koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- Plavo-bijeli
#6001 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Journey man možeš uzeti kao blind buy
fakat je super i prvi put kad sam ga imao na sebi čitavu noć bio u nekoj ekstazi toliko me oduševljavao
Može i na proljeće navečer, ali je najviše za hladnog vremena. Interlude ubija i meni se na prvu nije svidio, ali nisam ga kako treba isprobao.
- KB9
#6002 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
a ovaj sto mirise na pepeo i kozu, jel previse na neki nacin?Luxor-Concorde wrote:Probao sam sve od navedenih i najvise mi se dopao Memoir ali i Journey ali ovaj drugi me nije nesto odusevio performansama...
-
Luxor-Concorde
#6003 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nije previse jer na mojoj kozi ja taj pepeo skoro da i nisam osjetio
Prilicno cudan ali kvalitetno smiksan parfem...
-
Luxor-Concorde
#6004 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
BTW prodajem ova dva parfema iz sopstvene kolekcije
1. 180ml/200ml
2. 75ml

ZA OBA cijena 350KM. Ko je zainteresovan neka se javi na pm.
1. 180ml/200ml
2. 75ml

ZA OBA cijena 350KM. Ko je zainteresovan neka se javi na pm.
- Nisrin
#6005 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Gdje se krecete vi sa ovim parfemima?
Gdje god odem, zeludac mi se izvrce od smrada hahaha
A i koliko puta vidim napucane cure koje glume elitu, pa odu i kupe economic parfeme, a na internetu svi originale koriste
A i koliko puta vidim napucane cure koje glume elitu, pa odu i kupe economic parfeme, a na internetu svi originale koriste
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6006 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Pa nemaju svi mogucnost da kupe original ko ti srculence naše forumsko, a mozda si i ti sa svojim izborom parfema, jednako odbojna drugima, zar ne?!Nisrin wrote:Gdje se krecete vi sa ovim parfemima?Gdje god odem, zeludac mi se izvrce od smrada hahaha
- basicm
#6007 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Stigao Fahrenheit, nesto ga se pozelio bio. Vidjecemo sta dalje...
- stari lisac
#6008 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja se obicno ne krecem,namirisem se prije forumanja.Nisrin wrote:Gdje se krecete vi sa ovim parfemima?Gdje god odem, zeludac mi se
izvrce od smrada haha
- konektovan
#6009 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ma fahro je legenda. Sad je njegovo vrijeme.basicm wrote:Stigao Fahrenheit, nesto ga se pozelio bio. Vidjecemo sta dalje...
- Nisrin
#6010 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
konektovan wrote:Pa nemaju svi mogucnost da kupe original ko ti srculence naše forumsko, a mozda si i ti sa svojim izborom parfema, jednako odbojna drugima, zar ne?!Nisrin wrote:Gdje se krecete vi sa ovim parfemima?Gdje god odem, zeludac mi se izvrce od smrada hahaha
MoRe biti, jer je LVEB Absolu pojak parfem, ali eto vecini se svidja, cim i nepoznati pitaju...Kupovala sam i ja tocene parfeme nije to bit, nego ovi furaci sto se dizu i glume nesto sto nisu...a i sto svi pisu kako se kupuju originali, a najbolje ide prodaja tocenih!
- alibaba_i_30_godina
#6011 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Tom Ford:Oud Wood je po mojoj rang listi u TOP 10 parfema. Ako je to pravi na tom FB, a ne neka turska verzija.black wrote:kako se zove ta FB grupa, da vidimo sta se nudiPlavo-bijeli wrote:
Inače ako ima zainteresovanih 10ml dekant TF OuD Wood 25km, imate na FB grupi![]()
- KB9
#6012 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
klasikbasicm wrote:Stigao Fahrenheit, nesto ga se pozelio bio. Vidjecemo sta dalje...
- stachu
#6013 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Uzeo danas "Ultra Male", mi lajk... 
- KB9
#6014 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
sta je ono, jest grohnula ponuda parfema na ekupi 
-
THEC
#6015 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
i ja bas htjedoh ovdje da pitam jel samo kod mene to pokazuje ili je kod sviju tako, cini mi se samo 18 muskih parfema imaju, gdje nestadose onoliki parfemi preko noci ?KB9 wrote:sta je ono, jest grohnula ponuda parfema na ekupi
- KB9
#6016 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
pour homme je jedini klasik te marke, ostalo je sve tanko i nije vrijedno spomena tako da ako ti se on ne svidja (jer je stara skola poprilicno) ne treba ti ni drugo, iskreno, mozda eventualno chrome na nekom ekstra snizenju za ljeto i to je toTHEC wrote:i ja bas htjedoh ovdje da pitam jel samo kod mene to pokazuje ili je kod sviju tako, cini mi se samo 18 muskih parfema imaju, gdje nestadose onoliki parfemi preko noci ?KB9 wrote:sta je ono, jest grohnula ponuda parfema na ekupi- i kad smo kod ekupi, je li neko probao Azzaro Silver Black, volio bih imati u kolekciji neki Azzaro parfem a trenutna cijena na ekupi je bas odlicna, a Pour Homme bih ipak izbjegao jer po opisima mislim da mi se ne bi svidio
doduse nisam probo onu njihovu noviju wanted kolekciju
-
THEC
#6017 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
e jbg ipak nisam odolio, vec sam narucio ovaj SilverKB9 wrote:pour homme je jedini klasik te marke, ostalo je sve tanko i nije vrijedno spomena tako da ako ti se on ne svidja (jer je stara skola poprilicno) ne treba ti ni drugo, iskreno, mozda eventualno chrome na nekom ekstra snizenju za ljeto i to je toTHEC wrote:i ja bas htjedoh ovdje da pitam jel samo kod mene to pokazuje ili je kod sviju tako, cini mi se samo 18 muskih parfema imaju, gdje nestadose onoliki parfemi preko noci ?KB9 wrote:sta je ono, jest grohnula ponuda parfema na ekupi- i kad smo kod ekupi, je li neko probao Azzaro Silver Black, volio bih imati u kolekciji neki Azzaro parfem a trenutna cijena na ekupi je bas odlicna, a Pour Homme bih ipak izbjegao jer po opisima mislim da mi se ne bi svidio
![]()
doduse nisam probo onu njihovu noviju wanted kolekciju
- šatirana_ljubičica
#6018 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Promijenjen je naziv. Sad se zove Parfemologijakonektovan wrote:PerfumeLovers BiH-razmjena/prodaja/dekanti orig. parfema iz licne kolekcijeblack wrote:
kako se zove ta FB grupa, da vidimo sta se nudi
To je zatvorena grupa. Neka zenska je napravila tu grupu, i prodaje parfeme, pod parolom iz licne kolekcije, kao nije dozvoljena preprodaja parfema. Mozes mjenjati, dekantirati, a ona u stvari moze sve...
