Pa pročitaj dobro.sve_ovo_ja wrote: Nisam plaho ni čitao, vidim snimak onog govneta pa reko da popljujem
La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#6001 Re: La Liga Santander
-
kindlas
#6002 Re: La Liga Santander
Moja konstatacija i dalje stoji, zabio prvi hattrick s 23. A na tom snimnku ne vidim nista spektakularno vrijedno divljenja, vidio sam i Sterlinga da radi to sve (nabije loptu i pretrci igraca ili uradi onu fintu petom pa se vrati unazad).c_g wrote:Hvala što si nam sad svima rekao da Cristiana nikada nisi gledao u EPL.kindlas wrote:Covjek postigao prvi hattrick sa 23 godine, kakvih 19-20
Jer s ovim komentarom si pokazao da nemaš pojma šta je on radio u EPL i kakav je bio igrač i kome je bio podređen. Čovjek je skoro cijelu karijeru proveo na krilu, vidio šesnasterca kako treba nije, sve golove što je davao su bili skoro izvan. Čovjek je toliko bio dominantan na krilu da ga najbolji bekovi u prajmovima nisu mogli zaustaviti. Po utakmici je imao 10 kreiranih šansi. Čovjek je imao skroz drugu ulogu nego što imam otkako je došao u Real Madrid. U Unitedu više se fokusirao na to kako će asistirati, kako će drugima napraviti šanse, pogotovo Ruudu, kojeg je pitao loptama, ali hajde, neka ti babo ili neko drugi ispriča kakav je igrač bio.
20 godina.
Da ne bude opet bljuvotine, ne kazem da je Sterling na Ronaldovom nivou nego kazem da na tom videu sto si postavio nema nista sto dokazuje tvoju tvrdnju.
-
c_g
#6003 Re: La Liga Santander
Da, nema, apsolutno nema, 120 minuta juri na odbranu Arsenala, igra defanzivu, kreira šanse, dribla. Pa Vieira je tu utakmicu imao upalu mišića koliko je trčao za njim, ali kako ćeš se ti toga sjećati, šta znaš ko je Vieira u to vrijeme bio. Šteta što kad je on bio mlad, nije bilo ovih stranica što se bave statistikom, čovjek bi imao 10+ driblinga, 10+ kreiranih šansi...kindlas wrote:Moja konstatacija i dalje stoji, zabio prvi hattrick s 23. A na tom snimnku ne vidim nista spektakularno vrijedno divljenja, vidio sam i Sterlinga da radi to sve (nabije loptu i pretrci igraca ili uradi onu fintu petom pa se vrati unazad).
https://www.youtube.com/watch?v=joeUV0uWi7c
Da ne bude opet bljuvotine, ne kazem da je Sterling na Ronaldovom nivou nego kazem da na tom videu sto si postavio nema nista sto dokazuje tvoju tvrdnju.
Hoćeš video Ronalda sa 19 godina i njegovi najbolji potezi? Nemoj se provaljivati i gluposti postavljati. I najgore od svega postavio si čovjeka sa 24 godine.
-
kindlas
#6004 Re: La Liga Santander
Sjecam se ja Ronalda iz Uniteda jako dobro, tu je dobio nadimak padavicar, sminker, placko, itd. Do 23-e godine je bio takav i tek tad ga je Ferguson uspio usmjeriti tako da te price sa 19 godina i slicno, imas takvih danas milion, ali nemas ovakvih kakav je postao nakon prve zlatne lopte.c_g wrote:Da, nema, apsolutno nema, 120 minuta juri na odbranu Arsenala, igra defanzivu, kreira šanse, dribla. Pa Vieira je tu utakmicu imao upalu mišića koliko je trčao za njim, ali kako ćeš se ti toga sjećati, šta znaš ko je Vieira u to vrijeme bio. Šteta što kad je on bio mlad, nije bilo ovih stranica što se bave statistikom, čovjek bi imao 10+ driblinga, 10+ kreiranih šansi...kindlas wrote:Moja konstatacija i dalje stoji, zabio prvi hattrick s 23. A na tom snimnku ne vidim nista spektakularno vrijedno divljenja, vidio sam i Sterlinga da radi to sve (nabije loptu i pretrci igraca ili uradi onu fintu petom pa se vrati unazad).
https://www.youtube.com/watch?v=joeUV0uWi7c
Hoćeš video Ronalda sa 19 godina i njegovi najbolji potezi? Nemoj se provaljivati i gluposti postavljati. I najgore od svega postavio si čovjeka sa 24 godine.
