Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za Kokkinakisa je vrijeme da postane i teniser, a ne samo jebač Donne Vekić... Radwanska je znala opalit' Viku i kada je ova bila na vrhuncu teniske karijere, ne vidim razlog za ovakvu kvotu večeras.
ma jarane, *** ** **** više, od 20 tie breakova pogodio sam onaj njegov protiv Federera, sve ostale sam hladno spušio bez problema sam ću do jagomira otići
Kakva nam je repka Do 21 god?
Gledajuci tabelu i omjer, sigurno uzimamo lihtenstajn Danas, al obicno dvica 1,1. Kontam heknut hendikep, da cemo ih uzeti najmanje sa tri razlike. Kvota 1,80.
Ima li neko Jos Nesto zä Danas da uzmemo lovu?
duminjo wrote:Kakva nam je repka Do 21 god?
Gledajuci tabelu i omjer, sigurno uzimamo lihtenstajn Danas, al obicno dvica 1,1. Kontam heknut hendikep, da cemo ih uzeti najmanje sa tri razlike. Kvota 1,80.
Ima li neko Jos Nesto zä Danas da uzmemo lovu?
jebo nas....vidi dzenneta, vidi drugih tekmi za igrati. dajte prijedloge.
ja kontam manje golova na kosovu, gruziji, azerbejdzanu, sloveniji i srbiji. i kontam wermacht odigrati na 1x.
a za sistem ima mjesta za neka iznenadjenja ili x-eve na azerbejdzanu, rusima....a ima i drugih visokih kvota koje bi se mogle probati tipa kenije kostarice, engleske, perua.....jebat mu mater, znam da im vjerovatno niko nece igrati, ali vrijedi probati i golden state dvicu na 2,90.
Jebote baš me doveo da se tresem još kad ga gledaš kako po okupatorskoj zemlji asistira i trese mreze tacno mu pozeliš da mu se desi nesto veceras pa da ih zabije jos 5