Beograd 1999, vajb.GandalfSivi wrote: ↑10/03/2026 22:10
Kaze grok da je tacno. Ako jeste, ovo je najveci baraz do sada zabiljen po Tel Avivu…
IRAN
- Haris.ba
#60051 Re: IRAN
-
Škobo Habu
-
JovicSA
#60054 Re: IRAN
A vi ne podržavate iz vjerskih razloga pedofile i ciniste ili samo mrzite muslimane redom? Nemoj na mene projicirati svoj vjerski fundamentalizam i islamofobiju. Zašto bih bio ravnodušan prema Iranu kada ničim nisu izazvali ovaj rat? Bio bih ravnodušan da je ovako Iran napao Izrael a da Izrael to nije isprovocirao ničim...to tvoj mali mozak ne može da shvati. Vidi se da vam je vata krenula na usta, mislili ste Iran će spustiti gače čim ovi zapucaju ali mudo Marijanovo.geoxx wrote: ↑10/03/2026 22:11Pa vi ste ravnodusni iz vjerskih razloga. Nema tu dubljih i logicnih razloga. Sto niste ravnodusni prema Iranu zbog Ukrajine i Rusije? To je bilo prvo. Uz to, Ukrajina nicim nije napala Iran nit je slala oruzje za napad. Ukrajina je licemjerna, a Iran nije. Haj bogati.
Last edited by JovicSA on 10/03/2026 22:17, edited 1 time in total.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#60055 Re: IRAN
Da iz vjerskih razloga. Ukrajinu sam podržavao iz moralnih razloga. Iran podržavama zato jer nekom smetaju muslimani koji su jaki. 47 godina su pod blokadom bez valjanog razloga samo jer žele svoju neovisnost. Savez sa Rusima im je nametnut, a dronovi su jedino što su mogli prodati zbog NEPRAVEDNIH sankcija.geoxx wrote: ↑10/03/2026 22:11Pa vi ste ravnodusni iz vjerskih razloga. Nema tu dubljih i logicnih razloga. Sto niste ravnodusni prema Iranu zbog Ukrajine i Rusije? To je bilo prvo. Uz to, Ukrajina nicim nije napala Iran nit je slala oruzje za napad. Ukrajina je licemjerna, a Iran nije. Haj bogati.
-
geoxx
#60056 Re: IRAN
Ko vi? Kakva islamofobija jbt? O cemu ti…JovicSA wrote: ↑10/03/2026 22:14A vi ne podržavate iz vjerskih razloga pedofile i ciniste ili samo mrzite muslimane redom? Nemoj na mene projicirati svoj vjerski fundamentalizam i islamofobiju. Zašto bih bio ravnodušan prema Iranu kada ničim nisu izazvali ovaj rat? Bio bih ravnodušan da je ovako Iran napao Izrael a da Izrael to nije isprovocirao ničim...to tvoj mali mozak ne može da shvati.geoxx wrote: ↑10/03/2026 22:11Pa vi ste ravnodusni iz vjerskih razloga. Nema tu dubljih i logicnih razloga. Sto niste ravnodusni prema Iranu zbog Ukrajine i Rusije? To je bilo prvo. Uz to, Ukrajina nicim nije napala Iran nit je slala oruzje za napad. Ukrajina je licemjerna, a Iran nije. Haj bogati.
Pitanje je jednostavno, zasto nisi ravnodusan prema Iranu jer su oni AKTIVNO podrzali nicim izazvanu rusku agresiju (prvo je to bilo), a jesi prema Ukrajini jer su oni PASIVNO podrzali nicim agresiju na Iran (to je bilo poslije)?
Odgovori, nemoj mi te islamofobije i gluposti kad ja ovdje nikakve cioniste ne podrzavam.
Odgovori.
Jedina “logika” u ovom gore je vjera, otud i ono sto sam napisao.
Last edited by geoxx on 10/03/2026 22:18, edited 1 time in total.
- Čitalac
#60057 Re: IRAN
-
sumirprimus
#60058 Re: IRAN
Vidim.ovo_malo_duse wrote: ↑10/03/2026 22:10Ahahah ubroja se Cio-strucnjak u Semite. Ima veze sa Semitima kao ja sa Kinezima. Gdjesi Semit nisam te prepoznao mozda si klempav kao i BiBi. Nije bolest sve sto boli…sumirprimus wrote: ↑10/03/2026 22:00Nemam.ovo_malo_duse wrote: ↑10/03/2026 21:57
Imas visoko misljenje o sebi, neljudi kao ti nas nemogu dirnut nicim.
Poslije Gaze i bljuvotina koje si ispisao, ne mozes napisat nista cime bi nam udovoljio,mozda da snimis kako glumis Iranski dron i fisnes se sa najblize zgrade mozda to….nope ni to nebi pomoglo da osjetimo dlaku suosjecanja.
Ne mogu.
, tnak intervencije razmak.
Ne bi.
