BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Samso
#60126 Re: BHTelecom All About
Ja sam dobio 100 bonus bodova pocetkom prosle godine za 10 godina korisnickog staza.
Tih 100 bodova se dodjeljuje samo jednom, a ne svake godine.
-
coco1
#60127 Re: BHTelecom All About
ja sam ih dobio i 2017. i 2018. godine. siguran sam da ovdje ima jos korisnika koji su, isto tako, dobili za te dvije godine i mogu ovo potvrditi. ako se ne varam, bonus plus je i uveden 2017. godine.Samso wrote:Ja sam dobio 100 bonus bodova pocetkom prosle godine za 10 godina korisnickog staza.
kazem, ne bi me iznenadilo da su i tu unijeli izmjene. sad sam detaljnije procitao i vidim da pise da se to dobija jednokratno, kod uclanjenja. iskreno, ne sjecam se sta je ranije pisalo, da li da se dobija na pocetku obracunskog ciklusa ili kod uclanjenja. kod tvrdnje da sam dobio za obje godine, stojim
-
Samso
#60128 Re: BHTelecom All About
Ako imas vise usluga mogao si recimo jednu godinu dobiti 100 bodova za desetogodisnji staz u bh mobile, a naredne godine 100 bodova za neku drugu uslugu koju koristis 10 godina i duze.coco1 wrote:ja sam ih dobio i 2017. i 2018. godine. siguran sam da ovdje ima jos korisnika koji su, isto tako, dobili za te dvije godine i mogu ovo potvrditi. ako se ne varam, bonus plus je i uveden 2017. godine.Samso wrote:Ja sam dobio 100 bonus bodova pocetkom prosle godine za 10 godina korisnickog staza.
kazem, ne bi me iznenadilo da su i tu unijeli izmjene. sad sam detaljnije procitao i vidim da pise da se to dobija jednokratno, kod uclanjenja. iskreno, ne sjecam se sta je ranije pisalo, da li da se dobija na pocetku obracunskog ciklusa ili kod uclanjenja. kod tvrdnje da sam dobio za obje godine, stojim
Ove godine u martu ocekujem da cu dobiti 100 bodova za bh mobile staz.
-
coco1
#60129 Re: BHTelecom All About
drug, da se ne ponavljam, znam sta sam dobio. prosle godine sam dobio i dodatnih 100 bodova, jer sam sinovu ultru prebacio na pretplatu na svoje ime. mjesecni racuni su mi, zbirno, izmedju 200 i 240 KM. imam uvezano 2 midi pretplate, mojatv net, mojatv bh i otplacujem 3 mobitela. ova razlika u iznosima racuna se odnosi na slanje dopuna za ultru, slanje sms-ova za humanitarne akcije, sms-ovi za bingo itdSamso wrote:Ako imas vise usluga mogao si recimo jednu godinu dobiti 100 bodova za desetogodisnji staz u bh mobile, a naredne godine 100 bodova za neku drugu uslugu koju koristis 10 godina i duze.coco1 wrote:ja sam ih dobio i 2017. i 2018. godine. siguran sam da ovdje ima jos korisnika koji su, isto tako, dobili za te dvije godine i mogu ovo potvrditi. ako se ne varam, bonus plus je i uveden 2017. godine.Samso wrote:Ja sam dobio 100 bonus bodova pocetkom prosle godine za 10 godina korisnickog staza.
Ove godine u martu ocekujem da cu dobiti 100 bodova za bh mobile staz.
-
Dzontra_Volta
#60130 Re: BHTelecom All About
Ja imam samo mobitel mini15 na bh telecomu i dobio sam po 100 bodova i 2017. i 2018. godine.
-
jarobot
#60132 Re: BHTelecom All About
Ma izgleda da im se nešto u sistemu pokvarilo.
Kod mene piše datum skupljanja bodova 1.01.1970
Inače kad je krenuo ovaj bonus plus prve godone je i bolo silver 1km 1,5 bodova. Lani su malo pojsčali pa izgleda sad smanjli
Kod mene piše datum skupljanja bodova 1.01.1970
Inače kad je krenuo ovaj bonus plus prve godone je i bolo silver 1km 1,5 bodova. Lani su malo pojsčali pa izgleda sad smanjli
-
sencobih
#60133 Re: BHTelecom All About
Mene su prebacili u silver od nove godine, šteta što su smanjili vrijednost, ali opet sam na dobitku 
-
Samso
#60134 Re: BHTelecom All About
Danas je istekla ona Moja TV akcija, bas me zanima hoce li je opet produziti ili ce napraviti neku jos bolju akciju.