-
c_g
#6005 Re: La Liga Santander
Ne sjećaš se. Jer i ovo što sad pišeš veze nema sa realnošću. Čovjek je od prvog dana na nožu, upravo radi svog talenta, radi svoje brzine, radi svoje tehnike i ostalog, jer apsolutno nije bilo igrača koji ga je mogao zaustaviti i onda su krenuli brutalni startovi na njega. No, naravno, hajmo reći da je padavičar. Pogledaj malo na Youtube njegove utakmice u dresu Uniteda, jer očigledno nijednu nisi pogledao i pogledaj brutalne startove na njemu i kako su u gostima dočekivali igrača od 19-20 godina. Toga danas nema nigdje.kindlas wrote:Sjecam se ja Ronalda iz Uniteda jako dobro, tu je dobio nadimak padavicar, sminker, placko, itd. Do 23-e godine je bio takav i tek tad ga je Ferguson uspio usmjeriti tako da te price sa 19 godina i slicno, imas takvih danas milion, ali nemas ovakvih kakav je postao nakon prve zlatne lopte.
Ovaj Arsenal u to vrijeme je bio sila, igrači u najboljim godinama, a on kao klinac se igrao s njima. No, ne znaš ti ni to, jer nisi gledao.
-
kindlas
#6006 Re: La Liga Santander
Sjecam se ja dobro prve 2-3 njegove sezone u Unitedu bas zato i kazem da ga iz tog vremena svi pamtimo kao padavicara, placku, sminkera (izvlacio pramenove i slicnoc_g wrote: Ne sjećaš se. Jer i ovo što sad pišeš veze nema sa realnošću. Čovjek je od prvog dana na nožu, upravo radi svog talenta, radi svoje brzine, radi svoje tehnike i ostalog, jer apsolutno nije bilo igrača koji ga je mogao zaustaviti i onda su krenuli brutalni startovi na njega. No, naravno, hajmo reći da je padavičar. Pogledaj malo na Youtube njegove utakmice u dresu Uniteda, jer očigledno nijednu nisi pogledao i pogledaj brutalne startove na njemu i kako su u gostima dočekivali igrača od 19-20 godina. Toga danas nema nigdje.
Ovaj Arsenal u to vrijeme je bio sila, igrači u najboljim godinama, a on kao klinac se igrao s njima. No, ne znaš ti ni to, jer nisi gledao.
-
Crvena Tifoza
#6007 Re: La Liga Santander
Ovo podebljano je nagađanje i laž.c_g wrote:Hvala što si nam sad svima rekao da Cristiana nikada nisi gledao u EPL.kindlas wrote:Covjek postigao prvi hattrick sa 23 godine, kakvih 19-20
Jer s ovim komentarom si pokazao da nemaš pojma šta je on radio u EPL i kakav je bio igrač i kome je bio podređen. Čovjek je skoro cijelu karijeru proveo na krilu, vidio šesnasterca kako treba nije, sve golove što je davao su bili skoro izvan. Čovjek je toliko bio dominantan na krilu da ga najbolji bekovi u prajmovima nisu mogli zaustaviti. Po utakmici je imao 10 kreiranih šansi. Čovjek je imao skroz drugu ulogu nego što imam otkako je došao u Real Madrid. U Unitedu više se fokusirao na to kako će asistirati, kako će drugima napraviti šanse, pogotovo Ruudu, kojeg je pitao loptama, ali hajde, neka ti babo ili neko drugi ispriča kakav je igrač bio.
20 godina.
