Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
155_mm

#60051 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

512MB wrote:Nama u krajini je "Airsoft" razonoda broj jedan 8-)
hajd bolje i to nego da se drogirate

:D

inace ne bi bilo lose da se taj sport vise promovise i podrzi od strane cijelog drustva.
skupljac_zeljeza

#60052 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Crne munje poručuju: "Bakire, kasnis sa uplatom za ovaj mjesec, de rjesi to. Tvoja "Crna munja"...

Image

Image
Šunj

#60053 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Brčanski ugostitelji omamljene goste opelješili za 30.000 KM i investirali lovu u obuku Bakirovih specijalaca.
Image
BRČKO - Zijad Karalić (42) zvani Gike, vlasnik seoske kafane "Kaskada" u mjestu Gornji Rahić, kod Brčkog, i Lidija Dimković (36), optuženi su da su od marta do avgusta omamljivali goste tog ugostiteljskog objekta, a zatim im ukrali novac i druge dragocjenosti, ukupne vrijednosti blizu 30.000 KM.

Kako je potvrđeno "Nezavisnim", optužnica je podignuta pred Osnovnim sudom distrikta, koji ju je u potpunosti potvrdio.

Tužilaštvo Brčko distrikta je uz optužnicu Sudu dostavilo dokaze da su u svim slučajevima kod gostiju prethodno izazvani omamljenost i bespomoćnost istovremenom upotrebom alkohola i tableta opojnog dejstva, a koje su i pronađene u pretresu kod Karalića.

Navodi se da su njih dvoje u pića koja su gosti pili stavljali medikament klozapin, antipsihotik za liječenje specifičnih mentalnih poremećaja, a potom iskorištavali njihovo stanje smanjene svijesti.

"U jednom broju slučajeva za koje optužene terete u pomoć je pozivana i D.Ž. kako bi zavodila goste dok u piće ne bude ubačen klozapin", navodi se u optužnici, a saopšteno je iz Tužlaštva Brčko distrikta.

Zasebnim tačkama Karaliću se stavlja na teret da je sam, nakon upotrebe klozapina, na isti način izveo dvije teške krađe, teške blizu 12.000 KM.

"Njega tako terete da je u avgustu od A.A. ukrao novčanik sa 4.610 američkih dolara, pet debitnih kartica, ručni sat i dva mobilna telefona, oštetivši vlasnika za oko 11.420 KM. Prethodno je sredinom maja mobilni telefon vrijedan oko 500 KM na isti način ukraden omamljenom F.M.", navode iz Tužilaštva Brčko distrikta.

Karaliću i Dimkovićevoj prijeti i do pet godina zatvora. Uz to, Karaliću se jednom od tačaka optužnice stavlja na teret i šumska krađa, izvedena ljetos obaranjem većeg broja stabala u šumi K.A.
dembele

#60054 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dembele »

Šunj wrote:Brčanski ugostitelji omamljene goste opelješili za 30.000 KM i investirali lovu u obuku Bakirovih specijalaca.
Image
BRČKO - Zijad Karalić (42) zvani Gike, vlasnik seoske kafane "Kaskada" u mjestu Gornji Rahić, kod Brčkog, i Lidija Dimković (36), optuženi su da su od marta do avgusta omamljivali goste tog ugostiteljskog objekta, a zatim im ukrali novac i druge dragocjenosti, ukupne vrijednosti blizu 30.000 KM.

Kako je potvrđeno "Nezavisnim", optužnica je podignuta pred Osnovnim sudom distrikta, koji ju je u potpunosti potvrdio.

Tužilaštvo Brčko distrikta je uz optužnicu Sudu dostavilo dokaze da su u svim slučajevima kod gostiju prethodno izazvani omamljenost i bespomoćnost istovremenom upotrebom alkohola i tableta opojnog dejstva, a koje su i pronađene u pretresu kod Karalića.

Navodi se da su njih dvoje u pića koja su gosti pili stavljali medikament klozapin, antipsihotik za liječenje specifičnih mentalnih poremećaja, a potom iskorištavali njihovo stanje smanjene svijesti.

U BiH to zovemo kapitalnim ulaganjima :D

"U jednom broju slučajeva za koje optužene terete u pomoć je pozivana i D.Ž. kako bi zavodila goste dok u piće ne bude ubačen klozapin", navodi se u optužnici, a saopšteno je iz Tužlaštva Brčko distrikta.

