A ko je rekao da je boljeHAVANA wrote:detroit-mercy wrote:Arijevici se je odnosilo na ko vlada u Sarajevu danas i odakle su ti ljudi, pa je bila upadica Izetbegovicu babo iz SamcaHAVANA wrote:Kakvi bolan arijevci.Ja sam dijete razvedenih roditelja,majka sama podigla i odgojila dvoje djece.Niko ni na kakvoj funkciji nije bio,radnicka porodica.Zivio i odrastao kao i 90% mojih prijatelja.Sretan.. Valjda cistas o cemu se pise, ili onako ko padobranac samo bubnes.
Ne da mi se stvarno naglabati i supljirati... ali ne kontam ko normalan moze reci da je sad bolje? To je valjda tema,kako je bilo,kako je sad? Ovo je cirkus,ovo nije nikakav sistem,ovo nije nista,ovo je obicno rasulo i budalastina...Zdravlje i zivote smo dali za ovu budalastinu.Izgubili smo sve za sta smo se borili.Prevarili su nas svi redom zarad svojih interesa.Imam ja,imam i vise nego sto mi treba.Al nisam ja mjerilo.Jebo mene,ja cu se snaci da u kambodzu odem,ne bojim se ja za sebe dok sam pokretan i ziv.Teze mi ne moze biti nego sto mi je bilo u ratu,manje ne mogu imati nego sto sam imao u ratu.Koliko god imam u plusu sam.Ono prije rata je bajka,san...Ja imam ali mnogi za koje bi volio da i oni imaju,nemaju.Ostavljeni,prevareni,gladni,zedni,duzni...Ovo je mudo od ovce,ovo je nista.Volim je otac je jebo al mi se i gadi.
Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
-
detroit-mercy
#6026 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
-
detroit-mercy
#6027 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Ova je dobra. Moze i ona, jebe se meni za redukcijom struje ja zivio u vukojebini nisam struje ni imaoAli Kemal wrote:Išao je ko je htio, a farmerice su svi nosili još od sedamadesetih godina i nije se moralo ići u Trst, jer su se regularno prodavale.animals wrote:Koje lazi..
jel se islo po farmerice u Trst..
Prve licencne su bile koliko se sjecam, a nije ni bitno toliko, Lee Cooper, a poslije i Levis, tako da bi trebao da prestaneš da lupetaš.
Sve u svemu farmerice su bile potpuno normalna stvar i glupo ih je pominjati i provaljivati se više.
To su bile povremene, u suštini zanemarljive pojave.animals wrote:jel bila nestasica kave, deterdjenata, brasna, benzina, picke materine..
sta seres vise..u kojoj si ti to drzavi zivio..
Takodje opet lažeš jer brašna nije bila nikada nestašica. hljeba je bio jeftin i dostupan svima, seljaci su dolazili i po gradu kupili stari hljeb za pomije.
Nestašice kafe i deterdženta se ne sjećam jer me je za to bolio tuki, niti sam bio neki kafedžija, niti sam prao vešali i to je bilo vrlo rijetko u vrijeme stabilizacije Milke Planinc.
Jugoslavija je pored svega ekonomski išla naprijed i razvijala se, otvarali se proizvodni pogoni, povezivali sa svijetom, kao navedeni primjer proizvodnje Levis garderobe ili Adidas obuce, auto industrije, avionske industrije, ko će se sada sjetiti svega, dok sada o proizvodnji niko ne razmišlja, daj da se rasproda šta može, Arapi kupuju zemlju za bud zašto i svi im se raduju da utale malo svoje vukojebine, maštaju da dodju i u njihov kraj, jedna moralna bijeda i katastrofa.
