Steta !!!
- Tvrtko II Kotromanić
#6047 Re: Edin Džeko...
izvini, ali nidje vezeKENJAC wrote:Ima onaj snimak gdje gospodin Dzeko psuje klinca sto mu je dres trazio, ima ovaj gdje svaljuje sve na svog suigraca... Dovoljno da se za pomenutog gospodina kaze da je velika seljacina i kao takav moze bit uzor samo samo njemu slicnim. Steta mogao je i drugi put izabrat i postat idol nacije. Al sta se moze. Udarile pare u glavu i osilo se momak. Al' za shvatit ga je. Odjednom se naso u necem u cem nije nikad bio, a da se to ne odrazi na covjeka mora bit cvrst i izgradjen karakter. Gospodin Dzeko to nije. Steta !!!
- splend
#6048 Re: Edin Džeko...
pa i on i jeste idol nacije. i to, neces vjerovati, zasluzeno. koliko je puta samo obradovao ovaj narod. utakmice citya se gledaju haman k'o utakmice repke. i to sve zbog njega. sta je slagao sinoc. zbog lulica smo i primili 6 komada. i neka je to rek'o, da ostali skontaju kako se gluposti ne smiju raditi u ovakvim utakmicama. nije se on odjednom nasao u ovakvoj situaciji, on vec 4-5 godina vazi za naseg najboljeg igraca. i zato ima svako pravo, da kaze ono sto misli!KENJAC wrote:Ima onaj snimak gdje gospodin Dzeko psuje klinca sto mu je dres trazio, ima ovaj gdje svaljuje sve na svog suigraca... Dovoljno da se za pomenutog gospodina kaze da je velika seljacina i kao takav moze bit uzor samo samo njemu slicnim. Steta mogao je i drugi put izabrat i postat idol nacije. Al sta se moze. Udarile pare u glavu i osilo se momak. Al' za shvatit ga je. Odjednom se naso u necem u cem nije nikad bio, a da se to ne odrazi na covjeka mora bit cvrst i izgradjen karakter. Gospodin Dzeko to nije. Steta !!!
- erik2
#6049 Re: Edin Džeko...
bez uvrede dobro ti pristaje taj nickKENJAC wrote:Ima onaj snimak gdje gospodin Dzeko psuje klinca sto mu je dres trazio, ima ovaj gdje svaljuje sve na svog suigraca... Dovoljno da se za pomenutog gospodina kaze da je velika seljacina i kao takav moze bit uzor samo samo njemu slicnim. Steta mogao je i drugi put izabrat i postat idol nacije. Al sta se moze. Udarile pare u glavu i osilo se momak. Al' za shvatit ga je. Odjednom se naso u necem u cem nije nikad bio, a da se to ne odrazi na covjeka mora bit cvrst i izgradjen karakter. Gospodin Dzeko to nije. Steta !!!
-
KENJAC
#6050 Re: Edin Džeko...
Reko sam, bez uvrede, da moze biti idol samo njemu slicnim !