Generalno slabo guraju ove sezone u domacem prvenstvu, i mislim da tu ne bi trebalo biti problema nekih vecih.AmiĐa_Idriz wrote: ↑02/04/2022 22:03 Benfica izgubila sinoć kod Brage 3:2 iako su stigli 2:0. Nunez se oporavio. Vjerovatno buduća zvijezda europskog fudbala.
Pa ono, mislim da ima dosta toga sto utice na njega u zadnje vrijeme, neuspjesi sa Egiptom, ugovor i imas to sto imas.no_sekirli wrote: ↑02/04/2022 21:56
Ako se egipatski superstar malo dohaviza i pocne razmisljati o igri umjesto o parama, imamo velike sanse.
Valjda se dohaviza, jebiga u Liverpoolu je bilo i boljih igraca koji su ga napustali pa nije bio smak svijeta.
I ne shvatam ni tu politiku igraca i menadzera, jebote Liverpool i Klopp su te napravili igracem i to relativno kasno je dostigao taj neki svoj maksimum, i opet naglasavam iskljucivo zahvaljujuci Liveproolu i trenerima.
Da je ostao u Romi, bio bi i dalje trkaca kokos i vjerovatno bi mu to bio vrhunac karijere.
Za svaku sedmicu odugovlacenja jer je nezadovoljan ponudjenom platom ja bih mu svaku narednu ponudu smanjivao za 10k sedmicno, a na ljeto uvalio Newcastle-u.
Nista nije naucio od Coutinha ili Ginija.