Milorad Dodik ALL ABOUT
- Drvosjeca iz Dejcica
#60076 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evo jedna sa obuke...nas nekoliko desetaka.

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
zrakomlat
#60078 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ima li kakvih vijesti za Hercegovinu? Ovamo se o obuci ili ne zna ili vrlo malo zna. Nismo valjda prepušteni sami sebi 
-
zrakomlat
- Maraschino
#60080 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jos jedna pobjeeeedaaaa...muha_sa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/vstv-iz ... /171127125
i ovaj put podvili rep
- horkesh
#60081 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A niko zaštitne naočale ne nosi, ili sam ja ćoravDrvosjeca iz Dejcica wrote:Evo jedna sa obuke...nas nekoliko desetaka.![]()
- mO k3
#60082 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evo gledam slike od njih fbDrvosjeca iz Dejcica wrote:Evo jedna sa obuke...nas nekoliko desetaka.![]()
- jazzer
#60083 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ljudi, u soku sam! Upravo sam sa nepoznatog broja dobio poruku od koje jos ne mogu sebi doci.
?
Ko je tajanstveni komsija sa broja 8? Zvao bih direktno Mektica da ga obavijestim ali nisam siguran da je on jedan od nas
. Da pokupim zenu i djecu i odmah krenem na slobodnu teritoriju u Srpsko Sarajevo? Prate li me? Ne savjetujte me da sve prijavim Bakirovoj policiji jer bih vjerovatno zavrsio na kazanima.
Braco, sta da radim?
Cita li Dzevdo ovo? Lazanski? Kome osim njih da se obratim a da je pouzdan, da radi za nasu stvarVrijeme je za osvetu. Obavijestice te komsija sa broja 8 o lokaciji polaska. Ne trazi ga, on ce naci tebe i informisati. Samo osnovne stvari ponesi i dodji na vrijeme. Porodici reci da ides u Fojnicu u banju, niko ne smije znati gdje si. Uniformu, oruzje, Kuran i tespih ces dobiti po dolasku. Selam brate. Abdulkerim.
Ko je tajanstveni komsija sa broja 8? Zvao bih direktno Mektica da ga obavijestim ali nisam siguran da je on jedan od nas
Braco, sta da radim?
- mO k3
#60084 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i ja cekam pozivjazzer wrote:Ljudi, u soku sam! Upravo sam sa nepoznatog broja dobio poruku od koje jos ne mogu sebi doci.
Cita li Dzevdo ovo? Lazanski? Kome osim njih da se obratim a da je pouzdan, da radi za nasu stvarVrijeme je za osvetu. Obavijestice te komsija sa broja 8 o lokaciji polaska. Ne trazi ga, on ce naci tebe i informisati. Samo osnovne stvari ponesi i dodji na vrijeme. Porodici reci da ides u Fojnicu u banju, niko ne smije znati gdje si. Uniformu, oruzje, Kuran i tespih ces dobiti po dolasku. Selam brate. Abdulkerim.?
Ko je tajanstveni komsija sa broja 8? Zvao bih direktno Mektica da ga obavijestim ali nisam siguran da je on jedan od nas. Da pokupim zenu i djecu i odmah krenem na slobodnu teritoriju u Srpsko Sarajevo? Prate li me? Ne savjetujte me da sve prijavim Bakirovoj policiji jer bih vjerovatno zavrsio na kazanima.
Braco, sta da radim?
-
155_mm
#60085 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
koliko se kukalo kako se nece moci braniti jer niko nikakve obuke nije prosao. a rijesenje pred nosom cijelo vrijeme bilo. nadam se da ce klubovi za airsoft i takticko streljastvo iskoristiti ovaj besplatni a ogromni PR koji su dobili os srpske propgande i privuci veliki broj novih clanova.
a i opcine i kantoni bi mogli to sve ekonomski pomoci te klubove.
tako bi se mogao dobiti rezvrvni sastav od 20.000 - 30.000. uz policiju i onih 50% OS BiH nagurati na 40.000 - 50.000 i tako osigurati mir svima u regiji za jos nekoliko decenija.
a i da se omladina makne od droge. bolje im je da skacu po sumama nego da se drogiraju.
a i ove nogometne navijace sa viskom energije i agresivnosti natjerati u te sportove da se malo smire.
tako bi se mogao dobiti rezvrvni sastav od 20.000 - 30.000. uz policiju i onih 50% OS BiH nagurati na 40.000 - 50.000 i tako osigurati mir svima u regiji za jos nekoliko decenija.
a i da se omladina makne od droge. bolje im je da skacu po sumama nego da se drogiraju.
a i ove nogometne navijace sa viskom energije i agresivnosti natjerati u te sportove da se malo smire.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#60086 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jazzer wrote:Ljudi, u soku sam! Upravo sam sa nepoznatog broja dobio poruku od koje jos ne mogu sebi doci.
Cita li Dzevdo ovo? Lazanski? Kome osim njih da se obratim a da je pouzdan, da radi za nasu stvarVrijeme je za osvetu. Obavijestice te komsija sa broja 8 o lokaciji polaska. Ne trazi ga, on ce naci tebe i informisati. Samo osnovne stvari ponesi i dodji na vrijeme. Porodici reci da ides u Fojnicu u banju, niko ne smije znati gdje si. Uniformu, oruzje, Kuran i tespih ces dobiti po dolasku. Selam brate. Abdulkerim.?
Ko je tajanstveni komsija sa broja 8? Zvao bih direktno Mektica da ga obavijestim ali nisam siguran da je on jedan od nas. Da pokupim zenu i djecu i odmah krenem na slobodnu teritoriju u Srpsko Sarajevo? Prate li me? Ne savjetujte me da sve prijavim Bakirovoj policiji jer bih vjerovatno zavrsio na kazanima.
Braco, sta da radim?
Abdulkerim!?
- mO k3
#60087 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Insallah !!!155_mm wrote:koliko se kukalo kako se nece moci braniti jer niko nikakve obuke nije prosao. a rijesenje pred nosom cijelo vrijeme bilo. nadam se da ce klubovi za airsoft i takticko streljastvo iskoristiti ovaj besplatni a ogromni PR koji su dobili os srpske propgande i privuci veliki broj novih clanova.
- horkesh
#60088 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta reći, naravno da to nije tek sportИлегална обука - чиме се баве ерсофт клубови у ФБиХ
Да ли је ово тек спорт, или припрема за војну акцију? С обзиром на, не тако давна искуства, ратне конотације готово је немогуће избјећи.
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=279663
-
Mirza007
#60089 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja nista slag'o - pokaz'o sms kakav jeste al' dzabe, ne vjeruje rospija ....... misli da cu u kakav kurvaluk.mO k3 wrote:i ja cekam pozivjazzer wrote:Ljudi, u soku sam! Upravo sam sa nepoznatog broja dobio poruku od koje jos ne mogu sebi doci.
Braco, sta da radim?zeni sam reko da idem u ribolov ...
Ja bi', ona ne da. Jel' opravdan izostanak?
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#60090 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A gledaj ti kako prođe ta seljačka priča,pa se taj lik iz Airsoft kluba još nešto opravdava...
E Bošnje,Bošnje..nikad pameti doć'.
P.S.Tebi Mirza ću ja opravdanje napisati,kad stavim Guardianov pečat žena će ti biti svjesna da nije nikakva zajebancija!
Mektića ne zovite,prodo vjeru za večeru!

