Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- semirsar
#60026 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pisem pa brisem, opet nesto napisem o tome i jopet naletim na komentar kao ovi gori od @Velkoskog... i brisem, nije vrijedno, jok vala. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#60027 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
apsolutno.lakilaka wrote:ti podrzavas diskriminaciju.
tužite me, il' vam je lakše kukat' po forumu
jednostavno ba odjavite, pređite na telekom, podržite domaće i državno, ili tužite ako misltie da možete, džaba peglate ovdje, jebo vas rtl
-
lakilaka
#60028 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
zato nam je sve ovako. na zalost. kada se trebas izboriti za pravdu, ne nego bjezi ili i ti kradi i otimaj. zalosno.Velkoski wrote:apsolutno.lakilaka wrote:ti podrzavas diskriminaciju.
tužite me, il' vam je lakše kukat' po forumu![]()
jednostavno ba odjavite, pređite na telekom, podržite domaće i državno, ili tužite ako misltie da možete, džaba peglate ovdje, jebo vas rtl
- semirsar
#60029 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa lakse tebi preskocit komentare i citatn dalje, bolje nego 'sovat ovdekaVelkoski wrote:apsolutno.lakilaka wrote:ti podrzavas diskriminaciju.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#60030 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
bar u ovom slučaju nisi primoran da ti iko išta otima, imaš šansu da se odjavišlakilaka wrote: zato nam je sve ovako. na zalost. kada se trebas izboriti za pravdu, ne nego bjezi ili i ti kradi i otimaj. zalosno.
isto k'o što nisi primoran ni da glasaš za SDA
- crnivrag
#60031 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tačno ću sam sebi odgristi uho, ode 20 stranica na prepucavanje oko zatamnjivanja kanala.
- semirsar
#60032 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa kad jos nista novo nisi priturio, rtrs+ je vec bajata novina...crnivrag wrote:Tačno ću sam sebi odgristi uho, ode 20 stranica na prepucavanje oko zatamnjivanja kanala.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#60033 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
što bolan? baš je zanimljiva rasprava ljudi koji vole rukomet i raspravljaju o ovom gorućem problemu u državi zbog kojeg nam je sve ovako. kada Telemach ne bude zatamnjivao RTL sve će da bude bolje, nek' se izbore ljudi.crnivrag wrote:Tačno ću sam sebi odgristi uho, ode 20 stranica na prepucavanje oko zatamnjivanja kanala.
ili jednostavno odjave uslugu koja im se ne sviđa i na koju nisu primorani
-
c_g
#60034 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Što me citiraš uopšte i pišeš ovakve gluposti. Zaobiđi mi post i ćao.Velkoski wrote:pa odjavi?
Meni se ne sviđa šta rade i ovo ne rade samo sa RTL već i sa HRT i sa ostalim kanalima. Plaćam isto kao i korisnici iz Viteza, a nemam isto što i oni, naprotiv, uskraćen sam. Tu nije poenta u RTL, već u onome što mi kao korisnici potpišemo. Ti ako ovo ne shvataš, nemoj se uključivat u raspravu.
-
lakilaka
#60035 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ko glasa za sda? zasto trolas. ja sam protiv diskriminacije korisnika a ti posto nemas nista pametno i argumentovano da kazes onda trolas. nastavi samo.Velkoski wrote:bar u ovom slučaju nisi primoran da ti iko išta otima, imaš šansu da se odjavišlakilaka wrote: zato nam je sve ovako. na zalost. kada se trebas izboriti za pravdu, ne nego bjezi ili i ti kradi i otimaj. zalosno.
isto k'o što nisi primoran ni da glasaš za SDA![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#60036 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ako misliš da trolam i da te ugrožavam prijaviš moj post administraciji ovog foruma, to je jedan od načina da se izboriš za pravdulakilaka wrote:ko glasa za sda? zasto trolas. ja sam protiv diskriminacije korisnika a ti posto nemas nista pametno i argumentovano da kazes onda trolas. nastavi samo.Velkoski wrote:bar u ovom slučaju nisi primoran da ti iko išta otima, imaš šansu da se odjavišlakilaka wrote: zato nam je sve ovako. na zalost. kada se trebas izboriti za pravdu, ne nego bjezi ili i ti kradi i otimaj. zalosno.