Mada je vrijeme i za xdsl i msurf akcije, jer nije ih odavno bilo.
Mada je vrijeme i za xdsl i msurf akcije, jer nije ih odavno bilo.
- Atego
#60135 Re: BHTelecom All About
Sutra zovem bht da uzmem moja tv net paket. Za koliko se to zavrsi i hocu li odmah moci uzimati uredjaje ?
- PlusSA
#60136 Re: BHTelecom All About
Nema popusta za nove korisnike.Atego wrote:Sutra zovem bht da uzmem moja tv net paket. Za koliko se to zavrsi i hocu li odmah moci uzimati uredjaje ?
Kad potpises na 2x godine oprema je gratis
Tek kad to istekne onda mozes dobijati popuste
Barem je tako nekad prije bilo.
- Atego
#60137 Re: BHTelecom All About
PlusSA wrote:Nema popusta za nove korisnike.Atego wrote:Sutra zovem bht da uzmem moja tv net paket. Za koliko se to zavrsi i hocu li odmah moci uzimati uredjaje ?
Kad potpises na 2x godine oprema je gratis![]()
Tek kad to istekne onda mozes dobijati popuste![]()
Barem je tako nekad prije bilo.
mislio sam da li mogu uzimati uredjaje iz njihove ponude ? Za popuste i ne znam
- Cossack
#60138 Re: BHTelecom All About
Trebalo bi da možeš ali za svaki slučaj nazovi 1444 ili pitaj na šalteru.Atego wrote:Sutra zovem bht da uzmem moja tv net paket. Za koliko se to zavrsi i hocu li odmah moci uzimati uredjaje ?
- PlusSA
#60139 Re: BHTelecom All About
"Grand slam manija se vraća!!!
Ne propustite priliku da uživate uz najbolje svjetske tenisere na legendarnom Australian Openu. Za sve vas smo pripremili nagradno takmičenje na kome možete osvojiti nagrade. Pratite Eurosport na MOJA TV."
Gledam obavijest evo ubacili su ES HD al jok
Slika je odron ne vidiš lopticu
Ne propustite priliku da uživate uz najbolje svjetske tenisere na legendarnom Australian Openu. Za sve vas smo pripremili nagradno takmičenje na kome možete osvojiti nagrade. Pratite Eurosport na MOJA TV."
Gledam obavijest evo ubacili su ES HD al jok
-
Samso
#60140 Re: BHTelecom All About
Jos nista o novim postpaid paketima koje su neki ovdje najavljivali. Mozda bude do marta, obicno u februaru i martu rade neke vece izmjene paketa- bar je do sada to bio slucaj.
-
niho92
#60141 Re: BHTelecom All About
Polahko sa HD-om tek je 2019 godinaPlusSA wrote:"Grand slam manija se vraća!!!
Gledam obavijest evo ubacili su ES HD al jok![]()
- Cossack
- diablobih
#60143 Re: BHTelecom All About
Uh, vrh, ima li film u zmajevom gnijezdu?
Novije filmove pink prikazuje jbt
Novije filmove pink prikazuje jbt
- arnes_king
#60144 Re: BHTelecom All About
Meni kada su tek pustili ovaj program bilo na silver, pa mi spustili na start, i sada kako vidim pisete o tome udjem da provjerim kad ponovo silversencobih wrote:Mene su prebacili u silver od nove godine, šteta što su smanjili vrijednost, ali opet sam na dobitku
-
Samso
#60145 Re: BHTelecom All About
Kod mene start od samog pocetka nikad nisam uspio dogurati do silvera. 16 mjeseci sam izdvajao 80-90 maraka mjesecno za bht racune znaci treba jos vise da bi se preslo u silver. U medjuvremenu sam smanjio racune tako da sad teoretske sanse nemam za silver 
- Cossack
-
Sake73
#60147 Internet
Pozdrav,
ADSL sam imao dugi niz godina i onda sam presao na VDSL2 u Junu 2016 godine. Sve je bilo na mojoj strani, nova podstanica u blizini kuce, nova intalacija u naselju,znaci bas sve poklopilo da imam internet bez problema. Uzeli smo MojTV Full + 1 paket koji kosta 60KM. Po ugoovru je brzina interneta 30+/2 mbps a bice pusteno i 50mbps ako tehnicka mogucnos bude dozvoljavala, sto je kod mene i radilo. Sve do neki dan kada sam slucajno otvorio postavke na modemu i vidjeo da je brzian dowload koja je tada bila 72703 kbps prepolovljena,odnosno sada je 35837 kbps. Hajde reko da prijavim "smetnju" na liniji. Napisao sam detaljan email koji sam poslao na njihovu adresu. I jutros dolazi ciko iz BHtelecoma da to pogleda. Prvo sto je reako kada je vidio modem "uh,VDSL2" je kod tebe a ja sam vise za ADSL. Testirao je liniju i ustanovijo da je linija "top", da brzina moze biti veca ali da on nema poima sta je u pitanju. Nazvao je nekog kolegu koji je iskusan u "VDSL2" da ga pita za to, gdje mu ovaj hladno odgovara "ako hoce brzi internet neka plat". Vidite, meni nije problem platiti ali me jako nervira kada neko bez da ti objasni i kaze nesto, jednostavno ti to sve promjeni bez da te kao krajnjeg korisnika obavjesti.
