BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Samso

#60101 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

jarobot wrote:
Samso wrote:Naravno

Nisam toliko bogat da bacam pare na provizije i ostale bankarske gluposti koje poskupljuju svako malo. Nakupi se toga na godisnjem nivou.
Baš ti hvala Šemso što si nas obavjestio kako plaćaš račune. :D :D I koga boli briga na temi gdje se piše o uslugama telekoma tvoje plaćanje provizija i hodanje po šalterima .
Nije Šamso :D

Korisnik iznad se zanimao pa sam mu odg a ako si pratio prethodne postove povezat ces. Sve je pocelo od pametnjakovica na bht salteru.
kakaljin

#60102 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

Samso wrote:
kakaljin wrote:
Samso wrote:Naravno

Nisam toliko bogat da bacam pare na provizije i ostale bankarske gluposti koje poskupljuju svako malo. Nakupi se toga na godisnjem nivou.
Tvoje pravo, ja elektronsko bankarstvo koristim i sve sto placam placam bez provizije, tako da ti ne stoji teza da ima provizija na elektronsko bankarstvo, ali provizija postoji kada odes na salter banke.
Provizija ne postoji ako placas na Raiffeisen, Intesa, BBI i ostalim sa kojim BHT ima ugovor.

Sa Unicredit bankom nemaju ugovor o placanju bez provizije. Naplacuju 40f po nalogu.
Opet imas pogresnu tezu jer sam i ja na unicreditu i placam bhtelecom bez provizije, tako da je od mene dosta vise pisanja o necemu sto nije tema, a ti i dalje pises netacne informacije, koje se nadam da nisi dobro provjerio pa ih ne znas.
PajaELdin

#60103 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

Tropik TV i ovaj nakav smecarski domaci u HD-u. Zna li neko ciji je ovaj Tropik TV? Jel kanal iz BiH?
MTV

#60104 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

IamPajaELdin wrote:Tropik TV i ovaj nakav smecarski domaci u HD-u. Zna li neko ciji je ovaj Tropik TV? Jel kanal iz BiH?
Tropik TV d.o.o Zenica
A koji je smecarski u HD?!
Benq

#60105 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

MTV wrote:
IamPajaELdin wrote:Tropik TV i ovaj nakav smecarski domaci u HD-u. Zna li neko ciji je ovaj Tropik TV? Jel kanal iz BiH?
Tropik TV d.o.o Zenica
A koji je smecarski u HD?!
Glas Drine HD :mrgreen:
Ramsey8

#60106 Re: BHTelecom All About

Post by Ramsey8 »

Moze li se samostalno promjeniti ruter izgleda da je zavrsio svoje i dok njih nacekam da ga promjene proci ce par dana pogotovo sad kad ide vikend.
Samso

#60107 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

Ramsey8 wrote:Moze li se samostalno promjeniti ruter izgleda da je zavrsio svoje i dok njih nacekam da ga promjene proci ce par dana pogotovo sad kad ide vikend.
Moze ako imas samo xdsl, a ako imas telefon i moju tv bice ti teze posto ima dosta konfigurisanja da bi sve proradilo kako treba.
Ramsey8

#60108 Re: BHTelecom All About

Post by Ramsey8 »

Samso wrote:
Ramsey8 wrote:Moze li se samostalno promjeniti ruter izgleda da je zavrsio svoje i dok njih nacekam da ga promjene proci ce par dana pogotovo sad kad ide vikend.
Moze ako imas samo xdsl, a ako imas telefon i moju tv bice ti teze posto ima dosta konfigurisanja da bi sve proradilo kako treba.
Samo net
Sta sve treba konfigurisati?
Samso

#60109 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

Ramsey8 wrote:
Samso wrote:
Samo net
Sta sve treba konfigurisati?
Ako je samo net onda u dsl postavkama uneses svoje korisnicko ime i lozinku.

podesavanje-zte-zxhn-h108l-routera-bhte ... 16170.html

Imas upustva na njihovoj stranici

https://www.google.com/search?ie=UTF-8& ... odema+adsl
PlusSA

#60110 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

Novi kanal a nije live kamera :mrgreen:

Tropik (djeciji kanal) ajd neka za mališane kanala :thumbup:
Cule10

#60111 Re: BHTelecom All About

Post by Cule10 »

Ohh novi kanal,dobar za mališane
I novi HD kanal...glas drine
PajaELdin

#60112 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

Podrzavam uvodjenje bosanskog kanala za djecu, dajte jos TNT Kids takodjer nas djeciji kanal.
Ramsey8

#60113 Re: BHTelecom All About

Post by Ramsey8 »

Samso wrote: Ako je samo net onda u dsl postavkama uneses svoje korisnicko ime i lozinku.

podesavanje-zte-zxhn-h108l-routera-bhte ... 16170.html

Imas upustva na njihovoj stranici

https://www.google.com/search?ie=UTF-8& ... odema+adsl
Hvala ti druze ali napravise oni do 12h :lol:
kakaljin

#60115 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

Dr_Help wrote:OBAVIJEST

Raja , BHTelecom će od 1.1.2019 raditi na zamjeni opreme kod korisnika koja je starija od 6 godina.
STB I MODEM.
na naljepnici resivera i modema stoji datum proizvodnje.
Postavljat će se nova oprema Modem će biti combo ADSL/VDSL/VOIP

shodno tome ko god ima staru opremu potrebno je da nazove 1444 i da mu se BESPLATNO. zamjeni.

