FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
navedeni

#6001 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

luckylaka wrote:
-LIBERO- wrote:Nadam se da do kraja ovog, k'o, predizbornog ciklusa emisija nece biti politicara. Ovako je puno svrsihodnije :D
Daleko pametnije slusati i gledati pametne glave nego ublehase.Meni je ovo bas po volji i gosti i cd.Jebo politicare.
izbori su za koji dan i ko "jebo politicare"!? jednom u 4 godine su ovi izbori i stid te nije reći jebo politicare, i bolje slusat pametne ljude, onda je tebi bas dobro u Bosni, citav svijet i svaka tv na svijetu pred izbore samo o tom prica i dovodi kandidate, ali rijetko na radio stanice poput face tv
Banksy

#6002 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

Ako neko čita,
molba za redakciju,

Ako ovo nije vrijedno tv priče, ne znam šta je.

Ana Ćosić, humanitarka sa zeničke pijace: Dijeli voće i povrće onima koji ne mogu kupiti

http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne- ... /141002085

"Voće i povrće dijelim sirotinji, onima koji to sebi ne mogu priuštiti. Ovo radim 16, 17 godina i nadam se da ću još dugo nastaviti. Ove godine sam akciju započela 1. oktobra pogotovo što sad ide i Bajram, koji ljudima mnogo znači, ali nekada ne mogu sebi priuštiti ono što im treba za ovaj blagdan. I uvijek gledam da to bude u ovom periodu. Hranu dijelim jednom godišnje i to ću raditi dok budem radila ovdje i dok, ne daj Bože, ne padnem na postelju i više ne budem mogla doći. Ukoliko se moja akcija poklopi i sa drugim blagdanom, nema veze, jer ja ljude ne dijelim po vjeri ili bilo kojoj drugoj pripadnosti. Ovo su moji ljudi i moja država i sve ih volim", kaže Ćosić.

"Prošle godine sam podijelila oko šest tona hrane. Ove godine je robe nešto manje s obzirom na nevrijeme ove godine, jednostavno nije toliko rodilo, ali ipak ću podijeliti oko četiri tone hrane", objasnila je Ćosić.

luckylaka

#6003 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

navedeni wrote:
luckylaka wrote:
-LIBERO- wrote:Nadam se da do kraja ovog, k'o, predizbornog ciklusa emisija nece biti politicara. Ovako je puno svrsihodnije :D
Daleko pametnije slusati i gledati pametne glave nego ublehase.Meni je ovo bas po volji i gosti i cd.Jebo politicare.
izbori su za koji dan i ko "jebo politicare"!? jednom u 4 godine su ovi izbori i stid te nije reći jebo politicare, i bolje slusat pametne ljude, onda je tebi bas dobro u Bosni, citav svijet i svaka tv na svijetu pred izbore samo o tom prica i dovodi kandidate, ali rijetko na radio stanice poput face tv
:lol: :lol: Pa skusaj politicare ko ti brani.Imas jos tv kuca na kojoj se sve utrkuju ko ce prije u studio.Pametnije sad poslusati ovu zenu na Face tv Melitu V. nego sve politicare zajedno.
navedeni

#6004 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

bolie gledati tjubtrupr nego melitu neki :lol:
julisiz es grant

#6005 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by julisiz es grant »

Ko je ova Lejla Čaušević što im gostuje na jutarnjem upravo? Neka pjevaljka, ima cca 25 godina, predstavljaju je kao neku aman zaman zvijezdu, čak bilesi i školu pjevanja vodi, predstavlja se kao neka intelektualka sa nak'im ćulahom na glavi...Je li iko čuo za dotičnu ili sam ja totalno van tokova? Je li ova televizija zaista ne zna kako popuniti program ili im ovi mediokriteti plaćaju da se pojave u njihovim emisijama? Zaista ne mogu shvatiti da se neki urednik/ca ujutro probudi i dođe na ideju "sutra ćemo pozvati Lejlu Čaušević da nam gostuje".
StupskaBitanga

#6006 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Image
saibaba

#6007 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saibaba »

Kakva mu je ono in memoriam emisija u kojoj Kugla prica sefov zivotni put...

Ja nista debilnije nisam odavno vidio ...
Lakat Jebić

#6008 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Lakat Jebić »

jel njemu ovo fakat niko nije od politicara dosao?
The BEN10

#6009 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by The BEN10 »

Lakat Jebić wrote:jel njemu ovo fakat niko nije od politicara dosao?
Ko je trebao biti?
oskarboy

#6010 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

ma odhebali ga politicari,vidili da je zesci narcis koji sebe i face stavlja u prvi plan.samo face objavljuje,samo na face,face prvi bla bla bla pa nevjerovatno kako se lik moze toliko samohvalit.kao nema euforije za wels-bih jer face to ne prenosi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
striker

#6011 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by striker »