-
Fudo387
#6028 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Sudeci po navedenom tebi je danas super, ali eto sekiras se za siroke narodne mase.HAVANA wrote:detroit-mercy wrote:Arijevici se je odnosilo na ko vlada u Sarajevu danas i odakle su ti ljudi, pa je bila upadica Izetbegovicu babo iz SamcaHAVANA wrote:Kakvi bolan arijevci.Ja sam dijete razvedenih roditelja,majka sama podigla i odgojila dvoje djece.Niko ni na kakvoj funkciji nije bio,radnicka porodica.Zivio i odrastao kao i 90% mojih prijatelja.Sretan.. Valjda cistas o cemu se pise, ili onako ko padobranac samo bubnes.
Ne da mi se stvarno naglabati i supljirati... ali ne kontam ko normalan moze reci da je sad bolje? To je valjda tema,kako je bilo,kako je sad? Ovo je cirkus,ovo nije nikakav sistem,ovo nije nista,ovo je obicno rasulo i budalastina...Zdravlje i zivote smo dali za ovu budalastinu.Izgubili smo sve za sta smo se borili.Prevarili su nas svi redom zarad svojih interesa.Imam ja,imam i vise nego sto mi treba.Al nisam ja mjerilo.Jebo mene,ja cu se snaci da u kambodzu odem,ne bojim se ja za sebe dok sam pokretan i ziv.Teze mi ne moze biti nego sto mi je bilo u ratu,manje ne mogu imati nego sto sam imao u ratu.Koliko god imam u plusu sam.Ono prije rata je bajka,san...Ja imam ali mnogi za koje bi volio da i oni imaju,nemaju.Ostavljeni,prevareni,gladni,zedni,duzni...Ovo je mudo od ovce,ovo je nista.Volim je otac je jebo al mi se i gadi.
Jbg, kandiduj se da postanes papa.
-
Fudo387
#6029 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Tito te mrtvi kakve pateticne nebuloze. Pola ti "raje" preko noci zajahalo PAT, unistilo proslost, sadasnjost a ni buducnost ti ne izgleda ruzicasta, a ti naprdjivas o mentalitetu palanke koja ti se doselila u grad. Da se oni kojim slucajem vrate tamo odakle su dosli tebi bi preko noci ruze procvale, al' u qrcu.supercali wrote:vidis malo se varas bar za izetbegovica za ove ne znam gdje je porijeklodetroit-mercy wrote:Varas se Dozeru, oni su ti koji kreiraju i vode procese u gradu. Sve su to momci sa sarajevskog asfaltaDozer wrote:@Detroit
Opet ti kazem - to sto ti vezes nema veze jedno s drugim.
@Prog321
Moze li i jedan jedini post bez maloumnosti...?, Izetbegovic, Zvizdic, Lagumdzija, Komsic, Hadzic, niko od njih nije iz vukojebine. Ali ako ti tvrdis da nista od ovoga nema veze jedno sa drugim. Onda OK
.
to isto mozes reci i danas za gomilu djece koja je rodjena u sarajevu
e vidis stvar je da je alija iz bosanskog samca malog mjesta i kad se doselio sigurno je gajio jos uvijek obicaje iz samca i to je prenosio na sina bez obzira sto je rodjen u sarajevu
ista stvar je sa izbjeglicama koje su se vratile u bih pa on rodjen u selu na bjelasnici a dijete mu rodjeno u frankfurtu dosao ovdje i opet po svom a i dijete bez obzira sto pise frankfurt u rodnom
-
detroit-mercy
#6030 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Tito te mrtvi kakve pateticne nebuloze. Pola ti "raje" preko noci zajahalo PAT, unistilo proslost, sadasnjost a ni buducnost ti ne izgleda ruzicasta, a ti naprdjivas o mentalitetu palanke koja ti se doselila u grad. Da se oni kojim slucajem vrate tamo odakle su dosli tebi bi preko noci ruze procvale, al' u qrcu.[/quote]Fudo387 wrote:vidis malo se varas bar za izetbegovica za ove ne znam gdje je porijeklosupercali wrote:Varas se Dozeru, oni su ti koji kreiraju i vode procese u gradu. Sve su to momci sa sarajevskog asfaltadetroit-mercy wrote:
@Prog321
Moze li i jedan jedini post bez maloumnosti...?, Izetbegovic, Zvizdic, Lagumdzija, Komsic, Hadzic, niko od njih nije iz vukojebine. Ali ako ti tvrdis da nista od ovoga nema veze jedno sa drugim. Onda OK
.
