Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Black swan wrote:ne uzdiži lažne bogove na tron života svoga
i neću da dajem 1/4 plate na kućicu za pse
jednostavno nije ekeonomski isplativo
linkovi koje sam ti poslala nude kucice za pse za 30 i 70 KM.. i te pare dajes jednom.. uostalom, ako vec neces da dajes ni 30 ni 70 KM za nekog ko bi ti treb'o bit najbolji drug, uvijek mozes naci nekih daski i sklepat mu nesto sam.. tako ces barem znati na sta dajes pare..
sretno tvom psu..
@trgsolidarnosti eto, je l' ti sad srce na mjestu, kad si mi se nagovorio
stativa wrote:gdje se ima kupiti majica na ovaj fazon, nije bitno dugih ili kratkih rukava.
Kompresora nisam nasao u sarajevu, a baselayera imas u BBI centru, northland ili tako nesto radnja
Urijetko ih bude i u intersportu, ali zadnj par puta dok sam bio bilo je samo zenskih
@ za ove koje zanima baselayer
rekose mi da ima gore kod trznice u adidasu,neko cak i snizenje,ali nisam stigao da pogledam danas,pa ako neko bude isao u ova dan-dva neka javi ako nije frka..treba i meni
Gdje u Sarajevu mogu pronaći posao-studentica sam 3. godine Pedagogije, upravo sam se prebacila na vanredan studij kako bih se zaposlila. Da li netko poznaje nekoga tko nudi posao u kafićima, restoranima ili slično?
Ili pak netko treba dadilju ili spremačicu?
Ako znate molim da javite ovdje. Ja nisam iz Sarajeva, nego tu unajmljujem stan i trebam neki posao. Hvala
jeca fleetwoodmac wrote:Gdje u Sarajevu mogu pronaći posao-studentica sam 3. godine Pedagogije, upravo sam se prebacila na vanredan studij kako bih se zaposlila. Da li netko poznaje nekoga tko nudi posao u kafićima, restoranima ili slično?
Ako znate molim da javite ovdje. Ja nisam iz Sarajeva, nego tu unajmljujem stan i trebam neki posao. Hvala
dolazi bolje vrijeme, baste se vec otvaraju, ja koliko znam skoro svaki kafic, pub, pa i restoran trazi dodatno osoblje ljeti, tako da raspitaju se, city pub, cheers...
jeca fleetwoodmac wrote:Gdje u Sarajevu mogu pronaći posao-studentica sam 3. godine Pedagogije, upravo sam se prebacila na vanredan studij kako bih se zaposlila. Da li netko poznaje nekoga tko nudi posao u kafićima, restoranima ili slično?
dolazi bolje vrijeme, baste se vec otvaraju, ja koliko znam skoro svaki kafic, pub, pa i restoran trazi dodatno osoblje ljeti, tako da raspitaju se, city pub, cheers...
eh da, hvala vam . Ako neto zna da je radno mjesto otvoreno, neka javi. Hitno je.