Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Qler

#6001 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Avaz ovdje procitao da se prodaje za 12mil :) pa da naprave vecu zajebanciju sa rajom, stavili 24 :) veli Fahro, stavi duplo, ko mu *ebe mater :)
kakaljin

#6002 Re: LOGOSOFT PONOVO

Post by kakaljin »

damir.d wrote:Poštovani,

Iako je ova tema skrenula u potpuno pogrešnom smjeru, želimo da, zbog naših korisnika koji su na ovom Forumu, damo odgovarajuće saopštenje vezano za informacije koje se pojavile ovih dana.

Tačno je da postoje razgovori i planovi oko saradnje Logosofta sa nekim od drugih operatora u BiH, u cilju širenja ISP biznisa i prevashodno poboljšavanja i unaprijeđivanja naših usluga. Ništa još nije finalizirano, ni dogovoreno a kamoli potpisano, pa su informacije koje su se pojavile vezano za to potpuno neistinite.

Kakav god ishod da bude, i o kome god da se radi, Logosoft ostaje da postoji na tržištu kao Logosoft, zasebna kompanija, sa istim ljudima, istim rukovodstvom i sa istim ciljevima, a to je da ponudimo najbolju uslugu, te osvojimo još veći dio tržišta nego to imamo sada.
Naše korisnike veoma poštujemo i sa njima već godinama gradimo odnose, koji su nam uvijek bili jako važni. To nisu ni lični, ni emotivni, nego čisto poslovni odnosi, što namjeravamo da radimo i dalje kroz konstantno unaprijeđivanje naših usluga i povećavanje zadovoljstva korisnika.
Zato smatramo da su rasprave koje su se ovdje pojavile i koje uveliko izlaze iz bilo kakavih poslovnih okvira i običaja, potpuno pogrešne i od istih se jasno ograđujemo.

Molimo Vas da Logosoft posmatrate i ocijenjujete na osnovu onoga što Vam pruža za Vaš novac, a mi ćemo se potruditi da za taj novac uvijek dobijete maksimum.

Hvala svima,

Damir Dizdarević
Rukovodilac servisa i usluga
Logosoft d.o.o.
Sarajevo
Sve uredu

ali ovo boldirano me interesuje jer godinama ste zastupljeni u ulici Dervisa Numica, ali se ne sirite dalje u okolna naselja.

Kada planirate sirenje?
EmiRem

#6003 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by EmiRem »

EmiRem wrote:Ovo s mtel-om je istina i zavrseno,LOL je kupljen za 12 miliona eura.Provjerena informacija.
vanjki

#6004 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by vanjki »

Na aneksu od sinoc 23:00 nema niti interneta,kablovske,telefona
Ev cekam da radnici fodju na posso popiju kafu i odu na teren..Ljut ssm u pm
Charuga
Globalni moderator

#6005 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Charuga »

Avaz i njihove "provjerene" informacije. Ne vjerujem nista dok se i zvanicno ne pokaze kao tacna informacija. A onda ... :run:
karanana

#6006 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

ja vjerujem da je avaz to ovdje procitao pa objavio.
ne uzimam ih zaozbiljno sto se tice insajderskih informacija.
Charuga
Globalni moderator

#6007 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Charuga »

Ma kakvi oni i njihove informacije. Uvjerio sam se dva puta u to na tekstovima u kojima sam bio siguran 100000% da ne iznose tacne informacije. Nije mi bilo mrsko, nazovem potpisnika teksta i pitam je li on provjerio to sto je napisao a strucnjak kaze da on nije duzan da provjeri, samo da napise kako mu je receno u razgovoru sa onim kojeg je intervijuisao.

Odavno im je ekskluziva na prvom mjestu a tacnost informacija na posljednjem ...
afannedim

#6008 Re: LOGOSOFT PONOVO

Post by afannedim »

kakaljin wrote:
damir.d wrote:Poštovani,

Iako je ova tema skrenula u potpuno pogrešnom smjeru, želimo da, zbog naših korisnika koji su na ovom Forumu, damo odgovarajuće saopštenje vezano za informacije koje se pojavile ovih dana.

Tačno je da postoje razgovori i planovi oko saradnje Logosofta sa nekim od drugih operatora u BiH, u cilju širenja ISP biznisa i prevashodno poboljšavanja i unaprijeđivanja naših usluga. Ništa još nije finalizirano, ni dogovoreno a kamoli potpisano, pa su informacije koje su se pojavile vezano za to potpuno neistinite.

Kakav god ishod da bude, i o kome god da se radi, Logosoft ostaje da postoji na tržištu kao Logosoft, zasebna kompanija, sa istim ljudima, istim rukovodstvom i sa istim ciljevima, a to je da ponudimo najbolju uslugu, te osvojimo još veći dio tržišta nego to imamo sada.
Naše korisnike veoma poštujemo i sa njima već godinama gradimo odnose, koji su nam uvijek bili jako važni. To nisu ni lični, ni emotivni, nego čisto poslovni odnosi, što namjeravamo da radimo i dalje kroz konstantno unaprijeđivanje naših usluga i povećavanje zadovoljstva korisnika.
Zato smatramo da su rasprave koje su se ovdje pojavile i koje uveliko izlaze iz bilo kakavih poslovnih okvira i običaja, potpuno pogrešne i od istih se jasno ograđujemo.