Ono do suštine nisam ni dosao realno. Ljudi radite na sebi pustite se drugih ljudi pa i mene. Loši ste, prelosi. Nikakav izazov. Plus antisemiti... dodajte sami
Gdje si (ovo je vjerovatno usljed emocija pa guta)
sta drugo do uvrede(klempav) ovde i pozeljno. I nekaznjeno.
Frustracija standard. Naravno stari antisemiti, nekaznjeno
- GandalfSivi
#60059 Re: IRAN
Ne mislim cak ni da je neshvatanje Irana. Mislim da je generalno neshvatanje da ne moze dobiti sve sto hoce samo zato sto hoce…Haris.ba wrote: ↑10/03/2026 22:09Ovo je bilo prije pocetka agresije na Iran.GandalfSivi wrote: ↑10/03/2026 22:05 Ja fakat mislim da Trumpov mozak ne moze mentalno shvatiti da su mu Iranci rekli da se nece predati i da ce nastaviti ratovati. Sve vise i vise mislim da je jedini razlog jucerasnje konferencije bilo da bukvalno sam sebe ubjedi da sve ide po planu. Davno je receno da su njemu ove konferencije kao kakva sesija kod psihijatra, to sad bas na vidilo izlazi…
Kad sam ovo procitao, bio sam uvjeren da ce poceti napad. Jer, ocito se radi o neshvatanju Irana.Based on a February 22, 2026, interview on Fox News, Steve Witkoff, the U.S. Special Envoy for Middle East Peace, stated that President Donald Trump was "curious" as to why Iran had not "capitulated" despite a significant buildup of U.S. military power in the region
Ocito je bio opijen uspjehom u Venecueli i mislio je da ce ovo sa Iranom biti slicno.
Last edited by GandalfSivi on 10/03/2026 22:19, edited 1 time in total.
-
Crvene_brigade
#60060 Re: IRAN
Kakva je to argumentacija? Zašto moraš vrijeđati i podmetati fundamentalizam, islamofobiju i slično svaki put kada ti se ne sviđa nečije izneseno mišljenje i stavovi?JovicSA wrote: ↑10/03/2026 22:14A vi ne podržavate iz vjerskih razloga pedofile i ciniste ili samo mrzite muslimane redom? Nemoj na mene projicirati svoj vjerski fundamentalizam i islamofobiju. Zašto bih bio ravnodušan prema Iranu kada ničim nisu izazvali ovaj rat? Bio bih ravnodušan da je ovako Iran napao Izrael a da Izrael to nije isprovocirao ničim...to tvoj mali mozak ne može da shvati.geoxx wrote: ↑10/03/2026 22:11Pa vi ste ravnodusni iz vjerskih razloga. Nema tu dubljih i logicnih razloga. Sto niste ravnodusni prema Iranu zbog Ukrajine i Rusije? To je bilo prvo. Uz to, Ukrajina nicim nije napala Iran nit je slala oruzje za napad. Ukrajina je licemjerna, a Iran nije. Haj bogati.
Prestanite više etiketirati ljude na pravdi Boga!
- dembele
#60061 Re: IRAN
Kakvi mentoli braćo moja draga. Čifutskim žoharima i narandžastom imbecilu pregovori ništa ne znače.
- duminjo
#60062 Re: IRAN
Kazes svojim sugradjanima da si uništio Hezbollah i onda par mjeseci poslije, isti ti sugradjani postaju izbjeglice zbog toga što ti drzavu raketira upravo taj uništeni Hezbollah.
-
JovicSA
#60063 Re: IRAN
Pa i od naše municije i granata kao i srbijanske municije i svega stradaju neki ljudi tamo na suprotnoj strani. Nije to baš tako crno bijelo.
- Rothmans
#60065 Re: IRAN
Al cirkus su sto jes jes. Qrcili se i sad ne smiju kljuna promolit iz sklonista. Pa jestel barabe il niste ? Wtf . Haman ce dobro zapamtit perzijsko prangijanje .
Last edited by Rothmans on 10/03/2026 22:26, edited 1 time in total.
-
JovicSA
#60067 Re: IRAN
Crvene_brigade wrote: ↑10/03/2026 22:18Kakva je to argumentacija? Zašto moraš vrijeđati i podmetati fundamentalizam, islamofobiju i slično svaki put kada ti se ne sviđa nečije izneseno mišljenje i stavovi?JovicSA wrote: ↑10/03/2026 22:14A vi ne podržavate iz vjerskih razloga pedofile i ciniste ili samo mrzite muslimane redom? Nemoj na mene projicirati svoj vjerski fundamentalizam i islamofobiju. Zašto bih bio ravnodušan prema Iranu kada ničim nisu izazvali ovaj rat? Bio bih ravnodušan da je ovako Iran napao Izrael a da Izrael to nije isprovocirao ničim...to tvoj mali mozak ne može da shvati.geoxx wrote: ↑10/03/2026 22:11
Pa vi ste ravnodusni iz vjerskih razloga. Nema tu dubljih i logicnih razloga. Sto niste ravnodusni prema Iranu zbog Ukrajine i Rusije? To je bilo prvo. Uz to, Ukrajina nicim nije napala Iran nit je slala oruzje za napad. Ukrajina je licemjerna, a Iran nije. Haj bogati.
