Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alijagoro wrote:Kakva vam je reakcija,nakon sto vam vas muz/momak kaze da idete promjeniti suknju ili haljinu,jer on misli da pokazujete previse,ili ste previse utegnute ili mozda vam je haljina/bluza providna.Sta vama to zapravo pokazuje ta akcija vaseg muza/momka?
...ne želi da me drugi dečki gledaju, a sasvim normala je da on gleda druge djeve...tako tipično!
alijagoro wrote:Kakva vam je reakcija,nakon sto vam vas muz/momak kaze da idete promjeniti suknju ili haljinu,jer on misli da pokazujete previse,ili ste previse utegnute ili mozda vam je haljina/bluza providna.Sta vama to zapravo pokazuje ta akcija vaseg muza/momka?
To mi se jos nije desilo. Obicno me moli da se malo opustenije obucem
Zasto zene ne zele reci svom muzu/momku,broj muskaraca prije njega,jel se bojite da bi ga odgovor mogao sokirati,te da bi se vasa veza/brak mogli naci u neugodnoj situaciji(kriza na na neko kratko vrijeme ili duze) ili da vam mozda vas muz/momak nekad u buducnosti u nekoj svadzi mogao vam to nabiti na nos?
Na ovom forumu je mislim bilo dosta tema ili price o tome,koliki je prihvaljiv broj muskaraca s kojim je zena bila prije braka,koji je po vama prihvatljiv broj muskaraca za jednu zenu prije braka.Recimo koji bi broj bio prihvatljiv za jednu zenu od 18 do 25 godina,a koji za recimo od 25-30 godina?
alijagoro wrote:Zasto zene ne zele reci svom muzu/momku,broj muskaraca prije njega,jel se bojite da bi ga odgovor mogao sokirati,te da bi se vasa veza/brak mogli naci u neugodnoj situaciji(kriza na na neko kratko vrijeme ili duze) ili da vam mozda vas muz/momak nekad u buducnosti u nekoj svadzi mogao vam to nabiti na nos?
Na ovom forumu je mislim bilo dosta tema ili price o tome,koliki je prihvaljiv broj muskaraca s kojim je zena bila prije braka,koji je po vama prihvatljiv broj muskaraca za jednu zenu prije braka.Recimo koji bi broj bio prihvatljiv za jednu zenu od 18 do 25 godina,a koji za recimo od 25-30 godina?
Meni je prihvatljivo do 3 za zenu i do 5 za muskarca bez obzira na godine.
alijagoro wrote:Zasto zene ne zele reci svom muzu/momku,broj muskaraca prije njega,jel se bojite da bi ga odgovor mogao sokirati,te da bi se vasa veza/brak mogli naci u neugodnoj situaciji(kriza na na neko kratko vrijeme ili duze) ili da vam mozda vas muz/momak nekad u buducnosti u nekoj svadzi mogao vam to nabiti na nos?
Meni je prihvatljivo do 3 za zenu i do 5 za muskarca bez obzira na godine.
Jel ovo ozbiljan odgovor ili?posto je broj poprilicno nizak.
meni vise ofirno govoriti da su drugi,sad im govorim da su treci
m@m@ wrote:sjoo pitanja
1. zar mislis da bi rekle istinu koliko ih je bilo bez obzira jel 1 ili 10 zar ima razlike?
2. iz iskustva znam da ljudi (to im je u prirodi) kad tad bilo sta nabiju na nos, i da ne treba SVE govoriti NIKOME
3. za djevojcice od 18-22 ( to su godine srljanja i zaljubljivanja 5-6 puta u roku od 3 minuta).
4. od 22-30 vrijeme im je da sta nauce ako do tad nisu
1.Nije bitno niti bih to pitao,da se sokiram bezveze
2.Slazem se
3.Ne znam sta si htjela reci?
4.Ili znas ili ne znas
leet wrote:što ti je to bitno žalfije ti ? što manje znaš manje te glava boli
Ma ja,onako pitanje mi naumpalo .
Cuj onako mu pitanje naumpalo ako ga interesuje ja bih rekla, a mozda bih rekla i ako ga ne interesuje znam ja tako pricati i ako me se nista ne pita, a sto druge zene ne bi rekle ne znam
za ovo nabijanje na nos bi mu jednom palo na pamet.
leet wrote:što ti je to bitno žalfije ti ? što manje znaš manje te glava boli
Ma ja,onako pitanje mi naumpalo .
Cuj onako mu pitanje naumpalo ako ga interesuje ja bih rekla, a mozda bih rekla i ako ga ne interesuje znam ja tako pricati i ako me se nista ne pita, a sto druge zene ne bi rekle ne znam
za ovo nabijanje na nos bi mu jednom palo na pamet.
Sto je nizak broj?
Pitanje ko pitanje,ko i sva druga.Konto sam da ce broj biti veci.
m@m@ wrote:3. sam mislila da se u tim godinama najvise zaljubljuje i srlja, malo malo pa misle e on je pravi pa tad pocnu al koliko je prihvatljivo, neznam, imam kcerku ne smijem nista reci
alijagoro wrote:
Pitanje ko pitanje,ko i sva druga.Konto sam da ce broj biti veci.
Meni je 5 visok broj. Izbori koje pravimo u zivotu mnogo govore o nama - kakvi nas ljudi privlace, kakve ljude mi privlacimo, koliko smo spremni sebe da damo, da se prilagodimo, koliko se cijenimo ...