Molimo Vas da Logosoft posmatrate i ocijenjujete na osnovu onoga što Vam pruža za Vaš novac, a mi ćemo se potruditi da za taj novac uvijek dobijete maksimum.

Hvala svima,

Damir Dizdarević
Rukovodilac servisa i usluga
Logosoft d.o.o.
Sarajevo
Sve uredu

ali ovo boldirano me interesuje jer godinama ste zastupljeni u ulici Dervisa Numica, ali se ne sirite dalje u okolna naselja.

Kada planirate sirenje?
Optika im je pružena u ulici Zmaja od Bosne i Franca Lehara Marijin Dvor, nek neko kaže da se ne šire
Maharadza

#6009 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Maharadza »

Charuga wrote:Avaz i njihove "provjerene" informacije. Ne vjerujem nista dok se i zvanicno ne pokaze kao tacna informacija. A onda ... :run:
Ja firaunskom smeću ne bi povjerovao da napišu kako je nebo plavo, već bi prvo pogledao kroz prozor i provjerio, uz uslov da nema magle. :)

@damir d. Šefe hoćete li konačno i ovo Alipašino pokriti čitavo u skorije vrijeme?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sakazulu

#6010 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

A došao Haris bravar sa A. polja da otključa temu :izet: :izet: :izet:
Red Wolf

#6011 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Red Wolf »

ma damir pricao nepricao oni su poklopljeni-prodati,vrijeme ce vrlo brzo pokazati pravu istinu
Zvek

#6012 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Zvek »

karanana wrote:ja vjerujem da je avaz to ovdje procitao pa objavio.

Code: Select all

Direktor "BH Telecoma" Nedžad Rešidbegović, rekao je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Sarajevu da u ovoj firmi znaju da "M:tel" kupuje veći broj operatera - Znam da su kupili "Logosoft", ali i mi pregovaramo sa sedam-osam preduzeća
Ovo je izjavio Rasidbegovic, Avaz nije to mogao izmisliti.
afannedim

#6013 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Red Wolf wrote:ma damir pricao nepricao oni su poklopljeni-prodati,vrijeme ce vrlo brzo pokazati pravu istinu
Hajd nastavite opet pa nek temu zaključaju, nazovi Damira i to mu reci.
afannedim

#6014 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Zvek wrote:
karanana wrote:ja vjerujem da je avaz to ovdje procitao pa objavio.

Code: Select all

Direktor "BH Telecoma" Nedžad Rešidbegović, rekao je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Sarajevu da u ovoj firmi znaju da "M:tel" kupuje veći broj operatera - Znam da su kupili "Logosoft", ali i mi pregovaramo sa sedam-osam preduzeća
Ovo je izjavio Rasidbegovic, Avaz nije to mogao izmisliti.
Eto on se bavi drugim operaterima i ko je koga kupio, ako nečete vjerovati uposleniku koji se javio ovdje da odgovori na nebuloze, vjerujte Rešidbegoviću i Avazu.
Cossack

#6015 Re: LOGOSOFT PONOVO

Post by Cossack »

karanana wrote:To mi radi damire. Saradnja, partnerstvo, sve ok. Pa cak i kupovina.....ali najbitnije je da ono sto logosoft nudi i sto je logosoft postigao kao pruzaoc usluge niko ne zapisha.
I ti vjeruješ da je ovo Damir? :shock: Mogao je bilo ko napraviti account i napisati ovo. Ako informacija o prodaju Mtel-u nije tačna Logosoft bi kao ozbiljna kompanija trebao napisati saopštenje za javnost i sve demantovati!

Na šta se sve raja prima... :-)

EDIT: Iskreno se nadam da neko iz Logosofta i čita ovaj topic i da je svjestan da ako uđe u tal s Mtel-om, Logosoft će u roku od mjesec dana završiti sa 50 korisnika, uključujući užu i širu familiju uposlenih.
afannedim

#6016 Re: LOGOSOFT PONOVO

Post by afannedim »

Cossack wrote:
karanana wrote:To mi radi damire. Saradnja, partnerstvo, sve ok. Pa cak i kupovina.....ali najbitnije je da ono sto logosoft nudi i sto je logosoft postigao kao pruzaoc usluge niko ne zapisha.
I ti vjeruješ da je ovo Damir? :shock: Mogao je bilo ko napraviti account i napisati ovo. Ako informacija o prodaju Mtel-u nije tačna Logosoft bi kao ozbiljna kompanija trebao napisati saopštenje za javnost i sve demantovati!

