ponekad...elSaik wrote:Prati li ko od vas Big Bang Theory seriju?
ali, prati li ko PSG - Lorient...c c c c 0:3
jaooooooooo
toliko o domacinima u ovom kolu (barem vecini domacina)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
ponekad...elSaik wrote:Prati li ko od vas Big Bang Theory seriju?
Zato i pitam.madtv wrote:ponekad...elSaik wrote:Prati li ko od vas Big Bang Theory seriju?
jaooooooooo
toliko o domacinima u ovom kolu (barem vecini domacina)
bazinga, bas tako hahahaelSaik wrote:Zato i pitam.madtv wrote:ponekad...elSaik wrote:Prati li ko od vas Big Bang Theory seriju?
jaooooooooo
toliko o domacinima u ovom kolu (barem vecini domacina)![]()
Naime, ima jedan lik (Sheldon) koji kad šukne nekome uz šuk kaže na kraju BAZINGA!
Pa da počnemo, BAZINGA!-danTe- wrote:PSG - Lorient 1
shaqqa wrote:PSG - Lorient 1kako ćemo ga kvalitetno svi poglabati na ovom PSG-u
Nice try, dude. But, BAZINGA!Zwanziger wrote:PSG - Lorient X
Ovaj mi je najdraži - BAZINGA!campa_xxx wrote:PSG - Lorient 1
Ne, ovaj put je nešto drugačije. Ali, svaka čast na pamćenju.abondanzier wrote:PSG - Lorient 1 već sam spreman na saikovo "yebo vas PSG"
Ne moraš ostavljati to “BOSNU PAR”. BAZINGA!madTV wrote:BONUS PAR
PSG - Lorient 1
Eee, moj učitelju... BAZINGA!Splinter wrote:PSG - Lorient 1
It’s magic. BAZINGA!WizzMerlin wrote:PSG - Lorient 1
Jest da je tebi svejedno pošto vodiš Bog-zna-koliko:0, ali BAZINGA!lerdi wrote:PSG - Lorient 1
Ne znam šta da dodam. Ustvari, nemam šta da dodam, ne... BAZINGA!riko-ga wrote:PSG - Lorient 1
Bazinga!lerdi wrote:@ elSaik
E dobro si nas zavalio sa ovim parom. A svi ko levati poletili

That was just one of my practical jokes.cyprus wrote:Javno se izvinjavam kolegi elSaiku na kritici njegovih bonus parova kao i zbog svog previda u vezi brojanja parova iz ponude![]()
. Ujedno mu se i zahvaljujem za PSG
![]()
e jebo ga ti, pogodim dva para i opet ne pobijedimshaqqa wrote:Fino ja napisah da ćemo ga poglabati na PSG-u
Jel' se to Tita ti furas na onog pedera, jel' i ti pravis onakve pokrete kad to izgovaras?...elSaik wrote:Ovaj mi je najdraži - BAZINGA!campa_xxx wrote:PSG - Lorient 1
A jel on fakat homo u real life? Baš me prijateljica nešto ispitivala u vezi toga jutros.campa_xxx wrote:Jel' se to Tita ti furas na onog pedera...elSaik wrote:Ovaj mi je najdraži - BAZINGA!campa_xxx wrote:PSG - Lorient 1![]()
![]()
![]()
uzgred...
campa_xxx - striker 2:1
rutinski....![]()
Ne znam, ne gledam ono, vidio sam samo onaj klip koji si stavio...elSaik wrote:
A jel on fakat homo u real life? Baš me prijateljica nešto ispitivala u vezi toga jutros.
Šteta. Nećemo izgleda nikako saznati. A serija je vrh i ne vijeđaj mi Sheldona.campa_xxx wrote:Ne znam, ne gledam ono, vidio sam samo onaj klip koji si stavio...elSaik wrote:
A jel on fakat homo u real life? Baš me prijateljica nešto ispitivala u vezi toga jutros.