E Bošnje,Bošnje..nikad pameti doć'.
P.S.Tebi Mirza ću ja opravdanje napisati,kad stavim Guardianov pečat žena će ti biti svjesna da nije nikakva zajebancija!
Mektića ne zovite,prodo vjeru za večeru!
- 512MB
#60091 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Narodu u RS bi samo porucio, mirno spavajte rata nece biti, airsoft je samo rekreacija na svjezem vazduhu da se omladina ne drogira, pogotovo ovaj u Buzimu sve fini momci i miroljubivi 
-
155_mm
#60092 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
horkesh wrote:Šta reći, naravno da to nije tek sportИлегална обука - чиме се баве ерсофт клубови у ФБиХ
Да ли је ово тек спорт, или припрема за војну акцију? С обзиром на, не тако давна искуства, ратне конотације готово је немогуће избјећи.
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=279663
da, to je upravo glavna osobina tog sporta. i sta sad?! ukinuti airsoft u svijetu ili mozda samo za bosnje.Ерсофт је спорт или вјештина слична пејнтболу, гдје учесници под пуном ратном опремом и са вјерним репликама стварног оружја, симулирају војне операције. Као такав, веома је погодан и за стварну обуку у војним вјештинама, кажу експерти из војне области.
nista drugo nego da neki kantoni donesu zakon da na 20.000 stanovnika mora da se osnuje jedan airsoft klub a na dva tkva kluba ide jedan klub iz prakticnog streljastva tzv. IPSC (International Practical Shooting Confederation). posto ovi zadnji mogu pucati iz automatskog oruzja.
kao na primjer ovi:
https://www.facebook.com/pscpoint/
sve 100% legalno i legitimno.
- eltroxin
#60093 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ni ovi ljubitelji ciste have ne miruju, mada bi guzice dali da se spuste u ovaj nas smog...

- skupljac_zeljeza
#60094 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I laže RTRS? Ovakvu obuku nisam prošao ni u JNA.
- skupljac_zeljeza
#60095 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako sam ja upratio ove eksperte Krajišnicu su prvi ešalon, a Hercegovci drugi. Očekuj sutra ili prekosutra SMS poruku koju ćeš obrisati odmah po prijemu.zrakomlat wrote:Ima li kakvih vijesti za Hercegovinu? Ovamo se o obuci ili ne zna ili vrlo malo zna. Nismo valjda prepušteni sami sebi
Ove Munje mislili prevariti Milana Jolovića, komadanda poznatih četnika Vukova sa Drine.

- Point.
#60096 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jebote, pa Srbi su pukli po svim savovima. Da mi je biti Srbin jedan dan pa da vidim kakvih tu prenosa sve ima.
-
Juliuscezar
#60097 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako šahovsko polje ustvari predstavlja bojno bosnjaci i u šahovskim klubovima obucavaju buduce oficire. Treba to provjerit
- GandalfSivi
#60098 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I Hrvati se spremaju!!!

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#60099 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
oce turKi do beograda e nece valla
- animus
#60100 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kud nas sad dižu. Moglo se sacekati do proljeća pa da brate ko ljudi (srbi) ratujemo. Ne volim ratovati po hladnoci. Lako je Bakiru iz trezora davati naređenja a ja moram sad po naredbi opet do maglaja. Nece valjda noćas napad.