Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nookey
#6001 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma nije to nikakva priča, Amar je uletio u startu kad je došao oko 100 milja da isplati zaostale plate igračima,čak je prodao i svog Jaguara, ali zato vratilo mu se desetostruko u ove tri sezone.
- ellaxaz
- Charuga
- Globalni moderator
#6003 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Trenerima treba više vremena, ali ono je postalo najskuplje
http://www.sutra.ba/novost/57908/Trener ... najskuplje
http://www.sutra.ba/novost/57908/Trener ... najskuplje
-
Ledenko
#6004 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Code: Select all
Ako gledamo posljednje dvije i pol sezone (tj. onoliko koliko je na našoj klupi ponovo Amar Osim), ostale klubove Premijer lige je vodilo nevjerovatnih 95 trenera.-
El_comadante
#6005 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ako bi Olimpik izborio Europu gdje bi igrao svoje utakmice? naravno ako se Sarajevo i Željo plasiraju. jer bi u tom slučaju oni na Koševu igrali a gdje bi onda igrao Olimpik.
- karanana
#6006 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
pa igro bi i olimpic na kosevu. vjerovatno bi na kosevu igro i velez ako izbori evropu. znaci sva 4 tima bi igrala na kosevu.El_comadante wrote:ako bi Olimpik izborio Europu gdje bi igrao svoje utakmice? naravno ako se Sarajevo i Željo plasiraju. jer bi u tom slučaju oni na Koševu igrali a gdje bi onda igrao Olimpik.
- cyprus
#6007 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma daj, 95?Ledenko wrote:Code: Select all
Ako gledamo posljednje dvije i pol sezone (tj. onoliko koliko je na našoj klupi ponovo Amar Osim), ostale klubove Premijer lige je vodilo nevjerovatnih 95 trenera.
- ultima_palabra
#6008 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
To izlazi da je jedan klub u prosjeku mijenjao 2,5 trenera po sezonicyprus wrote:Ma daj, 95?Ledenko wrote:Code: Select all
Ako gledamo posljednje dvije i pol sezone (tj. onoliko koliko je na našoj klupi ponovo Amar Osim), ostale klubove Premijer lige je vodilo nevjerovatnih 95 trenera.![]()
Ozbiljno?
- cyprus
#6009 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma kontam otkud nama 95 trenera
Dobro, znam da su se mnogi od njih ponavljali, ali opet
Fascinantno zaista
Ima li iko osim Amara da je spojio 2 sezone?
- Charuga
- Globalni moderator
#6010 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Željezničar - Amar Osim vec trecu sezonu na klupi.
Široki Brijeg - Branko Karačić - Marjan Bloudek.
Sarajevo - Jiri Plišek - Dragan Jović.
Borac - Zvezdan Cvetković - Velimir Stojnić - Slaviša Božičić.
Zrinjski - Slaven Musa od pocetka sezone.
Olimpic - Mehmed Janjoš - Nedim Jusufbegović.
Čelik - Boris Gavran - Elvedin Beganović - Amir Japaur - Vlatko Glavaš.
Zvijezda - Dragan Jović - Zoran Kuntić.
Velež - Mirza Varešanović od pocetka sezone.
GOŠK - Darko Dražić - Milomir Odović - Boris Gavran.
Rudar P. - Dragan Radović - Velimir Stojnić
Sloboda - Ibrahim Crnkić - Darko Vojvodić.
Leotar - Slavko Jović - Bogdan Korak - Borče Sredojević.
Travnik - Nedžad Selimović - Mesud Duraković - Nermin Bašić - Haris Jaganjac - Husnija Arapović.
Kozara - Vinko MArinović - Vlado Jagodić.
Slavija - Dragan Bjelica - Aleksandar Simić - Zoran Erbez - Milan Gutović - Vlado Čapljić.
Kad se doda da je Široki promjenio trenera pred pocetak sezone to mu dodje 42 trenera a samo je ova sezona u pitanju.
Široki Brijeg - Branko Karačić - Marjan Bloudek.
Sarajevo - Jiri Plišek - Dragan Jović.
Borac - Zvezdan Cvetković - Velimir Stojnić - Slaviša Božičić.
Zrinjski - Slaven Musa od pocetka sezone.