to isto mozes reci i danas za gomilu djece koja je rodjena u sarajevu
e vidis stvar je da je alija iz bosanskog samca malog mjesta i kad se doselio sigurno je gajio jos uvijek obicaje iz samca i to je prenosio na sina bez obzira sto je rodjen u sarajevu
ista stvar je sa izbjeglicama koje su se vratile u bih pa on rodjen u selu na bjelasnici a dijete mu rodjeno u frankfurtu dosao ovdje i opet po svom a i dijete bez obzira sto pise frankfurt u rodnom
Citao sam postove od onog Haznadara, ima nekih stvari sa kojim se recimo ne slazem ali je dosta stvari frajer ubo u bobu
-
detroit-mercy
#6031 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Nego, hoce li ta lista, moze i karta, sta su vukojebine a sta progresivne sredineAli Kemal wrote:Išao je ko je htio, a farmerice su svi nosili još od sedamadesetih godina i nije se moralo ići u Trst, jer su se regularno prodavale.animals wrote:Koje lazi..
jel se islo po farmerice u Trst..
Prve licencne su bile koliko se sjecam, a nije ni bitno toliko, Lee Cooper, a poslije i Levis, tako da bi trebao da prestaneš da lupetaš.
Sve u svemu farmerice su bile potpuno normalna stvar i glupo ih je pominjati i provaljivati se više.
To su bile povremene, u suštini zanemarljive pojave.animals wrote:jel bila nestasica kave, deterdjenata, brasna, benzina, picke materine..
sta seres vise..u kojoj si ti to drzavi zivio..
Takodje opet lažeš jer brašna nije bila nikada nestašica. hljeba je bio jeftin i dostupan svima, seljaci su dolazili i po gradu kupili stari hljeb za pomije.
Nestašice kafe i deterdženta se ne sjećam jer me je za to bolio tuki, niti sam bio neki kafedžija, niti sam prao vešali i to je bilo vrlo rijetko u vrijeme stabilizacije Milke Planinc.
Jugoslavija je pored svega ekonomski išla naprijed i razvijala se, otvarali se proizvodni pogoni, povezivali sa svijetom, kao navedeni primjer proizvodnje Levis garderobe ili Adidas obuce, auto industrije, avionske industrije, ko će se sada sjetiti svega, dok sada o proizvodnji niko ne razmišlja, daj da se rasproda šta može, Arapi kupuju zemlju za bud zašto i svi im se raduju da utale malo svoje vukojebine, maštaju da dodju i u njihov kraj, jedna moralna bijeda i katastrofa.
- supercali
#6032 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
alo ba ti opalio po skroz drugoj priciFudo387 wrote:
Tito te mrtvi kakve pateticne nebuloze. Pola ti "raje" preko noci zajahalo PAT, unistilo proslost, sadasnjost a ni buducnost ti ne izgleda ruzicasta, a ti naprdjivas o mentalitetu palanke koja ti se doselila u grad. Da se oni kojim slucajem vrate tamo odakle su dosli tebi bi preko noci ruze procvale, al' u qrcu.
