Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Drvosjeca iz Dejcica

#60076 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Evo jedna sa obuke...nas nekoliko desetaka. :mrgreen:

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#60077 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Image

samo rastite bebe moje... bice celjadetine :bih:
zrakomlat

#60078 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

Ima li kakvih vijesti za Hercegovinu? Ovamo se o obuci ili ne zna ili vrlo malo zna. Nismo valjda prepušteni sami sebi :sad:
zrakomlat

#60079 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

pici wrote:Image

samo rastite bebe moje... bice celjadetine :bih:
:pisnuo:
Maraschino

#60080 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

jos jedna pobjeeeedaaaa...

i ovaj put podvili rep :run:
horkesh

#60081 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo jedna sa obuke...nas nekoliko desetaka. :mrgreen:

Image
A niko zaštitne naočale ne nosi, ili sam ja ćorav :-D
mO k3

#60082 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo jedna sa obuke...nas nekoliko desetaka. :mrgreen:

Image
Evo gledam slike od njih fb :) neka su oni nama zivi i zdravi , yamo neka treniraju zlu netrebalo ....
jazzer

#60083 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

Ljudi, u soku sam! Upravo sam sa nepoznatog broja dobio poruku od koje jos ne mogu sebi doci.
Vrijeme je za osvetu. Obavijestice te komsija sa broja 8 o lokaciji polaska. Ne trazi ga, on ce naci tebe i informisati. Samo osnovne stvari ponesi i dodji na vrijeme. Porodici reci da ides u Fojnicu u banju, niko ne smije znati gdje si. Uniformu, oruzje, Kuran i tespih ces dobiti po dolasku. Selam brate. Abdulkerim.
Cita li Dzevdo ovo? Lazanski? Kome osim njih da se obratim a da je pouzdan, da radi za nasu stvar :) ?
Ko je tajanstveni komsija sa broja 8? Zvao bih direktno Mektica da ga obavijestim ali nisam siguran da je on jedan od nas :) . Da pokupim zenu i djecu i odmah krenem na slobodnu teritoriju u Srpsko Sarajevo? Prate li me? Ne savjetujte me da sve prijavim Bakirovoj policiji jer bih vjerovatno zavrsio na kazanima.
Braco, sta da radim?
mO k3

#60084 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

jazzer wrote:Ljudi, u soku sam! Upravo sam sa nepoznatog broja dobio poruku od koje jos ne mogu sebi doci.
Vrijeme je za osvetu. Obavijestice te komsija sa broja 8 o lokaciji polaska. Ne trazi ga, on ce naci tebe i informisati. Samo osnovne stvari ponesi i dodji na vrijeme. Porodici reci da ides u Fojnicu u banju, niko ne smije znati gdje si. Uniformu, oruzje, Kuran i tespih ces dobiti po dolasku. Selam brate. Abdulkerim.
Cita li Dzevdo ovo? Lazanski? Kome osim njih da se obratim a da je pouzdan, da radi za nasu stvar :) ?
Ko je tajanstveni komsija sa broja 8? Zvao bih direktno Mektica da ga obavijestim ali nisam siguran da je on jedan od nas :) . Da pokupim zenu i djecu i odmah krenem na slobodnu teritoriju u Srpsko Sarajevo? Prate li me? Ne savjetujte me da sve prijavim Bakirovoj policiji jer bih vjerovatno zavrsio na kazanima.
Braco, sta da radim?
i ja cekam poziv :shock: zeni sam reko da idem u ribolov ...
155_mm

#60085 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

koliko se kukalo kako se nece moci braniti jer niko nikakve obuke nije prosao. a rijesenje pred nosom cijelo vrijeme bilo. nadam se da ce klubovi za airsoft i takticko streljastvo iskoristiti ovaj besplatni a ogromni PR koji su dobili os srpske propgande i privuci veliki broj novih clanova.

a i opcine i kantoni bi mogli to sve ekonomski pomoci te klubove.
tako bi se mogao dobiti rezvrvni sastav od 20.000 - 30.000. uz policiju i onih 50% OS BiH nagurati na 40.000 - 50.000 i tako osigurati mir svima u regiji za jos nekoliko decenija.

a i da se omladina makne od droge. bolje im je da skacu po sumama nego da se drogiraju.

a i ove nogometne navijace sa viskom energije i agresivnosti natjerati u te sportove da se malo smire.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#60086 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

jazzer wrote:Ljudi, u soku sam! Upravo sam sa nepoznatog broja dobio poruku od koje jos ne mogu sebi doci.
Braco, sta da radim?