-
lakilaka
#60037 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
evo opet trolas. ali ja ne zelim nikoga prijavljivati, nego samo zelim ukazati na diskriminaciju korisnika telemacha. ako imas nesto o tome reci a ne o odjavljivanju. moglo bi se zakljuciti da si ti za diskriminaciju, jer nisi protiv nje. na zalost.Velkoski wrote:ako misliš da trolam i da te ugrožavam prijaviš moj post administraciji ovog foruma, to je jedan od načina da se izboriš za pravdulakilaka wrote:ko glasa za sda? zasto trolas. ja sam protiv diskriminacije korisnika a ti posto nemas nista pametno i argumentovano da kazes onda trolas. nastavi samo.Velkoski wrote:
bar u ovom slučaju nisi primoran da ti iko išta otima, imaš šansu da se odjaviš
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#60038 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa zašto dopuštaš diskriminaciju za svoje pare od strane privatne firme? svih vas 15 diskriminisanih otkaže telemach, oni propadnu, je l' može bolja kazna?lakilaka wrote:evo opet trolas. ali ja ne zelim nikoga prijavljivati, nego samo zelim ukazati na diskriminaciju korisnika telemacha. ako imas nesto o tome reci a ne o odjavljivanju. moglo bi se zakljuciti da si ti za diskriminaciju, jer nisi protiv nje. na zalost.Velkoski wrote:ako misliš da trolam i da te ugrožavam prijaviš moj post administraciji ovog foruma, to je jedan od načina da se izboriš za pravdulakilaka wrote: ko glasa za sda? zasto trolas. ja sam protiv diskriminacije korisnika a ti posto nemas nista pametno i argumentovano da kazes onda trolas. nastavi samo.
-
lakilaka
#60039 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ne vrijedi. ne shvacas ili neces da shvatis. odustajem.Velkoski wrote:pa zašto dopuštaš diskriminaciju za svoje pare od strane privatne firme? svih vas 15 diskriminisanih otkaže telemach, oni propadnu, je l' može bolja kazna?lakilaka wrote:evo opet trolas. ali ja ne zelim nikoga prijavljivati, nego samo zelim ukazati na diskriminaciju korisnika telemacha. ako imas nesto o tome reci a ne o odjavljivanju. moglo bi se zakljuciti da si ti za diskriminaciju, jer nisi protiv nje. na zalost.Velkoski wrote:
ako misliš da trolam i da te ugrožavam prijaviš moj post administraciji ovog foruma, to je jedan od načina da se izboriš za pravdu
- MTV
#60040 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa ti svrati malo anamotamo na kafu/kavu/kahvu. Da malo odmoris jer biti ce jos 20 stranicacrnivrag wrote:Tačno ću sam sebi odgristi uho, ode 20 stranica na prepucavanje oko zatamnjivanja kanala.
- semirsar
#60041 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kako se raspravljati s nekim ko ima preko 58k postova na forumu...

- MTV
#60042 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prebrz mu internet, trebalo bi mu uvest ogranicenje brzine surfanja na klixu 
-
kakavdanakneiskustvu
#60043 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hipija wrote:Da je djevojka u pravu-u pravu je. Kamo sreće da nas je veći broj takvih. Baš na tom relativiziranju "šta će ba ona?", i "sigurno i ne gleda rukomet" prolaze nam mnogo veće podvale i prevare od ove i to na globalnom nivou od rata naovamo.
Da će se nešto promijeniti-neće, jer jednostavno ne postoji dovoljno kritična masa koja bi išla toliko daleko da dođe čak i do raskidanja ugovora sa telemach. Tada bi ovi shvatili da je vrag odnio šalu.