Dvadeset i kusur dana novinarka koja radi predizborne ankete (za Face tv) na ulicama Sarajeva postavlja pitanje građanima: "Hoćete li izaći na izbore?" i kad čovjek ili žena odgovori da hoće, ona pita: "Zašto?!". Pa, šta misliš, jadna, zašto?! Valjda to svi manje-više znamo. Više puta sam gledao kako se anketirana osoba "zakuca", "zaledi" i ne zna šta da odgovori na to glupo pitanje.
Ok mi je kad to pita ako čovjek kaže da neće izaći na izbore, onda je to i logično pitanje, ali ovako... :roll:
afanalen

#6012 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afanalen »

striker wrote:Dvadeset i kusur dana novinarka koja radi predizborne ankete (za Face tv) na ulicama Sarajeva postavlja pitanje građanima: "Hoćete li izaći na izbore?" i kad čovjek ili žena odgovori da hoće, ona pita: "Zašto?!". Pa, šta misliš, jadna, zašto?! Valjda to svi manje-više znamo. Više puta sam gledao kako se anketirana osoba "zakuca", "zaledi" i ne zna šta da odgovori na to glupo pitanje.
Ok mi je kad to pita ako čovjek kaže da neće izaći na izbore, onda je to i logično pitanje, ali ovako... :roll:
Da hoće mene pitati to pa da joj ja odgovorim, i meni ide ja kurac tro njeno pitanje.
navedeni

#6013 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

To je taj VOLONTERSKI duh :lol:
archi_a

#6014 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Da su joj bar objasnili da moze ostaviti mikrofon uperen prema sagovorniku. Ne mora ga svaki put povlaciti tamo-vamo, odgovor anketiranog je bitniji. :|
York Light 100`s

#6015 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by York Light 100`s »

The BEN10 wrote:
Lakat Jebić wrote:jel njemu ovo fakat niko nije od politicara dosao?
Ko je trebao biti?
Pa sjećam se prije jedno 2-3 sedmice kada je Senad pričao o političarima pa onako usput kaže "Ne brinite, doći će i oni nama u studio samo dok još malo zagusti predizborna" :D
A sjećam se i ankete "Koja 2 političara bi volili vidjeti u debati na Face"

Šteta, znalo je nekada i kod njega biti napeto :lol:
StupskaBitanga

#6016 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

definitivno najveći gubitnik izbora
Uticajno a i finansijski
StupskaBitanga

#6017 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

sutra su mu DF Komšić i Sukjagić a naravno jedino mu je platio je i Esko omerbašić-SES
Total jadno
navedeni

#6018 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

StupskaBitanga wrote:definitivno najveći gubitnik izbora
Uticajno a i finansijski
Ne treba se rugati.. :lol:
mousstapha

#6019 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

StupskaBitanga wrote:sutra su mu DF Komšić i Sukjagić a naravno jedino mu je platio je i Esko omerbašić-SES
Total jadno
I Semir Efendić je imao plaćeno gostovanje.
burger_pasa

#6020 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by burger_pasa »

Imam osjecaj da ovdje na ovoj temi kolege sa raznih televizija blate jedni druge, a sve pod nekim laznim imenima... Jadni nebili gledajte svoj poso, gledajte kako sebe da uzdignete, usavrsite, poboljsate... gledajte kako da zemlju Bosnu ojacate svojim novinarstvom, kako da ovaj polupismeni narod opismenite... a vi gledate kako jedni drugim jamu da iskopate... kad tad cete sami u tu jamu upasti... samo je pitanje vremena... nazalost... totalno bolestan pristup...
StupskaBitanga

#6021 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

mousstapha wrote:
StupskaBitanga wrote:sutra su mu DF Komšić i Sukjagić a naravno jedino mu je platio je i Esko omerbašić-SES
Total jadno
Za prošle izbore da
burger_pasa wrote:Imam osjecaj da ovdje na ovoj temi kolege sa raznih televizija blate jedni druge, a sve pod nekim laznim imenima... Jadni nebili gledajte svoj poso, gledajte kako sebe da uzdignete, usavrsite, poboljsate... gledajte kako da zemlju Bosnu ojacate svojim novinarstvom, kako da ovaj polupismeni narod opismenite... a vi gledate kako jedni drugim jamu da iskopate... kad tad cete sami u tu jamu upasti... samo je pitanje vremena... nazalost... totalno bolestan pristup...
To blato i mulj dio odgovornosti ima i Senad sa svojim egoističkim pristupom novinarskom poslu
BiH moze samo ojačati nepostojanje avaza i takog tok tipa medija a nista gori nije ni javni servis koji vise lici na javnu kuću
Last edited by StupskaBitanga on 10/10/2014 19:45, edited 1 time in total.
crnoplavo

#6022 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by crnoplavo »

evo ga
mousstapha

#6023 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

StupskaBitanga wrote:
mousstapha wrote:
Total jadno
Za prošle izbore da
Bio je neku noć u studiju, i naglašeno je da se radi plaćenom gostovanju.
StupskaBitanga

#6024 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

za ove izbore???
Svašta pa u kojoj funkciji kako ?
mousstapha

#6025 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Valjda kao član izbornog štaba u općini ili kantonu, nisam najsigurniji.

Locked