EDIT: Iskreno se nadam da neko iz Logosofta i čita ovaj topic i da je svjestan da ako uđe u tal s Mtel-om, Logosoft će u roku od mjesec dana završiti sa 50 korisnika, uključujući užu i širu familiju uposlenih.

Naravno da jeste nije prvi put da se javlja na forum i iznese tačne informacije, žao mi trolera
Cossack

#6017 Re: LOGOSOFT PONOVO

Post by Cossack »

afannedim wrote: Naravno da jeste nije prvi put da se javlja na forum i iznese tačne informacije, žao mi trolera
Meni žao tebe. Vidim da si maksimalno zadao na temi... isto kao da radiš u toj firmi?! :wink:

Most active topic:Logosoft ALL ABOUT
(470 Posts / 42.84% of user’s posts)

:lol:
navedeni

#6018 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by navedeni »

Brigaaaaa Logosoft ljudi moju :) 12 mil eura... fina penzija, da ce ostati na 5 korisnika sta vlasnika logosofta to zanima vise :izet: :sax:
afannedim

#6019 Re: LOGOSOFT PONOVO

Post by afannedim »

Cossack wrote:
afannedim wrote: Naravno da jeste nije prvi put da se javlja na forum i iznese tačne informacije, žao mi trolera
Meni žao tebe. Vidim da si maksimalno zadao na temi... isto kao da radiš u toj firmi?! :wink:

Ljiljane šta je to smiješno toliko. Kao korisnik Logosofta zadao sam se na temi u čemu je problem.
azricax

#6020 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by azricax »

Za svaki slucaj sam provjerila dali se moze raskinuti ugovor, da nema nekog vremenskog ogranicenja, i rekli su da se moze raskinuti kada god zelim. LOL koristim godinama i prezadovoljna sam, ali nazalost ne zelim mtelu da dajem pare.
smijesni_ste

#6021 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by smijesni_ste »

Evo ima i na teletekstu RTRS-a vijest o ovome :D....

http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=103060

M:tel kupuje Logosoft za 24 miliona KM

Izvor: TANЈUG

Telekomunikacioni operater M:tel kupiće sarajevsku kompaniju "Logosoft", za koju je spreman da izdvoji čak 24 miliona maraka.

Višemjesečne spekulacije o kupovini jedne od vodećih informatičkih kompanija na području BiH konačno su otklonjene, a pregovori između dvije firme su u završnoj fazi i ugovor bi trebalo da bude potpisan početkom naredne godine.

"Logosoft" je jedini zvanični distributer

"Verisign SSL" sertifikata u BiH. Riječ je sertifikatu koji podiže sigurnost veb stranica i štiti unos osjetljivih podataka.

Pored toga, "Logosoft" je i ovlašćeni distributer kompanije "RapidShare" za BiH, koja pruža i uslugu fiksne telefonije.
Cossack

#6022 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Cossack »

smijesni_ste wrote:Evo ima i na teletekstu RTRS-a vijest o ovome :D....

Telekomunikacioni operater M:tel kupiće sarajevsku kompaniju "Logosoft", za koju je spreman da izdvoji čak 24 miliona maraka.

Višemjesečne spekulacije o kupovini jedne od vodećih informatičkih kompanija na području BiH konačno su otklonjene, a pregovori između dvije firme su u završnoj fazi i ugovor bi trebalo da bude potpisan početkom naredne godine.

"Verisign SSL" sertifikata u BiH. Riječ je sertifikatu koji podiže sigurnost veb stranica i štiti unos osjetljivih podataka.

Pored toga, "Logosoft" je i ovlašćeni distributer kompanije "RapidShare" za BiH, koja pruža i uslugu fiksne telefonije.
Ovo je nažalost davno završena priča... :sad:

Jedino ostaje nedoumica da li je @damir.d lažni nick ili je svjesno obmanuo korisnike saoštenjem koje je dao na ovom forumu?
afannedim

#6023 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Cossack wrote:
smijesni_ste wrote:Evo ima i na teletekstu RTRS-a vijest o ovome :D....

Ovo je nažalost davno završena priča... :sad:

Jedino ostaje nedoumica da li je @damir.d lažni nick ili je svjesno obmanuo korisnike saoštenjem koje je dao na ovom forumu?
Žao mi je što se damir d. javio pojedi se od muke :lol: :lol: :lol: :lol:
Cossack

#6024 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Cossack »

afannedim wrote: Žao mi je što se damir d. javio pojedi se od muke :lol: :lol: :lol: :lol:
Je li to tvoj drugi nick? :shock:
karanana

#6025 Re: LOGOSOFT PONOVO

Post by karanana »

Cossack wrote:

ono jeste damir d. znam to jer sam jednom imao neki problem i preko ovog nicka je rijeseno.
dakle, to smo rijesili.

eh sad da li je istina ono sto je on napisao oko obstojnosti logosofta, to zaista ne znam. daj boze, ali mozda se i sada lome stvari sa lovom, tako da je sve moguce.
Post Reply