Dakle:
Almost half his goals were either tap-ins from inside the six-yard box—often after a low delivery beyond the 'keeper and defence—or where he would pull away from his marker just in time to find space and provide an option for a team-mate to deliver from on or near the byline. Critics would have you believe that this type of goal, a close-range strike or merely a finishing touch from two metres out, are what bulk up Ronaldo's stats and thus show he's not always such a world-class machine.
-
c_g
#6008 Re: La Liga Santander
Stvarno? Pričamo o karijeri u Manchester Unitedu, a ti ćeš mi postaviti citat od čovjeka koji analizira Ronalda u Real Madridu. Je li me zezaš ili?Crvena Tifoza wrote:Ovo podebljano je nagađanje i laž.
Dakle:
Almost half his goals were either tap-ins from inside the six-yard box—often after a low delivery beyond the 'keeper and defence—or where he would pull away from his marker just in time to find space and provide an option for a team-mate to deliver from on or near the byline. Critics would have you believe that this type of goal, a close-range strike or merely a finishing touch from two metres out, are what bulk up Ronaldo's stats and thus show he's not always such a world-class machine.
Ovaj citat što si stavio je najveća glupost koju sam pročitao, pa da je tako lagano, onda bi pravi centarfori imali 100 golova po sezoni. Ronaldo je igrač s najboljom kretnjom u historiji ove igre, ljudi na fakultetima izučavaju njegove kretnje. Molim te, ako već citiraš, onda piši nešto normalno, jer ovo tap-in je najveća sramota i to je samo još jedan način da se pljuje po Ronaldu. Sve što čovjek radi u svojoj karijeri, ljudi pokušavaju da umanje. Ja nisam igrača vidio u svom životu koji je postigao više spektakularnih golova iz daljine, a čisto sumnjam da je iko od vas na ovom forumu.
https://streamable.com/p4nqi
-
Crvena Tifoza
#6009 Re: La Liga Santander
Na kakvim crnim fakultetima izučavaju njegovu kretnju?

- studeni76
#6010 Re: La Liga Santander
Kako vam se da vishe! 
-
c_g
#6011 Re: La Liga Santander
Provalio si se sada, pa sad pokušavaš da se izvućeš.Crvena Tifoza wrote:Na kakvim crnim fakultetima izučavaju njegovu kretnju?![]()
![]()
![]()
Na britanskim fakultetima, gdje redovno gostuju i nogometaši, kako bivši, tako i sadašnji.
-
Crvena Tifoza
#6012 Re: La Liga Santander
c_g wrote:Provalio si se sada, pa sad pokušavaš da se izvućeš.Crvena Tifoza wrote:Na kakvim crnim fakultetima izučavaju njegovu kretnju?![]()
![]()
![]()
Na britanskim fakultetima, gdje redovno gostuju i nogometaši, kako bivši, tako i sadašnji.
Džaba se trudiš, nećeš me uvući u nekakvu raspravu o tap-in padavičaru. Što se tiče provaljivanja, ti to svakodnevno radiš.
Na fakultetima izučavaju njegovu kretnju.
Daj ime fakulteta, i satnicu pa da odem na seminar.
-
c_g
#6013 Re: La Liga Santander
Neću te uvuć u raspravu, ti mene prvi počeo citirati. Hahahaha :pljas:Crvena Tifoza wrote:Džaba se trudiš, nećeš me uvući u nekakvu raspravu o tap-in padavičaru. Što se tiče provaljivanja, ti to svakodnevno radiš.![]()
Na fakultetima izučavaju njegovu kretnju.![]()
Da, na fakultetima, od njegove fizičke sposobnosti, do njegovog socijalnog života. Google i traži satnice. Imaš čak i u Kanadi jedan fakultet koji se njime bavi ne znam napamet fakultet, al googlaj. Sve se danas može naći.
-
Crvena Tifoza
#6014 Re: La Liga Santander
c_g wrote:Neću te uvuć u raspravu, ti mene prvi počeo citirati. Hahahaha :pljas:Crvena Tifoza wrote:Džaba se trudiš, nećeš me uvući u nekakvu raspravu o tap-in padavičaru. Što se tiče provaljivanja, ti to svakodnevno radiš.![]()
Na fakultetima izučavaju njegovu kretnju.![]()
Da, na fakultetima, od njegove fizičke sposobnosti, do njegovog socijalnog života. Google i traži satnice. Imaš čak i u Kanadi jedan fakultet koji se njime bavi ne znam napamet fakultet, al googlaj. Sve se danas može naći.
