Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
enisa wrote:e ja samo da prijavim za onu maskaru koja je dosla u lorealovom paketu u dm-u, predivna je, ne daje neki extra volumen, ali ih izduzi toliko da se nisam mogla prestat gledat u ogledalu navodno treba 4 sedmice da se na trepavicama primijeti razlika da postanu bolje pa javim se za 4 sedmice
Ja nekako pokusavam da te zamislim jer te ima u dijelovima a ja sam radoznala uzasno..
Al' svarno imas prelijepu kosu, i oci, al' mi se usne ne uklapaju u sliku..k'o da su tudje..
SAd mi se mozete smijati
Skontala sam da se u zadnej dvije sedmice samo nabrzaka nashminkam, svi slojevi ok, al' nanesem 214 preko vise od pola kapka,onda samo neke malo tamnije iznad zjenice i bjez..Fakat se divim oviam sto imaju vremena da to polako, precizno..
Ductus Holedocus wrote:hajde ti prvo promijeni sliku,od koje vazda mislim da si mafioza neka
pa mi onda reci,sta radis s obrvama?
Dobro ti BJB kaze ,samo je oriflameov set u pitanju + crna olovka,jer je meni sve ono presvijetlo....inace,mackam ricinus povazdan,i ne mogu se bas pozalit da su rijetke
Ma Katie-ino je otvorenije, ofarbati podocnjake necim-nek ti ove pametne zene/djevojke preporuce cime...
Maskara, mozda uviti trepke, a imas prostora za farbe, pardon, sjene kolko hoces..Najbolje nadji slicne smedje oci pa pokusaj rekreirati to sto su one radile..Obrve pocesljati prema dole, pa onom smedjom sjenom iz catrice/essence seta pa ih zacesljati prema gore opet..
enisa wrote:e ja samo da prijavim za onu maskaru koja je dosla u lorealovom paketu u dm-u, predivna je, ne daje neki extra volumen, ali ih izduzi toliko da se nisam mogla prestat gledat u ogledalu navodno treba 4 sedmice da se na trepavicama primijeti razlika da postanu bolje pa javim se za 4 sedmice
Je l' to ova maskara?
nije tu sam ranije koristila i predivna je isto kao i ova, samo ova ima neki aktivni retinol, evo je
ako pitas za ovaj paket- loreal triple action, u dm-u je do 31.03. na snizenju 21-22 KM, a maskara koja dodje gratis sama vrijedi vise pa se bas isplati
Last edited by Lounge Act on 28/03/2011 01:00, edited 1 time in total.