Olimpic - Mehmed Janjoš - Nedim Jusufbegović.
Čelik - Boris Gavran - Elvedin Beganović - Amir Japaur - Vlatko Glavaš.
Zvijezda - Dragan Jović - Zoran Kuntić.
Velež - Mirza Varešanović od pocetka sezone.
GOŠK - Darko Dražić - Milomir Odović - Boris Gavran.
Rudar P. - Dragan Radović - Velimir Stojnić
Sloboda - Ibrahim Crnkić - Darko Vojvodić.
Leotar - Slavko Jović - Bogdan Korak - Borče Sredojević.
Travnik - Nedžad Selimović - Mesud Duraković - Nermin Bašić - Haris Jaganjac - Husnija Arapović.
Kozara - Vinko MArinović - Vlado Jagodić.
Slavija - Dragan Bjelica - Aleksandar Simić - Zoran Erbez - Milan Gutović - Vlado Čapljić.
Kad se doda da je Široki promjenio trenera pred pocetak sezone to mu dodje 42 trenera a samo je ova sezona u pitanju.
- ultima_palabra
#6011 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Mislim da je bio Selimović u Travniku i Jović u Zrinjskom, ali i oni su odavno bivši.cyprus wrote:Ma kontam otkud nama 95 treneraDobro, znam da su se mnogi od njih ponavljali, ali opet
Fascinantno zaista
- ganjeta
#6012 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Čuj počeli ispoljavati negativnu energiju, zbog sretne pobjede Želje
.
-
LSD
#6013 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ganjeta wrote:Čuj počeli ispoljavati negativnu energiju, zbog sretne pobjede Želje![]()
.
Last edited by LSD on 26/03/2012 18:38, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#6014 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Šta li će tek biti?ganjeta wrote:Čuj počeli ispoljavati negativnu energiju, zbog sretne pobjede Želje![]()
.
-
LSD
#6015 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ne damo tatu i sina, ni za sva blaga svijetaleškarenje wrote:Naravno,sta je tu smijesno?Isto kao sto ti svoju pozitivnu energiju ispoljavas protiv Sarajeva u svakom postu,a jos kad dodas par tekmi oko kojih dignuta velika halabuka pa pojeo vuk magarca dobijes nezadovoljstvo sa druge strane.Ali imate vi tatu koji sa svojim pulenom rjesava te stvari tiho u vasu korist.ganjeta wrote:Čuj počeli ispoljavati negativnu energiju, zbog sretne pobjede Želje![]()
.
- simonese
#6016 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
a ofucane vam price sa sinom i tatomleškarenje wrote:Naravno,sta je tu smijesno?Isto kao sto ti svoju pozitivnu energiju ispoljavas protiv Sarajeva u svakom postu,a jos kad dodas par tekmi oko kojih dignuta velika halabuka pa pojeo vuk magarca dobijes nezadovoljstvo sa druge strane.Ali imate vi tatu koji sa svojim pulenom rjesava te stvari tiho u vasu korist.ganjeta wrote:Čuj počeli ispoljavati negativnu energiju, zbog sretne pobjede Želje![]()
.
stvarno ste plitki
- Šibicar
#6017 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Vidim da se teško podnosi ovih -11 u ove proljetne dane,ali šta ćeš klimatske promjene i tako to,navikni se biće ti lakšeleškarenje wrote:Naravno,sta je tu smijesno?Isto kao sto ti svoju pozitivnu energiju ispoljavas protiv Sarajeva u svakom postu,a jos kad dodas par tekmi oko kojih dignuta velika halabuka pa pojeo vuk magarca dobijes nezadovoljstvo sa druge strane.Ali imate vi tatu koji sa svojim pulenom rjesava te stvari tiho u vasu korist.ganjeta wrote:Čuj počeli ispoljavati negativnu energiju, zbog sretne pobjede Želje![]()
.
-
Illmatic
#6018 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
sve nam namjesta Ivica, sve nam se propusta, imamo srece, sve nam se slozilo, jednostavno ovoliko srece nema NIKO na svijetu i STA SAD?????leškarenje wrote:Naravno,sta je tu smijesno?Isto kao sto ti svoju pozitivnu energiju ispoljavas protiv Sarajeva u svakom postu,a jos kad dodas par tekmi oko kojih dignuta velika halabuka pa pojeo vuk magarca dobijes nezadovoljstvo sa druge strane.Ali imate vi tatu koji sa svojim pulenom rjesava te stvari tiho u vasu korist.ganjeta wrote:Čuj počeli ispoljavati negativnu energiju, zbog sretne pobjede Želje![]()
.