-
housetent
#6019 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Da li je neko uzimao parfeme sa PiK od lika pod imenom PERFUME,vidim ima slicne cijene kao i ostali na PiK pa me zanima misljenje o njemu
- šatirana_ljubičica
#6020 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
I u grupi se mogu prodavati parfemi ali oni iz lične kolekcije. Ne može doći npr neki sa olxa i prodavat tu, to je fol.šatirana_ljubičica wrote:Promijenjen je naziv. Sad se zove Parfemologijakonektovan wrote:PerfumeLovers BiH-razmjena/prodaja/dekanti orig. parfema iz licne kolekcijeblack wrote:
kako se zove ta FB grupa, da vidimo sta se nudi
To je zatvorena grupa. Neka zenska je napravila tu grupu, i prodaje parfeme, pod parolom iz licne kolekcije, kao nije dozvoljena preprodaja parfema. Mozes mjenjati, dekantirati, a ona u stvari moze sve...
- konektovan
#6021 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Pa ona je i napravila tu grupu da bi samo "ona" mogla prodavati. Kod nje mozes kupiti bilo koji parfem....
- šatirana_ljubičica
#6022 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nije tačno, svi mogu prodavati svoje a šta ima loše u tome da ona može prodavati parfeme? I drugi imaju koristi, od preprodaje svojih parfema i dekanata i svega ostalog. Šta ima loše u tome što ne dozvoljava dilerima parfema da dilaju u njenoj grupi? kao,trebala bi dozvoliti jel? Ma dajte... nikad vam ugoditi.konektovan wrote:Pa ona je i napravila tu grupu da bi samo "ona" mogla prodavati. Kod nje mozes kupiti bilo koji parfem....
- konektovan
#6023 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Izvini, jesi li to ti?!šatirana_ljubičica wrote:Nije tačno, svi mogu prodavati svoje a šta ima loše u tome da ona može prodavati parfeme? I drugi imaju koristi, od preprodaje svojih parfema i dekanata i svega ostalog. Šta ima loše u tome što ne dozvoljava dilerima parfema da dilaju u njenoj grupi? kao,trebala bi dozvoliti jel? Ma dajte... nikad vam ugoditi.konektovan wrote:Pa ona je i napravila tu grupu da bi samo "ona" mogla prodavati. Kod nje mozes kupiti bilo koji parfem....
Jedini diler je ona, i tu sva prica pocinje i zavrsava...
- šatirana_ljubičica
#6024 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Jesam, ja sam.konektovan wrote:Izvini, jesi li to ti?!šatirana_ljubičica wrote:Nije tačno, svi mogu prodavati svoje a šta ima loše u tome da ona može prodavati parfeme? I drugi imaju koristi, od preprodaje svojih parfema i dekanata i svega ostalog. Šta ima loše u tome što ne dozvoljava dilerima parfema da dilaju u njenoj grupi? kao,trebala bi dozvoliti jel? Ma dajte... nikad vam ugoditi.konektovan wrote:Pa ona je i napravila tu grupu da bi samo "ona" mogla prodavati. Kod nje mozes kupiti bilo koji parfem....
Jedini diler je ona, i tu sva prica pocinje i zavrsava...
I šta je tu loše? Na kraju krajeva, uopšte ne preprodajem parfeme koliko bih mogla.
Napravila sam grupu prvenstveno da ljudi koji vole parfeme mogu da se razmjenjuju, da se riješe onih koji stoje i da se upoznaju sa dekantima, kao dobrim načinom za probanje parfema.
To je moja misija.
A to što su neki tražili nove parfeme a ja imam pristup evropskim lagerima pa mogu da im naručim, to je došlo naknadno.
I šta treba sad? Da kažem, neee evo Lale diler će da ti proda. Pa ni Lale diler ne dovodi ljude u grupu, što bih ja njemu onda prostirala tržište.
Međutim, to nije cilj i akcenat nije na tome.
To što ljudi nikad nisu zadovoljni i u svemu vide cinizam, to je druga stvar.
Ne znam da li si u grupi, ali ako jesi i tako pričaš, očito nisi dovoljno aktivan, ili si diler pa ti krivo što ne možeš da dilaš tu, ili nisi jednostavno u grupi nego kao i svaki forumaš sa strane posmatraš i '' procjenjuješ''.
Izvini ali griješiš.
- basicm
#6025 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Pocinje da smrdi na temi o mirisima