FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
fixer
#6026 Re: FC Barcelona
dupli
- ascari
#6027 Re: FC Barcelona
sramota! garant ga je i pljunuo, al' se ne vidi...fixer wrote:
Nije sve tako crno-bijelo
-
Dialer
#6028 Re: FC Barcelona
Cak je i Raul primio neke krkanske i kompleksaske poteze u zadnjoh 7 godina nekonkurentnosti reala.
-
fixer
#6029 Re: FC Barcelona
Ne kontam. To sto ga nije pljunuo ga abolira zbog toga sto ga je udario?ascari wrote:sramota! garant ga je i pljunuo, al' se ne vidi...fixer wrote:
Nije sve tako crno-bijelo
-
kory_galaktikos
#6030 Re: FC Barcelona
ma nema veze nemoze se vama odjucerasnjim navijacima nista dokazat...uzivajte u svojim snovima iluzijama....lijepo vam je tako..
) pozz
- ascari
#6031 Re: FC Barcelona
ne branim ga, nego se doticni dotakao pljuvanja, pa.. ruzna navika velikih igraca. nije ni prvi ni posljednji..fixer wrote:Ne kontam. To sto ga nije pljunuo ga abolira zbog toga sto ga je udario?ascari wrote:sramota! garant ga je i pljunuo, al' se ne vidi...fixer wrote:
Nije sve tako crno-bijeloKakva je ovo odbrana?
-
fixer
#6032 Re: FC Barcelona
Svakako ovo odgovara Realu, kad na svakom ovom linku masa ljudi prica o padavicarima. Pa ne mozes raditi takve stvari i poistovjecivat se s fudbalom. Murinho je ogolio Barcelonu. Od toga da je isprovocirao Guardiolu, pa do toga da su igraci izgubili aureole iznad glave. Jasno je da je Barcelona izgubila jedan dio svojih simpatizera. A ova ekipa je izgubila jedan dio svog ugleda. Graham Poll je sam rekao da Guardiolini igraci nisu neki uzori, odnosno MAcsheranokory_galaktikos wrote:ma nema veze nemoze se vama odjucerasnjim navijacima nista dokazat...uzivajte u svojim snovima iluzijama....lijepo vam je tako..) pozz
-
fixer
#6033 Re: FC Barcelona
Isto i ja govorim - nista nije manji igrac kad znamo da nije bezgresan, ali je bitno da se zna da nije ni on fudbalski puritanac.ascari wrote: ne branim ga, nego se doticni dotakao pljuvanja, pa.. ruzna navika velikih igraca. nije ni prvi ni posljednji..
-
5 0 5
#6034 Re: FC Barcelona
Pa to nije istina. Nadji mi bilo koga relevantnog ko omalovazava Barcelonu. Ta prica je pocela i zavrsila se sa RM i JM. Barcelona je gubila od Rubina, Copenhagena, Arsenala, i pobjedjivala je isto tako velike timove, ali nikad nisam cuo da se ikad iko zalio na prljavu igru Barcelone do Mourinha. A posto znamo da taj covjek ne zna priznati jednostavnu cinjenicu, da ima i boljih od njega, onda njegove prvokacije ne treba ni zarezivati.kory_galaktikos wrote: hehhehe pa znas li ti da citav svijet sadd mrzi barsu zbog ovog bolan bolan...svi je pljuju,i jebes onu lijepu igru i sve kad jedantako veliki klub ima onakve glumce u igri samo zao mi inieste i xavija ono su igracine
Jedno je sigurno. Ova Barcelona ce uci u istoriju kao najbolji tim danasnjice koji pored toga sto igra lijep fudbal i pobjedjuje.
Ako zelis komentirati barceloninu igru, molim te daj mi svoje misljenje o ovom videu sa prethodne stranice. Pogotovo me zanima sta mislis o zadnjem golu na tom videu (protiv Panathinaikosa). Eto nesto o cemu mozemo razgovarati. Sto se mene tice mozes i usporediti sa velikim Madridom iz doba R.Carlosa, Raula, Zidana, Ronalda, Beckhama...) Prica o pljuvanju i sl. pored toga sto je degutantna je i aspolutno beskorisna.
