Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stup metropola wrote:samo da ispadne sto manje nasih reprezentativaca. volio bih da ispadne stutgart jer bi vedo sigurno sebi nasao klub u bundes ligi, dok za bicakcica, pa i mujdzu i nisam bas siguran
ja sam i za ermina siguran. najbolji je u odbrani braunschweiga. a za mujdzu je vec puno teze.
ali sve zavisi i kakvi budu na sp-u, mozda cak i veci klubovi pokazu interes.
npr. da mandzukic na ep-u nije imao nekoliko ok momenata sad bi igrao najvjerovatnije u ruskoj premjer ligi a ne bayernu.
stup metropola wrote:samo da ispadne sto manje nasih reprezentativaca. volio bih da ispadne stutgart jer bi vedo sigurno sebi nasao klub u bundes ligi, dok za bicakcica, pa i mujdzu i nisam bas siguran
ja sam i za ermina siguran. najbolji je u odbrani braunschweiga. a za mujdzu je vec puno teze.
npr. da mandzukic na ep-u nije imao nekoliko ok momenata sad bi igrao najvjerovatnije u ruskoj premjer ligi a ne bayernu.
Al je mandzo te godine busio sa svih strana jbt, samo loptu ubacis i et.
Al je mandzo te godine busio sa svih strana jbt, samo loptu ubacis i et.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
sta je busio?
u sezoni 11/12 bio je sa helmesom 12. strijelac bundeslige. imali su po 12 golova a helmes je bio jos skoro 5 mjeseci van terena.
Ma ne znam koliko je realno nesto puno od Mujdze ocekivati. Moramo podhitno u mladjim kategorijama traziti desnog beka. Mensur vise je povrijedjen, nego sto igra, nazalost.
BHF_Manijak wrote:Ma ne znam koliko je realno nesto puno od Mujdze ocekivati. Moramo podhitno u mladjim kategorijama traziti desnog beka. Mensur vise je povrijedjen, nego sto igra, nazalost.
Vidi to opet sve zavisi npr od Arslanagića.Koliko znam on je štoper,onda možeš npr Bičakčića na desnog beka.To je samo jedna od solucija.Ali ode Spaha šta onda itd...Mujdza je sve utakmice za repku odigrao korektno,nikad ne bi mogao reći e krivac je za poraz ili nešto slično.Ali fali mu konstantnost
BHF_Manijak wrote:Ma ne znam koliko je realno nesto puno od Mujdze ocekivati. Moramo podhitno u mladjim kategorijama traziti desnog beka. Mensur vise je povrijedjen, nego sto igra, nazalost.
Vidi to opet sve zavisi npr od Arslanagića.Koliko znam on je štoper,onda možeš npr Bičakčića na desnog beka.To je samo jedna od solucija.Ali ode Spaha šta onda itd...Mujdza je sve utakmice za repku odigrao korektno,nikad ne bi mogao reći e krivac je za poraz ili nešto slično.Ali fali mu konstantnost
Ma nije uopste Mujdza los igrac za nse uslove, stavise meni se jako svidja, moderan desni bek (za razliku od recimo Bicakcica kojeg spominjes, koji je ono do centra i nazad), ali njegov problem su povrede, jer od 12 mjeseci, on je 4-5 van terena.