Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
scooby_dooby_doo wrote:Koji dio Fallout-a je najboljsi ?
Svi su fantastični, s tim da 1 i 2 imaju malo drugačiji (čitaj: bolesniji) šmek od Fallouta 3 te drugačiji način igranja. Svakako preporuka da pređeš redoslijedom 1, 2, 3 pa onda New Vegas. Priča vrlo malo ima veze jedna s drugom s obzirom da su različiti likovi ali ima jako mnogo stvari koje se isprepliću poput politike i slično.
Hvala na odgovoru.
@Kaćunak,boćanje 1934 onako zanimljiva sportska igra.
ali ipak će MP igra ostati za neka bolja vremena...
ostaju mi Skyrim, LA Noire, Dead Space 2 i 3, Mass Effect 1,2,3, Witcher 1 i 2, Dragon Age, Prototype, Max Payne 3, Diablo 3, Sacred 2, AC Broth. i Rev., AC 3...
to samo ono čega se na prvu mogu sjetiti imam ja šta raditi u narednom periodu... od nekoliko godina
Ako volis pricu kreni od Mass Effecta, nesto nevjerovatno
Ne znam sto se onako citav internet digao zbog kraja ME3, ko ne valja im sta li. Meni je dobar bio Mogao je i bolji, al jbg ne vidim cemu onakva reakcija. Ako su tako ljudi zamislili, sta se moze.
Madrid wrote:
Ne znam sto se onako citav internet digao zbog kraja ME3, ko ne valja im sta li. Meni je dobar bio Mogao je i bolji, al jbg ne vidim cemu onakva reakcija. Ako su tako ljudi zamislili, sta se moze.
(nadam se da nije spojler)
Ma i meni bi kraj bio odlican da su ga objasnili kao sto i jesu u onom dlc kojeg su izbacili par mjeseci poslije, al prvobitno je bilo kao vise krajeva, a bez objasnjenja su svi izgledali isto, sam se boje mjenjale
I ME3 je stvarno odlicna igra, al nekako mi se cini da je mogla biti malo duza, da je vecina onih dlc-ova naknadno izbacena (za koje se kao treba platit) bila u samoj igri to bi bila prava stvar koja ne bi imala suparnika za igru godine, ali oni izbace osakacenu igru da bi poslije vise zaradili, zato i nisu pokupili nagrade, kao sto su pokupili za ME, a pogotovo za ME2 koji je po meni najbolji u serijalu...
Madrid wrote:
Ma i meni bi kraj bio odlican da su ga objasnili kao sto i jesu u onom dlc kojeg su izbacili par mjeseci poslije, al prvobitno je bilo kao vise krajeva, a bez objasnjenja su svi izgledali isto, sam se boje mjenjale
I ME3 je stvarno odlicna igra, al nekako mi se cini da je mogla biti malo duza, da je vecina onih dlc-ova naknadno izbacena (za koje se kao treba platit) bila u samoj igri to bi bila prava stvar koja ne bi imala suparnika za igru godine, ali oni izbace osakacenu igru da bi poslije vise zaradili, zato i nisu pokupili nagrade, kao sto su pokupili za ME, a pogotovo za ME2 koji je po meni najbolji u serijalu...
E jest, to je istina.. DLCovi koji su kljucni skroz za pricu, moras dodatno platit.. Sto je najgore, 2 DLCa su vec bila napravljena prije nego sto je igra izasla, al su ih izbacili iz gotove igre da bi kasnije mogli dodatno naplatit.. I tako isti dan kad je igra izasla, plati 10€ dodatno da dobijes Javika.. Skoro najvaznijeg lika (za pricu) u cijeloj trilogiji.
Da ih EA nije kupio pretpostavljam da bi sve ispalo mnogo bolje, al jbg opet jedna od najboljih RPGova ikad.
Ja sam odigrao 2 puta, sa obicnim krajem pa poslije i sa "Extended Cut ", al vidim da ce se morat jos jednom prijeci, ima hrpa dlcova izbacenih
Kolko su osakatili igru pokazuje sama velicina dlcova, Citadel 5gb (toliko su neke igre su velike ) i recimo Omega skoro 2 gb...
