Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
StupskaBitanga

#6026 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

Not My Idea wrote:Pa gadzun je I prije talenata bio voditelj,sto godina. Nidje veze da je tako dosao u medije
Prve obn talente je vodila Leila Kurbegovic koja sada radi na tvsa. Potom iduće su vodili Gadzun i Neda Tadic koja sada radi na bht
Cop21

#6027 Re: Hayat

Post by Cop21 »

Ne razumijem ljude koji pljuju po svakom projektu Hayata i govore kako su izbrisali tu televiziju s liste kanala, a onda pođu detaljno pisati o svakom njihovom šou, kako se voditelji ponašaju i onda nabroje imena nekih pet voditelja. Neko je ovdje lud. Ne gledate Hayat? Aha...

P.S. Ne branim tu televiziju, ni meni se ne sviđa nešto posebno, ali ovdje je na internetu najlakše glumiti barabu i prosipati šuplju ;)
It_is_a_Leclerc

#6028 Re: Hayat

Post by It_is_a_Leclerc »

a o kakvom je projekatu riječ ?
>Dina<

#6029 Re: Hayat

Post by >Dina< »

It_is_a_Leclerc wrote:a o kakvom je projekatu riječ ?
https://www.youtube.com/watch?v=Ik8DO1JCrT8

Kao traže novinare ili voditelje, nisu ni oni sigurni.. Dijelovalo je kao zanimljiv projekat, pogledah juče malo.
Ali od njih troje ne zna se ko je arogantniji. Može ovo puno bolje.
crnoplavo

#6030 Re: Hayat

Post by crnoplavo »

Cop21 wrote:Ne razumijem ljude koji pljuju po svakom projektu Hayata i govore kako su izbrisali tu televiziju s liste kanala, a onda pođu detaljno pisati o svakom njihovom šou, kako se voditelji ponašaju i onda nabroje imena nekih pet voditelja. Neko je ovdje lud. Ne gledate Hayat? Aha...

P.S. Ne branim tu televiziju, ni meni se ne sviđa nešto posebno, ali ovdje je na internetu najlakše glumiti barabu i prosipati šuplju ;)

niko od ovih sto su rekli da su izbrisali nisam upratio da se javljao, sto je opet ok, mozda niam dobro upratio :shock:

:lol:
It_is_a_Leclerc

#6031 Re: Hayat

Post by It_is_a_Leclerc »

>Dina< wrote:

Kao traže novinare ili voditelje, nisu ni oni sigurni.. Dijelovalo je kao zanimljiv projekat, pogledah juče malo.
Ovo je čisti plagijat "Story super nove" koja se emitovala u Hrvatskoj prije 10-tak godina. Tad je to uzrokovalo neviđenu euforiju. Bukvalno su milioni gledali tu emisiju.
Samo je bilo puno profesionalnije. Svake sedmice je bio poseban zadatak za odraditi uživo, npr. kandidat je morao u sedmičnoj emisiji odraditi uživo intervju sa nekkom zvijezdom, tipa Oliver Mlakar, Davor Šuker, Gobac itd.
U finalu su bili Predrag Šuko, Ana Alavanja, Barbara Radulović, Dorijan Elezović i Marin Tironi koji je i pobijedio, ali nije postigao uspjeh. Za razliku od npr. Elezovića, Alavanje i Radulovićke koje su danas poznata tv lica u Hrvatskoj.
StupskaBitanga

#6032 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

a naziv prekopiran od one cuvene serije
>Dina<

#6033 Re: Hayat

Post by >Dina< »

It_is_a_Leclerc wrote:
>Dina< wrote:

Ovo je čisti plagijat "Story super nove" koja se emitovala u Hrvatskoj prije 10-tak godina. Tad je to uzrokovalo neviđenu euforiju. Bukvalno su milioni gledali tu emisiju.
Samo je bilo puno profesionalnije. Svake sedmice je bio poseban zadatak za odraditi uživo, npr. kandidat je morao u sedmičnoj emisiji odraditi uživo intervju sa nekkom zvijezdom, tipa Oliver Mlakar, Davor Šuker, Gobac itd.
U finalu su bili Predrag Šuko, Ana Alavanja, Barbara Radulović, Dorijan Elezović i Marin Tironi koji je i pobijedio, ali nije postigao uspjeh. Za razliku od npr. Elezovića, Alavanje i Radulovićke koje su danas poznata tv lica u Hrvatskoj.
Malo se sjećam te emisije, i da, upravu si vjerovatno će i ovo biti nešto slično tome. Ako sam ja dobro skontala, biće podjeljeni u grupe a ovo troje iz žirija će im biti mentori. Vidjećemo na šta će to ličiti.

I svaka ti čast kad se sjećaš imena takmičara i gostiju u emisiji od prije 10 godina. :-D
Pjanic15

#6034 Re: Hayat

Post by Pjanic15 »

Cop21 wrote:Ne razumijem ljude koji pljuju po svakom projektu Hayata i govore kako su izbrisali tu televiziju s liste kanala, a onda pođu detaljno pisati o svakom njihovom šou, kako se voditelji ponašaju i onda nabroje imena nekih pet voditelja. Neko je ovdje lud. Ne gledate Hayat? Aha...

