Nisam u Kiseljaku btw

Moderator: Benq

Pa ko sad koči majka mu stara?MTV wrote:A idu prvicrnivrag wrote: Koliko sam upratio sada svi "veliki" IPTV i kablovski operateri u BiH imaju kanal "RTRS Plus" u ponudi, osim Moje TV, odnosno BH Telecom-a.
zatamnjuju...evo nemam na cemu gledati rukomet...osim na netu,preko streamovaavaks wrote: Pa ko sad koči majka mu stara?
Brzine interneta ne mogu imati zbog infrastrukture, HD kanali misaona imenica zbog infrastrukture isto, SK im Telemach ne da (navodno) iako ostali veći operateri imaju u svojoj shemi, pa ko sada koči ove ptcp plus jbmu![]()
Doduše možda oni ne zatamnjuju RTL kao Telemach pa mogu njihovi korisnici da gledaju
Vjerovatno znaš za http://www.ehftv.com/int/ al evo za svaki slučajzippoo87 wrote:zatamnjuju...evo nemam na cemu gledati rukomet...osim na netu,preko streamovaavaks wrote: Pa ko sad koči majka mu stara?
Brzine interneta ne mogu imati zbog infrastrukture, HD kanali misaona imenica zbog infrastrukture isto, SK im Telemach ne da (navodno) iako ostali veći operateri imaju u svojoj shemi, pa ko sada koči ove ptcp plus jbmu![]()
Doduše možda oni ne zatamnjuju RTL kao Telemach pa mogu njihovi korisnici da gledaju
na rtrsu trenutno neka serija a RTL zatamnjen
Biće snimak na kanalu RTRS Plus u 21:45.jazzer wrote:Ma jebite se polako..poceo rukomet Danska - Slovenija, minut, dva i zamracise.
@Adrian1946,Adrian1946 wrote:Telemache meni je jasno da zatamnujete Kad Hrvatska igra ali ne razumijem sto ne pustite kad igra neko drugi. Znam da vecinu bosnjaka boli briga za Hrvatsku i to. Ali makar nama pustite koji volimo Rukomet gledati, ona žena je u pravu i ja joj pružam podršku.
AKO SE NEŠTO NE PROMJENI I JA CU PISATI RAZNE PETICIJE I ZALITI SE.
Bas tako,slazem se za BBC Earth takodjer prijedlog i molba da se omoguci opcija vracanje unazad 72h na sledece programe i bilo bi vrh:Fauja Singh wrote:Prijedlog a i molba, da se na BBC Earth uvede vracanje sadrzaja unazad 72h... kanal ima odlicnih dokumentarnih emisija a koje covjek ne moze uvijek pohvatati pa bi odlicno bilo da se moze vratiti sadrzaj.
642000 Khz, symbol rate 6956 K/s, modulacija 256QAM.rolacity wrote:Na kojoj je frekvenciji RTRS+?
Imam kanal od sinoć, čak ni sinoć nije radio odmah, jer su imali problema, crno bilo.fusion_ba wrote:Kakvih strimova kad imaš kanal koji prenosi rukomet
Slažem se da tu situaciju treba riješiti
pa odjavi?c_g wrote:Imam kanal od sinoć, čak ni sinoć nije radio odmah, jer su imali problema, crno bilo.fusion_ba wrote:Kakvih strimova kad imaš kanal koji prenosi rukomet
Propustio sam utakmica i utakmica jer su zatamnili, ali nisu komšijama u Vitezu. Tako da, nemoj, čak, što više, ovo se ne dešava samo dok je rukomet već i prije.
Nije fer prema svima nama koji plaćamo isto kao bubam komšije u Vitezu, a oni mogu gledati, dok mi se moramo patiti sa streamovima.
nije poenta odjaviti, nego jednak tretman korisnika. shvatas?Velkoski wrote:pa odjavi?c_g wrote:Imam kanal od sinoć, čak ni sinoć nije radio odmah, jer su imali problema, crno bilo.fusion_ba wrote:Kakvih strimova kad imaš kanal koji prenosi rukomet
Propustio sam utakmica i utakmica jer su zatamnili, ali nisu komšijama u Vitezu. Tako da, nemoj, čak, što više, ovo se ne dešava samo dok je rukomet već i prije.
Nije fer prema svima nama koji plaćamo isto kao bubam komšije u Vitezu, a oni mogu gledati, dok mi se moramo patiti sa streamovima.