Uglavnom zavidim onima koji tek sad pocinju ME, imaju 3 igre i kamaru dlc-ova i sve ce to odigrat bez cekanja i fino upakovano, bez ociglednih rupa, a ko voli polako prelazit igru... pa ima citavo ljeto za to
Kraj i jeste poprilično konfuzan,i to je ostavilo veliku mrlju na ME3,pokušali su nešto da isprave sa DLC-ovima,ali to nije uspjelo,ako odbacimo ovu,ne baš tako malu manu,ME3 je jedan od najboljih serijala današnjice.Priča se i naveliko o ME4,neki to samo smatraju "pričom",dok se se druge strane uveliko radi na nastavku,ali bez puno pompe,zašto i ne bi kada je u igri veliki novac,sigurno tržište,i neupitna budućnost serijala...
Kraj i jeste poprilično konfuzan,i to je ostavilo veliku mrlju na ME3,pokušali su nešto da isprave sa DLC-ovima,ali to nije uspjelo,ako odbacimo ovu,ne baš tako malu manu,ME3 je jedan od najboljih serijala današnjice.Priča se i naveliko o ME4,neki to samo smatraju "pričom",dok se se druge strane uveliko radi na nastavku,ali bez puno pompe,zašto i ne bi kada je u igri veliki novac,sigurno tržište,i neupitna budućnost serijala...
Nedavno su sluzbeno potvrdili iz Biowara da su poceli da rade na novom ME, ali nece biti ME4, tj. nece biti isti likovi i nece biti direktni nastavak od ME3, ali ce biti igra u istom univerzumu. E sad, hoce li radnja biti iza ME3, prije ME1, izmedju, ne zna se.
We are starting to get ready to develop another Mass Effect game, and it's going to be a new thing. We want to be able to give fans an opportunity to get back into the world with these things you've come to know and love about the Mass Effect experience, but start something fresh and new; a new way for you to explore the whole universe in Mass Effect.
To call the next game 'Mass Effect 4' or 'ME4' is doing it a disservice and seems to cause a lot of confusion here. We have already said that the Commander Shepard trilogy is over and that the next game will not feature him/her. That is the only detail you have on the game. I see people saying 'well, they’ll have to pick a canon ending.' No, because the game does not have to come after. Or before. Or off to the side. Or with characters you know. Or yaddayaddayadda. Wherever, whenever, whoever, etc will all be revealed years down the road when we actually start talking about it. I do not call the game ME4 when I talk about it ever, [because] that makes people think of it more as 'what happens after 'Mass Effect 3' rather than 'what game happens next set in the 'Mass Effect' Universe. Obviously fans are going to speculate content, character and story until we actually reveal details in the years or months to come as you have almost no klix details, just don’t get bogged down in 'well how are they going to continue ME3.'
može li mi neko reći kako da obrišem nba 2k11 reloaded verziju, pošto nigdje nema uninstall opcije. laik sam a bezveze mi stoje igre na disku 9,10 i 11, nijednu ne mogu deinstalirati
http://steamgames4free.net/?i=450935 pomagajte ljudi klikcite , svako nek psotavi svoj link i dobije bespaltnu igru na steam ima prejakih igara, far cry 3, assasins creed 3 itd
foluška wrote:može li mi neko reći kako da obrišem nba 2k11 reloaded verziju, pošto nigdje nema uninstall opcije. laik sam a bezveze mi stoje igre na disku 9,10 i 11, nijednu ne mogu deinstalirati
foluška wrote:može li mi neko reći kako da obrišem nba 2k11 reloaded verziju, pošto nigdje nema uninstall opcije. laik sam a bezveze mi stoje igre na disku 9,10 i 11, nijednu ne mogu deinstalirati
Nije vezano za temu al nadam se da medju gejmerima ima neko da zna sta ciniti
Koristim ovaj speedfan za kontrolu temp i ono automatski je namjesten 40 do 50cel. gdje pocinju ovi plamencici gori sve
Evo ovdje je i 60 a kad igram neku jacu igru ide i do 64 pogotovo sad na ovim vrucim danima, za sad nema jos nekog problema al trebam li se zabrinuti sto se ovoliko poveca temp. Ako neko zna sta ciniti pomoc dobro dosla
relativno84 wrote:Nije vezano za temu al nadam se da medju gejmerima ima neko da zna sta ciniti
Koristim ovaj speedfan za kontrolu temp i ono automatski je namjesten 40 do 50cel. gdje pocinju ovi plamencici gori sve
Evo ovdje je i 60 a kad igram neku jacu igru ide i do 64 pogotovo sad na ovim vrucim danima, za sad nema jos nekog problema al trebam li se zabrinuti sto se ovoliko poveca temp. Ako neko zna sta ciniti pomoc dobro dosla