jbt ne mozes reci za nekoga da je kulturan ako mu ne gledas koje je vjere sta je bio itd
seselj je cetnik broj 1 u svijetu mozda al mu se ne moze reci da nije pametan jer je u ratu otisao na brdo i poceo rokati
to su dvije razlicite price i ne mjesaj ih
-
Fudo387
#6033 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Seselj primjer kulture i pameti?supercali wrote:alo ba ti opalio po skroz drugoj priciFudo387 wrote:
Tito te mrtvi kakve pateticne nebuloze. Pola ti "raje" preko noci zajahalo PAT, unistilo proslost, sadasnjost a ni buducnost ti ne izgleda ruzicasta, a ti naprdjivas o mentalitetu palanke koja ti se doselila u grad. Da se oni kojim slucajem vrate tamo odakle su dosli tebi bi preko noci ruze procvale, al' u qrcu.
jbt ne mozes reci za nekoga da je kulturan ako mu ne gledas koje je vjere sta je bio itd
seselj je cetnik broj 1 u svijetu mozda al mu se ne moze reci da nije pametan jer je u ratu otisao na brdo i poceo rokati
to su dvije razlicite price i ne mjesaj ih
I sa takvim razmisljanjem hoces u Evropu, zelis uredjeni drzavu, civilizovanu?
Kad procitam ove gadosti, tacno mi dodje da ti pozelim jednog tako kulturnog i pametnog u kuci.
- Drvosjeca iz Dejcica
#6034 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Ti malo malo pa svakom drugom kažeš ne vrijedi s tobom raspravljati, baš dobar argument kada nemaš ništa drugo za reći. Ima li iko tebi s kim vrijedi raspravljati?animals wrote:Ali Kemal wrote:
Ne vrijedi sa tobom raspravljati..nego ti meni reci koliko si ti god zivio u toj Jugoslaviji..
ili pises po sjecanju svoga tate..
- animals
#6035 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Ne rece ti meni na onoj drugoj temi sto si je skrenuo prema Jevrejima..Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ti malo malo pa svakom drugom kažeš ne vrijedi s tobom raspravljati, baš dobar argument kada nemaš ništa drugo za reći. Ima li iko tebi s kim vrijedi raspravljati?animals wrote:Ali Kemal wrote:
Ne vrijedi sa tobom raspravljati..nego ti meni reci koliko si ti god zivio u toj Jugoslaviji..
ili pises po sjecanju svoga tate..
pa onda mozemo dalje..
- supercali
#6036 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
seselj kakav god bio ne mozes mu uskratiti to da je pametan sto je i dokazao na 2 primjeraFudo387 wrote:
Seselj primjer kulture i pameti?
Kad procitam ove gadosti, tacno mi dodje da ti pozelim jednog tako kulturnog i pametnog u kuci.
prvi najmladji koji je diplomirao na fakultetu u sarajevu a drugi svoje zastupanje u hagu
-
Fudo387
#6037 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Je li?supercali wrote:seselj kakav god bio ne mozes mu uskratiti to da je pametan sto je i dokazao na 2 primjeraFudo387 wrote:
Seselj primjer kulture i pameti?
prvi najmladji koji je diplomirao na fakultetu u sarajevu a drugi svoje zastupanje u hagu
Pa i Adolf je bio inteligentan, vazda uglancan, obrijan, sa sve modernim brcicima.
Jebo te, jesi li ti toliko tupav da ne shvatas kakve budalstine pises ili si samo jos jedan u nizu pokvarenjaka i trolova koji ordiniraju ovim jadom od foruma?
- supercali
#6038 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
e vidis sta je tvoj problemFudo387 wrote: Je li?
Pa i Adolf je bio inteligentan, vazda uglancan, obrijan, sa sve modernim brcicima.
