Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
semirsar

#60026 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

pisem pa brisem, opet nesto napisem o tome i jopet naletim na komentar kao ovi gori od @Velkoskog... i brisem, nije vrijedno, jok vala. :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#60027 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Velkoski »

lakilaka wrote:ti podrzavas diskriminaciju.
apsolutno.

tužite me, il' vam je lakše kukat' po forumu :sad:

jednostavno ba odjavite, pređite na telekom, podržite domaće i državno, ili tužite ako misltie da možete, džaba peglate ovdje, jebo vas rtl
lakilaka

#60028 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by lakilaka »

Velkoski wrote:
apsolutno.

jednostavno ba odjavite, pređite na telekom, podržite domaće i državno, ili tužite ako misltie da možete, džaba peglate ovdje, jebo vas rtl
zato nam je sve ovako. na zalost. kada se trebas izboriti za pravdu, ne nego bjezi ili i ti kradi i otimaj. zalosno.
semirsar

#60029 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Velkoski wrote:
apsolutno.

pa lakse tebi preskocit komentare i citatn dalje, bolje nego 'sovat ovdeka :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#60030 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Velkoski »

lakilaka wrote: zato nam je sve ovako. na zalost. kada se trebas izboriti za pravdu, ne nego bjezi ili i ti kradi i otimaj. zalosno.
bar u ovom slučaju nisi primoran da ti iko išta otima, imaš šansu da se odjaviš :D

isto k'o što nisi primoran ni da glasaš za SDA :oops: :mrgreen:
crnivrag

#60031 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Tačno ću sam sebi odgristi uho, ode 20 stranica na prepucavanje oko zatamnjivanja kanala.
semirsar

#60032 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

crnivrag wrote:Tačno ću sam sebi odgristi uho, ode 20 stranica na prepucavanje oko zatamnjivanja kanala.
pa kad jos nista novo nisi priturio, rtrs+ je vec bajata novina... :run: :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#60033 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Velkoski »

crnivrag wrote:Tačno ću sam sebi odgristi uho, ode 20 stranica na prepucavanje oko zatamnjivanja kanala.
što bolan? baš je zanimljiva rasprava ljudi koji vole rukomet i raspravljaju o ovom gorućem problemu u državi zbog kojeg nam je sve ovako. kada Telemach ne bude zatamnjivao RTL sve će da bude bolje, nek' se izbore ljudi.

ili jednostavno odjave uslugu koja im se ne sviđa i na koju nisu primorani :mrgreen:
c_g

#60034 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

Velkoski wrote:pa odjavi?
Što me citiraš uopšte i pišeš ovakve gluposti. Zaobiđi mi post i ćao.
Meni se ne sviđa šta rade i ovo ne rade samo sa RTL već i sa HRT i sa ostalim kanalima. Plaćam isto kao i korisnici iz Viteza, a nemam isto što i oni, naprotiv, uskraćen sam. Tu nije poenta u RTL, već u onome što mi kao korisnici potpišemo. Ti ako ovo ne shvataš, nemoj se uključivat u raspravu.
lakilaka

#60035 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by lakilaka »

Velkoski wrote:
lakilaka wrote: zato nam je sve ovako. na zalost. kada se trebas izboriti za pravdu, ne nego bjezi ili i ti kradi i otimaj. zalosno.
bar u ovom slučaju nisi primoran da ti iko išta otima, imaš šansu da se odjaviš :D

ko glasa za sda? zasto trolas. ja sam protiv diskriminacije korisnika a ti posto nemas nista pametno i argumentovano da kazes onda trolas. nastavi samo.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#60036 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Velkoski »

lakilaka wrote:
Velkoski wrote:

ko glasa za sda? zasto trolas. ja sam protiv diskriminacije korisnika a ti posto nemas nista pametno i argumentovano da kazes onda trolas. nastavi samo.
ako misliš da trolam i da te ugrožavam prijaviš moj post administraciji ovog foruma, to je jedan od načina da se izboriš za pravdu
lakilaka

#60037 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by lakilaka »

Velkoski wrote:
lakilaka wrote:
Velkoski wrote:

ako misliš da trolam i da te ugrožavam prijaviš moj post administraciji ovog foruma, to je jedan od načina da se izboriš za pravdu
evo opet trolas. ali ja ne zelim nikoga prijavljivati, nego samo zelim ukazati na diskriminaciju korisnika telemacha. ako imas nesto o tome reci a ne o odjavljivanju. moglo bi se zakljuciti da si ti za diskriminaciju, jer nisi protiv nje. na zalost.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#60038 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Velkoski »

lakilaka wrote:
Velkoski wrote:
lakilaka wrote: ko glasa za sda? zasto trolas. ja sam protiv diskriminacije korisnika a ti posto nemas nista pametno i argumentovano da kazes onda trolas. nastavi samo.
evo opet trolas. ali ja ne zelim nikoga prijavljivati, nego samo zelim ukazati na diskriminaciju korisnika telemacha. ako imas nesto o tome reci a ne o odjavljivanju. moglo bi se zakljuciti da si ti za diskriminaciju, jer nisi protiv nje. na zalost.
pa zašto dopuštaš diskriminaciju za svoje pare od strane privatne firme? svih vas 15 diskriminisanih otkaže telemach, oni propadnu, je l' može bolja kazna?
lakilaka

