ing-ecc wrote:coco1 wrote:
sto, ovako, javno, jasno i glasno ne obavjestite raju da ste umanjili vrijednosti bodova na ime lojalnosti/bonus plus?
transparentni ste kao bivsa Zeljina uprava. oglasavate se samo kad je nesto u vasu korist.
Vala upravu si

samo sto bi bilo onda fer da se javno objavi i povecanje kategorije u bonus plus programu.

Pa nek agencija za zastitu licnih podataka devera sa informacijama.

sta ima agencija za zastitu licnih podataka s tim da bht na svojoj stranici, putem portala, ovih glasnogovornika koji ovdje i po drugim forumima postavaljaju svaku akciju i ono sto ide u prilog bht-u.... objavi da je doslo do izmjene bodovanja? jesam li spomenuo da poimenicno objave ko je u kojoj kategoriji? ne mjesaj kruske i jabuke. ja, slucajno vidio, kad sam usao da vidim je li vec uracunato onih 100 bodova za preko 10 godina u bht-u. da to nisam uradio, saznao bih kada dobijem racun, pa provjerim stanje bodova na portalu.
i, kod mene nije bilo promjene kategorije. bio gold i sada gold. sta je sa onim sto su bili i ostali u start paketu? o kakvom povecanju kategorije kod njih govorimo? sta je sa onim koji su vec bili u premium kategoriji? samo ostetili ljude. zasto bht nije nikada objavio kolike to godisnje, zbirne, uplate i uslovi trebaju za koju kategoriju? samo napisali ovo: Ukoliko ste fizičko lice, nastanjeno u BiH i pretplatnik ste naših usluga ili Ultra korisnik učlanjenjem u Bonus plus ostvarujete pravo na dodjelu statusa u okviru programa lojalnosti na osnovu: prosječnih iznosa računa u posljednjih 12 mjeseci, ukupnog broja priključaka za sve osnovne usluge i dužine vremenskog perioda korištenja usluge (staža) koju imate. kazem, bio i ostao gold. koji je to mjesecni prosjek za premium? mozda mi fali 1 KM mjesecno vise, pa bih se potrudio da povecam racune za taj iznos i da predjem u vecu kategoriju. ili, koliko je za silver? mozda sam na donjoj granici golda, pa dogodine i podpadnem u tu kategoriju, jer cu nesto ustedjeti u ovoj na racunima. znaci, nemam pojma na osnovu cega sam gold i do kada cu biti u toj kategoriji, odnosno, o kojim iznosima uplata pricamo za svaku pojedinacnu kategoriju.
kazem, transparentni kao bivsa Zeljina uprava kad je njima u korist. kad nije njima u korist, marsovci krivi.