Zasebnim tačkama Karaliću se stavlja na teret da je sam, nakon upotrebe klozapina, na isti način izveo dvije teške krađe, teške blizu 12.000 KM.

"Njega tako terete da je u avgustu od A.A. ukrao novčanik sa 4.610 američkih dolara, pet debitnih kartica, ručni sat i dva mobilna telefona, oštetivši vlasnika za oko 11.420 KM. Prethodno je sredinom maja mobilni telefon vrijedan oko 500 KM na isti način ukraden omamljenom F.M.", navode iz Tužilaštva Brčko distrikta.

Karaliću i Dimkovićevoj prijeti i do pet godina zatvora. Uz to, Karaliću se jednom od tačaka optužnice stavlja na teret i šumska krađa, izvedena ljetos obaranjem većeg broja stabala u šumi K.A.
U BiH se to zove kapitalno ulaganje. :-D
skupljac_zeljeza

#60055 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Šunj

#60056 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

muha_sa

#60057 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#60058 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Kako se onaj žaruljoglavi usudio na ovako nešto bez Guardianovog odobrenja? :? Pa će opet po sudovima orgijati sudije muslimani ko' onaj što
je viko:"Štiklom ga!",dok je Hanka Golubu žumanjke gazila... :-? :lol: :lol: :lol:
mO k3

#60059 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Takbir!!!

Kako se lijepo sprdati sa četnicima :)
hAZNADAR

#60060 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hAZNADAR »

skupljac_zeljeza wrote:

:mrgreen: :lol: A kada bi ih sada tužili zbog zloupotrebe slike?
Paintball klub iz Cazina predstavili kao “Izetbegovićeve paravojne jedinice”

“Airsoft klub „Crna munja“ se ovim saopštenjem javno ograđuje od gnusnih laži i izmišljotina koje su objavljene u prilogu na ATV Banja Luka, dana 25. novembra 2017. U spomenutom prilogu na ovoj televiziji naš klub se bez bilo kakve provjere i informisanja proglašava paravojnom formacijom, što je za sve naše članove i simpatizere skandalozno i šokantno. Ova televizija u svom prilogu dalje navodi da je naš klub direktno povezan sa gospodinom Bakirom Izetbegovićem, i njegovim političkim aktivnostima, što također dematujemo i napominjemo da naš klub nema nikakve veze sa politikom i političkim dešavanjima u BiH.

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/mediji ... to/931866/
Nisi skontao poentu. Ovi airsoftveri su najopasniji. Uvjezbani na nepreciznom oruzju kratkog dometa - znaci uvjezbani da pridju blize. Mozes zamisliti kada takvima dadnes ubojito precizno oruzje duzeg dometa.
mO k3

#60061 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

@hazna
Meni su uvježbavali godinama na Cs 1.5 i 1.6 mi smo spremni :)
skupljac_zeljeza

#60062 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

hAZNADAR wrote:
skupljac_zeljeza wrote:

:mrgreen: :lol: A kada bi ih sada tužili zbog zloupotrebe slike?
Paintball klub iz Cazina predstavili kao “Izetbegovićeve paravojne jedinice”

“Airsoft klub „Crna munja“ se ovim saopštenjem javno ograđuje od gnusnih laži i izmišljotina koje su objavljene u prilogu na ATV Banja Luka, dana 25. novembra 2017. U spomenutom prilogu na ovoj televiziji naš klub se bez bilo kakve provjere i informisanja proglašava paravojnom formacijom, što je za sve naše članove i simpatizere skandalozno i šokantno. Ova televizija u svom prilogu dalje navodi da je naš klub direktno povezan sa gospodinom Bakirom Izetbegovićem, i njegovim političkim aktivnostima, što također dematujemo i napominjemo da naš klub nema nikakve veze sa politikom i političkim dešavanjima u BiH.