Jebo te, jesi li ti toliko tupav da ne shvatas kakve budalstine pises ili si samo jos jedan u nizu pokvarenjaka i trolova koji ordiniraju ovim jadom od foruma?
problem ti je priznati da je neko dobar bolji ili najbolji ako ga mrzis i ako nije tvoj
ja tebe mogu mrziti iz dna duse iz ovog ili onog razloga al ako si extra drvosjeca to ti se mora priznati
e sad sto je tvoj sklop takav da ne mozes priznati istinu tvoj je problem i to ogroman
-
Fudo387
#6039 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Aha, ok. Zaboravi, vidim ja da ti vec imas jednog u kuci.supercali wrote:e vidis sta je tvoj problemFudo387 wrote: Je li?
problem ti je priznati da je neko dobar bolji ili najbolji ako ga mrzis i ako nije tvoj
ja tebe mogu mrziti iz dna duse iz ovog ili onog razloga al ako si extra drvosjeca to ti se mora priznati
e sad sto je tvoj sklop takav da ne mozes priznati istinu tvoj je problem i to ogroman
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6040 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
A cim krenu komparacije sa nacizmom, znas da je taj, koji ih iznosi, pri kraju sa streljivom.
Ili u konkretnom slučaju, nestaje mu benzina u Štilovki.
-
Fudo387
#6041 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Sta je, i ti gotivis seselja?_BataZiv_0809 wrote:A cim krenu komparacije sa nacizmom, znas da je taj, koji ih iznosi, pri kraju sa streljivom.
-
detroit-mercy
#6042 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Znaci seselj je pametan_BataZiv_0809 wrote:A cim krenu komparacije sa nacizmom, znas da je taj, koji ih iznosi, pri kraju sa streljivom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6043 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Kme kmeFudo387 wrote:Sta je, i ti gotivis seselja?_BataZiv_0809 wrote:A cim krenu komparacije sa nacizmom, znas da je taj, koji ih iznosi, pri kraju sa streljivom.
- supercali
#6044 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
ma ja sta ce novak djokovic on nije najbolji cim dize 3 prsta i voli srbiju
-
Fudo387
#6045 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Ugrijalo pod subarom...ako, ako._BataZiv_0809 wrote:Kme kmeFudo387 wrote:Sta je, i ti gotivis seselja?_BataZiv_0809 wrote:A cim krenu komparacije sa nacizmom, znas da je taj, koji ih iznosi, pri kraju sa streljivom.
Samo se ti dobro umotaj. Prolazi to.
-
detroit-mercy
#6046 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Ah da, Seselj je binSr, u to se ne smije dirati da nebi kolega Radosni sta zahaterio_BataZiv_0809 wrote:Kme kmeFudo387 wrote:Sta je, i ti gotivis seselja?_BataZiv_0809 wrote:A cim krenu komparacije sa nacizmom, znas da je taj, koji ih iznosi, pri kraju sa streljivom.
- supercali
#6047 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
vidim napokon si upalio kako ti je kanadjanin rekaoFudo387 wrote:Aha, ok. Zaboravi, vidim ja da ti vec imas jednog u kuci.supercali wrote:e vidis sta je tvoj problemFudo387 wrote: Je li?
-
detroit-mercy
#6048 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Jebi ga, i Raso je bio psihijatar, Mladic general, Mengele doktor, za sva ta zanimanja ti ipak treba neka doza pameti. Ne znam od kuda sad Djokovic u cijeloj prici.supercali wrote:ma ja sta ce novak djokovic on nije najbolji cim dize 3 prsta i voli srbiju
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6049 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Jedno ne iskljucuje drugo. Inteligentnih ljudi među zločincima nikad nije manjaklo.detroit-mercy wrote: Znaci seselj je pametanbio najmladji doktor nauka u Jugoslaviji
.
P.S. Sad mi iskociste notifikacije i ostalih bljuv.... postova koje ste naškvrabali. Šta si bolan toliko ljubomoran na radosnog?
- supercali
#6050 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
u prici je jer je srbindetroit-mercy wrote:Jebi ga, i Raso je bio psihijatar, Mladic general, Mengele doktor, za sva ta zanimanja ti ipak treba neka doza pameti. Ne znam od kuda sad Djokovic u cijeloj prici.supercali wrote:ma ja sta ce novak djokovic on nije najbolji cim dize 3 prsta i voli srbiju
a cim je neko srbin on ne moze biti dobar pametan i sl jer je s one strane