Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SwatkiMawi13 wrote:50 miliona i Torres Shvatite da nije pod moranje njega prodati .. Nezadovoljan ko ga jebe ako nece nek igra nek bude na tribini nece ni igrat i ode mu i karijera i sve .. Ako neko hoce da ga kupi onda tog izmusti maximalno i cao ..A on mami nek prica da je nezadovoljan i slicno
Ja kada sam zadnji put gledao Liverpool uzivo protiv Ville, kaze mi djevojka ovo je zadnji put da ga gledamo u dresu Liverpoola. Ja sam joj rekao da je u krivu
U utorak se prodaju ulaznice za clanove, za sljedecu sezonu
Zensko je uvijek u krivu Gdje ces sa zenom gledati utakmicu u pm .. Ja bih je bacio sa tribine Jednom sam sa nekom gledao neku prijateljsku ja nista vidio nisam .. To prica u pm .. Pa nije ni sjela da gleda nego ledja okrenula terenu i melje li melje
SwatkiMawi13 wrote:Zensko je uvijek u krivu Gdje ces sa zenom gledati utakmicu u pm .. Ja bih je bacio sa tribine Jednom sam sa nekom gledao neku prijateljsku ja nista vidio nisam .. To prica u pm .. Pa nije ni sjela da gleda nego ledja okrenula terenu i melje li melje
Ona navija za Liverppol cijeli zivot, bolje zna igrace i vise prati tekmu nego ja
Al' ja sam bio bolji na demonstracijama protiv americkih vlasnika
Dzaba ti sve to .. Ja ne bih mogao biti sa zenom koja se razumije u fudbal,trenira fudbal ili ima zelju da se razumije u fudbal Nemam ja zivaca sa njima razmijeniti jednu rijec o fudbalu samo se okrenem
LFC je zainteresovan za Alyu Cissokha, lijevog beka Valencije, nekadašnjeg Igrača Lyona, te Veroninog veznjaka Jorgihna, za kojeg su navodno poslali ponudu od 9 miliona eura.
SwatkiMawi13 wrote:A ja mislio nesto se promjenilo .. Kad je Arsenal mogao iskesati lovu za Higuaina mogli bi i oni za nekog slicnog igraca a ne za 4 po 10 miliona
Samo budala moze dati 30 miliona za onog kloca Higuaina... a Arsen to nije, tako da nevjerujem u to nimalo...
a sto se liverpool-a tice... do sada su iskesirali ko i City gotovo pa nista... valjda je vrijeme da se malo pametnije posluje
SwatkiMawi13 wrote:A ja mislio nesto se promjenilo .. Kad je Arsenal mogao iskesati lovu za Higuaina mogli bi i oni za nekog slicnog igraca a ne za 4 po 10 miliona
Samo budala moze dati 30 miliona za onog kloca Higuaina... a Arsen to nije, tako da nevjerujem u to nimalo...
a sto se liverpool-a tice... do sada su iskesirali ko i City gotovo pa nista... valjda je vrijeme da se malo pametnije posluje
Neka pametni daju za Carrolla £35 mill, Hendersona £20 mill, Downing £20 mill itd..
City ima igraca... a LFC da pametnije posluje kakav pojam.
Neka pametni daju za Carrolla £35 mill, Hendersona £20 mill, Downing £20 mill itd..
City ima igraca... a LFC da pametnije posluje kakav pojam.
procitaj ponovo moj post, pa ces vidjeti da se ne razlikuje puno od tvog... Davali su po 35 miliona za Carrolla, zato i jest vrijeme da se posluje malo drugacije... Sto se tice Higuaina... to je bezveze igrac, i to da ce ga Arsen platiti 28 miliona je tesko za povjerovati.
procitaj ponovo moj post, pa ces vidjeti da se ne razlikuje puno od tvog... Davali su po 35 miliona za Carrolla, zato i jest vrijeme da se posluje malo drugacije... Sto se tice Higuaina... to je bezveze igrac, i to da ce ga Arsen platiti 28 miliona je tesko za povjerovati
Subjektivno misljenje.
Bezveze igrac ali dobro to je kako je subj. misljenje dok taj bezze igrac ima vise golova od npr. Mesija za Argentinu u klf. SP tj. najbolji strijelac klf. za SP 2014. idemo dalje preko 100 komada u Real Madridu bezze igrac.
Pa Real je odbio ponudu od 27 mill, Anceloti ga ne zeli dati za sitnis tj. zeli zadrzati jer tesko ce naci nekog za 30 mill.. narocito Real Madrid jer kad oni zele da kupe nekoga to je duplo skuplje uglavnom.
Recimo da je Higuain clan Arsenala i ovakav kakav je, najbolji strijelac klf. SP 2014 preko 100 komada za Arsenal itd.. pa bio bi na cijeni minimum 60tak miliona za Real Madrid.
LFC ovog ljeta otočki mediji povezuju sa čak 50 igrača kao potencijalnih pojačanja Meni su nekako najzanimljiviji : Wanyama, Kondogbia i Toby od defanzivnijih igrača, a od ofanzivnijih Eriksen i De Yong - nisam primjetio da ove igrače progone najbogatiji timovi iz LP-a, a za neke od njih su izgubili raniji interes, dakle, nisu to igrači koje se ne može dovesti, a prodajom balasta poput Downinga, Spearinga i Assaidija, namakelo bi se bar još 10-12 miliona za nekog od gore pobrojanih.