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/mediji ... to/931866/
Nisi skontao poentu. Ovi airsoftveri su najopasniji. Uvjezbani na nepreciznom oruzju kratkog dometa - znaci uvjezbani da pridju blize. Mozes zamisliti kada takvima dadnes ubojito precizno oruzje duzeg dometa.
Vidim i ja da sam na prvu fulio. Treba gledati Pink info 3, tamo će njihovi eksperti podrobnije pojasniti o čemu se ovdje tačno radi. Ma čim oni nose 'ratnu zastavu' nije to igranje i pikanje. Gdje ba da Informer, Kurir i Večernjak pogriješe.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#60063 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Što se budale pravite,a juče sve objasnio voni analitiĆar iz lidera regiona... :-) :lol: :lol: :lol:
Bitna je ideja,sama obuka nije toliko bitna.Možete i drškama od metle da "pucate",pištoljima na vodu,kineskom plastikom,ali ako je to neki
skup i sve se odvija na ideji "Islamske deklaracije",e tu je onda problem... :mrgreen:

Na kraju krajeva,gdje se na jednom mjestu skupi više muslimana,kakvo dobro iz toga može izaći? Skupljaju se po sudovima,pa vidi belaja.:mrgreen: Mada je đeneral Pampers učinio sve da se nikad više nigdje ne skupljaju..... :oops:
General War

#60064 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

Braćo vehabije pored vas toliko radikalnih, Bakir mora da obučava 9000 Bošnjaka, za obračun sa Srbima. Bruka!!!”, napisao je Puhalo na Twitteru. :lol: :lol:
512MB

#60065 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 512MB »

mO k3 wrote:@hazna
1.6 ftw

Ja godinama na dust2 sa AWP uvjezbavo ciljanje za nedaj boze :D
mO k3

#60066 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

512MB wrote:
1.6 ftw

koji server ja sam igrao sam na d2 :) i inferno :mrgreen:
512MB

#60067 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 512MB »

mO k3 wrote:
512MB wrote:
1.6 ftw

koji server ja sam igrao sam na d2 :) i inferno :mrgreen:
Nista public, samo lan turnire dje se more koja kinta obrnut i dobro cugnut :)
mO k3

#60068 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

ccccc kako te nije stid tako nesto spomenuti :) tu se nista ne uci :) eno vidim nekidan da je bio cs go neki turnir kada tamo Team NIP igra :) kada sam ih je prao jao.. :mrgreen:
512MB

#60069 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 512MB »

mO k3 wrote:ccccc kako te nije stid tako nesto spomenuti :) tu se nista ne uci :) eno vidim nekidan da je bio cs go neki turnir kada tamo Team NIP igra :) kada sam ih je prao jao.. :mrgreen:
Cuj tu se nista ne uci... vise taktike i aiminga naucis na jednom lan turniru nego za dvi godine public dangubenja. Po godine zivota sam posvetio tom sranju, svaki dan 6-7 sati trening svaki drugi dan esl turnir, kad se raja pocela zenit raspali se... zato sad samo Airsoft :D

Sorry za offtopic
bh.tornjak

#60070 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

prljavi Hare wrote:
Kako se onaj žaruljoglavi usudio na ovako nešto bez Guardianovog odobrenja? :? Pa će opet po sudovima orgijati sudije muslimani ko' onaj što
je viko:"Štiklom ga!",dok je Hanka Golubu žumanjke gazila... :-? :lol: :lol: :lol:
jedan od napacenih pacenika koji je prosao torturu masaze jaja kaze da je Hanka gazeci po jojcadima pjevala "cimbur pravim, do cimbura mi nije, vlasnik jaja gorke suze lije"....i "bosa Hanka jaja pregazila"
Last edited by bh.tornjak on 27/11/2017 18:17, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#60071 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Image

bice celjadi bice :bih:
mO k3

#60072 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

pici wrote:Image

i tvoj je predebel... deder dijeta
bh.tornjak

#60073 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

pici wrote:Image

na ovom se vidi po zubima da je treniran i obucen za djecu i nejac....a dje su oni sto su trenirani za stare i nemocne....???
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#60074 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by japin_mutapi »

cod2 kar98k, sto bi reko amidza idriz, mrtva stela za poludistancu i stekanje
igro traviana birvaktile, bio dobar, bez zlata, bez skripti, samo pljackao i pravio vojsku, timski igrac, uvijek odradio svoj dio posla kad je trebalo zakucati vojsku na zid, uvijek na vrijeme bez kasnjenja, bez primjedbi i zalbi

eto, nek hare proslijedi dzevadu, da se nadje nesto primjereno za mene
javicu se kada prodjem ovu baketovu obuku, da objasnim kako je bilo i o cemu se radilo, pa da se stavim PREDSJEDNIKU na raspolaganje
Locked