JEDI SE, ubi se od ljubomore, trazi koliko god hoces razloga, izgovora cega god hoces.... al neces nikad izbacit iz glave da je ZELJEZNICAR neprikosnoven ove sezone!!!
Caooooooooooooooooooooooooooooo
- simonese
#6019 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
glAbalno zagrijavanjeŠibicar wrote:Vidim da se teško podnosi ovih -11 u ove proljetne dane,ali šta ćeš klimatske promjene i tako to,navikni se biće ti lakšeleškarenje wrote:Naravno,sta je tu smijesno?Isto kao sto ti svoju pozitivnu energiju ispoljavas protiv Sarajeva u svakom postu,a jos kad dodas par tekmi oko kojih dignuta velika halabuka pa pojeo vuk magarca dobijes nezadovoljstvo sa druge strane.Ali imate vi tatu koji sa svojim pulenom rjesava te stvari tiho u vasu korist.ganjeta wrote:Čuj počeli ispoljavati negativnu energiju, zbog sretne pobjede Želje![]()
.
- ganjeta
#6020 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ja sam juče napisao da je Komitet kriv, ne dozvoljava više od jednog šuta u okvir gola po utakmici
. Doći će i njihove glave na panj.
- ultima_palabra
#6021 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
To... još i ta kurva fortuna okrenula leđaganjeta wrote:Ja sam juče napisao da je Komitet kriv, ne dozvoljava više od jednog šuta u okvir gola po utakmici. Doći će i njihove glave na panj.
-
palermo
#6022 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ljudi, smijem li reći jednu bogohulnu misao. Bio ja juče na utakmici Velež- Sarajevo i nije mi bila loša utakmica....uživo je to izgledalo nekako drugačije.
Mislim, jes da ono nema tu igrača da kažeš, mašala..., ali bilo je neke trke, borbe, zalaganja......nekako mislim za kvalitet igrača koji u ovoj zemlji šutaju loptu nije meni ono loše bilo. Čak je to i trenerski bilo solidno postavljeno,
I vala ja sve teže i teže shvatam ovoliku odioznost prema zalizanom od strane navijača Sarajeva. Ima on nekih i finih ideja, skupusa od od onog što ima ono nekakvu solidnu ekipicu.
Mislim, jes da ono nema tu igrača da kažeš, mašala..., ali bilo je neke trke, borbe, zalaganja......nekako mislim za kvalitet igrača koji u ovoj zemlji šutaju loptu nije meni ono loše bilo. Čak je to i trenerski bilo solidno postavljeno,
I vala ja sve teže i teže shvatam ovoliku odioznost prema zalizanom od strane navijača Sarajeva. Ima on nekih i finih ideja, skupusa od od onog što ima ono nekakvu solidnu ekipicu.
- lijek-za-sve
#6023 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Obrnutu situaciju kod njih neces ni vidjeti a ni cuti jer onda oni ko kakva epidemije kolektivno ne prate nas fudbal a ono bolno otreznjenje dodje sa svim evropskim tekmama.Dodaj tu da su jos prvi i haman osigurali titulu pa moraju se mobilizati da bi skupili raje koliko je nama doslo raje u prvenstvenoj najgoroj utakmici od rata na ovamo i onda te dodje ONO ko nesto podje....ti,mos mislit...hu ha....leškarenje wrote:Ma nevjerovatni ste,samo bih volio vidjeti obrnutu situacije i vase price oko svega toga...ne samo da nebi pratili ovu ligu kao sto je bio slucaj,vec bi mozda bilo i istupanja iz iste.Prica nije ofucana,vec realnost koja je jedinstvena u svijetu.
P.S. Sta ste se upalili,ima istine cim ste tako stali ko jedan u odbranu istih.
- Šibicar
- ultima_palabra
#6025 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Da malo razbijemo monotoniju, Baja novi trener Rudara
Šta reći, veliki stručnjaci nikad nisu dugo bez posla