-
LSD
#6035 Re: FC Barcelona
Mourinho se nekad deklarisao za zakleti Cules što potvrđuje i ovaj video
http://www.youtube.com/watch?v=1XXOfkHl ... r_embedded
ali je zapravo tamo bio obicni potrcko, prevodioc i dohvacao vodu igracim na treningu (upravo Guardioli i ostalim igracima)
http://www.youtube.com/watch?v=1XXOfkHl ... r_embedded
ali je zapravo tamo bio obicni potrcko, prevodioc i dohvacao vodu igracim na treningu (upravo Guardioli i ostalim igracima)
-
5 0 5
#6036 Re: FC Barcelona
On je tamo izucio zanat i to je ok. Ucio je od najboljih. Mozda zato i sto je bio Mr. Nobody ima toliki kompleks sa Barcom. Neka ga jos neko vrijeme. Brzo ce on u zaborav. Gdje je sad npr. onaj terner koji je osvajao svasta sa Valenciaom i Liverpoolom... kako se ono zove... ah da, Rafa Benítez?
- ascari
#6038 Re: FC Barcelona
505sCrtom wrote: Pa to nije istina. Nadji mi bilo koga relevantnog ko omalovazava Barcelonu. Ta prica je pocela i zavrsila se sa RM i JM. Barcelona je gubila od Rubina, Copenhagena, Arsenala, i pobjedjivala je isto tako velike timove, ali nikad nisam cuo da se ikad iko zalio na prljavu igru Barcelone do Mourinha. A posto znamo da taj covjek ne zna priznati jednostavnu cinjenicu, da ima i boljih od njega, onda njegove prvokacije ne treba ni zarezivati.
Jedno je sigurno. Ova Barcelona ce uci u istoriju kao najbolji tim danasnjice koji pored toga sto igra lijep fudbal i pobjedjuje.
Ako zelis komentirati barceloninu igru, molim te daj mi svoje misljenje o ovom videu sa prethodne stranice. Pogotovo me zanima sta mislis o zadnjem golu na tom videu (protiv Panathinaikosa). Eto nesto o cemu mozemo razgovarati. Sto se mene tice mozes i usporediti sa velikim Madridom iz doba R.Carlosa, Raula, Zidana, Ronalda, Beckhama...) Prica o pljuvanju i sl. pored toga sto je degutantna je i aspolutno beskorisna.
samo jedan u nizu Kenny Dalglish http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490
izmedju ostalog: "Because of Mourinho, Real Madrid won't get much sympathy now - and they don't even have the consolation of winning the game! The big shame is that Mourinho's behaviour has overshadowed Barcelona's quality."
-
5 0 5
#6039 Re: FC Barcelona
BIG BARÇA
Guardiola, in Old Trafford
The press all over the world does applaud Barça’s style.
L’Èquipe: “Barça, lord and master”
La Gazzetta dello Sport: “Guardiola teaches Mourinho yet another lesson”
The Mirror: “Cristiano loser”
La Repubblica: “The football performed by Barça is a hymn of glory”
Bild: “[Madrid] hunted for Messi, but Barça is in the final”
“Real” hunting: Messi was the target of 11 of all the fouls made by Madrid.
El Pais: "Benzema possibly didn't play vs Barcelona because he didn't follow the order to attack the referee in the pre-game press conference"
Guardiola, in Old Trafford
The press all over the world does applaud Barça’s style.
L’Èquipe: “Barça, lord and master”
La Gazzetta dello Sport: “Guardiola teaches Mourinho yet another lesson”
The Mirror: “Cristiano loser”
La Repubblica: “The football performed by Barça is a hymn of glory”
Bild: “[Madrid] hunted for Messi, but Barça is in the final”
“Real” hunting: Messi was the target of 11 of all the fouls made by Madrid.
El Pais: "Benzema possibly didn't play vs Barcelona because he didn't follow the order to attack the referee in the pre-game press conference"
Last edited by 5 0 5 on 05/05/2011 18:03, edited 1 time in total.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#6040 Re: FC Barcelona
505sCrtom wrote: Pa to nije istina. Nadji mi bilo koga relevantnog ko omalovazava Barcelonu. Ta prica je pocela i zavrsila se sa RM i JM. Barcelona je gubila od Rubina, Copenhagena, Arsenala, i pobjedjivala je isto tako velike timove, ali nikad nisam cuo da se ikad iko zalio na prljavu igru Barcelone do Mourinha. A posto znamo da taj covjek ne zna priznati jednostavnu cinjenicu, da ima i boljih od njega, onda njegove prvokacije ne treba ni zarezivati.
