Samsung A8Dilibus wrote:Preporuka za smartphone do 650KM,nov?
Samsung Galaxy S7 Edge
Iphone 6 (moze se negdje naci)
Lg G5
To su neke od mojih preporuka. Pa izaberi
Moderator: Benq
Samsung A8Dilibus wrote:Preporuka za smartphone do 650KM,nov?
Nokia 8Dilibus wrote:Preporuka za smartphone do 650KM,nov?
Iphone 6 je dosta star telefon.duffy_duck wrote:Samsung A8Dilibus wrote:Preporuka za smartphone do 650KM,nov?
Samsung Galaxy S7 Edge
Lg G5
Moze Huwaei P20 Lite sa tim da bi ja isao na onu jacu verziju od 64 gige ako se volis slikati i igrati igrica. Honor 9 o tome telefonu nisam bas puno cuo. Ali cjenovni rang mu ide u korist nije toliko skup ali daje ulozeno dobiveno.Dilibus wrote:Iphone 6 je dosta star telefon.duffy_duck wrote:Samsung A8Dilibus wrote:Preporuka za smartphone do 650KM,nov?
Samsung Galaxy S7 Edge
Lg G5
Moze i G6.Sta mislis o Huawei P20 lite i Honor 9.Dvoumim se dosta izmedju njih i G6.
Edge mi izlazi iznad cijenovnog ranga.
Malo sam gledao i o njoj.Cini se kao pravo dobar telefon.Quaresma wrote:Nokia 8Dilibus wrote:Preporuka za smartphone do 650KM,nov?
Al napisi sta ti je bitno, sta zelis ...Dilibus wrote:Preporuka za smartphone do 650KM,nov?
Huwaei P20 Lite 5.5 incaDilibus wrote:Kamera i fluidnost odprilike,i da nije display ispod 5"
p20 lite ti je najgori izbor od navedenih, jer svi ostali imaju bolje sve, eventualno p20 lite moze proci ako ti se svidja onaj dizajn,Dilibus wrote:Malo sam gledao i o njoj.Cini se kao pravo dobar telefon.Quaresma wrote:Nokia 8Dilibus wrote:Preporuka za smartphone do 650KM,nov?
duffy_duck wrote:G6 i Huwaei P20 Lite su ti 5.5 incaDilibus wrote:Kamera i fluidnost odprilike,i da nije display ispod 5"
Da htio sam napisati za g6. Da je 5.7 inca ali nisam dobro pregledao. Sad cu editovat post.skafiskafsnjak wrote:duffy_duck wrote:G6 i Huwaei P20 Lite su ti 5.5 incaDilibus wrote:Kamera i fluidnost odprilike,i da nije display ispod 5"
G6 je 5.7
Nokia 7+ mi se svidjela bas,ali mi je sumnjiva cijena u Univerzalno.Po Europi su 400eura,a kod njih 690KM.Quaresma wrote:
p20 lite ti je najgori izbor od navedenih, jer svi ostali imaju bolje sve, eventualno p20 lite moze proci ako ti se svidja onaj dizajn,
ja da sam na tvom mjestu, ja bih isao na nokiju 8, sd 835, 4gb rama, čisti android, ozo audio, ide android p, 4k prednja kamera, opticka stabilizacija.
eventualno pored nokije 8, bacio bih pogled na nokiju 7 koju bih čak uzeo prije nokije 8 radi dodatne dvije podrške za sljedece android verzije.
ali imak je ona skuplja, 690 je u univerzalnom.
U Evropi platiš i porez, u univerzalnom jok..Dilibus wrote:Nokia 7+ mi se svidjela bas,ali mi je sumnjiva cijena u Univerzalno.Po Europi su 400eura,a kod njih 690KM.Quaresma wrote:
p20 lite ti je najgori izbor od navedenih, jer svi ostali imaju bolje sve, eventualno p20 lite moze proci ako ti se svidja onaj dizajn,
ja da sam na tvom mjestu, ja bih isao na nokiju 8, sd 835, 4gb rama, čisti android, ozo audio, ide android p, 4k prednja kamera, opticka stabilizacija.
eventualno pored nokije 8, bacio bih pogled na nokiju 7 koju bih čak uzeo prije nokije 8 radi dodatne dvije podrške za sljedece android verzije.
ali imak je ona skuplja, 690 je u univerzalnom.
Nije sramota ne znati,sramota je ne pitati.Nisam u toku s telefonima,prosvijetli me.skafiskafsnjak wrote:zar je moguce da se ljudi jos pitaju zasto su u Univerzalno i ostalim jeftiniiji telefoni ...![]()
![]()
kupi sebi nokiju 8, najbolja kupovina za 600KM.Dilibus wrote:Nije sramota ne znati,sramota je ne pitati.Nisam u toku s telefonima,prosvijetli me.skafiskafsnjak wrote:zar je moguce da se ljudi jos pitaju zasto su u Univerzalno i ostalim jeftiniiji telefoni ...![]()
![]()
Iphone 4..kopija display nabavna je 25..original 35..koristen 30brown.sugar wrote:Pozdrav ekipa!
Trebaju mi preporuke za sljedece:
1) Gdje zamijeniti display iPhone 4 do 30 KM? Bila sam kod dva lika, oba traze 50 KM (nov display, nemaju rezervnih s koristenih mobitela trenutno).
2) Dok ne nadjem rjesenje za ovo iznad, koji od ovih mobitela preporucujete: Samsung Galaxy J5 (2015), Leagoo KIICAA Power ili Xiaomi Redmi Note 5A? Bitna mi je dobra kamera i standardno koristenje drustvenih mreza, Vibera, Skype-a, maila i slicno.
Hvala!
xiaomi od ponudjenihbrown.sugar wrote:Hvala kokuz_sa!Nasla sam ponudu za nov J5 220 KM pa je zato usao u izbor. A izmedju preostala 2? Ja nekako naginjem vise prema Xiaomi.