The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Tito_i_Partija

#6001 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Pandakonda wrote:Upravo to, previše se stvari poklapa da bi se odigralo kako ljudi očekuju, po meni je i Daryl kandidat upravo zato jer niko ne sumnja na njeg a i ne mogu svi glavni likovi imat plot arrmor, možda bude scena da treba neko preuzet krivicu što su ovi pobili Neganove ljude i tu Daryl da ispadne junak uleti, već je to dokazao kad su oni njegovi ufatili Ricka i htjeli silovat malog, mada opet ako će pratit Negana po stripu on definitivno nije lik koji ubija ljude ako mu se ponude, on je više psihopata koji ubija da drugi dobiju poruku da se sa njim ne može zajebavat i da se krivac ne može izvuć.
Ima veze da ubiju i Daryla, jer kako ja znam on uopste nije u stripu. Al' de ti stisni muda pa ubij lika koji je zajedno s Rickom daleko najpopularniji lik u seriji, a u isto vrijeme ostavi one picke Glenna i Morgana da i dalje zajebavaju okolo. :D

Mislim, jest' da bi bilo sok i iznenadjenje, al' bi onda usrali i sefa i stanicu.
ExNihilo

#6002 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Nema šanse da Deril fasuje. On je zlatna koka, jedan od Nedodirljivih.

Ako već bude neka zamjena, mislim da su najveće šanse da Maggy izgubi akcenat. :D
janje_

#6003 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

ibrahim je prvi put u seriji turio nesto na glavu.. mogo bi i on zaplatit.. ;)
House

#6004 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by House »

umalo da zaboravim jbt. :run:
dale cooper

#6005 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Jebote ovi Neganovi ljudi sve sami stoneri. :mrgreen: Ovi su mogli komforno i lupiti koji put vratima
ovi se ne bi ni makli. Pobiše ih ko' zečeve. :evil: Iako, imam osjećaj da će biti skupa ova pobjeda.
Sve mi se čini da će Maggie biti ta koja će zaplatiti. Možda čak i sa Glennom u paketu.
Inače, dobra i intenzivna epizoda.
adda_sa

#6006 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

janje_ wrote:ibrahim je prvi put u seriji turio nesto na glavu.. mogo bi i on zaplatit.. ;)
vidi stvarno :lol: i tajris i dale su nosili nes na glavi
Pandakonda

#6007 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Tito_i_Partija wrote:
Pandakonda wrote:Upravo to, previše se stvari poklapa da bi se odigralo kako ljudi očekuju, po meni je i Daryl kandidat upravo zato jer niko ne sumnja na njeg a i ne mogu svi glavni likovi imat plot arrmor, možda bude scena da treba neko preuzet krivicu što su ovi pobili Neganove ljude i tu Daryl da ispadne junak uleti, već je to dokazao kad su oni njegovi ufatili Ricka i htjeli silovat malog, mada opet ako će pratit Negana po stripu on definitivno nije lik koji ubija ljude ako mu se ponude, on je više psihopata koji ubija da drugi dobiju poruku da se sa njim ne može zajebavat i da se krivac ne može izvuć.
Ima veze da ubiju i Daryla, jer kako ja znam on uopste nije u stripu. Al' de ti stisni muda pa ubij lika koji je zajedno s Rickom daleko najpopularniji lik u seriji, a u isto vrijeme ostavi one picke Glenna i Morgana da i dalje zajebavaju okolo. :D

Mislim, jest' da bi bilo sok i iznenadjenje, al' bi onda usrali i sefa i stanicu.
Yep nema ga u stripu, glumac što glumi Dryla Norman Reedus je ustvari išao na audiciju za Merla i toliko je bio dobar da su morali napravit skroz novog lika za njeg :D
ExNihilo

#6008 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Pirova pobjeda. :D
SanskiBiser

#6009 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

Jel' ono Morgan na kraju zida zatvorsku celiju... :lol:
dale cooper

#6010 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Usrali su Morganov lik, mislim nisam totalno protiv njegove zen filozofije i "thou shall not kill" stajališta,
ali jebiga to je u Walking Dead svijetu primjenjljivo jedino ako si vuk samotnjak i odgovoran si samo za
sebe. Ne možeš se baš tako ponašati ako si u grupi kao ova i drugi životi zavise od tebe i tvoje pomoći i suradnje.
last mohicans

#6011 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

janje_ wrote:ibrahim je prvi put u seriji turio nesto na glavu.. mogo bi i on zaplatit.. ;)
Bas tako. Onog Tyresa, kako se vec piše, je zajebala ona ubuđala kapa.
House

#6012 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by House »

dobar,dobar.kontam sve prošlo ok,bez žrtava,kad ono... prc :izet: :D idemo dalje
Last edited by House on 07/03/2016 22:59, edited 1 time in total.
janje_

#6013 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

dale cooper wrote:Usrali su Morganov lik, mislim nisam totalno protiv njegove zen filozofije i "thou shall not kill" stajališta,
ali jebiga to je u Walking Dead svijetu primjenjljivo jedino ako si vuk samotnjak i odgovoran si samo za
sebe. Ne možeš se baš tako ponašati ako si u grupi kao ova i drugi životi zavise od tebe i tvoje pomoći i suradnje.
nemoj tako, čovjek od ove epizode jeftino vari auspuhe..
last mohicans