Prestanite više etiketirati ljude na pravdi Boga!
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#60068 Re: IRAN
Od posljedica blokade djeca u Iranu umiru decenijama jer ne mogu sve pribaviti, a ne mogu ni uvesti. DECENIJAMA. Avionski saobračaj im stagnira je su u blokadi pa ne mogu kupiti nove avione i dijelove za stare. Nemaju pristup softwareu na legalan način jer su pod blokadom. Ne mogu razvit bruku stvari je su pod jebenom blokadom. Zašto su pod blokadom?. Jer nisu više htjeli dopustiti da ih se pljačka. Bukvalno su primorani na ovaj savez. Kad su jednom u savezu bit će korektni prema saveznicima dok god se mogu imalo uzdati u njih. Jedina odbrana su im dronovi i rakete. I pored nafte jedini izvor prihoda.
-
JovicSA
#60069 Re: IRAN
Ništa oni nisu aktivno podržali već su prodali dronove isto kao što mi ili Srbija prodaje municiju i granate i čitava Evropa i Amerika Ukrajini. Tako je i Iran prodao dronove ali vaša mržnja prema muslimanima vas navodi na tu priču da je iran, ma čuj molim te, podržao napad na Ukrajinu. Šta Iran ima sa tim? Nit luk jeli nit luk mirisali, prodali svoje dronove kao što su svi drugi prodavali ali eto Iran je kriv i za rat u Ukrajini. De ne pričaj cionističko-pedofilske bajke.geoxx wrote: ↑10/03/2026 22:17 Ko vi? Kakva islamofobija jbt? O cemu ti…
Pitanje je jednostavno, zasto nisi ravnodusan prema Iranu jer su oni AKTIVNO podrzali nicim izazvanu rusku agresiju (prvo je to bilo), a jesi prema Ukrajini jer su oni PASIVNO podrzali nicim agresiju na Iran (to je bilo poslije)?
Odgovori, nemoj mi te islamofobije i gluposti kad ja ovdje nikakve cioniste ne podrzavam.
Odgovori.
Jedina “logika” u ovom gore je vjera, otud i ono sto sam napisao.
-
sumirprimus
- Čitalac
#60071 Re: IRAN
Pa postavljao sam već na temi Ukrajina, nije ta prodaja dronova ni u Iranu prošla bez polemike. Ali to je već davno ispričana priča. U svakom slučaju, suludo je kriviti Zelenskog. Odnosi Irana i Ukrajine narušeni su postupcima Teherana, a ne Kijeva.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
JovicSA
#60073 Re: IRAN
Kao i odnosi Rusije sa svim zemljama koje pomažu Ukrajinu. Nije to tako crno-bijelo, Iran je prodao dronove isto ako i sve druge zemlje što su prodavale i većinom poklanjale svoje oružije i opremu Ukrajini. to je prava istina ako ćemo argumentovano i bez emocija pričati o tome.Čitalac wrote: ↑10/03/2026 22:30Pa postavljao sam već na temi Ukrajina, nije ta prodaja dronova ni u Iranu prošla bez polemike. Ali to je već davno ispričana priča. U svakom slučaju, suludo je kriviti Zelenskog. Odnosi Irana i Ukrajine narušeni su postupcima Teherana, a ne Kijeva.
-
sumirprimus
#60074 Re: IRAN
Druze ne pravdaj se, znas sta radis a to je donosis pravovremen info na forumu. Ovo je drugi svijet, ne obaziri seČitalac wrote: ↑10/03/2026 22:30Pa postavljao sam već na temi Ukrajina, nije ta prodaja dronova ni u Iranu prošla bez polemike. Ali to je već davno ispričana priča. U svakom slučaju, suludo je kriviti Zelenskog. Odnosi Irana i Ukrajine narušeni su postupcima Teherana, a ne Kijeva.
- Čitalac
#60075 Re: IRAN
Sve to stoji, ali kako rekoh suludo je kriviti Zelenskog i Ukrajince. Ukrajina je žrtva agresije jednako kao i Iran. I ima jednako pravo da se brani i zastupa sopstvene interese.arman1 wrote: ↑10/03/2026 22:29Od posljedica blokade djeca u Iranu umiru decenijama jer ne mogu sve pribaviti, a ne mogu ni uvesti. DECENIJAMA. Avionski saobračaj im stagnira je su u blokadi pa ne mogu kupiti nove avione i dijelove za stare. Nemaju pristup softwareu na legalan način jer su pod blokadom. Ne mogu razvit bruku stvari je su pod jebenom blokadom. Zašto su pod blokadom?. Jer nisu više htjeli dopustiti da ih se pljačka. Bukvalno su primorani na ovaj savez. Kad su jednom u savezu bit će korektni prema saveznicima dok god se mogu imalo uzdati u njih. Jedina odbrana su im dronovi i rakete. I pored nafte jedini izvor prihoda.