Hayat sam ukino, ali naletim na ovu temu da pročitam ove što se još uvijek pate. :lol:
manki

#6035 Re: Hayat

Post by manki »

OMG, ovaj Hayat je transfer blama cisti, onaj osjecaj kad je tebe sramota za njih, Boze sacuvaj :o :shock: :run:

ZMBT je bio blizu blizu granice, ali ova emisija TV Posla hahahahahahahah, odron teski.

Highlight emisije (bilo ga je tesko odabrati jer je kompletna emisija ekvivalent smecu):

- Plava voditeljica iz zirija: "Adnana, čujem da imate malo problemČiČa sa Č i Č, poradite na tome" :lol: :lol: :lol: :lol:

:skoljka:

Edit: Sad vidjeh da je vec tema "popracena" gore :lol: Jos jednom, uzas...
FrozenCastle

#6036 Re: Hayat

Post by FrozenCastle »

Ako vas ikad zaustavi neka tv ekipa da vas nešto pita, prvo vi pitajte koja je tv u pitanju. Ako bude Hayat samo produži dalje. Oni samo na ofiranju grade gledanost. Sve im je na nivou onog glam blama.
Kal El

#6037 Re: Hayat

Post by Kal El »

FrozenCastle wrote:Ako vas ikad zaustavi neka tv ekipa da vas nešto pita, prvo vi pitajte koja je tv u pitanju. Ako bude Hayat samo produži dalje. Oni samo na ofiranju grade gledanost. Sve im je na nivou onog glam blama.
Vidio sam to dosta puta (Youtube) ,jbt na Bajram namaz pošalju onog Ammara da ispitiva raju nešto,i jednom ga slali u čaršiju uoči tekme ja mislim,da vidiš hajvana kako se dere na djevojke iz daljine :facepalm: ma on je ona/j Conchita Wurst
StupskaBitanga

#6038 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

Ammar najavluje i ramazanski program
U sve se miješa
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#6039 Re: Hayat

Post by sabina1 »

Ono sinoć kad traže voditelja : :facepalm:
Ovo večeras sa "voditeljom-zvijezdom" : :facepalm:

Dno.Gotovo.
quarterback

#6040 Re: Hayat

Post by quarterback »

StupskaBitanga wrote:Ammar najavluje i ramazanski program
U sve se miješa
Image
Kal El

#6041 Re: Hayat

Post by Kal El »

quarterback wrote:
StupskaBitanga wrote:Ammar najavluje i ramazanski program
U sve se miješa
Image
E jb se ba :mrgreen: Gdje baš nađe ovaj čokoladni kolač :D
quarterback

#6042 Re: Hayat

Post by quarterback »

pa zvijezda margarin, u sve se mijesa :lol:
StupskaBitanga

#6043 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

tvsabina wrote:Ono sinoć kad traže voditelja : :facepalm:
Ovo večeras sa "voditeljom-zvijezdom" : :facepalm:

Dno.Gotovo.
Sto sta je bilo?
Tiger 033

#6044 Re: Hayat

Post by Tiger 033 »

StupskaBitanga

#6045 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

meni je zao kad vidim sta oni rade sto javnosti sto u svojim emisijama tipa TV posla
Tiger 033

#6046 Re: Hayat

Post by Tiger 033 »

StupskaBitanga wrote:meni je zao kad vidim sta oni rade sto javnosti sto u svojim emisijama tipa TV posla
Meni je jarane zao naprosto mi MUKA kad vidim sta danas imaju porodice Envera Šehovića i Safeta Zajke, te drugih poštenih ljudi... a sta Švrakici :!: :!: :!: HARAM IM BILO :!: :!: :!: :!: :!: :!:

StupskaBitanga

#6047 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

Znam apsolutno te razumijem
m_l

#6048 Re: Hayat

Post by m_l »

Tiger 033 wrote:Meni je jarane zao naprosto mi MUKA kad vidim sta danas imaju porodice Envera Šehovića i Safeta Zajke, te drugih poštenih ljudi... a sta Švrakici :!: :!: :!: HARAM IM BILO :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Manipulisu vjerom i nacijom zarad licnog interesa. Simbol ovog nakaradnog vakta. Ali nicija nije do zore sjala. Valja nama, a i njima, preko rijeke.
Tiger 033

#6049 Re: Hayat

Post by Tiger 033 »

Vjerujte znam o kakvoj se "sorti ljudi" radi ... nista me nebi iznenadilo da ona nedavna "hajka" na Dinu Merlina od strane Švrakica nije rezirana u kuhinji istih, jer Dino "nije htjeo" da izda album za PROPALI "Minder prodakŠn" (NE tvrdim ,ali da sumnjam ... DA )...sjetite se hajke na Brenu i reakcije Zelenih B. i Minder TV-a fotki itd... da bi par mjeseci kasnije ista gostovala na propaloj TV i maltene u zvijezde dizana :izet: inace ko su "Zelenene B." :?: skup Švrakicevih poltrona citaj ŠARLATANA koji po vas dan sjede u klubu "ZB" na Bistriku i po nalogu istog reaguju po potrebi tipa bojkot koncerta Brene itd...
Prvo ovako ... sta mislite ko stoji iza grupe :?: :roll:

Pa onda ovako... uvlacenje u pakaš
StupskaBitanga

#6050 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

nista me nebi iznenadilo da ona nedavna "hajka" na Dinu Merlina od strane Švrakica nije rezirana u kuhinji istih, jer Dino "nije htjeo" da izda album za PROPALI "Minder prodakŠn" (NE tvrdim ,ali da sumnjam ... DA
ovo je tacno
Post Reply