da si poredio proslu sezonu i izgubljenu titulu sa izgubljenim kupom pa ni po jada...
al mi nismo imali spremne ostampane majice
kaje samo posteno,nedaju oni pare vise, nedaju al dovoljno
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Cuj pusti ti nase kloceve a stavi sliku StrumfaSliver wrote:Pusti ti nase kloceve, nego odvoji koju KM od usta za sudije i kriminalni milje, trebat ce vam vec za sljedece kolo.
znaci ipak ste stelili,kupovali i mutili??? aaaaaaa nisam znaomanijak1 wrote:Ja stvarno ne znam šta je izlija izlio.
Ako ga već to boli ili je bio svjedok tome onda nema mahalanja , ima konkretna procedura.
Najlakše je torokat , pa se ušutit .
Ili što ne vjeruješ meni a vjeruješ Izliji ?
Zato što ti njegova priča više odgovara.
Uostalom čovjeka nema pa kad se oglasi , onda ćemo o tome šta smo mi štelili, kupovali i mutili.
Nijednu titulu nismo kupilimolicu lijepo on poredi izgubljeni kup sa kupljenom titulom
niste tako pricali da niste kupovali..manijak1 wrote:Nijednu titulu nismo kupilimolicu lijepo on poredi izgubljeni kup sa kupljenom titulomnije bilo potrebe.
A što ne bih poredio Kup ? Osvojiti Kup ili titulu kod nas je skoro isto , spašavaš sezonu izlazeći u Evropu.
Toliko o poštenju .
jel ovo onaj sto ste mu psovali majku ustasku???hrasno38 wrote:http://scsport.ba/zakaric-ne-treba-niko ... -sarajevo/
Eto kakvi ste vi navijaci otpisali ste svoj klub od borbe za titulu a najljuci protivnik jos uvijek polaze nade u vas
Evo vidis opet si Pitarski advokat.......ljubav je to stvarana vremenom i uslugama!sumirprimus wrote:jel ovo onaj sto ste mu psovali majku ustasku???hrasno38 wrote:http://scsport.ba/zakaric-ne-treba-niko ... -sarajevo/
Eto kakvi ste vi navijaci otpisali ste svoj klub od borbe za titulu a najljuci protivnik jos uvijek polaze nade u vas![]()
ozbiljno??pa se on s pravom naljutio???
pomagali bi mi i vama al hocete prevarithrasno38 wrote:
Nema veze zato ste pomogli svojim sportskim prijateljima obilato da je osvoje![]()
![]()
Nije covjek koji je pun ko brod dzaba prozivao i pjenio....obraz je da se plati usluga:)
ko vi sa savezom i sudijama jeli?hrasno38 wrote:
Evo vidis opet si Pitarski advokat.......ljubav je to stvarana vremenom i uslugama!
Znači da si ti navalio da mahalanjem nešto kažeš , izvini trebao sam još i upotrijebiti prilog navodno mi štelili , kupovali i mutili.sumirprimus wrote:znaci ipak ste stelili,kupovali i mutili??? aaaaaaa nisam znaomanijak1 wrote:Ja stvarno ne znam šta je izlija izlio.
Ako ga već to boli ili je bio svjedok tome onda nema mahalanja , ima konkretna procedura.
Najlakše je torokat , pa se ušutit .
Ili što ne vjeruješ meni a vjeruješ Izliji ?
Zato što ti njegova priča više odgovara.
Uostalom čovjeka nema pa kad se oglasi , onda ćemo o tome šta smo mi štelili, kupovali i mutili.
ja tebe nista ne razmuijem, pricas nekim knjiskim jezikom bogami.manijak1 wrote: Znači da si ti navalio da mahalanjem nešto kažeš , izvini trebao sam još i upotrijebiti prilog navodno mi štelili , kupovali i mutili.
Nemoj mi trpat svoje insinuacije.Čuj pitaj , pitak ih ti pa neka se izjasne ovdje o navodnim kriminalnim radnjama.
pa jeste koji dio nije jasan knjizaro, da sam mladji reko bi ti kompjuterumanijak1 wrote:Čuj sad hoćemo mi prevarit a oni napali Dinu za pare.
Mašala pameti .
Uuuhhhhh prvo dakle Zeljo je u zadnjem klu protiv Celika igrao 1:1 s obzirom da su vidjeli kako se djele kolacici na Kosevu. Da je bilo sve kako treba bila je velika mogucnost s obzirom kako je Sloboda igrala da vam cvakne bod pa da ne zavrsite na 66 nego na 64 a da Zeljo klapi Celika i da ode na 65. Jel ti sad malo jasnije da 63 je moglo biti i 65! Ali posto je citav auditorijum vidio onu smijuriju od utakmice gdje su se igraci Slobode sklanjali da vi zabijete gol onda koja je motivacija Zelji bila....pogotovo nakon one kradje u Lukavici kad se iz aviona vidjelo da vam se steli titula. Dakle malo razmisli prije nego pocnes da postavljas nebuloze i naucis osnovne matematicke operacije. A koliko je Sloboda zajebana za vas (dosuse i za nas) odmah su vam pokazali nakon sto im niste isplatili nagradu!!!Sliver wrote:Da da, tako je to u svijetu sok-fantazije gdje je 63>64.
nemoj vas samo ti vise branit molim te dosadilo mi nabijat na volejmanijak1 wrote:kako onda možeš druge optuživat za ono što vi radite ?
ja isto kontam sta covjek prica a javno trazili pare da im se isplatemanijak1 wrote:Čuj sad hoćemo mi prevarit a oni napali Dinu za pare.
Mašala pameti .
paaaa imali ste i vi dilova ispod zita...hrasno38 wrote:ja isto kontam sta covjek prica a javno trazili pare da im se isplatemanijak1 wrote:Čuj sad hoćemo mi prevarit a oni napali Dinu za pare.
Mašala pameti .
pusti to ba rekla kazala.....ko je nas javno proziavo za pare ili koga smo mi javo prozivali za paresumirprimus wrote:paaaa imali ste i vi dilova ispod zita...hrasno38 wrote:ja isto kontam sta covjek prica a javno trazili pare da im se isplatemanijak1 wrote:Čuj sad hoćemo mi prevarit a oni napali Dinu za pare.
Mašala pameti .
samo nije niko javno pricaOO..![]()
raspitajte se malo boga vam nemojte samo kosarku pratit...
ihhh imali bi i pitari titula da su mudri ko vi...hrasno38 wrote:
pusti to ba rekla kazala.....ko je nas javno proziavo za pare ili koga smo mi javo prozivali za parecuj raspitajte se....gdje kod Suhre na Skenderiji?