U telemachu su evidentno je, dobili instrukcije, da se u svemu ovome prave malo ludi i da uglavnom prema javnosti nastupaju sa dvije-tri uhodane rečenice tipa: "provjerićemo Vaše navode", "na zahtjev emitera kompanija Telemach je dužna zamračiti pomenuti sadržaj", i sl. i tako sve u krug.
Po meni ako će već nastaviti sa tom praksom a vjerovatno hoće, Telemach bi trebao da napravi balans u uslugama tako da se i ovoj strani koja se žali a ona je većinska, na neki način kompenzira ovaj nejednak tretman u pružanju usluga.
Izbora ima napretek: smanji cijenu usluge, dodaj u start paket BBC Earth,H2,Arena 1 HD, MTV HD, povećaj download ili upload...znači nešto što bi "ekskluzivno" imala i ova druga strana. Da bi to ljubiteljima sporta nešto značilo, i nebi, ali bolje od ovoga ne može jer RAK kao i mnoge institucije u ovoj državi su doslovno kao ono iz Alana Forda- Ministarstvo za istraživanje ruda(glađenje m*da) i gubljenje vremena i važe samo za Sarajevo-Zenicu-Tuzlu.
jašta će,baš su poletni za timkad sam ih zvao i rekao da hocu da mi smanje racun zbog tioga sto je hrt meni zatamnjen za vrijeme olimpijade rekli mi trebate zvati taj i taj broj,neku sluzbu a pa sa njima vidjeti da im posaljete zahtjev,znaci trositi vrijeme,telefon,a oni to sve mogu ,ali neće
-
kakavdanakneiskustvu
#60044 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:@Adrian1946,Adrian1946 wrote:Telemache meni je jasno da zatamnujete Kad Hrvatska igra ali ne razumijem sto ne pustite kad igra neko drugi. Znam da vecinu bosnjaka boli briga za Hrvatsku i to. Ali makar nama pustite koji volimo Rukomet gledati, ona žena je u pravu i ja joj pružam podršku.
AKO SE NEŠTO NE PROMJENI I JA CU PISATI RAZNE PETICIJE I ZALITI SE.
Na upit o zatamnjenjima smo odgovorili više puta. Zamolit ćemo za razumijevanje.
Što ne zatamnite u svim gradovima u kojima imate pretplatnike?
-
kakavdanakneiskustvu
#60045 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
konektovan wrote:Šteta bi bilo da nam ukinu RTL, zaista, najbolje reklame ljudi vrte vec godinama.Pocnes gledati neki film, i ono na krsju dkontas, da su vise reklama pregledao.
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#60046 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Velkoski wrote:apsolutno.lakilaka wrote:ti podrzavas diskriminaciju.
čemu nervoza,samo preskočiš ono što te ne zanima
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#60047 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
uh, odoh da plačem u ćošaksemirsar wrote:kako se raspravljati s nekim ko ima preko 58k postova na forumu...![]()
- semirsar
#60048 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nemoj ba, neka te, nije isto k'o kad si ti tujdiVelkoski wrote:uh, odoh da plačem u ćošaksemirsar wrote:kako se raspravljati s nekim ko ima preko 58k postova na forumu...![]()
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#60049 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
zar ne misliš da vršiš neki vid diskriminacije? zar te nije strah džehenema?semirsar wrote:nemoj ba, neka te, nije isto k'o kad si ti tujdiVelkoski wrote:uh, odoh da plačem u ćošaksemirsar wrote:kako se raspravljati s nekim ko ima preko 58k postova na forumu...![]()
![]()
- rajv0sa
#60050 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zaiskali ste kapitalizam evo vam ga
Svako se vodi svojim interesima, draže im je da imaju 1000 2000 korisnika u tim sportsko afirmativnim sredinama kiseljeka i viteza nego da desetak nekih šatro patriotski raspoloženih pobunjenika iz revolta odjavi usluge. Prosto zaista.