Referendum(i) u RS-u

Locked
@mba

#6026 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by @mba »

bosnjaci ne treba da panicimo, oprezni biti svakako!
“Kakvi Bakirovi (Izetbegović) sudovi? Nećemo da radimo na bilo čemu što je nasilje. Naše oružje nisu puške, već olovke na izborima i referendumima koji će biti. Rekao sam Bakiru - ja neću nasilje, ja hoću mir, ali ako nešto kreneš, vidjet ćeš kako se znamo braniti. Ovdje ne treba niko nikog da se boji. Zašto mi nemamo pravo kao i svi drugi? Zašto Bošnjaci misle da imaju pravo da slave 1.mart, iako Srbi to ne priznaju, a nama kažu - ne možete slaviti 9. januar?“, rekao je Dodik.
http://ajb.me/pk4c

znaci i ovaj konta da bi neko mogao krenuti!?
Last edited by @mba on 02/09/2016 22:20, edited 1 time in total.
155_mm

#6027 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

ako uzmemo u obzir da se ovakve "gluposti" ne pustaju u javnost bas tako i ako dodamo onu vijest o bakirovim specijalcima koji do BL za nekoliko dana pjesice stignu moglo bi se reci da pripremaju (plase) narod kako bi imali razlog da otkazu referendum.

jos ce im narod biti zahvalan sto su ga otkazali i spasili ovih nasilnika.

:lol:
Ajatolah_

#6028 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Ajatolah_ »

155_mm wrote:
ako uzmemo u obzir da se ovakve "gluposti" ne pustaju u javnost bas tako i ako dodamo onu vijest o bakirovim specijalcima koji do BL za nekoliko dana pjesice stignu moglo bi se reci da pripremaju (plase) narod kako bi imali razlog da otkazu referendum.
Ne znam zašto se pridaje pažnja ovom smeću od novina, Avaz je za ovo New York Times... Mislim, ne znam kako se mogu smatrati vjerodostojnim
novine koje Hrvate hladno nazivaju ustašama.

Inače, model funkcionisanja tabloida se zasniva upravo na puštanju bombastičnih vijesti "tek tako".
Juliuscezar

#6029 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Juliuscezar »

General War

#6030 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by General War »

and wrote:
ze kalanga wrote:Hvala ti gosn Bakire, mnogo.

zašto piše palata republike, kad se radi o entitetu? :zzzz:
Pa mater mu vise,kako ovaj tokmak misli pitati i bosanjke u PC putem referenduma kad ljudi nema a na snazi je popis iz 91 :-)
Danguba

#6031 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

"Mi smo (za referendum) prevashodno glasali iz razloga što je već skupštinska većina od 44 'prstića' bila spremna u Narodnoj skupštini Republike Srpske da to izglasa. Onda bi mi ispali izdajnici koji vodimo neku politiku Sarajeva, politiku Bakira Izetbegovića, i kampanja, naročito u Banja Luci, završnih sedam dana bila bi vrlo nepovoljna po našeg kandidata Dragana Čavića, a ključna bitka na narednim lokalnim izobrima vodiće se za Banja Luku, Trebinje i Bijeljinu", kaže Krsmanović.
Ja od juce pisem o ovome. Ljudi na*uzeni. :izet:
daddy-kool

#6032 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by daddy-kool »

@mba wrote:bosnjaci ne treba da panicimo, oprezni biti svakako!
“Kakvi Bakirovi (Izetbegović) sudovi? Nećemo da radimo na bilo čemu što je nasilje. Naše oružje nisu puške, već olovke na izborima i referendumima koji će biti. Rekao sam Bakiru - ja neću nasilje, ja hoću mir, ali ako nešto kreneš, vidjet ćeš kako se znamo braniti. Ovdje ne treba niko nikog da se boji. Zašto mi nemamo pravo kao i svi drugi? Zašto Bošnjaci misle da imaju pravo da slave 1.mart, iako Srbi to ne priznaju, a nama kažu - ne možete slaviti 9. januar?“, rekao je Dodik.
http://ajb.me/pk4c

znaci i ovaj konta da bi neko mogao krenuti!?
Ako izuzmemo onu zajebanciju iz informera, kada se krene rušiti mirovni sporazum za očekivati je da neko krene.
Prije ili kasnije.
Ajatolah_