#60039 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by lakilaka »

Velkoski wrote:
lakilaka wrote:
Velkoski wrote:
pa zašto dopuštaš diskriminaciju za svoje pare od strane privatne firme? svih vas 15 diskriminisanih otkaže telemach, oni propadnu, je l' može bolja kazna?
ne vrijedi. ne shvacas ili neces da shvatis. odustajem.
MTV

#60040 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Pa ti svrati malo anamotamo na kafu/kavu/kahvu. Da malo odmoris jer biti ce jos 20 stranica :mrgreen:
semirsar

#60041 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

kako se raspravljati s nekim ko ima preko 58k postova na forumu... :-) :lol:
MTV

#60042 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Prebrz mu internet, trebalo bi mu uvest ogranicenje brzine surfanja na klixu :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#60043 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

hipija wrote:Da je djevojka u pravu-u pravu je. Kamo sreće da nas je veći broj takvih. Baš na tom relativiziranju "šta će ba ona?", i "sigurno i ne gleda rukomet" prolaze nam mnogo veće podvale i prevare od ove i to na globalnom nivou od rata naovamo.
Da će se nešto promijeniti-neće, jer jednostavno ne postoji dovoljno kritična masa koja bi išla toliko daleko da dođe čak i do raskidanja ugovora sa telemach. Tada bi ovi shvatili da je vrag odnio šalu.
U telemachu su evidentno je, dobili instrukcije, da se u svemu ovome prave malo ludi i da uglavnom prema javnosti nastupaju sa dvije-tri uhodane rečenice tipa: "provjerićemo Vaše navode", "na zahtjev emitera kompanija Telemach je dužna zamračiti pomenuti sadržaj", i sl. i tako sve u krug.

Po meni ako će već nastaviti sa tom praksom a vjerovatno hoće, Telemach bi trebao da napravi balans u uslugama tako da se i ovoj strani koja se žali a ona je većinska, na neki način kompenzira ovaj nejednak tretman u pružanju usluga.

Izbora ima napretek: smanji cijenu usluge, dodaj u start paket BBC Earth,H2,Arena 1 HD, MTV HD, povećaj download ili upload...znači nešto što bi "ekskluzivno" imala i ova druga strana
. Da bi to ljubiteljima sporta nešto značilo, i nebi, ali bolje od ovoga ne može jer RAK kao i mnoge institucije u ovoj državi su doslovno kao ono iz Alana Forda- Ministarstvo za istraživanje ruda(glađenje m*da) i gubljenje vremena i važe samo za Sarajevo-Zenicu-Tuzlu.

jašta će,baš su poletni za timkad sam ih zvao i rekao da hocu da mi smanje racun zbog tioga sto je hrt meni zatamnjen za vrijeme olimpijade rekli mi trebate zvati taj i taj broj,neku sluzbu a pa sa njima vidjeti da im posaljete zahtjev,znaci trositi vrijeme,telefon,a oni to sve mogu ,ali neće
kakavdanakneiskustvu

#60044 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Telemach wrote:
Adrian1946 wrote:Telemache meni je jasno da zatamnujete Kad Hrvatska igra ali ne razumijem sto ne pustite kad igra neko drugi. Znam da vecinu bosnjaka boli briga za Hrvatsku i to. Ali makar nama pustite koji volimo Rukomet gledati, ona žena je u pravu i ja joj pružam podršku.
AKO SE NEŠTO NE PROMJENI I JA CU PISATI RAZNE PETICIJE I ZALITI SE.
@Adrian1946,
Na upit o zatamnjenjima smo odgovorili više puta. Zamolit ćemo za razumijevanje.

Što ne zatamnite u svim gradovima u kojima imate pretplatnike?
kakavdanakneiskustvu

#60045 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

konektovan wrote:Šteta bi bilo da nam ukinu RTL, zaista, najbolje reklame ljudi vrte vec godinama. :mrgreen: Pocnes gledati neki film, i ono na krsju dkontas, da su vise reklama pregledao. :-) :mrgreen:
:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#60046 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Velkoski wrote:
apsolutno.

čemu nervoza,samo preskočiš ono što te ne zanima
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#60047 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Velkoski »

semirsar wrote:kako se raspravljati s nekim ko ima preko 58k postova na forumu... :-) :lol:
uh, odoh da plačem u ćošak :( :lol:
semirsar

#60048 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Velkoski wrote:
semirsar wrote:kako se raspravljati s nekim ko ima preko 58k postova na forumu... :-) :lol:
nemoj ba, neka te, nije isto k'o kad si ti tujdi :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#60049 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Velkoski »

semirsar wrote:
Velkoski wrote:
nemoj ba, neka te, nije isto k'o kad si ti tujdi :lol:
zar ne misliš da vršiš neki vid diskriminacije? zar te nije strah džehenema? :|
rajv0sa

#60050 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rajv0sa »

Zaiskali ste kapitalizam evo vam ga :mrgreen: Svako se vodi svojim interesima, draže im je da imaju 1000 2000 korisnika u tim sportsko afirmativnim sredinama kiseljeka i viteza nego da desetak nekih šatro patriotski raspoloženih pobunjenika iz revolta odjavi usluge. Prosto zaista.
Locked