-
Bušman
#6042 Re: FC Barcelona
I medju igracima je i Abidal koji se lijecio od rakaascari wrote:danas ponovo doping kontrola
- ascari
#6043 Re: FC Barcelona
Bušman wrote:I medju igracima je i Abidal koji se lijecio od rakaascari wrote:danas ponovo doping kontrolaHaaajd dobro
mešin mali eskivir'o kontrolu. sad ce tek da sumnjaju na njegaValdés, Piqué, Puyol, Villa, Iniesta, Bojan, Jeffren, Keita, Adriano y Abidal
- ascari
#6044 Re: FC Barcelona
pintu tri utakmice suspezije u CL!
- Jack Be Nimble
#6045 Re: FC Barcelona
Ako Barca pobjedi na Vembliju, ja da sam Gardiola rekao bi dovidjenja. Osvojio kup na tom "istom" stadionu kao igrac, sada kao trener, i haj kuci. Takodjer je izjavio da ovih 19 dana (4 el klasika) da su bili najtezi u njegovoj karijeri (valjda kao trener), pa bi mogao otici u Italiju/Enlesku.
-
LSD
#6046 Re: FC Barcelona
Gdje ce?? gdje mu je bolje nego u Barci?? u svom klubu, nikad ga nece maltretirati ni predsjednik, ni igraci ,ni navijaci...nema gdje drugo ici...jedino ako je neki ludi avanturista, a sumnjam da je takav.Jack Be Nimble wrote:Ako Barca pobjedi na Vembliju, ja da sam Gardiola rekao bi dovidjenja. Osvojio kup na tom "istom" stadionu kao igrac, sada kao trener, i haj kuci. Takodjer je izjavio da ovih 19 dana (4 el klasika) da su bili najtezi u njegovoj karijeri (valjda kao trener), pa bi mogao otici u Italiju/Enlesku.
- ascari
#6047 Re: FC Barcelona
kako nema? katar mu nudio 20mil godisneLSD wrote:Gdje ce?? gdje mu je bolje nego u Barci?? u svom klubu, nikad ga nece maltretirati ni predsjednik, ni igraci ,ni navijaci...nema gdje drugo ici...jedino ako je neki ludi avanturista, a sumnjam da je takav.Jack Be Nimble wrote:Ako Barca pobjedi na Vembliju, ja da sam Gardiola rekao bi dovidjenja. Osvojio kup na tom "istom" stadionu kao igrac, sada kao trener, i haj kuci. Takodjer je izjavio da ovih 19 dana (4 el klasika) da su bili najtezi u njegovoj karijeri (valjda kao trener), pa bi mogao otici u Italiju/Enlesku.
-
LSD
#6048 Re: FC Barcelona
I rusi (mislim da je Spartak bio, ako se ne varam) i neki arapi su mu nudili ogromne pare (oko 20 mil. godišnje) ali šta?? šta ce tamo u tim lijevim ligama, ipak je Pep jedan od najboljih mladih trenera i šteta bi bilo da trci iskljucivo za parama.ascari wrote:kako nema? katar mu nudio 20mil godisneLSD wrote:Gdje ce?? gdje mu je bolje nego u Barci?? u svom klubu, nikad ga nece maltretirati ni predsjednik, ni igraci ,ni navijaci...nema gdje drugo ici...jedino ako je neki ludi avanturista, a sumnjam da je takav.Jack Be Nimble wrote:Ako Barca pobjedi na Vembliju, ja da sam Gardiola rekao bi dovidjenja. Osvojio kup na tom "istom" stadionu kao igrac, sada kao trener, i haj kuci. Takodjer je izjavio da ovih 19 dana (4 el klasika) da su bili najtezi u njegovoj karijeri (valjda kao trener), pa bi mogao otici u Italiju/Enlesku.salim se! znam sta si mislio. a takodje i dijelim misljenje da ne bi trebao da ide. medjutim i da dones tu odluku, sumnjam da bi mu iko i prigovarao! dao je klubu sve, a dobio isto toliko..
Znam da je govorio da bi volio jednog dana biti trener u Engleskoj.
- Jack Be Nimble
#6049 Re: FC Barcelona
Pa vec prosle godine je izjavio da ne vidi svoju buducnost u Barceloni kao trener, na duge staze. Postigao je sa Barsom sve moguce, mozda bi sada mogao se okusati u nekoj drugoj ligi.