#6033 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Ajatolah_ »

MikroBelaj wrote:Evo malo da cuje raja :D

Slušam peti put ovu rečenicu na 28:00 i uvijek čujem "... prorade neke sujete, i neko treći to ujebe." :D
GeeTnT

#6034 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by GeeTnT »

Danguba wrote:
"Mi smo (za referendum) prevashodno glasali iz razloga što je već skupštinska većina od 44 'prstića' bila spremna u Narodnoj skupštini Republike Srpske da to izglasa. Onda bi mi ispali izdajnici koji vodimo neku politiku Sarajeva, politiku Bakira Izetbegovića, i kampanja, naročito u Banja Luci, završnih sedam dana bila bi vrlo nepovoljna po našeg kandidata Dragana Čavića, a ključna bitka na narednim lokalnim izobrima vodiće se za Banja Luku, Trebinje i Bijeljinu", kaže Krsmanović.
Ja od juce pisem o ovome. Ljudi na*uzeni. :izet:
....pa ja ne znam jeli moglo bolje...Show must go on... :lol:
daddy-kool

#6035 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by daddy-kool »

155_mm wrote:
ovo mi vise lici na poruku bosanskim hrvatima da se ne brinu i da ni u kom slucaju ne drze putovnice spremne i auta puna goriva.jer je sve ipak od kontrolom njihovih vodja cak sto vise prilika je da jos bude bolje.

to je isto ono kao kad dodik svojima objasnjava da je referendum sad njihov mitraljez, tenk, top i tako to.

morate da shvatite da politicke vodje srba i hrvata imaju ogroman strah na reakciju njihovog stada na sam pomol novog sukoba. bakir tu ima mnogo manje problema jer njegovo jadno stado i nema neki izbor za bjezanje.
Da, vrlo se lako može desiti stampedo u slučaju novog sukoba.
ABH017

#6036 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ABH017 »

artime wrote:Ne bi da kvarim odlicno zapazanje i analizu pa da se slozim sa vama jer nije u 'nasem' duhu da se slazemo :D
:lol:
Last edited by ABH017 on 02/09/2016 23:13, edited 1 time in total.
MikroBelaj

#6037 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by MikroBelaj »

Ajatolah_ wrote:

Slušam peti put ovu rečenicu na 28:00 i uvijek čujem "... prorade neke sujete, i neko treći to ujebe." :D
sluso do 14 minute,i odem dalje,napale me fix ideje xd,i sad slusam sve i tu tvoju 28 minutu, mescini da si u pravu :lol:
155_mm

#6038 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

daddy-kool wrote:
155_mm wrote:
ovo mi vise lici na poruku bosanskim hrvatima da se ne brinu i da ni u kom slucaju ne drze putovnice spremne i auta puna goriva.jer je sve ipak od kontrolom njihovih vodja cak sto vise prilika je da jos bude bolje.

to je isto ono kao kad dodik svojima objasnjava da je referendum sad njihov mitraljez, tenk, top i tako to.

morate da shvatite da politicke vodje srba i hrvata imaju ogroman strah na reakciju njihovog stada na sam pomol novog sukoba. bakir tu ima mnogo manje problema jer njegovo jadno stado i nema neki izbor za bjezanje.
stampedo je zagarantovan i prema zapadu i prema istoku. ostat ce oni koji nemaju kud. i na kraju moze ispasti da ti sto ostanu ne budu imali sa kim zaratiti posteno.
:D
Quaresma

#6039 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Quaresma »

jebo majku čim vidim ove političare iz rep. srpske tačno mi se život zgadi.
Juliuscezar

#6040 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Juliuscezar »

MikroBelaj wrote:
Ajatolah_ wrote:

sluso do 14 minute,i odem dalje,napale me fix ideje xd,i sad slusam sve i tu tvoju 28 minutu, mescini da si u pravu :lol:
Mislim da kaze da neko treci nije bio
dobojlija81

#6041 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by dobojlija81 »

