N.N. wrote:
Sta je ovdje ne moze izvesti ?
Sve osim pisma koje je spomenuto je normalno za druge reprezentacije.
Mislim, ako se vec busamo u prsa da smo na nekom nivou, u vrhu, e onda se brate i ponasaj tako.
Kada su pripreme, voz u Zenicu u trening kamp. Nema hodanja ni lumpovanja. Poslije tekme, neka rade sta hoce.
U trening kampu ionako nema mjesta za porodice i prijatelje.
Samo malo discipline i sve bude ok.
Dacu ti primjer na kojem je nivou nogometni/fudbalski savez. Slikovito.
Radi se bilten, prospekt, oko uspjeha u kvalifikacijama, predstojece SP u Brazilu itd itd, pa ide predstavljanje reprezentativaca, zatim djelatnika saveza, slike, imena, titule, elem maltene su se potukli oko toga "zasto je njegovo ime ispred mog, ja sam ipak taj i taj, IME, i zasto je sekretarica navedena ispred mene"... oko gluposti se svadjaju, tolike su to sujete, posebno kod Prolica, Beusa, odnosno ove sudijske klape iz bivse SFRJ jos.
Da ne govorim o zataskavanju afera, pa ko se jos sjeca gospodina pedofila. Lagano su ga sakrili ispod tepiha, koliko sutra opet ce on nazad u savez. Jer ima jarane.
I nije samo BiH savez takav, FIFA je korupcijom izjedena, gdje su pare tamo je i mafija.
Ovo sa igracima Susic pokusava rijesiti, nije jednom upozorio na presicama, ali kad ljudi ne vjeruju. Sve je mahalska prica, ili si neprijatelj reprezentacije. Ne smijes na Spahica, ne smijes na Dzeku, pa eto, sve je to izmisljeno od strane neprijatelja reprezentacije. A porazi se redaju, afere gomilaju, igraci bojkotuju igru. I tako dalje.