Kinaski wrote:Jebote na kraju ce se anologna svesti na 3 kanala, ja vam necu preci na digitalu bando bahata!!! STA'EEE!
Heheh niko te i ne tjera da uzimas, probaj neku drugu analognu kablovsku pa ces trceci se vratiti na telemach
Moderator: Benq
Kinaski wrote:Jebote na kraju ce se anologna svesti na 3 kanala, ja vam necu preci na digitalu bando bahata!!! STA'EEE!
A vi meni nikada ne javiste dokle je ono uvođenje titlova za discovery science i disc. world?!Telemach wrote:@all
Na zahtjev mnogih pretplatnika zamijenili smo regionalni folk kanal KC:N2 sa domaćim folk kanalom Hayat Folk u analognom paketu.
Strane muzičke programe možete pratiti u :
ANALOGNOM PAKETU: MTV Adria, VH1 Adria
START PAKET: MTV Adria, VH1 Adria
D3 - OSNOVNI PAKET: MTV Adria, VH1 Adria, Balkanika
D3 - PROŠIRENI PAKET: MTV Dance, VH1 Classic, Mezzo, MTV Rocks, MTV Hits
U HD PAKETU: MTV Live HD
Sve zahtjeve i prijedloge pretplatnika sa izmjenama programske šeme pažljivo prikupljamo i razmatramo. Trudimo se da uvijek, kada za to postoje mogućnosti i dovoljno interesovanje, izađemo u susret željamapretplatnika. Budite slobodni da nam se javite i pišete svoje prijedloge, ovdje u inbox, putem e-maila: [email protected], [email protected]
Kada budemo imali precizne informacije na Vaš upit, svakako da ćemo Vas obavijestiti.Maharadza wrote:A vi meni nikada ne javiste dokle je ono uvođenje titlova za discovery science i disc. world?!Telemach wrote:@all
Na zahtjev mnogih pretplatnika zamijenili smo regionalni folk kanal KC:N2 sa domaćim folk kanalom Hayat Folk u analognom paketu.
Sve zahtjeve i prijedloge pretplatnika sa izmjenama programske šeme pažljivo prikupljamo i razmatramo. Trudimo se da uvijek, kada za to postoje mogućnosti i dovoljno interesovanje, izađemo u susret željamapretplatnika. Budite slobodni da nam se javite i pišete svoje prijedloge, ovdje u inbox, putem e-maila: [email protected], [email protected]
StupskaBitanga wrote:ispadaš nepismenI to opet znači samo digitala, a na analogiji ništa. Zašto ovi kanali nisu mogli u analogni paket????????
Pročitaj fino
Umjesto RTV Slovenija na analognoj kablovskoj ide Ultra TV( njihov program)
Ako iko tjera raju na digitalu, onda je to HS sa onim ODRONOM u analognoj ponudi! Ono realno ni petaka mjesečno pretplate ne vrijedi (ima dedo pa sam se uvjerio u odron od progr. šeme) a eno povećali su ga još sa 11,5 na 14 KM mes'cini?!jastuk1 wrote:StupskaBitanga wrote:ispadaš nepismenI to opet znači samo digitala, a na analogiji ništa. Zašto ovi kanali nisu mogli u analogni paket????????
Pročitaj fino
Umjesto RTV Slovenija na analognoj kablovskoj ide Ultra TV( njihov program)
OK, Hayat folk jeste na analognoj, ali ovaj drugi Hayat music nije!!!!!! Ovo je zbog roditelja i buraza. Ja jesam na HS-u, oni su na Telemachu.
Grozno je kako se Telemach služi jeftinim trikovima da natjera raju da uzima receivere i sličnu skalameriju.
Zašto Telemach ne uvodi CI modul kartice?
Na HS-u ja mogu bez ikakvog receivera gledati sve anaglogne kanale na digitalno na DVB-C tuneru i još sijaset digitalnih na običnom analognom paketu, a na Telemachu ne može ništa na DVB-C tuneru, samo analogni kanali.
Al hajde to što ne mogu digitalno, nek barem puste analogno ove barem osnovne domaće kanale. I Fight TV ukinuše hinjski na analogiji, a ostaviše na digitali.
Maharadza wrote:
PS. Ne znam zašto je receiver problem ako daljinski istoga je univerzalni i da' se programirati za svaku telku?! btw. Na mome samsung LCD-u ovaj receiver je prednost, jer npr. imam sada opciju PIP-a (picture in picture) tako da sada mogu gledati jedan kanal (glavni) preko resivera dok ubacim u PIP neki iz analogne (koja je također spojena "klasično" koaksijalnim kablom iz resivera koji je opet spojen preko HDMI-a na telku)! Ugl. uživancija, pogotovu vikendom kada ima više tekmi da se prati pa mogu dvije odjednom gledati!
+1StupskaBitanga wrote:Jel samo kod mene ili su na svim otključali sve kanale a koje ne plaćaš stoji preko pola ekrana niste pretplaćeni na ovaj kanal pozovite kontakt centar
Otključan je čitav HD paket kako ja vidim.Bubalo1 wrote:Otkljucan HBO HD a i obicni
@TelemachTelemach wrote:@all
http://www.klix.ba/forum/telemach-kablo ... s1125.htmlklavirdžija wrote:Izgleda da su svi HD kanali otključani (Nature, Eurosport…)
sta ima plakati..i ona bi vozila bila po gradu..sto vozaju reklame..tramvaj bi se oblijepio ....hanume bi po carsiji letke dijelileBubalo1 wrote:Jasta ceSVI KANALI su otkljucani .. Da ce tako biti do septembra bila bi najava za to i plakati po gradu
![]()
meni je super,300,301,302...discovery hd,history channel hd i nat geo hd,nista vise i ne trebamotorola01 wrote:Ovo oni nesto rade i u toku dana ce sigurno sve zakljucati. Kod mene nije samo HD paket otkljucan nego svi kanali osim onih 18+