Kažeš fakultet u Kanadi
Jel ti to prvo iskočilo kad si ukucao na google?
PLJAS PLJAS
-
c_g
#6015 Re: La Liga Santander
Pa de pročitaj post iznad i šta sam napisao, od fizičke sposobnosti do ...Crvena Tifoza wrote:Kažeš fakultet u Kanadi![]()
![]()
Jel ti to prvo iskočilo kad si ukucao na google?Još da znaš šta piše i da razumiješ skontao bi da ne izučavaju njegove fizičke sposobnosti nego fenomen identiteta i nacionalnosti kod poznatih ličnosti i kao primjer uzeli su padavičara.
![]()
Čak i klubovi analiziraju njegove fizičke sposobnosti i kako da to primjene na svoje igrače. Baš sam nedavno gledao trening Grasshopper i u svlačionici imaju njegove slike, pa onda dodatne analize koliko je brz, zašto radi puno trbušnjaka, sklekova, zgibova, zašto svake godine smanjiva mišićnu masu, itd, itd.
Hajde što si ušao u raspravu, sad ne znaš ni čitati.
- B6Redhell
#6016 Re: La Liga Santander
Zakuhava se malo la liga. Postaje interesantnije. Barca ko uobicajno pred kraj sezone smor "safata" . jos ih valvalvalval
danas izreda sve.
. Atl i grizman juce zamalo petarda u formi su. Bit ce strasna utakmica. I ako barca kojim slucajem kiksne (mada sumnjam. Uvijek pobijede atl. .) moze se halaliti titulom. Onda je u realovim rukama s kim da odigra bolje a s kim losije. (Poslije svih ovih sezona i izbacivanja gradskog rivala red bi se bio oduziti)
you know what i mean...
. Atl i grizman juce zamalo petarda u formi su. Bit ce strasna utakmica. I ako barca kojim slucajem kiksne (mada sumnjam. Uvijek pobijede atl. .) moze se halaliti titulom. Onda je u realovim rukama s kim da odigra bolje a s kim losije. (Poslije svih ovih sezona i izbacivanja gradskog rivala red bi se bio oduziti)
- pizarro
#6017 Re: La Liga Santander
kako li ce na kraju izgledati ovaj segment coutinho - dembele - suarez - messi.
a pitanje je hoce li se uopste ikad uigrati.
- Logovan
#6018 Re: La Liga Santander
Pa ove sezone se neće uigrati, a od naredne neće biti Suareza ja mislim. Možda ga zamijeni Griezmann.pizarro wrote:kako li ce na kraju izgledati ovaj segment coutinho - dembele - suarez - messi.
GMC napad.

- pizarro
#6019 Re: La Liga Santander
sta ce griezmann u barci?
vrijeme mu je da napreduje u zivotu, vrijeme mu je da ide u epl.
vrijeme mu je da napreduje u zivotu, vrijeme mu je da ide u epl.
- B6Redhell
#6020 Re: La Liga Santander
Kaze ima namijeru napuštati atm. katalončići su pokazivali zelju. Nece on biti jeftin ni sa zamjenom igraca..
-
omar little
#6021 Re: La Liga Santander
ubise iniestu ove seljacine.
-
Crvena Tifoza
#6022 Re: La Liga Santander
Ajjjjj
M E S S I
M E S S I
-
omar little
#6023 Re: La Liga Santander
direktor. 101.
a vi se mlatite krkani.
edit:
pa covjece kako mesare ovi simeonovi debosi,strasno.
a vi se mlatite krkani.
edit:
pa covjece kako mesare ovi simeonovi debosi,strasno.
- R9..
#6024 Re: La Liga Santander
Šteta povrijedi se Iniesta..
Golcina Mesija...
Golcina Mesija...
-
omar little
#6025 Re: La Liga Santander
o sunce ti poljubim i pikea ce izbaciti