"(Predsednik RS Milorad) Dodik se igra vatrom. To bi bilo veoma ozbiljno i doprinelo bi destabilizaciji BiH. Toga su svesne zemlje koje čine bliži region, ali i šira međunarodna zajednica", rekao je Incko.

i izrazio zabrinutost
Dasi

#6042 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Dasi »

pici wrote:
benjen wrote:Hold the door :lol:
:thumbup: :mrgreen:

Image
Image
bh.tornjak

#6043 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

MikroBelaj wrote:
bh.tornjak wrote:
Niemand wrote:A kako ce stici organizovati taj referendum za 20tak dana? :cekam:
Baja kaze budi.....i on bude...referendum...dum...dum...dum
:D
od 2:25 su snimci sa Brcanskog ratista.....momci 108. Brcanske

vise na ovom videu ispod:

http://www.youtube.com/watch?v=lpBh-bHGmz0

https://www.youtube.com/watch?v=Qkcd3z-tDYs
Drvenija87

#6044 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Drvenija87 »

GOVOR ŠERIFA PATKOVIĆA U BANJA LUCI KAO PRIMJER SVIM HRVATSKIM POLITIČARIMA KAKO SE BRANE INTERESI SVOGA NARODA!

Govor Šerifa Patkovića na pres konferenciji održanoj u Banja Luci nakon radnokonzultativnog sastanka sa zamjenikom predsjenika manjeg bh entiteta Ramizom Salkićem, federalnim ministrom za braniteljska pitanja Salkom Bukvarevićem, te podpredsjednicom Federacije BiH Melikom Mahmutbegović.

Čisto da svi hrvatski političari (pa i većina bošnjačkih), posebno Dragan Čović, Marinko Čavara i Božo Ljubić vide kako se i u Banja Luci trebaju braniti interesi svoga naroda, a ne poput dotičnih samo mjesec dana pred izbore ljudima prosipati priču o nekakvom Trećem entitetu, a zapravo u kontinuitetu odlaziti u tu istu Banja Luku ili Beograd, te podržavati kojekakve velikosrpske referendume i tome slično.

Stoga još jednom sve čestitke gospodine ŠERIF PATKOVIĆ! |
dnevno.ba

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6045 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by pici »

Dasi wrote:
Image
:thumbup: :mrgreen:
emmir1

#6046 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by emmir1 »

Drvenija87 wrote:GOVOR ŠERIFA PATKOVIĆA U BANJA LUCI KAO PRIMJER SVIM HRVATSKIM POLITIČARIMA KAKO SE BRANE INTERESI SVOGA NARODA!

Govor Šerifa Patkovića na pres konferenciji održanoj u Banja Luci nakon radnokonzultativnog sastanka sa zamjenikom predsjenika manjeg bh entiteta Ramizom Salkićem, federalnim ministrom za braniteljska pitanja Salkom Bukvarevićem, te podpredsjednicom Federacije BiH Melikom Mahmutbegović.

Čisto da svi hrvatski političari (pa i većina bošnjačkih), posebno Dragan Čović, Marinko Čavara i Božo Ljubić vide kako se i u Banja Luci trebaju braniti interesi svoga naroda, a ne poput dotičnih samo mjesec dana pred izbore ljudima prosipati priču o nekakvom Trećem entitetu, a zapravo u kontinuitetu odlaziti u tu istu Banja Luku ili Beograd, te podržavati kojekakve velikosrpske referendume i tome slično.

dnevno.ba

Moćno
arzuhal

#6047 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

Drvenija87 wrote:GOVOR ŠERIFA PATKOVIĆA U BANJA LUCI KAO PRIMJER SVIM HRVATSKIM POLITIČARIMA KAKO SE BRANE INTERESI SVOGA NARODA!

dnevno.ba

Nisam baš neki fan Šerifa Patkovića inače, al' ovo što je rekao i na mjestu na kojem je rekao: aferim, Šerife :thumbup:
Gojeni H

#6048 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Gojeni H »

daddy-kool wrote:
155_mm wrote:

Egzodus. Vidjeli smo sta je bilo u ratu kad su dobili putovnice.
Hadzi Lojo

#6049 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Hadzi Lojo »

Serif Patkovic, buduci predstavnik Bosnjaka!
:thumbup: :thumbup:
Locked