Nisam mislio ništa loše, samo ti tepam.sencobih wrote: Imaš problema?

Moderator: Benq
Nisam mislio ništa loše, samo ti tepam.sencobih wrote: Imaš problema?

U pravu sisencobih wrote:Uoči ili poslije poskupljenja se redovno javljaju telemahovci da malo opravdaju isto, i to na način ne da hvale svog operatera nego da ocrne drugog. Provjerena taktika, već viđena u više navrata i to od jednih te istih ljudi.
Na svoju i žalost ostalih korisnika moraju sve češće da se javljaju.sencobih wrote:Uoči ili poslije poskupljenja se redovno javljaju telemahovci da malo opravdaju isto, i to na način ne da hvale svog operatera nego da ocrne drugog. Provjerena taktika, već viđena u više navrata i to od jednih te istih ljudi.
Ali ne postoji poskupljenje. Vise je prica koja je "ozbiljnija" ponuda.sencobih wrote:Uoči ili poslije poskupljenja se redovno javljaju telemahovci da malo opravdaju isto, i to na način ne da hvale svog operatera nego da ocrne drugog. Provjerena taktika, već viđena u više navrata i to od jednih te istih ljudi.
NemaAli_G wrote:Nego, imal sta od tih HD kanala?
I kako je iPhone X skuplji 7KM od XS?
Tepaj ti podršci na t-mah stranici, mani se menecrnivrag wrote:Nisam mislio ništa loše, samo ti tepam.sencobih wrote: Imaš problema?
Uredna sa 5 mbps, ako imas srece sa lokacijom onda je cak 10 mbps. Od HD kanala se ocekuje neka kamera u HDSamso wrote:Naprotiv, nikad nisam imao ni potrebu da ih zovem jer je usluga uredna i brzina je uvijek ista kao sto pise u ugovoru. Nema naglih opadanja kao kod onih ubleha tamo.diablobih wrote:Nikad u životu, uvijek ista brzina uz odstupanje par mbita. Meni je uvijek oko 80 npr. Pa zovnes podršku ako ti nesto ne isporučuju i oni ti poprave. Mislim da ne može jednostavnije. Ili si navikao da nema pomoći od podrške zbog poslovanja sa BHTom?Samso wrote:
Nisam spomenuo moju tv uopste nego telemahov usrani internet koji pada svaku vecer sa 40 mbit na 28 ili 22.
Prodaju laznu brzinu. Koji ce mi k 40 mbit u podne kad nisam kuci.
Dobar! Jel to vdsl?mirza_15 wrote:Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4575012519
Jeste. VDSL. Išlo i 100/10 bez problema u promotivnom periodu. Ovo 5 do 10 Mbps u komentarima se valjda odnosi na uploadado_sar wrote:Dobar! Jel to vdsl?mirza_15 wrote:Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4575012519

Više sam se vezao na konstantnu priču o 5 do 10 Mbps u download-u iako je veliki broj korisnika prebačen (i još uvijek se prebacuje) na vdsl ili ftth i imaju puno veće brzine. Neki i na ADSL-u imaju po 16-17 Mbps.escobar__ wrote:Full + Paket 1, njime je predviđeno 2 Mbit/s ali eto nemam ni 2.Ovdje je još i dobro, najčešće ide oko 1.4-1.5 Mbit/s.

predvidjeno 2, imas 1,72. Sta ti tu nie jasno? mislis da se speedtest tacan kao svicarski sat pa ce ti eto pokazati 2.00 na uploadu. Nisi ti jarane za kompjutera, fataj se ti motike.escobar__ wrote:Full + Paket 1, njime je predviđeno 2 Mbit/s ali eto nemam ni 2.Ovdje je još i dobro, najčešće ide oko 1.4-1.5 Mbit/s.
Miran.ado_sar wrote:predvidjeno 2, imas 1,72. Sta ti tu nie jasno? mislis da se speedtest tacan kao svicarski sat pa ce ti eto pokazati 2.00 na uploadu. Nisi ti jarane za kompjutera, fataj se ti motike.escobar__ wrote:Full + Paket 1, njime je predviđeno 2 Mbit/s ali eto nemam ni 2.Ovdje je još i dobro, najčešće ide oko 1.4-1.5 Mbit/s.
escobar__ wrote:Miran.ado_sar wrote:predvidjeno 2, imas 1,72. Sta ti tu nie jasno? mislis da se speedtest tacan kao svicarski sat pa ce ti eto pokazati 2.00 na uploadu. Nisi ti jarane za kompjutera, fataj se ti motike.escobar__ wrote:Full + Paket 1, njime je predviđeno 2 Mbit/s ali eto nemam ni 2.Ovdje je još i dobro, najčešće ide oko 1.4-1.5 Mbit/s.
ne pisi gluposti.probook wrote:
Uredna sa 5 mbps, ako imas srece sa lokacijom onda je cak 10 mbps. Od HD kanala se ocekuje neka kamera u HD