Ovdje mi treba vase misljenje ili savjet, sta bi mogao biti razlog za ovako nesto i sta bi bilo pametno uraditi? Ako je bilo sta moguce uraditi po ovome pitanju. Iskreno ja imam alternativu za drugogo internet providera, ali mi se ne ide jer je BHTelecom bas dobar i stabilan sto se tice MojTV iinterneta ovdje gdje zivim.
Hvala.
Ovo su postavke modema iz Juna 2016 godine.

A ovo su trenutne postavke na modemu.

ADSL sam imao dugi niz godina i onda sam presao na VDSL2 u Junu 2016 godine. Sve je bilo na mojoj strani, nova podstanica u blizini kuce, nova intalacija u naselju,znaci bas sve poklopilo da imam internet bez problema. Uzeli smo MojTV Full + 1 paket koji kosta 60KM. Po ugoovru je brzina interneta 30+/2 mbps a bice pusteno i 50mbps ako tehnicka mogucnos bude dozvoljavala, sto je kod mene i radilo. Sve do neki dan kada sam slucajno otvorio postavke na modemu i vidjeo da je brzian dowload koja je tada bila 72703 kbps prepolovljena,odnosno sada je 35837 kbps. Hajde reko da prijavim "smetnju" na liniji. Napisao sam detaljan email koji sam poslao na njihovu adresu. I jutros dolazi ciko iz BHtelecoma da to pogleda. Prvo sto je reako kada je vidio modem "uh,VDSL2" je kod tebe a ja sam vise za ADSL. Testirao je liniju i ustanovijo da je linija "top", da brzina moze biti veca ali da on nema poima sta je u pitanju. Nazvao je nekog kolegu koji je iskusan u "VDSL2" da ga pita za to, gdje mu ovaj hladno odgovara "ako hoce brzi internet neka plat". Vidite, meni nije problem platiti ali me jako nervira kada neko bez da ti objasni i kaze nesto, jednostavno ti to sve promjeni bez da te kao krajnjeg korisnika obavjesti.
Ovdje mi treba vase misljenje ili savjet, sta bi mogao biti razlog za ovako nesto i sta bi bilo pametno uraditi? Ako je bilo sta moguce uraditi po ovome pitanju. Iskreno ja imam alternativu za drugogo internet providera, ali mi se ne ide jer je BHTelecom bas dobar i stabilan sto se tice MojTV iinterneta ovdje gdje zivim.
Hvala.
Ovo su postavke modema iz Juna 2016 godine.

A ovo su trenutne postavke na modemu.

-
Samso
#60148 Re: BHTelecom All About
Ja bi odjavio taj paket 1 i uzeo ovu novu ociju 1 jer je u opciji 1 upload do 8 mbita, a tamo 2.
Odjavom paketa 1 bi izgubio neke kanale ali bi imao 50/8 brzinu.
Opcija 1 kosta 5 KM
Opcija 1 kosta 5 KM
- arnes_king
#60149 Re: BHTelecom All About
Ja se premisljam da se prebacim jer je i meni trenutno 50/2 plus dodatni paket kanala a kako vidim mogao bih se prebaciti na taj 50/8 i dodatno ove kanale opet ce mi izaci otpilike isto para...Samso wrote:Ja bi odjavio taj paket 1 i uzeo ovu novu ociju 1 jer je u opciji 1 upload do 8 mbita, a tamo 2.
Opcija 1 kosta 5 KM
-
Sake73
#60150 Re: BHTelecom All About
Pozdrav,Samso wrote:Ja bi odjavio taj paket 1 i uzeo ovu novu ociju 1 jer je u opciji 1 upload do 8 mbita, a tamo 2.
Opcija 1 kosta 5 KM
Hvala za prijedlog. Sto se tice MojTV i njihovi kanala ja nemam problem sa tim, ne gledam to vec koristim nesto drugo. Pogledat cu i tu opciju.
Hvala