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :thumbup:

Abdulkerim!? :lol: :lol: :lol: :lol:
mO k3

#60087 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

155_mm wrote:koliko se kukalo kako se nece moci braniti jer niko nikakve obuke nije prosao. a rijesenje pred nosom cijelo vrijeme bilo. nadam se da ce klubovi za airsoft i takticko streljastvo iskoristiti ovaj besplatni a ogromni PR koji su dobili os srpske propgande i privuci veliki broj novih clanova.

a i opcine i kantoni bi mogli to sve ekonomski pomoci te klubove.
tako bi se mogao dobiti rezvrvni sastav od 20.000 - 30.000. uz policiju i onih 50% OS BiH nagurati na 40.000 - 50.000 i tako osigurati mir svima u regiji za jos nekoliko decenija.

a i da se omladina makne od droge. bolje im je da skacu po sumama nego da se drogiraju.

a i ove nogometne navijace sa viskom energije i agresivnosti natjerati u te sportove da se malo smire.
Insallah !!!
horkesh

#60088 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

Илегална обука - чиме се баве ерсофт клубови у ФБиХ

Да ли је ово тек спорт, или припрема за војну акцију? С обзиром на, не тако давна искуства, ратне конотације готово је немогуће избјећи.

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=279663
Šta reći, naravno da to nije tek sport :-D
Mirza007

#60089 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mirza007 »

mO k3 wrote:
Braco, sta da radim?
i ja cekam poziv :shock: zeni sam reko da idem u ribolov ...
Ja nista slag'o - pokaz'o sms kakav jeste al' dzabe, ne vjeruje rospija ....... misli da cu u kakav kurvaluk.
Ja bi', ona ne da. Jel' opravdan izostanak?
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#60090 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

A gledaj ti kako prođe ta seljačka priča,pa se taj lik iz Airsoft kluba još nešto opravdava... :-) :? :lol: :lol: :lol:

E Bošnje,Bošnje..nikad pameti doć'. :roll:

P.S.Tebi Mirza ću ja opravdanje napisati,kad stavim Guardianov pečat žena će ti biti svjesna da nije nikakva zajebancija! :oops:

Mektića ne zovite,prodo vjeru za večeru! :lol: :lol: :lol:
512MB

#60091 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 512MB »

Narodu u RS bi samo porucio, mirno spavajte rata nece biti, airsoft je samo rekreacija na svjezem vazduhu da se omladina ne drogira, pogotovo ovaj u Buzimu sve fini momci i miroljubivi :thumbup:
155_mm

#60092 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

horkesh wrote:
Илегална обука - чиме се баве ерсофт клубови у ФБиХ

Да ли је ово тек спорт, или припрема за војну акцију? С обзиром на, не тако давна искуства, ратне конотације готово је немогуће избјећи.

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=279663
Šta reći, naravno da to nije tek sport :-D
Ерсофт је спорт или вјештина слична пејнтболу, гдје учесници под пуном ратном опремом и са вјерним репликама стварног оружја, симулирају војне операције. Као такав, веома је погодан и за стварну обуку у војним вјештинама, кажу експерти из војне области.
da, to je upravo glavna osobina tog sporta. i sta sad?! ukinuti airsoft u svijetu ili mozda samo za bosnje.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nista drugo nego da neki kantoni donesu zakon da na 20.000 stanovnika mora da se osnuje jedan airsoft klub a na dva tkva kluba ide jedan klub iz prakticnog streljastva tzv. IPSC (International Practical Shooting Confederation). posto ovi zadnji mogu pucati iz automatskog oruzja.

kao na primjer ovi:
https://www.facebook.com/pscpoint/

sve 100% legalno i legitimno.
eltroxin

#60093 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by eltroxin »

Ni ovi ljubitelji ciste have ne miruju, mada bi guzice dali da se spuste u ovaj nas smog...
Image
skupljac_zeljeza

#60094 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

155_mm wrote:
kao na primjer ovi:
https://www.facebook.com/pscpoint/

sve 100% legalno i legitimno.
I laže RTRS? Ovakvu obuku nisam prošao ni u JNA. :mrgreen:

skupljac_zeljeza

#60095 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

zrakomlat wrote:Ima li kakvih vijesti za Hercegovinu? Ovamo se o obuci ili ne zna ili vrlo malo zna. Nismo valjda prepušteni sami sebi :sad:
Kako sam ja upratio ove eksperte Krajišnicu su prvi ešalon, a Hercegovci drugi. Očekuj sutra ili prekosutra SMS poruku koju ćeš obrisati odmah po prijemu.

Ove Munje mislili prevariti Milana Jolovića, komadanda poznatih četnika Vukova sa Drine. :?

Image
Point.

#60096 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Jebote, pa Srbi su pukli po svim savovima. Da mi je biti Srbin jedan dan pa da vidim kakvih tu prenosa sve ima.
Juliuscezar

#60097 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Juliuscezar »

Kako šahovsko polje ustvari predstavlja bojno bosnjaci i u šahovskim klubovima obucavaju buduce oficire. Treba to provjerit
GandalfSivi

#60098 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

I Hrvati se spremaju!!!

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#60099 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

oce turKi do beograda e nece valla

animus

#60100 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

Kud nas sad dižu. Moglo se sacekati do proljeća pa da brate ko ljudi (srbi) ratujemo. Ne volim ratovati po hladnoci. Lako je Bakiru iz trezora davati naređenja a ja moram sad po naredbi opet do maglaja. Nece valjda noćas napad.
Locked