Sta trebam uraditi jer imam HUB TECH HTI-9100HDA
coco1

#60116 Re: BHTelecom All About

Post by coco1 »

sto, ovako, javno, jasno i glasno ne obavjestite raju da ste umanjili vrijednosti bodova na ime lojalnosti/bonus plus?

transparentni ste kao bivsa Zeljina uprava. oglasavate se samo kad je nesto u vasu korist.
Samso

#60117 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

coco1 wrote:
sto, ovako, javno, jasno i glasno ne obavjestite raju da ste umanjili vrijednosti bodova na ime lojalnosti/bonus plus?

transparentni ste kao bivsa Zeljina uprava. oglasavate se samo kad je nesto u vasu korist.
Na koliko su ti smanjili?
Hyperthalamus

#60118 Re: BHTelecom All About

Post by Hyperthalamus »

Prije je na silever-u 1 KM= 2 boda, a sada je 1KM = 1,5 boda.
Samso

#60119 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

Hyperthalamus wrote:Prije je na silever-u 1 KM= 2 boda, a sada je 1KM = 1,5 boda.
Hinjav potez
coco1

#60120 Re: BHTelecom All About

Post by coco1 »

Samso wrote:
coco1 wrote:

Na koliko su ti smanjili?
ja sam na gold. ranije bilo 3 boda za 1 KM, sada 2 boda za 1 KM.
ing-ecc

#60121 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

coco1 wrote: sto, ovako, javno, jasno i glasno ne obavjestite raju da ste umanjili vrijednosti bodova na ime lojalnosti/bonus plus?

Vala upravu si :thumbup: samo sto bi bilo onda fer da se javno objavi i povecanje kategorije u bonus plus programu. :) Pa nek agencija za zastitu licnih podataka devera sa informacijama. :D
coco1

#60122 Re: BHTelecom All About

Post by coco1 »

ing-ecc wrote:
coco1 wrote: sto, ovako, javno, jasno i glasno ne obavjestite raju da ste umanjili vrijednosti bodova na ime lojalnosti/bonus plus?

Vala upravu si :thumbup: samo sto bi bilo onda fer da se javno objavi i povecanje kategorije u bonus plus programu. :) Pa nek agencija za zastitu licnih podataka devera sa informacijama. :D
sta ima agencija za zastitu licnih podataka s tim da bht na svojoj stranici, putem portala, ovih glasnogovornika koji ovdje i po drugim forumima postavaljaju svaku akciju i ono sto ide u prilog bht-u.... objavi da je doslo do izmjene bodovanja? jesam li spomenuo da poimenicno objave ko je u kojoj kategoriji? ne mjesaj kruske i jabuke. ja, slucajno vidio, kad sam usao da vidim je li vec uracunato onih 100 bodova za preko 10 godina u bht-u. da to nisam uradio, saznao bih kada dobijem racun, pa provjerim stanje bodova na portalu.

i, kod mene nije bilo promjene kategorije. bio gold i sada gold. sta je sa onim sto su bili i ostali u start paketu? o kakvom povecanju kategorije kod njih govorimo? sta je sa onim koji su vec bili u premium kategoriji? samo ostetili ljude. zasto bht nije nikada objavio kolike to godisnje, zbirne, uplate i uslovi trebaju za koju kategoriju? samo napisali ovo: Ukoliko ste fizičko lice, nastanjeno u BiH i pretplatnik ste naših usluga ili Ultra korisnik učlanjenjem u Bonus plus ostvarujete pravo na dodjelu statusa u okviru programa lojalnosti na osnovu: prosječnih iznosa računa u posljednjih 12 mjeseci, ukupnog broja priključaka za sve osnovne usluge i dužine vremenskog perioda korištenja usluge (staža) koju imate. kazem, bio i ostao gold. koji je to mjesecni prosjek za premium? mozda mi fali 1 KM mjesecno vise, pa bih se potrudio da povecam racune za taj iznos i da predjem u vecu kategoriju. ili, koliko je za silver? mozda sam na donjoj granici golda, pa dogodine i podpadnem u tu kategoriju, jer cu nesto ustedjeti u ovoj na racunima. znaci, nemam pojma na osnovu cega sam gold i do kada cu biti u toj kategoriji, odnosno, o kojim iznosima uplata pricamo za svaku pojedinacnu kategoriju.

kazem, transparentni kao bivsa Zeljina uprava kad je njima u korist. kad nije njima u korist, marsovci krivi.
Last edited by coco1 on 12/01/2019 16:05, edited 1 time in total.
ing-ecc

#60123 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

A otkud to za 100 bodova za preko 10 god?
Nisam ni ja dobio. :-)
coco1

#60124 Re: BHTelecom All About

Post by coco1 »

ing-ecc wrote:A otkud to za 100 bodova za preko 10 god?
Nisam ni ja dobio. :-)
ako dobro kontam, ti si uposlenik bht-a, pa nije fino da se sramotis i pokazujes neznanje o uslugama i pogodnostima koje pruzate korisnicima. jos uvijek na stranici bonus plus programa stoji da se za pretplatnicki staz preko 10 godina, svake godine dodjeljuje jednokratno 100 bodova. do sada sam uvijek to dobijao do sredine januara. eh,sad, ne bi me iznenadilo da su i to ukinuli, samo zaboravili izmjeniti, odnosno, izbrisati sa stranice.

na ostalo nemas odgovor?
zubi

#60125 Re: BHTelecom All About

Post by zubi »

coco1 wrote:koji je to mjesecni prosjek za premium? mozda mi fali 1 KM mjesecno vise, pa bih se potrudio da povecam racune za taj iznos i da predjem u vecu kategoriju. ili, koliko je za silver? mozda sam na donjoj granici golda, pa dogodine i podpadnem u tu kategoriju, jer cu nesto ustedjeti u ovoj na racunima. znaci, nemam pojma na osnovu cega sam gold i do kada cu biti u toj kategoriji, odnosno, o kojim iznosima uplata pricamo za svaku pojedinacnu kategoriju.
Ovo. :thumbup:
Locked