#6014 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

Hoce li se ukazati više taj Negan ili moramo finalnu epizodu čekati. Ne znam koliko ih je moglo prezivjeti....
Negan i ostatak ekipe kao da su bili van glavne zgrade ili u nekim tajnim odajama.
Sve u svemu, sviđa mi se ovaj nastavak. Serija se dinamično odvija, nema previše moralisanja i sijanja krompira..
IcedMFEarth

#6015 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by IcedMFEarth »

Kako se serija poboljšala, drama :D
janje_

#6016 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

last mohicans wrote:..Serija se dinamično odvija, nema previše moralisanja i sijanja krompira..
ima.. ali to sad rade drugi.. ;)
Pandakonda

#6017 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

last mohicans wrote:Hoce li se ukazati više taj Negan ili moramo finalnu epizodu čekati. Ne znam koliko ih je moglo prezivjeti....
Negan i ostatak ekipe kao da su bili van glavne zgrade ili u nekim tajnim odajama.
Sve u svemu, sviđa mi se ovaj nastavak. Serija se dinamično odvija, nema previše moralisanja i sijanja krompira..
Negan će tek bit u zadnjoj epizodi sezone.
ExNihilo

#6018 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Kad frajko popizdi. :D
House

#6019 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by House »

abrahamu puko film :D
Logovan

#6020 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Još jedna dobra epizoda. Nešto ih je krenulo sa ovim dobrim epizodama. Više inspiracije imaju u zadnje vrijeme. :D

Pobiše Neganove ljude k'o zečeve. Razvališe ih u minuti, ljudi ni tri metka nisu ispalili, a već su bili na drugom svijetu.

Ne zna se više ko koga jebe u ovoj seriji, svi se nešto skontali, ljubakaju se i tako to. Biće djece... :izet:
jalijas74

#6021 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jalijas74 »

Karol i Megi zarobile babe u sumi stvarno fakat kako su samo glupe ispale.
Odlicno planirana akcija.
Lokacija za 10 i ja bih se sakrio na slicno mjesto neka vojna baza sa debelim zidovima :evil:

Ibro je budala moze imati dvije zene sta pizdi za Sasom a voli i ovu latinku :razz:
last mohicans

#6022 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

Logovan wrote:Još jedna dobra epizoda. Nešto ih je krenulo sa ovim dobrim epizodama. Više inspiracije imaju u zadnje vrijeme. :D

Pobiše Neganove ljude k'o zečeve. Razvališe ih u minuti, ljudi ni tri metka nisu ispalili, a već su bili na drugom svijetu.

Ne zna se više ko koga jebe u ovoj seriji, svi se nešto skontali, ljubakaju se i tako to. Biće djece... :izet:
Od onih lezbi nece garant.. :-D
Ona se udebljala pravo, valjda da prilici partnerici. Kad je bila kod guvernera, nije bila loša riba. Slabo brate treba ima, Magie nekako izgubila seksipil, ona Ibrina ko najbolja riba. Cula se na motoroli neka, mozda bude kakva zajebana.
turbofolk

#6023 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

Teška i napeta epizoda, ko da utakmicu gledam :D
A i nekako tegobna. Nisam naviko Rickovu ekipu gledat u ovakvoj situaciji. Kad se brane tad su najbolji, al baš da budu hladnokrvne ubice, nekako mi ne sjeda. Al hajdi, valjda je to logičan slijed evolucije preživjelih u vrijeme apokalipse. Na kraju krajeva, da je situacija obratna, ovi ubijeni bi sigurno bili još brutalniji. Slijedi revanš Neganove ekipe, a još imaju Maggie i Carol. Njih dvije su mi nekako (nakon ove epizode) prve na listi za odlazak u vječna lovišta. Ne bih volio da ode Carol, iako je i ona odjednom nešto mutna, fol pokriva Morgana, a znamo da, čim neko upadne u neke moralne dileme, vrlo brzo strada. Pogotovo sad, kad je i ona, konačno, nakon mnogo, mnogo vremena :izet: Izgleda da joj je :gunjastajl: udarilo u glavu. I da... nek je i Deryl konačno progovorio.
Rick je opet u svom elementu. Ona situacija u crkvi: "tako vam je pa kako hoćete, ja sam svoje rekao". A neposredno prije toga kad ga pitaju, zbog čega se sastaju u crkvi "čut ćete za sat" ali kad ga Carol pita isto pitanje, onda njoj daje konkretniji odgovor. Dakle, tačno se zna hijerarhija.
Slažem se s vama, koji tvrdite da bi i Abraham mogao bit jedan od žrtvenih jaraca, mislim, lik se traži od kad se pojavio i nikako da se nađe. Jedini koji u seriji ima nekoliko outfit-ova :kakoste:
cyprus

#6024 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by cyprus »

Koji qrac je Megan išla u ovu akciju? :-) :-)

Plaho sam se nasekiro... Ja stvarno navijam za nju i Glenna :-D
ExNihilo

#6025 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Da će Ibro zaplatiti, to nije upitno, ali nije dovoljno značajan lik da bi bio u središtu Neganove disciplinske komisije.
Post Reply