iceman ze wrote:Od 1.marta idu akcije, insajderski info
Vjerovatno SK ubacuju ES 1 i 2 HD
Plus HD u osnovnoj ponudi
Download ce se svima povecati, upload nece dirati
Moderator: Benq
iceman ze wrote:Od 1.marta idu akcije, insajderski info
Milo moje sanjarsko stvorenjePlusSA wrote:
Vjerovatno SK ubacuju ES 1 i 2 HD
Plus HD u osnovnoj ponudi![]()
Download ce se svima povecati, upload nece dirati
Pa ko ima tehnicke mogucnosti uzet ce te pakete ko nema ostat ce na jeftijijim paketima. Glupo mi je da ljudi koji imaju tehnicke mogucnosti trpe i cekaju dok se svima srede TM.Pitar sa Kariba wrote:A TM???

Hahahaha dobraREDDEVILS wrote:Maloprije zvao 1444 da mi zamjene STB Motorola i niko se nejavlja, vjerovatno su otisli na Dzumu
Pa opet bih na listingu morao vidjeti da ukupno ima vise od 50 minuta prema drugim mrezama, a nema. A druge mreze i ne zovem tako cesto samo mi se jednom desilo da sam prekoracio i to zivkajuci druga za kojeg sam mislio da je bht kartica a prebacen broj bio pa zbog toga. Normalno koristenje nikada ni blizu, i sada isto, samo ljudi naplatili ono sto treba biti besplatno.Samso wrote:Mislim da je to do obracunske jedinice jer su u novim paketima obracunske jedinice nepovoljne. 30+1 sec zbog toga sam ostao na paketu iz 2013 godine na kojem mi je obracunska jedinica povoljnija.
Zali se onda budi uporan cak i ako odbiju prvu zalbu opet se zali.arnes_king wrote:Pa opet bih na listingu morao vidjeti da ukupno ima vise od 50 minuta prema drugim mrezama, a nema. A druge mreze i ne zovem tako cesto samo mi se jednom desilo da sam prekoracio i to zivkajuci druga za kojeg sam mislio da je bht kartica a prebacen broj bio pa zbog toga. Normalno koristenje nikada ni blizu, i sada isto, samo ljudi naplatili ono sto treba biti besplatno.Samso wrote:Mislim da je to do obracunske jedinice jer su u novim paketima obracunske jedinice nepovoljne. 30+1 sec zbog toga sam ostao na paketu iz 2013 godine na kojem mi je obracunska jedinica povoljnija.
Pa normalno da cu se zaliti, nisam budala placati za nesto sto je vec naplaceno u paketu. Ako odbiju zalbu idem direktno na sud, crno na bijelo ima njihov ugovor i sta su mi naplatili.Samso wrote:Zali se onda budi uporan cak i ako odbiju prvu zalbu opet se zali.arnes_king wrote:Pa opet bih na listingu morao vidjeti da ukupno ima vise od 50 minuta prema drugim mrezama, a nema. A druge mreze i ne zovem tako cesto samo mi se jednom desilo da sam prekoracio i to zivkajuci druga za kojeg sam mislio da je bht kartica a prebacen broj bio pa zbog toga. Normalno koristenje nikada ni blizu, i sada isto, samo ljudi naplatili ono sto treba biti besplatno.Samso wrote:Mislim da je to do obracunske jedinice jer su u novim paketima obracunske jedinice nepovoljne. 30+1 sec zbog toga sam ostao na paketu iz 2013 godine na kojem mi je obracunska jedinica povoljnija.
Pa nemaju oni nista s garancijom nego ovlasteni servis. A svaka cast kad si uspio dobiti novi telefon, inace to poprave i to ne bas profesionalno .... a i da hocu nemam ga radi cega slati kad mu nista ne fali.crazytroll95 wrote:Zato ti njih druze jebi kao sto ih ja jebem. Svaki mob im saljem 3 puta namjerno na reklamaciju i uvijek sam dobio nov. Ukopavaju oni mene sa rigoloznim cijenama,ukopavam i ja njih. Nek umru gube.
Pa nemaju oni nista s garancijom nego ovlasteni servis. A svaka cast kad si uspio dobiti novi telefon, inace to poprave i to ne bas profesionalno .... a i da hocu nemam ga radi cega slati kad mu nista ne fali.arnes_king wrote:crazytroll95 wrote:Zato ti njih druze jebi kao sto ih ja jebem. Svaki mob im saljem 3 puta namjerno na reklamaciju i uvijek sam dobio nov. Ukopavaju oni mene sa rigoloznim cijenama,ukopavam i ja njih. Nek umru gube.
Sad sam ih zvao prosljedjeno je kolegama da je zastario uredjaj i da ce ga zamjenitiSamso wrote:Hahahaha dobraREDDEVILS wrote:Maloprije zvao 1444 da mi zamjene STB Motorola i niko se nejavlja, vjerovatno su otisli na Dzumu
Treba poslati mail RAK-u i Ombudsmanu za zaštitu prava potrošaca da pretabire da li BHTelecom ima pravo da to tako radi...Sake73 wrote:prelivoda wrote:Isti problem imam i ja. Imao sam 50/2 kako se pojavio Paket 1. Sad mi je brzina smanjena na 30/2.
Zdravo,
znaci sluze se tim. Na starim paketima rade korekcije i umjesto da ih usklade sa novim paketima u svojoj ponudi. Tako da nas tjeraju da mijenjamo pakete kako bi ostvarili ono sto smo vec imali. A sa tim cemo dobiti brzi internet ali manje nekih kanal na MojaTV ili doplatiti jos neku marku da b imali sve isto. Katastrofa, al bukvalno.
Hvala
Ekstra
paket po cijeni 16 KM (umjesto 20 KM) sa 1 GB
100 minuta za razgovore prema svim mrežama u BiH
100 SMS poruka prema svim mrežama u BiH
neograničen pristup internetu
The BEN10 wrote:Eh, ovo sam čekao. Jel ova cijena važi za 2-godišnji period? Kako to funkcionira?
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7549
Ekstra
Jeste, u aprilu 2018 je bio 12 KM. Ali ni ovo nije loše. Samo ne znam koja mu je obračunska jedinica - vjerovatno 60 sekundi?PlusSA wrote:Ovaj ekstra paket se nudio nekad cini mi se i za 12km mjesecnoThe BEN10 wrote:Eh, ovo sam čekao. Jel ova cijena važi za 2-godišnji period? Kako to funkcionira?
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7549
Ekstra