ste takve stranice i ljudi postoje koji negiraju Srebrenicu, markale itd, itd. Imas balisticare koji isto tako tvrde da smo markale mi prouzrokovali da bi izazvali intervenciju NATO-a.
Sto se tice sustine, ne vidim razliku izmedju tebe i tih sto negiraju sta se desilo u BiH!
Jefferson ovo ti je potez ocajnika kada nemas drugih argumenata a mene nazivas "mahnitim "
fino sam napisao da ljudi zele novu istragu o 9/11, to jeste , doticni profesionalci ne ulazu emocije vec svoje strucno znanje kao arhitekti , hemicari , piloti , inzenjeri , metalurzi ...i tako dalje , ne okrivljuju nikoga vec pitaju sta se stvarno desilo toga kobnoga dana 9/11 kada je USA poludjela u zelji za osvetom
a o Markalama i Srebrenica ima druga tema , u tome slucaju istraga je izvrsena i od strane tadasnjega strucnoga tima UNPROFORA , te domacih strucnjaka , radarski zapisi sa osmatrackih pozicija takodjer UNPROFORA I i tako dalje , istraga je izvrsena i dokazi prezentirani i cak Srbija je ucestvovala i hiljade tehnickih zapisa i video zapisa i svjedocenja u Den Hagu za i protiv , pa evo Mladicu sratku isto tako poteze ista pitanja pa ga lijepo javno pobijes argumentima
a u slucaju 9/11 imamo samo snimke aviona kako udaraju u nebodere , dva aviona a ruse se 3 nebodera >>nemamo snimak aviona koji udara u Pentagon , i onaj avion sto se srusio navodno u Pensilvaniji ?
dje ' su ostaci ? tijela zrtava ?
i nema govora da se istraga koja je nabrzaka izvrsena nanovo otvori , sve je ad-akta i zakljucen slucaj expresno ??
ma koga oni zajebavaju ??
zasto kao u slucaju Markala i Srebrenice nije sazvan medjunarodni sud pa da sude Bin Ladenu ( a ne navodno ako je uopste i ubijen zasto ga nisu uhapsili ?) i sproveli u Den Hag pa pozvati strucnjake iz cijela svijeta ukljucujuci i odbranu da se sve javno objavi ? evo danas Gadafija optuzise za ratne zlocine u Den Hagu , pa neka ga hapse i neka svjedoci
a sta ces sada moj crni
Jeffersone koji sam sebi u stomak skaces ?